סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 9:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 14, 2013 9:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני אגב אוסיף עוד משהו, כדוגמא לשטות הזו של "אלפי דורשי כרטיסים יבואו". בפיינל פור ב-2004 בת"א היה ביקוש כזה לכרטיסים שהיה אפשר למלא בלי בעיה את אצטדיון ר"ג. כנ"ל במשחק ההוא עם בולוניה ב-2000, והיו רק 10 אלפים כרטיסים . מישהו בכלל חשב שיכול להיות בלגאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 15, 2013 10:32 am 
Junior

ואגב, אם הקבוצות התבקשו למסור, טרם הפלייאוף, את שמות האיצטדיונים שבהם יארחו את משחקי הבית בפלייאוף העליון והמשטרה/התאחדות לא לקחה כאפשרות שההכרעה תגיע לגרונדמן זה ביזיון שאין כדוגמתו ועליו מישהו צריך לשלם. מה עושים את הישיבות האלו? רק בשביל הבורקסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 15, 2013 1:30 pm 
Junior

א. נו טוב. אי אפשר שלא להזכיר שברקע של הדברים יש את משחק האליפות האחרון של מכבי ת"א - ברמת גן - שעושה רושם שבהתאחדות רדופים ממנו.
ב. אמרתי את זה כבר אולי עשרות פעמים - כל ההתעסקות הזאת בגודל של האצטדיון היא בדיחה. השבוע, בפעם הראשונה אי פעם הייתי במגרש כדורגל בארץ עם שירותים ראויים - זה היה בליגה השלישית(!) בכפר סבא. בלומפילד וטדי שני מתקנים שמארחים את היורו, בבת עינו של לוזון, בעוד חודש וחצי - על הפנים, ללכת בתוך שלוליות של אתם-יודעים-מה. גועל נפש מוחלט. במושבה ובנתניה לא הייתי עדיין.
רוצים שביורו אנשים ישבו במקומות המסומנים שלהם?! נו טוב. שיתחילו בזה שאנשים לא יעמדו במעברים - אם המשטרה כל כך דואגת לענייני בטיחות זה אלף-בית של בטיחות אבל מעבר לבטיחות, זה פשוט הופך את הירידה לשירותים, או לקיוסק לבלתי אפשרים, כל יציאה לוקחת עשרים דקות, דחיפות, דריכות, התחככויות, לא סביר בעליל. איך הם רוצים שאנשים יבואו עם ילדים למגרשים? ובלי ילדים - אני בא לבד ולא נעים לי להכנס ככה לאצטדיון. אלה דברים של עולם שלישי במקרה הטוב. אגב, לא רק בכדורגל, במופע הספורט המושקע של ישראל - ביד אליהו, תמיד יהיה איזה חכמולוג שיעמוד באמצע המדרגות ויתקע את היציאה מהיציע. סתם. בסוף, חלק מהחוויה היא שאי אפשר היה לצאת לשירותים ושבסוף המשחק נתקענו אחרונים באולם ולקח לנו שעה וחצי להגיע מהאולם הביתה - בסך הכל רצינו לראות קצת כדורסל?
בוא נראה את המשטרה, פעם אחת, סוגרת אצטדיון בגלל שהסדרנים וחברות האבטחה לא מסדירות את היציאה מהאולם או האצטדיון כמו שצריך. וזה אפילו בלי להגיד מילה על סידורי התנועה והחניה והגישה בתחבורה ציבורית. בלי להגיד שום דבר על סידורים לנחים. על חוסר האפשרות להכניס שתיה לאצטדיון כדורגל במדינה ים תיכונית חמה בשעות הצהריים (או על התקנה של ברזיות לשתיה).
העיקר שבסופו של דבר הופכים את העיסוק באצטדיונים לשאלה של האם גרונדמן מספיק או לא מספיק גדול. כאילו שזאת הבעיה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 15, 2013 4:19 pm 
Junior

אני רק שאלת הערה:
חשבת על זה שאולי גם בבלומפילד וטדי נקי בהתחלה בדיוק כמו כפר סבא, רק שיש הבדל אם יש אלפי צופים שעוברים שם כשבכפר סבא אני יפרגן אם אני יגיד שזה כמה מאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 1:15 am 
Junior

אז אני אענה לך על זה בשני מישורים:
א. בנקודת המוצא (או בסמוך מאוד אליה) הם לא נקיים באותה מידה. אגב - אני כמובן מדבר על נתונים שהם ברי השוואה (כמה מאות צופים או כאלף בכפר סבא - לעומת כמה מאות או כאלף בטדי) אבל זה לא משנה בכלל בגלל ב'.
ב. אנחנו לא צריכים להיות מהנדסי תנועה, או אדריכלים של בתי שימוש ולהציע פתרונות או צידוקים - בסופו של דבר המצב הוא על הפנים. כלקוחות, אנחנו מקבלים מוצר גרוע. זה כמו שתקבל מנה חצי קפואה במסעדה - אפשר לתת אלף הסברים למה זה קרה אבל בסופו של דבר קיבלת שירות רע וזה לא מעניין אותך למה. אם ביציע של 3000 צופים השירותים מגיעים מהר מאוד למצב שהם לא ראויים לשימוש - אז יש פה בעיה וצריך לתת לה פתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 8:29 pm 
Junior

תראה, זיו, אני חושב שסך הכל יש דברים שהם קצת מוגזמים לבקש אבל לא נתחיל למפות כל אחד על-פי דרישותיו.
הבעיה האמיתית היא שבניגוד למקומות אחרים, לא מתייחסים לכדורגל, לספורט, כתרבות. כמעצב חיים, כמחנך.
בהוויה הקולקטיבית הוא נתפש כמשחק ספורט שמגיעים עליו אנשים פשוטים, עמך, מקללים, יורקים. הלקוח לא נתפש כלקוח רגיל אלא כקהל שבוי שיגיע גם כך. אם הוא יגיע גם כך ואם הוא עמך, אז למה שנתאמץ בעבורו?
ההשוואה של אוהדי כדורגל היא לא כמו ללקוח שמגיע לחנות כלשהי. היחס הוא מזלזל, התנאים הם כאלה ובגלל זה כל המוצר הזה שנקרא כדורגל או ספורט ישראלי, נראה כך.
ברגע שההתייחסות אל הספורט תהיה ראויה ומכובדת יותר, נוכל להתחיל ולהתלונן על דברים כמו מעברים פתוחים שיאפשרו גישה נכונה או שירותים שלא יזכירו תחנה מרכזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 16, 2013 11:36 pm 
Junior

זו כמובן גישה לגיטימית - נותנים מוצר גרוע והקהל מתייחס בהתאם. זה נכון שתמיד יש משוגעים (וכנראה שהם אפילו לא מעטים) שיסכימו לכל תנאי - אבל יש המון שנשארים בחוץ ומבחינתם זה בילוי לא רלבנטי. לגיטימי.
אגב, אני גם לחלוטין לא חושב שרוב הדברים הם בסמכות או באחריות המשטרה - לא הייתי רוצה שהמשטרה תסגור מגרש בגלל רמת השירותים שלו.

מה שכן - היורו הוא דוגמא לאירוע שכן מנסים לקחת ברצינות, ולדעתי גם מנסים למנף לתפיסה רצינית בהמשך. האצטדיון החדש בחיפה אנשאללה ומה שמנסים לעשות סביבו - כן נראה לי כמו מחשבה לעשות פה משהו קצת שונה בכדורגל. זה בסדר שכל אחד מנסה לדאוג לחלקת האלוהים הקטנה שלו - בחיפה למשל, כבר היום אתה מדפיס כרטיס אלקטרוני מהבית ולא עובר בכלל בקופה כשאתה קונה כרטיס באינטרנט ובבלומפילד חיכיתי לא מזמן מעל 45 דקות בתור לקופות כדי לקבל כרטיסים שהזמנתי באינטרנט. זה בסדר, בסוף מי שיפסיד מזה אלה בני יהודה (במקרה הספציפי) שפשוט יבואו פחות אוהדים של קבוצות חוץ למשחקים שלהם. אבל השאלה היא אם יש פה רצון להביא באופן שיטתי אוהדים נוספים לכדורגל ואם כן אז מה הדברים הקטנים שעושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:07 pm 
Junior

זה ללא ספק אחד מהשידורים הביזויוניים שהייתי עד להם.
הסנילי והעילג פשוט שברו שיאים היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:16 pm 
Junior

המסלול של קרית שמונה מזכיר אחד לאחד את הפועל חולון בכדורסל: עונה אדירה של אליפות נדירה, ובעונה שאחריה דעיכה משמעותית, אך ניצחון דרמטי על מכבי חיפה בדרך לזכיה בגביע המדינה (עם כל הכבוד לרמת גן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:39 pm 
Hall of Famer

איזה דעיכה ? גם בליגה הם נותנים עונה יפה מאוד , ובל נשכח את הקמפיין האירופי הנהדר שלהם .
השידור אכן היה קומדיה לא קטנה , בעיקר חישובי הדקות עד לסיום ההארכה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 17, 2013 11:50 pm 
Junior

חישובי הדקות, הזיהוי המצוין של ארבל את טוואטחה ביציע כשהאחרון בכלל באיטליה, הצעקות "תן לו פאול, פאולללל" של שרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 18, 2013 8:43 am 
Junior

גינות מיכאל כתב:
המסלול של קרית שמונה מזכיר אחד לאחד את הפועל חולון בכדורסל: עונה אדירה של אליפות נדירה, ובעונה שאחריה דעיכה משמעותית, אך ניצחון דרמטי על מכבי חיפה בדרך לזכיה בגביע המדינה (עם כל הכבוד לרמת גן).

דעיכה יחסית אולי. סה"כ היתה עונה טובה מאוד גם בליגה. סיימנו במקום הרביעי את הליגה, בדיוק כמו קרית שמונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 6:53 pm 
Junior

רבעייה של אבחוצירא לרשת של הפועל ת"א.
4:1. איזן זמנית להפועל, רמזי ספורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 8:25 pm 
Freshman

מזל שהחלטתי לא ללכת.
אייל לחמן יותר הזוי מדני נוימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 11:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בזמנו, כשראיתי מי בא במקום טביב, אמרתי שאוהדי הפועל עוד יתגעגעו לטביב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 11:38 pm 
Junior

יכול להיות שידעת דברים שאנשים לא ידעו ראי.
על פניו טביב מול אדם שנתפש כרציונאלי ויותר מחובר לקבוצה כמו רמון זו לא הייתה שאלה קשה למדי.
אבל האמת שאני עוד התפלאתי שבקרב בין מוני הראל לאלי טביב, האוהדים לא תפסו את הצד של מוני באופן ברור וגלוי לעין. כבר אז הרגשתי שהוא הרבה יותר טוב להם, אבל כנראה שכשאתה מצליח והכל פורח זה גורם לך לחשוב כאילו כולם תורמים באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 1:31 am 
Hall of Famer

מה הקשר בין מה שהאוהדים רצו לבין מה שיצא בפועל? היה תהליך במב"י (Buy me buy you) וטביב ניצח.
ולגבי טביב לעומת רמון, זה לא קשור לעניין של רציונליות. זה פשוט קשור למי שיש כיסים עמוקים יותר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 7:21 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
בזמנו, כשראיתי מי בא במקום טביב, אמרתי שאוהדי הפועל עוד יתגעגעו לטביב.

אף אחד לא מתגעגע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 9:57 am 
Hall of Famer

חכו חכו. קיבלתם במקומו נוכל הרבה יותר גדול, והקבוצה שלכם תהייה פחות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 6:24 pm 
Hall of Famer

רק בישראל יכולה להיות פארסה כמו סכנין - ר"ג.
הייתם מאמינים? המשחק של סכנין ור"ג אתמול נערך בעילוט, כי לסכנין יש רדיוס של משחק. המשחק הופסק במחצית הראשונה בגלל שלוליות במגרש.
עכשיו החליטה ההתאחדות שהמשחק החוזר ייערך בדוחא, כי במשחק המופסק סכנין מילאה את עונש הרדיוס שלה!!...

חכו, יש עוד.
הכרטיסים שהאוהדים קנו לשבת כוחם לא יפה למשחק החוזר. מי שרוצה לראות את המשחק החוזר יצטרך לקנות שוב כרטיס.
נשבע לכם שלא המצאתי את זה.

רגע, אל תלכו, עוד לא סיימנו!
הבלם של סכנין, עידן וייצמן, היה מורחק מהמשחק בשבת בגלל חמישה צהובים.
במשחק החוזר הוא יוכל לשחק, כי הוא כאילו ריצה את עונש ההרחקה שלו.
נו, מה תאמרו על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 8:13 pm 
Junior

ריצוי העונש של וייצמן הוא כנגזרת לכך שהמשחק ייערך בדוחא - המשחק התקיים מבחינת כל המאפיינים וההשלכות חוץ מעל מאזן המשחקים והטבלה.
הזוי, מוזר, רק אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 8:15 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
רק בישראל יכולה להיות פארסה כמו סכנין - ר"ג.
הייתם מאמינים? המשחק של סכנין ור"ג אתמול נערך בעילוט, כי לסכנין יש רדיוס של משחק. המשחק הופסק במחצית הראשונה בגלל שלוליות במגרש.
עכשיו החליטה ההתאחדות שהמשחק החוזר ייערך בדוחא, כי במשחק המופסק סכנין מילאה את עונש הרדיוס שלה!!...

חכו, יש עוד.
הכרטיסים שהאוהדים קנו לשבת כוחם לא יפה למשחק החוזר. מי שרוצה לראות את המשחק החוזר יצטרך לקנות שוב כרטיס.
נשבע לכם שלא המצאתי את זה.

רגע, אל תלכו, עוד לא סיימנו!
הבלם של סכנין, עידן וייצמן, היה מורחק מהמשחק בשבת בגלל חמישה צהובים.
במשחק החוזר הוא יוכל לשחק, כי הוא כאילו ריצה את עונש ההרחקה שלו.
נו, מה תאמרו על זה?

אין תקנון מסודר של פיפא/אופא לעניין כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 10:12 pm 
Junior

מכבי חיפה תורמת לחברה ומפסידה 2-1 בבלומפילד לבני יהודה ומחר, מכבי תל אביב על 40,000 אוהדיה (מסתבר שזו הגזמה כי לא נראה לי שיפתחו את כל האיצטדיון) תוכל לחגוג אליפות מול רמת השרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 10:14 pm 
Junior

90 דקות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 11:43 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
מכבי חיפה תורמת לחברה ומפסידה 2-1 בבלומפילד לבני יהודה ומחר, מכבי תל אביב על 40,000 אוהדיה (מסתבר שזו הגזמה כי לא נראה לי שיפתחו את כל האיצטדיון) תוכל לחגוג אליפות מול רמת השרון.

ממה שהבנתי פתחו בינתיים את כל היציעים למעט יציע הלפיד (17-18). בינתיים הערב, אחרי סיום המשחק של בני יהודה אתר לאן קרס שוב. אני לא אופתע כלל אם יהיו מחר סביב 40 אלף איש.
אני בכל אופן קניתי כבר בתחילת המכירה בשישי, ל-11/12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 206 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot], Hacohen ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: