סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 1:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Assaf M כתב:
מכבי ת"א צריכה בראש ובראשונה רכז. לא חצי רכז, לא בובי בראון ולא ריקי מרציאנו היקמן.
אני מניח שהאופציה הראשונה והטובה ביותר עבור מכבי היא ללכת על זוראן פלניניץ' שסיים חוזה בחימקי כשבעייני הוא הרכז הפנוי הטוב ביותר שניתן למצוא.
אם הוא לא יחתום, אני מניח שנראה כאן את ג'רמי פארגו או אולי את בובי בראון כשלצידם יגיע עוד סקורר או שיסתפקו בהיקמן+הלפרין, שזה אגב, רעיון שאני לא אוהב.
באשר לג'ון בראיינט- טיפה יותר מוכשר מפלניניץ', בהמה עם יד רכה, יש אופציות הרבה יותר טובות ממנו בעייני. ובתור אחד שמכיר את גיסט מהמכללות והמליץ על הבאתו לאירופה, הוא לא מתאים למכבי וסיכוי קלוש שיגיע.

מיהן האופציות היותר טובות בעיניך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 1:56 pm 
Freshman

אין אני מטיל ספק ביכולתו הטובה של בראיינט אך מצפייה בכמה ממשחקיו אני לא התרשמתי שהוא טוב יותר מפלאניניץ' למעט קליעה רכה וריבאונד, הוא אף יותר כבד ממנו ומסורבל. בראיינט, כרגע, לא שחקן יורוליג ובטח לא מה שמכבי צריכה, אם היא רוצה לחזור לפיינל פור.
אז מי האופציות המועדפות עליי? אני חושב קודם כל שמכבי צריכה סנטר מחליף לשון ג'יימס אך גם אחד שיוכל לשחק לידו, כמו שפאו עשתה עם גיסט ולאזמה. האופציה המועדפת עליי היא פול דיוויס שיכיו לאמור להשלים מצויין את ג'יימס. אם לא הוא, אולי וואיוקאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 2:24 pm 
Sophomore

וכמה עולה פול דיוויס?
וכמה עולה וואיוקאס?

פתאום מכבי מתחרה עם הקב' העשירות של רוסיה על שחקן מחליף לשון ג'יימס?

(אבל היי, הצעת להם לקחת את פלאניניץ' - שחקן שלא מתאים לסגנון המשחק של מכבי, תמיד היה יקר מידי בשביל מכבי ועכשיו הוא אחרי עונת שיא - אז למה לא בעצם? אולי יזרקו את פול דיוויס כחלק מהעסקה?)

אגב, פלאניניץ' משופר שקולע בקליעה רכה 15 נק' למשחק ולוקח יותר ריב', ככה, בערך 10 יותר למשחק וכל זה ב20 דק' ביורקאפ- וואלה, נראה לי שיפור שאני יכול לחיות איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 2:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Assaf M כתב:
אין אני מטיל ספק ביכולתו הטובה של בראיינט אך מצפייה בכמה ממשחקיו אני לא התרשמתי שהוא טוב יותר מפלאניניץ' למעט קליעה רכה וריבאונד, הוא אף יותר כבד ממנו ומסורבל. בראיינט, כרגע, לא שחקן יורוליג ובטח לא מה שמכבי צריכה, אם היא רוצה לחזור לפיינל פור.
אז מי האופציות המועדפות עליי? אני חושב קודם כל שמכבי צריכה סנטר מחליף לשון ג'יימס אך גם אחד שיוכל לשחק לידו, כמו שפאו עשתה עם גיסט ולאזמה. האופציה המועדפת עליי היא פול דיוויס שיכיו לאמור להשלים מצויין את ג'יימס. אם לא הוא, אולי וואיוקאס.

וויוקאס ודיוויס הם גם מעבר לתקציב של מכבי וגם במעמד כזה שאין סיכוי שאחד מהם יבוא כסנטר מחליף.

ההבדלים העיקריים בין בראיינט לדארקו הם א) הראשון הוא בהמה אמיתית של 130 ק"ג שלא נופל על הפרקט מכל נגיעה וב) בראיינט שחקן של 10 ריב' ביורוקאפ ובליגה הגרמנית וגם אם זה לא מתרגם ל-10 ריב' ביורוליג זה עדיין עדיף בהרבה על אחד הסנטרים הריבאונדרים הגרועים שראיתי. אני חושב שלדארקו היו יותר נפילות על הפרקט השנה מריבאונד הגנה...

עכשיו ראיתי שמק"ג (הי יש לך ר"ת כמו של הבחירה 2 בדראפט) כתב הודעה דומה מעלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 2:51 pm 
Senior

וויוקאס לא מעבר לתקציב של מכבי לדעתי, ודייויס משחק כמחליף בחימקי(עולה מהספסל). אני לא יודע כמה הם ריאליים, אבל אם מכבי משקיעה את הסכום שהיא השקיעה בשרמדיני+תומאס היא בהחלט יכולה להביא אחד מהם.

צ'ארלס, אין שום וודאות שבראיינט ייתן מה שהוא נותן ביורוקאפ התקפית גם ביורוליג. סנטרים יותר גבוהים, יותר מסה, יותר כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 3:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
וויוקאס לא מעבר לתקציב של מכבי לדעתי, ודייויס משחק כמחליף בחימקי(עולה מהספסל). אני לא יודע כמה הם ריאליים, אבל אם מכבי משקיעה את הסכום שהיא השקיעה בשרמדיני+תומאס היא בהחלט יכולה להביא אחד מהם.

צ'ארלס, אין שום וודאות שבראיינט ייתן מה שהוא נותן ביורוקאפ התקפית גם ביורוליג. סנטרים יותר גבוהים, יותר מסה, יותר כוח.

מכבי רצתה את ויוקאס הקיץ. הוא העדיף לשחק בקבוצה שלא מופיעה ביורוליג (קבוצה טובה שכנראה תופיע בעונה הבאה אבל עדיין). איזו סיבה יש לו חוץ מכספית?
דייוויס עולה מהספסל אבל זה נראה לי יותר עניין של רוטציה כי הוא צובר עבירות מאוד מהר.

לגבי בראיינט, יכול להיות שביורוליג הוא יתקשה יותר וכמעט בטוח שהוא יתקשה כמו פלאניניץ בהגנת הפיקנרול, אבל הטיעון של יותר כוח ומסה לא נראה לי יפריע במיוחד ל130 ק"ג של הבהמה הזאת... ורק לשים קץ להשוואה בינהם - ראינו בכמה דרכים בראיינט מסוגל לקלוע (מול יריבים בוגרים, לא זאטוטי אדריאטית). איך פלאניניץ תורם בהתקפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 3:41 pm 
Senior

אני חושב שבראיינט טוב מפלאניניץ', אנחנו רק לא יודעים בכמה. האיש הימור איך שלא הופכים את זה.

לגבי וויוקאס, הוא קיבל בקאזאן מיליון לעונה. מכבי נתנה לפופס 900K. אני חושב שמכבי אכלה אותה גם בגלל הסיפור של מאריץ' והעובדה שחיכו לו כל הקיץ במקום לסגור עם מישהו אחר, ובסוף נתקעו עם מיץ של זבל כמו פופס ואחר כך תומאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 5:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
אני חושב שבראיינט טוב מפלאניניץ', אנחנו רק לא יודעים בכמה. האיש הימור איך שלא הופכים את זה.

לגבי וויוקאס, הוא קיבל בקאזאן מיליון לעונה

דולר או יורו? מיליון יורו זה בערך 1.3 מ' דולר. זה סכום שמכבי לא תוציא על סנטר שני, למרות שהייתי שמח מאוד לראות את וויוקאס במכבי.
אני חושב שבגלל שיש את ג'יימס כסנטר ראשון יותר חשוב קודם למצוא רכז פותח תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 7:21 pm 
Senior

כמו שדייבי רשם בהתחלה, ג'יימס באמת אחלה, אבל סנטר מוביל ליד איזה נגר שיבוא מהספסל או שחקן עם אותן תכונות וחסרונות(הנדריקס) זה לא פיתרון מספיק טוב. זה צריך להיות לכל הפחות מישהו שיחלוק איתו את הדקות. הוא שחקן הגנה מצויין, אבל התקפית הוא פשוט לא מספיק טוב. ראינו מול ריאל שחבר'ה כמו בגיץ' וסלוטר הסתדרו איתו די בקלות בפנים בלי יותר מידי עזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 8:43 pm 
Sophomore

צודק.עצרו אותו על 13 נק' למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 8:56 pm 
מנהל פורום

Mako Regever כתב:
וכמה עולה פול דיוויס?
וכמה עולה וואיוקאס?

פתאום מכבי מתחרה עם הקב' העשירות של רוסיה על שחקן מחליף לשון ג'יימס?

(אבל היי, הצעת להם לקחת את פלאניניץ' - שחקן שלא מתאים לסגנון המשחק של מכבי, תמיד היה יקר מידי בשביל מכבי ועכשיו הוא אחרי עונת שיא - אז למה לא בעצם? אולי יזרקו את פול דיוויס כחלק מהעסקה?)

אגב, פלאניניץ' משופר שקולע בקליעה רכה 15 נק' למשחק ולוקח יותר ריב', ככה, בערך 10 יותר למשחק וכל זה ב20 דק' ביורקאפ- וואלה, נראה לי שיפור שאני יכול לחיות איתו.

הבאתי לינק השבוע לגבי התקציבים באירופה, והגיע הזמן לנפץ את מיתוס ה"קבוצות העשירות של רוסיה".
http://www.insidehoops.com/forum/showth ... p?t=275905
אם נוציא את צסק"א מהמשוואה (45 מיליון אירו), אז מכבי (15.5 מיליון אירו) היא בהחלט בסדר הגודל של שאר הטופ של רוסיה - קאזאן (20 מיליון אירו), חימקי וקובאן (19 מיליון כל אחת). היא בהחלט יכולה להתחרות מול הרוסיות. כנראה לא תמיד לנצח, וכנראה שהיא הרבה יותר זהירה בהוצאות הכספים. אבל יכולה להתחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 9:04 pm 
Hall of Famer

יכולה להתחרות בתיאוריה. בפועל שחקן של 700,000 אלף דולר נחשב לשחקן היקר בקבוצה. אלו לא סדרי הגודל של הקבוצות הרוסיות הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 9:07 pm 
Sophomore

אתה צוחק נכון?

אתה משווה תקציב של 20 מיליון מול תקציב של 15 מיליון ואומר שהם באותו סדר הגודל?

בסך הכול שליש מכל התקציב של מכבי תל אביב ו5 מיליון יורו הבדל.

אין ספק שמכבי תל אביב יכולה לגנוב שחקן ששיחק טוב העונה ונחשב לשחקן בכיר בקבוצה שהתקציב שלה גדול בשליש משלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 9:13 pm 
Sophomore

זה גם מאוד תלוי בענייני מיסוי וכיו"ב. בסופו של דבר - שחקן כמו סמית' יעלה למכבי בעוד שנתיים כבר משהו כמו 2 מיליון דולר, על ג'יימס ואליהו היא תשלם כבר בעונה הבאה סכומים שקרובים לסכומים האלה. אני לא יודע מה גובה המיסוי על שחקני כדורסל ברוסיה, אבל יחד עם ההפרש של ה- 5 מיליון יורו זה הופך מאוד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 9:28 pm 
מנהל פורום

הדגשתי בפירוש שלא בכל ניסיון כזה מכבי תנצח, אפילו כנראה לא ברוב. אבל בהחלט היא יכולה נקודתית להחתים למשל סנטר מחליף שגם הרוסיות מתעניינות בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 9:42 pm 
Sophomore

כלומר, שמכבי תל אביב יכולה להחתים את הסנטר השלישי של קאזאן בתור סנטר שני שלה - אולי.

לא בדיוק על זה אנחנו מדברים עכשיו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 20, 2013 11:00 pm 
Sophomore

כמה דברים קטנים שראשי מכבי צריכים לקחת בחשבון רגע לפני שהם מתפנים לבנות את הקבוצה לעונה הבאה:
1. בכל אחת מהקבוצות הגדולות של מכבי בעשרים השנים האחרונות היו רכז וסנטר מצוינים (מקדונלד והאפמן, שאראס וויצ׳יץ, פארגו וסופו).
2. ל-19 מ-20 הקבוצות שעלו לפיינל פור בחמש השנים האחרונות היה לפחות גארד אחד ברמה האירופית הגבוהה ביותר (היחידה שהיתה חריגה בעניין הזה היא ריאל מדריד של לפני שנתיים שהובילו את הקו האחורי שלה פריג'יוני ויול).
3. אין היום אף קבוצה ברמה הגבוהה של אירופה שאין לה סטרץ׳ 4 (פאוור פורוורד עם קליעה טובה מבחוץ). גם מכבי עשתה העונה את הריצה שלה בטופ 16 כשסמית' ופניני איישו את עמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 2:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
כמו שדייבי רשם בהתחלה, ג'יימס באמת אחלה, אבל סנטר מוביל ליד איזה נגר שיבוא מהספסל או שחקן עם אותן תכונות וחסרונות(הנדריקס) זה לא פיתרון מספיק טוב. זה צריך להיות לכל הפחות מישהו שיחלוק איתו את הדקות. הוא שחקן הגנה מצויין, אבל התקפית הוא פשוט לא מספיק טוב. ראינו מול ריאל שחבר'ה כמו בגיץ' וסלוטר הסתדרו איתו די בקלות בפנים בלי יותר מידי עזרה.

בראיינט משלים את ג'יימס - גוף גדול ורחב, יד רכה ויכולת קליעה מחוץ לצבע ויכולת ריבאונד מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 2:42 pm 
Senior

השאלה אם ביורוליג נראה ממנו את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 3:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
השאלה אם ביורוליג נראה ממנו את הדברים האלה.

קשה לדעת. יש שחקנים שיכולים להיות תותחים ביורוקאפ ובינוניים מינוס ביורוליג (מדלי למשל) ויש כאלה שמשתפרים עם העלייה ברמה. זה גם תלוי בסיטואציה. פלאניניץ למשל הראה דברים יפים מאוד באדריאטית (מלך הסלים, ממובילי הריבאונד ו-86% מהקו) אבל המעבר לרמה יותר גבוהה + הנזיפות מבלאט והירידה החדה בביטחון של שחקן צעיר גרמו לכך שהוא לא הראה את אותם דברים (גם לא בליגה). מה שבטוח הוא שבראיינט קצת יותר בוגר ופגש יריבים ברמה יותר גבוהה ביורוקאפ (ומצד שני כך גם מדלי...) הרבה מזה זה עניין של ביטחון - יש כאלה שמתעלים ויש שמשתינים במכנסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 3:25 pm 
Sophomore

ברור שזאת שאלה. ושאלה היא כמובן איך הוא יסתדר במכבי תל אביב או איך הם יסתדרו איתו.
יש המון שאלות.
אני בטוח שאחרי השנה שלו בסיינה אף אחד בפנר'אולקר לא שאל את עצמו איך מקאלב יסתדר באירופה - אין מתכון קסם.

אבל אתה רואה את הילד משחק ואתה קורא דיווחים ואתה קורא שהוא קולע 18 נק' ולוקח 13 רב' מול קאזאן או 20 נק' ו17 רב' מול גלאטאסריי או 30 נק' ו7 רב' מול בילבאו ואם כל הכבוד לסיינה או חימקי או קאחה או אותה פנר'אולקר - זה לא בדיוק הבדלים של שמים וארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 3:42 pm 
Hall of Famer

מה גם שהספק הזה או חוסר ההוכחה הם המקום בו העלות נופלת בחצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 4:20 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז אנחנו בהסכמה.
אותי מעניין אם ורד כהן חפרה בסטטיסטיקות של היורוקאפ או שהיא אשכרה מוציאה שמות מהפורום פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 21, 2013 11:58 pm 
Senior

Mako Regever כתב:
ברור שזאת שאלה. ושאלה היא כמובן איך הוא יסתדר במכבי תל אביב או איך הם יסתדרו איתו.
יש המון שאלות.
אני בטוח שאחרי השנה שלו בסיינה אף אחד בפנר'אולקר לא שאל את עצמו איך מקאלב יסתדר באירופה - אין מתכון קסם.

אבל אתה רואה את הילד משחק ואתה קורא דיווחים ואתה קורא שהוא קולע 18 נק' ולוקח 13 רב' מול קאזאן או 20 נק' ו17 רב' מול גלאטאסריי או 30 נק' ו7 רב' מול בילבאו ואם כל הכבוד לסיינה או חימקי או קאחה או אותה פנר'אולקר - זה לא בדיוק הבדלים של שמים וארץ.

כן, אבל את זה אפשר היה להגיד גם על מדלי בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 1:54 am 
Sophomore

בטח שאפשר - ואני עדיין חושב שלנק"מ יש את היכולות והכשרון לשחק בקבוצה כמו מכבי תל אביב, למרות השנה הלא מוצלחת שלו.

ולמרות השנה הלא מוצלחת של מקאלב, עדיין הייתי לוקח אותו למכבי תל אביב אם הייתה אפשרות כזאת.

לא מבין את הנקודה שלך, אתה מנסה להגיד שיש סיכון בלקחת את ברייאנט? אף אחד לא מתווכח עם זה. שוב ושוב אף אחד לא מתווכח עם זה.

אם יש לך סיבה מעבר ל"אי אפשר לדעת בוודאות שהוא יצליח" - זה יכול להיות יותר מעניין בשביל הדיון. במידה ולא, אפשר להפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80 ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: