סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 2:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 9:00 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ניסיתי להגיד פה משהו אחר, כי סך הכל זה נשמע שבזכות כמה משחקים טובים מול קבוצות טובות האיש מנייה בטוחה. הוא נשאר בגדר הימור, גם אם הימור מושכל יותר מכל מיני תומאסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 9:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפרופו הימורים מושכלים, בהינתן ההיצע הלא מאוד גדול של רכזים תותחים שמכבי יכולה להביא מאירופה, האם הייתם "מהמרים" על רכז שלישי מה-NBA, אחד כזה שלא פרץ עדיין ולא נראה שיפרוץ בקרוב (כי לפניו שחקנים יותר טובים) אבל עדיין צעיר מספיק ובעל פוטנציאל (לפחות מבחינת גודל ואתלטיות)?
אני כותב הימור כי שחקן כזה יכול לעלות לא מעט (במיוחד אם הוא מחזיק מעמד שם כבר כמה שנים) ומצד שני לא שיחק באירופה ולא בטוח שיביא את האקסטרה משהו שיקפיץ את מכבי מדרגה.
אני מבדיל ממקרה קרלוס ארויו שהיה שחקן די מוכר ששיחק גם רכז ראשון/שני. אני גם לא מתייחס לשחקנים כדוגמת ביינום/פארגו שכבר מכירים את אירופה.
שחקנים כדוגמת כריס קווין, רויאל אייבי, נולאן סמית', אפילו ארון ברוקס שדוקא פרץ אבל כרגע משחק רכז שלישי ברוקטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 9:59 pm 
Hall of Famer

אבל אין קשר בין כריס קווין (שנדמה לי עשה סיבוב באירופה בשנה שעברה, אולי השנה?), רויאל אייבי, נולאן סמית' או אפילו ארון ברוקס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 10:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הקשר בינהם הוא שכולם רכזים שניים/שלישיים ולא קרובים לתת דקות משמעותיות בליגה כרגע, ומלבד סמית' שהוא שחקן שנה שנייה (אבל לא מאוד צעיר ובא מדיוק כך שהוא לא איזה ילדון חסר מושג) כולם בעלי נסיון של כמה שנים טובות במנש. בכוונה לא הבאתי את כל הרכזים השלישיים שחלקם הגדול בעלי נסיון מועט.
צודק, קווין שיחק בחימקי וולנסיה לתקופות קצרות. משום מה זכרתי שהוא היה מלפפון של מכבי שנשאר במנש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 10:37 pm 
Hall of Famer

לא חושב שראיתי את ארון ברוקס השנה, אבל בכנות אין לי מושג למה הוא לא מקבל הרבה יותר דקות, האיש היה פנומנלי לפני שנתיים ונראה כמו רכז ראשון לגיטימי לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 10:42 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
לא חושב שראיתי את ארון ברוקס השנה, אבל בכנות אין לי מושג למה הוא לא מקבל הרבה יותר דקות, האיש היה פנומנלי לפני שנתיים ונראה כמו רכז ראשון לגיטימי לכל דבר ועניין.

ככה זה לפעמים ב-NBA. היו תקופות שמארדי קולינס פתח בחמישייה במדי הקליפרס או הניקס ונראה סולידי ואתמול הוא קלע 11 נק' במדי אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 10:48 pm 
Hall of Famer

כשבאים לבחון את היכולות של רכז, צריך להוסיף לכך גם את האופי שלו. צריך אופי חזק כדי להצליח במכבי, בייחוד בעמדת הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 10:50 pm 
Senior

ודים, ב-2010 ברוקס נתן 19.6 נקודות ו-5.3 אסיסטים למשחק ב-82 משחקים בקבוצה של יוסטון שגם עברה סיבוב בפלייאוף. לא יודע מה קרה לו בדרך, אבל הוא לא ממש בליגה של החבר'ה האחרים שהוזכרו ברשימה הזאת מבחינת כישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 11:05 pm 
Hall of Famer

זו באמת שאלה טובה. עניין של סיטואציה או משהו אישי שעובר עליו? עניין של אופי? התחזקות עמדת הרכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 22, 2013 11:40 pm 
Sophomore

אני מחבב מאוד את אנדרו גודלוק שהלייקרס זימנו לאחרונה מליגת הקיץ. סקורר נהדר אבל לא חסר מצפון, קלעי בחסד, ויש לו נשק די נדיר - פלואטר/ראנר קטלני, לא פחות טוב משל פול, פארקר או נבארו (למרות שבגלל שהרחבה יותר צפופה יכול להיות שהנשק הזה פחות אפקטיבי באירופה).

שחקן שאמור (לא יותר מניחוש מלומד) להיות זמין בפחות מחצי מיליון דולר. קצת טווינר, 2 בגוף של אחד, אבל מצד שני יכול להיות שיחוק באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 1:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לגבי ברוקס, זה באמת מוזר שבניגוד לחברה כמו JR סמית, ווילסון צנדלר וקניון מרטין שחזרו כמו שצריך מהתקופה בליגה הסינית, הוא לא מוצא את עצמו, במיוחד שלפניו נמצא לין שלא ממש מתעלה. אם מכבי יכולה להנחית אותו הוא יכול להיות שיחוק רציני. אמנם יותר סקורר מרכז אבל חתיכת סקורר, מהיר מאוד וקלע שלוש מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 2:00 am 
Hall of Famer

לגמרי, אם אירופה קטנה על שחקנים כמו סוני ווימס, היא הרבה יותר קטנה על ארון ברוקס. הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 2:22 am 
Hall of Famer

רוב הסיכויים שזה ידרוש משכורת סטייל ארויו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 8:52 am 
Sophomore

נורטון כתב:
לגמרי, אם אירופה קטנה על שחקנים כמו סוני ווימס, היא הרבה יותר קטנה על ארון ברוקס. הלוואי.

אה? על טיי לאוסון שמעת?
השתלבות באירופה מהNBA זה הרבה עניין של סגנון משחק.
אריק מיינור,למשל,צפוי להיות שחקן הרבה יותר טוב באירופה מאשר ברוקס שהסגנון שלו לא מתאים בשום אופן לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 8:53 am 
Sophomore

sir charles כתב:
לגבי ברוקס, זה באמת מוזר שבניגוד לחברה כמו JR סמית, ווילסון צנדלר וקניון מרטין שחזרו כמו שצריך מהתקופה בליגה הסינית, הוא לא מוצא את עצמו, במיוחד שלפניו נמצא לין שלא ממש מתעלה. אם מכבי יכולה להנחית אותו הוא יכול להיות שיחוק רציני. אמנם יותר סקורר מרכז אבל חתיכת סקורר, מהיר מאוד וקלע שלוש מצוין.

הוא פשוט לא רכז,הוא 1 רק בגלל שהוא נמוך מידי ל2 בNBA.
קבלת ההחלטות שלו מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 9:04 am 
Senior

לא יודע כמה ברצינות לאוסון לקח את השהייה הקצרה שלו באירופה. גם דרון נראה די רע בהתחלה עד שהוא הבין שהוא עושה לעצמו בושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 3:17 pm 
Sophomore

שופר 5 טוען שאחד המועמדים לחיזוק (???) מכבי הוא קרטיס ג'רלס, שהוביל את בשיקטאש לעונה מופלאה ביורוליג שכללה, בין היתר, שתי תבוסות מחפירות מול מכבי והסתיימה בזריקתו מהקבוצה הנפלאה הזו באמצע העונה. האם מכבי עברה מהחתמת שחקנים שהצטיינו מולה להחתמת כאלה שהסריחו את המגרש נגדה? מישהו שם באמת חושב שזה השחקן שישדרג את מכבי? בוא נאמר שאם שחקן ברמה הזו יוחתם זה יפתור לא מעט דילמות לאוהדי הקבוצה, שבימים אלה מתחבטים בשאלה האם לחדש את המנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 3:26 pm 
Junior

ספציפית גם אני לא חושב שהוא השחקן המתאים (ברמת התכונות) אבל מהתיאור שלך משתמע שמדובר בשחקן פח ולא כך הוא. ג'רלס פתח את העונה בטירוף מוחלט, ראיתי אותו בכמה משחקים והוא נראה פשוט נהדר. נחלש בהמשך ולא מכיר את נסיבות הפרידה שלו באמצע הטופ16 מבשיקטאש. בכל מקרה שחקן טוב בדרך למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 3:42 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
ספציפית גם אני לא חושב שהוא השחקן המתאים (ברמת התכונות) אבל מהתיאור שלך משתמע שמדובר בשחקן פח ולא כך הוא. ג'רלס פתח את העונה בטירוף מוחלט, ראיתי אותו בכמה משחקים והוא נראה פשוט נהדר. נחלש בהמשך ולא מכיר את נסיבות הפרידה שלו באמצע הטופ16 מבשיקטאש. בכל מקרה שחקן טוב בדרך למעלה.

אני לא אומר שהוא שחקן רע, אבל אני לא חושב שמדובר בשחקן שיכול לקחת את מכבי מעבר למקום בו היא נמצאת היום. החתמה של שחקן כזה היא אפילו לא שדרוג מינימלי ביחס להיקמן או לוגאן ואולי הגיע הזמן שמכבי תחתים כמה זרים טובים במקום הרבה בינוניים. מעבר לכך, מכבי חייבת קודם כל גארד ברמה הגבוהה - מישהו כמו פלאניניץ, פארגו או לנגפורד - ולא עוד גארד שהוא שחקן טוב בדרך למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 3:55 pm 
Junior

בהתחשב בכך ש(1) מכבי זקוקה ליותר משחקן אחד בעמדות מפתח כדי לשדרג את הקבוצה, (2) אנחנו לא יודעים לאיזו עמדה מיועדת ההחתמה של ג'רלס אם וכאשר ו-(3) הפאזל רחוק מלהיות מושלם, לא הייתי ממהר לקבוע.

סקורר כמו ג'רלס לצד רכז בכיר, עם אוחיון והלפרין כמחליפים מהספסל זה בהחלט שדרוג מהקו האחורי של העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 5:35 pm 
Junior

העניין הוא שג'רלס אם יבוא יגיע על תקן הרכז, זה שחקן שצריך את הכדור ביד לפחות 10 שניות בהתקפה כדי להרגיש טוב עם עצמו לכן הוא פחות מתאים לשחק 2. מבחינת רמה אני מעריך אותו באיזור של היקמן רק עם יכולת לרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 8:11 pm 
Senior

ג'רלס הוא פח אמיתי. כמו ההנהלה הנוכחית של מכבי. מתאימים נהדר. אוטוטו נשמע על החתמות של סופרסטארים כמו הלפרין, יוטר וג'רלס. כל הכבוד לרקנאטי ופדרמן.
חבל שאנשים ממשיכים לאכול בתיאבון את הלוקש הזה ולחדש מנוי כמו ילדים טובים ביוני. ובכלל, חבל שהעונה הזאת נגמרה בביזיון הנוראי ברבע הגמר ולא שבועיים לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 9:04 pm 
Hall of Famer

ומה שהכי חבל זה שאנשים מתייחסים למלפפון בוסר של תחילת אפריל כאל משהו ששוה התייחסות כל כך רצינית. בסך הכל "שם שנמצא גבוה ברשימת המועמדים לחיזוק" כשהמקור לידיעה יכול להיות באותה מידה גם להיות הסוכן של ג'רלס שרוצה להעלות את המניות שלו או כל הנפצה אחרת שרק תרצו. בקיצור, כשתהיה החתמה אפשר יהיה להתאכזב, כרגע? סתם מלפפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 9:45 pm 
Sophomore

למה להרוס את הכיף?

זה לא שיש כדורסל אמיתי לדבר עליו - כל מה שיש זה מלפפונים.
אם היינו מחכים לפרסום הסגל הסופי של הקבוצה, אפשר היה להוציא את הפורום לפגרת הקיץ.

(אגב, זה אחד הדברים שתמיד הכי נהנתי מהם עוד כשהייתי ילד קטן - המרדף אחרי המוספי ספורט והחדשות על הפרוספקט החדש של מכבי תל אביב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 10:12 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ומה שהכי חבל זה שאנשים מתייחסים למלפפון בוסר של תחילת אפריל כאל משהו ששוה התייחסות כל כך רצינית. בסך הכל "שם שנמצא גבוה ברשימת המועמדים לחיזוק" כשהמקור לידיעה יכול להיות באותה מידה גם להיות הסוכן של ג'רלס שרוצה להעלות את המניות שלו או כל הנפצה אחרת שרק תרצו. בקיצור, כשתהיה החתמה אפשר יהיה להתאכזב, כרגע? סתם מלפפון.

אני חושב שזה מצביע על רמת האמון של שחף בהנהלה ולמען האמת, גם אם אותו מלפפון בוסרי של אפריל לא יגיע, אני לא סומך על הילדים הזחוחים האלו שמשחקים במנג'ר ומקווים לפגוע במשהו, שימצאו את השחקן המתאים. הרמות שבהן מכבי מחפשת שחקנים, הפשרות שמתבצעות, ההחלטות האומללות שמתאימות לקבוצות קטנות כמו שחרור שרמנדיני ותומאס מבלי להביא מחליפים ראויים, זה הכל בעיות ניהוליות שרק גורמות לנו להתאים ציפיות לפני המהלכים הצפויים.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' אפריל 23, 2013 10:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3 ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: