סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף לאומית
הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 10:09 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
אני חושב שמסתכלים על הכוכבים בליגה הלאומית אז מבינים כמה הפער בין הליגה הזאת לליגה הראשונה הוא עצום.

עמית תמיר הוא כוכב על בליגה הלאומית שבשנים האחרונות לפני שעבר ללאומית (והוא לא ילד) הוא לא היה מספיק טוב בשביל למצוא קבוצה ולקבל דקות בליגת העל. טל דן, דרור דווידי, אסנטי הם שחקנים שכבר שיחקו בליגת העל בחוסר הצלחה או כשחקנים משלימים ברוטציה ובלאומית הם כוכבים. כמובן שגם יועד בית יוסף שהיה השחקן הכי טוב בלאומית בשנה שעברה (להוציא את הפועל ת"א כמובן) ובליגת העל השנה הוא לא מספיק טוב לקבל דקות (בקבוצה שמשחקת בחוק רוסי). הפערים כנראה גדולים מאד בין היכולת לעשות דברים בלאומית לליגת העל אפילו כשחקן משלים.

למרות זאת ממה שיצא לי לראות אני חושב שזליקוביץ' בנהריה ובלייזר בעפולה הם 2 השחקנים שלדעתי יכולים וצפויים להשתלב בליגת העל בשנים הבאות. הם צעירים, משתפרים (בניגוד לתמיר, דן, דווידי ושות') ומתקדמים משנה לשנה. לא בטוח שעדיין בשלים לליגת העל לתרומה מיידית אבל לדעתי כבר בשנה הבאה יכולים להיות שחקנים של 10-15 דקות אולי בקבוצה בליגת העל כשאחרי שנה-שנתיים של השתפשפות אם ימשיכו להתקדם יש להם פוטנציאל להפוך לשחקני ליגת על טובים.

אני חושב שיש בעיה של חוסר אמון בישראלים בליגת העל יותר מהכל. זה גם מובן בסך הכל - הרבה יותר קל להחליף זר מאשר ישראלי במהלך העונה.
אני חושב שכל השחקנים אשר הוזכרו כאן יכולים להיות בליגת העל, בתוספת של איתי גרינבוים, שמוליק ברנר ועוד כמה שלאו דווקא נראים ככוכבי-על בלאומית, אך בהחלט מסוגלים לשחק בעל. הייתי מחריג את דווידי, שלא במקרה מצא עצמו בקבוצה החלשה ביותר בלאומית וגם אותה לא הצליח להציל מירידת ליגה. מבחינת כישרון הוא עצום, אבל לצערו ולצערנו זה לא מספיק.
האמת שאין לי ממש כוח או כוונה להתחיל בוויכוח על זה, אבל אני פשוט לא מעוניין לתת לאמירה הזאת להישאר כברורה - לא חושב שהפערים כל כך גדולים (ובלי שום קשר, במהלך כל העונה הזאת ובעיקר עכשיו, אני מבין עד כמה הליגה הזאת כיפית יותר מליגת העל, ועד כמה זה מבאס כל כך כשאין אף פעם סיכוי אמיתי לאליפות (כשהעונה בלי להיות הקבוצה החזקה ביותר בליגה, אנחנו בהחלט יכולים לחלום על זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 10:46 pm 
Junior

הבחירות לרשויות באוקטובר 2013, למינינם זה השנה לפי הלוח העברי בשנה הבאה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 26, 2013 6:43 pm 
Freshman

אז היום נערכו בכל הסדרות משחקי מספר 2.
ההפתעה הגדולה באה מהגליל שם הצגה גדולה של אנטון קזרנובסקי עם 30 נקודות סייעה לגליל לנצח ולהשוות את הסדרה ל1-1.
גם נהריה לא התקשתה להשוות את הסדרה כשמחצה את קרית אתא בחוץ 85-55. אחרי שהפועל העיפו אותו שנתיים רצוף פעם בחצי ופעם בגמר, נייט מילר רוצה לסחוב הפעם קבוצה כל הדרך לעלייה. היום הוא הצטיין עם 26 נקודות.

ושתי קבוצות כבר מחכות בחצי הגמר - הוד השרון ועירוני רמת גן. מפתיע דווקא שהסדרות בין ה3-6 ו4-5 היו צמודות פחות בהתחשב בהפרשים הקטנים בין הקבוצות בסיום העונה.
הוד השרון ניצחה ביבנה 87-79 ורמת גן ניצחה בעפולה 94-81 ויחכו ליום שלישי כדי לדעת את זהות יריבותיהן.

ובנימה אישית יותר: סוף סוף קצת נחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 26, 2013 6:53 pm 
Junior

הפתעה גדולה למי שלא ספר את הגליל (ושחקני נס ציונה בינהם)

העומק של נס ציונה אמור להספיק במשחק הביתי אבל כפי שכתבתי אחרי משחק 1 זאת קבוצה עם הרבה בעיות מקצועיות וחברתיות ואני לא רואה אותה הולכת עד הסוף.

נהריה ורמת גן נראות טובות יותר

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 29, 2013 4:48 pm 
Hall of Famer

אני מהמר על נהריה שתלך על הסוף.אין העונה קבוצת על בליגה הזאת(חולון בזמנו או הפועל ת'א) .לנהריה יש את צמד הזרים הכי טוב בליגה קלאמנטה את מילר שלפחות אחד מהם יכול בשקט להיות זר לגיטימי בליגת העל ,יש לה אולם יפה ורואוי וגם תקציב שאמור להספיק לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 10:11 am 
Junior

יש להפריד בין התקציב , היכולת להעמיד קבוצה בליגת העל בעונה הבאה והאולם לבין איכות הקבוצה הנוכחית והסיכוי לסיים את העונה כאלופה.

אני הולך על מכבי רמת גן.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 10:39 am 
Junior

אתה יודע למה פוטר ברנרד שוסטר מריאל מדריד?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:09 am 
Junior

וואלה לא.
תחכים אותי

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:50 am 
Junior

הוא אמר שלדעתו ברצלונה תנצח אותם בקלאסיקו.

בקיצור - לחפש לזיו עוזר חדש?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 9:02 pm 
Junior

א. כן תחפש לו עוזר חדש
ב. כל הכבוד לנס ציונה על האופי בחצי השני הם יצאו מסיטואציה לא פשוטה של בעיית עברות.

הסדרה בינם לבין רמת גן הולכת להיות הדבר הכי מעניין בשבוע הקרוב בכדורסל הישראלי

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 10:34 pm 
Sophomore

מישהו יודע כמה קהל היה היום במשחק של נהריה ?!? עושה רושם שהקהל שם צמא מאוד לליגת על והאמת שגמני מאוד ההיתי רוצה את הקבוצה הזאת בליגה הראשונה , קבוצה שיכולה רק להוסיף לליגה , ויש לה גם את אחד האולמות הכי יפים בארץ ! אז איה איה נהריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 10:50 pm 
Senior

האולם הכי יפה והכי נוח בארץ (לא רואה ממטר את רוממה גם אחרי השיפוץ) אבל אין שם כסף. אין כבר ספונסר, אין בעלים ולא סביר שהעירייה תתן שם מיליונים. קהל אולי צמא לליגת העל אבל הוא צמא לזה רק אם יש צמרת (כמו רוב הקהל הישראלי ברוב הקבוצות בליגה) הוא לא ממש צמא להיות קבוצת תחתית בליגת העל. אפשר להסתכל על אשקלון כמקבילה בדרום וזה בערך הפוטנציאל של נהריה במצב שהיא נמצאת בו היום. גם באשקלון יש אולם יפה, קהל שאוהב כדורסל סה"כ אבל כשאין כסף אין מה לעשות ובנהריה אין כסף (ברמת ליגת העל) אלא אם מישהו יבוא וירכוש אותם. האם נהריה צריכה לעלות ליגה בשביל להיות גרסה של אשקלון השנה? לא בטוח. האם נהריה חשובה ויכולה להוסיף לליגה אם תהיה שם קבוצה טובה אני כן בטוח. אבל כרגע זה נראה רחוק מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 11:26 am 
Junior

למלא אולם של 2500 מקומות במשחק עונה ע"י חלוקת כרטיסים חינם לכל דיכפין, לא נקרא "קהל צמא לכדורסל".

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 11:38 am 
Freshman

Red Sumo1 כתב:
למלא אולם של 2500 מקומות במשחק עונה ע"י חלוקת כרטיסים חינם לכל דיכפין, לא נקרא "קהל צמא לכדורסל".

בוודאי שכן. להביא 2500 איש למשחק בלאומית זה מאוד מאוד מרשים (הם אכן הביאו כזאת כמות?)
כסף זה לא הכל בחיים יקירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 11:53 am 
Junior

להביא כמות כזאת לכל משחק שהוא וגם בחינם זה מרשים מאד.

תסתכל על ממוצע הקהל בכל מגרשי הפליאוף האחרים ותבין כמה זה מרשים - ובכולם (נדמה לי אל תתפוס אותי במילה) הכניסה חינם ובכולם מדובר במשחקים קריטים לקבוצות.

לקבוצת כדורסל שמקבלת תקציבים גבוהים מהרשות המקומית יש הצדקה אך ורק במידה והקהל מגיע ולא משנה כמה הוא משלם.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 3:22 pm 
Senior

קצת הגזמתם עם 2500 לא? 1000-1200 ככה זה היה נראה לי (אחד היציעים באמצע, המרכזי היה מלא פחות או יותר). לא 2500 ולא קרוב. אבל למשחק ליגה לאומית גם סכום כזה של אוהדים זה הרבה מאד. סומו לא כולם זה הפועל ת"א. מספיק לראות שבגלבוע בפלייאוף מגיעים אולי 500 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 3:29 pm 
Freshman

מסכים איתך, ראיתי עכשיו את התקציר ומדובר בהגזמה פראית.
אחד היציעים (צד שלם של האולם בו לפחות 1000 מקומות) היה סגור לגמרי, כמו בכל העונות שלהם בלאומית, וגם הצד השני לא נראה מלא לגמרי. 1000 נשמע כמו הערכה מאוד אופטימית.

ועדיין, כמו שאמרת, זה מספר מאוד יפה ומרשים לליגה הלאומית, ובעצם בכלל לארץ. הלוואי שבכל משחק בארץ היו לפחות 1000 צופים באופן קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 3:33 pm 
Junior

מבין ה-4 שנותרו, נהריה זו האופציה הכי טובה לליגת העל מבכל הבחינות. עושה רושם שהם גם הכי טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 3:57 pm 
Junior

לאומית כתב:
מבין ה-4 שנותרו, נהריה זו האופציה הכי טובה לליגת העל מבכל הבחינות. עושה רושם שהם גם הכי טובים.

חוץ מזה שאין להם כסף, או שחקן שיכול לשחק בליגת העל......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 1:37 pm 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:
לאומית כתב:

חוץ מזה שאין להם כסף, או שחקן שיכול לשחק בליגת העל......

תכף מישהו יקפוץ עלייך אח וישאל מה עם נייט מילר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 3:12 pm 
Junior

נייט מילר גבולי לליגת העל. כלומר יוכל להשתלב אבל אני לא יודע אם כשחקן מוביל.

מי שכן יוכל להשתלב זה זליקוביץ בטוח , גם ניר גולן יכול לשחק בליגת העל אבל אני לא יודע אם ירצה או יעדיף להישאר הרכז הכי טוב בלאומית , גם קלמנטה לצורך העניין יוכל להיות שחקן בליגת העל בדומה למילר.

אגב לא חושב שיש קבוצה בלאומית שיש יותר מ3-4 שחקנים שיכולים (או רוצים) להמשיך לליגת העל ככה שהמקרה של הפועל ת"א שעלתה ליגה עם כמעט אותו סגל לא יחזור לדעתי - הכי קרוב לזה אולי זה נס ציונה (דן , קרפלס , בן) נהריה (ראה למעלה) ורמת גן (עמית תמיר , גרינבוים - גבולי , והזר שלהם)

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 4:58 pm 
Junior

זליקוביץ גבולי בליגת העל לא בגלל יכולת אלא בגלל ראש. ניר גולן לא יצליח בליגת העל כמו שבר-יוסף לא מתאים (ויועד מוכשר יותר בהרבה).

ומי שרוצה לרדת ליגה שייקח את קלמנטה ומילר כזרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 11:00 pm 
Hall of Famer

ואיזה קבוצות כן מחזיקות בשחקנים שמתאימים לליגת העל? או בכסף לליגת העל?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 12:36 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
ואיזה קבוצות כן מחזיקות בשחקנים שמתאימים לליגת העל? או בכסף לליגת העל?

לגבי כסף לא נראה לי שיש קבוצות כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 4:28 pm 
Senior

רמת גן מנצחת את נס ציונה בחוץ היום דיי בקלות. ראיתי את המחצית השנייה ורמת גן מאד הרשימה. קודם כל הסגל שלהם מאד מנוסה (לדעתי הכי מנוסה בליגה) דווקא בישראלים, דורי אסף, עמית תמיר, גרינבוים, וירמישין כולם שחקנים עם דקות משמעותיות בעבר בליגת העל. הזרים שלהם לא דומיננטיים התקפית כמו בקבוצות אחרות עושה רושם אבל מה שכן הם שומרים ממש טוב (יחסית לזרים בליגה הלאומית זה משהו דיי חדש נראה לי), ובכלל רמת גן נראתה מחוברת יותר, מאומנת יותר, חכמה יותר ורגועה יותר. נראת לי כקבוצה שבמומנטום הכי טוב כרגע לקחת את אליפות הליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מכבי רעננה זל ו 70 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: