סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 8:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 9:39 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
דייבי ג'ונס כתב:
מקווה מאוד שמכבי לא תעשה את הטעות של להחתים שישה זרים תחת החוק הנוכחי בליגה. יש מספיק דוגמאות לקבוצות אירופיות שמושיבות בצד שחקן זר למשחקי הליגה, באף אחת מהן הקטע הזה לא עבד. בתיאוריה בליגות חלשות אתה יכול לעשות רוטציה ולרשום כל פעם שחקן אחר, בפועל זה פשוט לא עובד כך - יהיה שחקן שיימחק מהרוטציה במרבית המשחקים כי הוא פחות מתאים/נחוץ/בכושר והיורוליג כידוע היא לא המקום הטוב ביותר לצבור דקות משחק וביטחון.

אני לא רואה שום בעיה עם רוטציה של זרים בליגה. אם ההרכב באמת יהיה דומה למה שפירסם אבי סגל אז אין שום בעיה לתת פעם לגארד, פעם לפורוורד ופעם לסנטר לנוח. הרוטציה הזו יכולה אפילו לעזור לשחקנים מאחר שהטופ 16 הרבה יותר ארוך ואינטנסיבי מבעבר. מכבי צריכה לבנות את עצמה ליורוליג ומאחר שפשוט אין מספיק ישראלים טובים היא חייבת שישיה זרים. מה לעשות, שכל עוד כספי ב-NBA ובלו בביתו בקליפורניה, אין אף ישראלי שיכול להיות שחקן חמישיה בקבוצת טופ יורוליג בעמדות הבאות: רכז, סקנד גארד, סמול פורוורד וסנטר. מעבר לכך, אין אף פאוור פורוורד ישראלי טוב עם קליעה מבחוץ וגם אין אף סנטר ישראלי סביר שיכול להיות מחליף. איך שלא מסובבים את זה מכבי צריכה שישיה זרים, אלא אם כן כספי או בלו יחליטו לחצות את האוקיינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 9:42 am 
Sophomore

shachaf78 כתב:
ראובן כתב:
אז גם פארגו ברשימה השחורה? אתה צריך לעשות משהו עם הסטנדרטים שלך.

זה לא עניין של רשימה שחורה. פארגו לא מתאים לשחק עם לאנגפורד. אם כבר מביאים שני גארדים ברמה גבוהה(ואין שום ספק שהשניים האלה הם שידרוג עצום לעומת הקו האחורי העלוב של העונה הנוכחית) עדיך שזה יהיה שניים שלא ידרכו אחד על האצבעות של השני. פלאניניץ׳ בעיני הרבה יותר מתאים ליד לאנגפורד.

שחף, אתה ממש מתעסק בזוטות. העונה יש קו אחורי עם היקמן ולוגאן ואתה לא מרוצה אם יחליפו אותם פארגו ולנדגפורד? תהיה בריא...
בין השמות שרשמת אני מוכן שיזרקו מטבע ומי שיבחר שיגיע, רק שקשה לי לראות אפילו אחד מאלה שנוחת כאן ברמות השכר שמכבי מוכנה לשלם. הבעיה היא לא רק גובה השכר אלא העובדה שילדי הזהב רוצים להרשים את ההורים ולהראות שהם לא רק מחתימים שחקנים טובים אלא שיותר חשוב מזה - הם רוצים להראות שהם עושים עסקאות טובות. כך שאם נניח אפשר להחתים שחקן קצת פחות טוב בהרבה פחות כסף זו עסקה הרבה יותר טובה מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 9:44 am 
Junior

שחף, פלאניניץ ולנגפורד שיחקו ביחד בחימקי ואעפס לא ממש הסתדרו.
יכול להיות שזה לא קשור ליכולות שלהם אלא יותר לאופי, אבל לא חושב שכדאי למכבי להמר על זה.

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך ג' אפריל 30, 2013 11:26 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 9:59 am 
Sophomore

Dovi כתב:
שחף, פלאניניץ ולנורד שיחקו ביחד בחימקי ואעפס לא ממש הסתדרו.
יכול להיות שזה לא קשור ליכולות שלהם אלא יותר לאופי, אבל לא חושב שכדאי למכבי להמר על זה.

באותה דרך אפשר לומר שגם לנגפורד והנדריקס לא הסתדרו יחד במילאנו...
אני אישית גם מעדיף את פארגו ולנגפורד ולא רואה סיבה שהם לא יסתדרו יחד אבל אני לא אהיה קטנוני ואם יבוא פלאניניץ או גארד רציני אחר במקום אחד מהם עדיין אשן טוב בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 10:53 am 
Hall of Famer

לא רואה סיבה מדוע מכבי חייבת 6 זרים . העונה למשל מכבי בפועל ( אפילו בליגה הישראלית שבה לכאורה גם זר חלש יכול לתרום ) משחקת עם 4.5 זרים , כאשר אין ספק ששחקן כמו טיוס יכל לתרום יותר ממדלי ופלאניניץ' , ואמנם אלו שחקנים בסגנון שונה לחלוטין אבל אני לא הייתי ממהר לקחת את לוגן לפני מקל למשל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:33 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
לא רואה סיבה מדוע מכבי חייבת 6 זרים . העונה למשל מכבי בפועל ( אפילו בליגה הישראלית שבה לכאורה גם זר חלש יכול לתרום ) משחקת עם 4.5 זרים , כאשר אין ספק ששחקן כמו טיוס יכל לתרום יותר ממדלי ופלאניניץ' , ואמנם אלו שחקנים בסגנון שונה לחלוטין אבל אני לא הייתי ממהר לקחת את לוגן לפני מקל למשל .

ולכן מכבי נראית ככה העונה...

לגבי שיש זרים, נעבור עמדה עמדה: (בהנחה שמכבי רוצה לכוון לפיינל פור)
רכז - אוחיון, מקל או כל ישראלי אחר פשוט לא מספיק טובים כדי להיות רכזים ראשונים בקבוצת יורוליג מובילה.
סקנד גארד - הישראלים הטובים ביותר הם הלפרין ולימונד והם רחוקים מלהיות סקנד גארדים מובילים בקבוצה עם שאיפות. לנדסברג גם יכול לתת דקות בעמדה הזו אבל בטח לא להיות הסקנד גארד המוביל.
סמול פורוורד - פניני מוכיח כבר שנתיים שלא בטוח בכלל שהוא מספיק טוב בשביל להיות מחליף במכבי.
פאוור פורוורד - אין סטרץ' 4 ישראלי סביר.
סנטר - אין סנטר אחד ישראלי סביר. תיוס יכול לתת כמה דקות בעמדה הזו אבל הוא בטח לא יכול להיות מחליף של 20 דקות לג'יימס. הוא פשוט נמוך מדי ומוגבל מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:37 am 
Sophomore

כספי דווקא יכול להיות 4 נהדר.
תיוס נתן יופי של דקות בקאנטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:56 am 
Sophomore

charlie5 כתב:
כספי דווקא יכול להיות 4 נהדר.
תיוס נתן יופי של דקות בקאנטו.

אמרתי כבר שכספי ובלו הם חריגים. אין בכלל ספק שכל אחד משניהם יכול לבוא במקום זר ושניהם יכולים לתת פתרון נפלא לעמדה 4.
תיוס נתן דקות נחמדות בקאנטו, קבוצה שעפה בסיבוב הראשון ביורוליג. הוא בטח לא סנטר שיכול לחלוק עם ג'יימס בדקות בקבוצה עם קצת יותר שאיפות מקאנטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 11:59 am 
Hall of Famer

למה ג'יימס צריך מחליף לעשרים דקות?

הוא לא סופו בימיו הרעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 12:03 pm 
Senior

ג׳יימס נפל מהרגליים בחלק לא מבוטל מהמשחקים בטופ 16. האיש לא הסתדר עם כמות הדקות האדירה שהוא שיחק ויש לו גם נטייה ידועה של חוסמים טובים להסתבך בבעיית עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 12:04 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי שהוא צריך לשחק ארבעים דקות בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 12:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה הקשר רובי האמל?! פורוורד טווינר לא מספיק גבוה או רחב, שקלע השנה בספרד 10 נק' עם 4 ריב', פחות מאסיסט למשחק ו-2 חס' כל העונה. אז הוא קולע ב-43% מ-3 עם פחות משלשה למשחק. וופ-די-דו! זה ניק קאנר מדלי לעניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 1:39 pm 
Sophomore

אורן כתב:

הוא לא סופו בימיו הרעים.

אפילו בעונה הזו, כשדי ברור שהוא משחק יותר מדי, הוא משחק בממוצע בסך הכל 24 דקות. כך שבעונה נורמלית סביר שהוא לא יעלה על המספר הזה. בקבוצה עם יומרות, סנטר מחליף שמשחק 15-20 דקות צריך להיות לטעמי טוב יותר מאלכס טיוס ואולי גם טיפה גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 3:12 pm 
Hall of Famer

אציין רק שאחרי שתי עונות הנפל האחרונות, אני לא בטוח שנארגו יהיה כל כך יקר ובכל מקרה אני מאד אופתע אם הוא יקבל יותר ממיליון דולר מקבוצה כלשהי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 3:22 pm 
Freshman

טיוס לדעתי הוא יותר הגנה מהתקפה , לוקה בחסר בהתקפה ממה שראיתי בנבחרת, ונגר מהעונשין.
תוספת נחמדה על אחת כמה וכמה שהוא ישראלי , אבל אי אפשר לבנות עליו בצבע.
מה שעשה בקאנטו נחמד עד מאוד אפילו מפתיע אבל הוא לא "גו טו גאי" כמו שמכבי זקוקה.

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 6:03 pm 
Hall of Famer

ירון25 כתב:
טיוס לדעתי הוא יותר הגנה מהתקפה , לוקה בחסר בהתקפה ממה שראיתי בנבחרת, ונגר מהעונשין.
תוספת נחמדה על אחת כמה וכמה שהוא ישראלי , אבל אי אפשר לבנות עליו בצבע.
מה שעשה בקאנטו נחמד עד מאוד אפילו מפתיע אבל הוא לא "גו טו גאי" כמו שמכבי זקוקה.

אם טיוס יבוא, הוא בטח שלא יבוא כגו-טו-גאי, הוא יהיה שחקן משלים, לתת הגנה, מהלכי האסל וכמה דאנקים להרים את הקהל. אני אמנם יכול לראות סיכוי מסויים שהוא יעשה קפיצה במכבי ויראה שהוא שחקן חמישיה/רוטציה בכיר לרמות הגבוהות של היורוליג, אבל אני מקווה מאוד שאף אחד במכבי לא בונה על זה הרים וגבעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 30, 2013 7:09 pm 
Hall of Famer

כך בדיוק זה קרה לטרנס מוריס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 1:41 am 
Hall of Famer

טיוס העונה נותן מספרים יפים מאוד בקאנטו בכמות דקות לא רבה ( למשל בליגה האיטלקית - 8.5 נק' ב-70% ל-2 , 5.4 ר' , 1.2 חס' ב-18.5 דקות ) . נכון שחסרונותיו ( גובה , קליעה ) בולטים , אך כישראלי מהספסל ( וגבוה שלישי-רביעי ברוטציה ) זה בהחלט מספק .
בואו לא נשכח שמדובר בשחקן בן 25 , שכל שנה מגיע לרמות גבוהות יותר , ועדיין בעל אפיק שיפור פוטנציאלי מסוים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 01, 2013 1:25 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
אורן כתב:

הוא לא סופו בימיו הרעים.

אפילו בעונה הזו, כשדי ברור שהוא משחק יותר מדי, הוא משחק בממוצע בסך הכל 24 דקות. כך שבעונה נורמלית סביר שהוא לא יעלה על המספר הזה. בקבוצה עם יומרות, סנטר מחליף שמשחק 15-20 דקות צריך להיות לטעמי טוב יותר מאלכס טיוס ואולי גם טיפה גבוה יותר.

נו, דוגמה נהדרת לאיך אפשר להפוך ממוצע לסוג של שקר.

בטופ סיסקסטין ובהצלבה הוא כבר שיחק בערך עשרים ושמונה דקות למשחק (וזה כשכל מיני משחקים מול בשיקטאש נוגסים לו בממוצע).

הממוצע העונתי נמוך בעיקר כי בתחילת העונה המעמד שלו עדיין לא היה כפי שהוא היום, כשהוא היה הסנטר המחליף לפחות מעשרים דקות.

מרגע שהתברר ששרמדיני ואחריו פלאניניץ' הם מה שהם, המשחקים שבהם ג'יימס שיחק פחות מעשרים וחמש דקות היו נדירים למדי (בעיקר בלואואאוטים למיניהם).

אבל אני מ'כפת לי אני, אין לי שום בעיה שמכבי תשפוך כסף במקומות מיותרים, לבריאות שיהיה לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 3:03 pm 
Sophomore

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 41909.html
"אני לא פארמר" - נכון מאוד,אתם בסקאלה שונה לגמרי מבחינת כישרון ומעמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 3:24 pm 
Sophomore

עוד מסע יהירות מבית היוצר של הבן של שמעון כספי. זה בסדר, גם אני ושחף לא רוצים שתחזור למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 3:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אפשר לראות את זה כיהירות, ואפשר לראות את זה גם כ"האיש שם לעצמו מטרה והוא דבק בה, גם אם הוא לא סופרסטאר ברמת ה-NBA וגם אם קשה לו שם". יכול להיות שהוא ייכשל בסוף, אבל אני מעריך את ההתמדה שלו אם אכן הוא יעמוד בה. הכי קל זה לחזור ולעשות בוחטות באירופה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 3:49 pm 
Hall of Famer

ההתמדה והיהירות לא סותרים אחד את השני. למעשה, אני חושב ששניהם בולטים למדי בדמות של עמרי כספי.
הבעיה היחידה היא מה קורה כאשר היהירות פוגשת את המציאות (דרישה מופרכת לטרייד, ביקורת על המאמן וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 9:25 pm 
Junior

נכניס לכאן, שמתי לב לגבי ויטוריה ששיחקה מול מכבי בגמר 2005, 4 מתוך החמישיה שלה משחקים כיום בNBA, ספליטר, סקולה, פריג'יוני וקלדרון, כש3 מהם הם גם שחקנים מובילים.

זה מדד מסוים לאיזה קבוצה אדירה היתה רק לפני 8 שנים במכבי, ולאן היא הדרדרה כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 02, 2013 9:57 pm 
Hall of Famer

גינות, השאלה היא איך אתה מגדיר שחקנים מובילים, אף אחד מהם לא כוכב, סקולה כנראה הכי קרוב, וגם הוא לא ממש, קלדרון ופלסיטר הם שחקני חמישיה סבירים פחות או יותר ופריגיוני... עד עכשיו אני לא בטוח מה בדיוק הוא עושה שםהוא לא נוראי כמו שחשבתי שהוא יהיה, אבל הוא בטח לא טוב במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, רלפי ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: