סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 7:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 3:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא כוחות בין שיקאגו לנטס. שיקאגו לא יכולים לעמוד בקצב הנק' הזה, 75% מהשדה. מתישהו הנטס יברחו...
באטלר צריך לעבור לשמור על וויליאמס.

33-27 אחרי רבע אחד. אם זה ימשיך, הבולס יובסו בבית. אין שום סיכוי שהם מסוגלים לעמוד בקצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 5:30 am 
Hall of Famer

תצוגה הירואית של הבולס שמצליחים להישאר במשחק. קשה לי להאמין עדיין שהם יצליחו איכשהו להפוך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 8:13 am 
Junior

נסיונות הירואים של גולדן סטייט להגיע ליתרון מבטיח עד 5 דקות לפני הסוף (יתרון 18)
ונסיונות הירואים לא פחות להפסיד אותו (דקה וקצת לסוף ביתרון 6 עם הכדור - איבדו את הכדור פעמיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 8:18 am 
Sophomore

איגודאלה עם מחצית שנייה ענקית.
דנבר חוזרת מ18 הפרש למשחק צמוד ברבע הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 8:36 am 
Hall of Famer

ומפסידה. סחתין מאד על הווריורס ועוד בלי לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 8:40 am 
Senior

אז אחרי כל ההתלהבות מדנבר הם שוב עפים בסיבוב הראשון... אולי הם באמת צריכים לשקול להביא סופרסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 9:05 am 
Sophomore

נורטון כתב:
ומפסידה. סחתין מאד על הווריורס ועוד בלי לי

מצד שני,יכול להיות שזו כל הנקודה.בטח לפי הסגנון משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 10:14 am 
Junior

אחד מ-15 הסנטרים הטובים בעולם מסיים עם 14 נקודות (7-10 מהשדה), 21 ריבאונדים ו-4 חסימות.
קארי וג'ק חולקים 10 איבודים אבל עדיין עשו דברים יפים
גרין ובארנס השתפרו במהלך הסדרה

לי, אגב, עלה לדקת משחק - נראה יותר טריק מנטלי להקפיץ את הקהל כדי להקפיץ את השחקנים.
לא אמור להיות כשיר לספרס

אם ספליטר לא כשיר אצל הספרס אז נראה יותר סמול בול וקצב משחק שיתאים לגולדן סטייט.
הולכת להיות סדרה מעניינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 11:19 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
אז אחרי כל ההתלהבות מדנבר הם שוב עפים בסיבוב הראשון... אולי הם באמת צריכים לשקול להביא סופרסטאר.

או הגנה. גם יכול לעזור.

למעשה בשנה הבאה הם כנראה בלי איגודאלה. טרייד לא טוב לאף אחת מהקבוצות (אולי למעט אורלנדו), בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 11:34 am 
Hall of Famer

הכתבה על פרייס מאד מאד מוגזמת, אבל אני חייב להעיר שלקראת סוף השמונים המרחק בין המעמד של סטוקטון ופרייס לא היה כזה עצום. סטוקטון כמובן נחשב למוסר הרבה יותר גדול (פרייס לא היה מוסר גדול, לא משנה מה כתוב בכתבה), אבל פרייס היה סקורר הרבה יותר גדול. שניהם היו מנהיגים גדולים ושניהם לבנים כמובן עם יד טובה מבחוץ. כמובן שמאז סטוקטון המשיך לשחק עוד עשור, לשבור את כל שיאי האסיסטים ולהגיע לשני גמרי אן.בי.איי רצופים וכל ההשוואה פרחה לה באוויר.

לגבי דנבר, אסור לשכוח שגלינארי היה חסר והוא מאד משמעותי בקבוצה הזאת ומביא אספקט שכמעט אין להם בלעדיו, הקליעה מבחוץ. יכול להיות שבכל הסגל העמוק של הנאגטס, גלינארי הוא היחידי ללא תחליף אמיתי, כולל לאוסון, כולל איגי. בעצם אני קצת חוזר בי, גם לפאריד אין תחליף אמיתי וגם הוא לא היה במאה אחוז.

מה שהבולס עושים הוא מדהים (או להיפך, מה שהנטס עושים ממש לא). הלילה גם לוואל דנג לא שיחק ועדיין הנטס בקושי בקושי ניצחו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 11:41 am 
Junior

יכול להיות שמשהו בשיטה של ת'יבודו שוחק את השחקנים מהר יותר מאשר בקבוצות אחרות?
כמות הפציעות, שחלק גדול מהם עושה רושם פציעות של שיחקה ( כמו עם נואה והיינריך), היא מרשימה מאוד. מרשימה כמעט מה שת'יבודו מוציא משאריות הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 12:50 pm 
Hall of Famer

נואה היה שחקן שנטה לפציעות גם לפני תקופת תיבודו. גם דנג. גם היינריך. גם קרלוס בוזר שדווקא משחק בפלייאוף.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 1:49 pm 
Hall of Famer

המלחמה של הבולס הייתה מדהימה. ת'יבודו פשוט relentless, הוא לא מוותר עד השנייה האחרונה ורואים את זה מתבטא היטב בשחקנים שלו, מה שרק הופך את המקרה של רוז לביזארי יותר. אני חושב שהלילה הבולס הפסידו את הסדרה אבל אפשר לקוות לעוד משחק צמוד ואולי אולי משהו טוב ייצא מזה הפעם. מאוד גאה בהם, בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 5:21 pm 
Junior

לא יודע אם ברוקלין ינצחו במשחק 7. דרון ולופז היו נראים כמו שני כוכבי על במשחק הראשון. פתאום במשחק השני דרון קולע סל שדה אחד, בבית-אפילו מול הבולס זה לא אמור לקרות. במשחק 3 רק 4 אס' 35%. והנה הסתבכות. במשחקים הבאים דרון חזר, ברוקלין הפסידו ב3 הארכות, הביסו אחד, נצחו אחד צמוד. לכו תדעו אם דרון יתן משחק טוב רביעי ברציפות ,אני מהמר שלא. לא שחברו לדראפט פול יותר מרשים, 6 אס' למשחק, והפתעה-כל שאר הקליפרסים לא בעניינים. לא אוהב את השיטה לתת לפול ולזוז, יש שם עוד שחקני 1 על 1.

זה רק מעצים את ההערכה לרכז קליפרסי אחר שלא מוערך, היסטורית. מאז איזאה, דטרויט לא הגיעו לגמר אזורי. מיסטר ביג שוט הגיע ואיתו, ישר, 6 עונות רצופות של דטרויט עם מאזנים מצוינים (כולל המאזן הטוב של דטרויט אי פעם), כל עונה הגיעו לגמר האזורי לכל הפחות. צ'ונסי עוזב את דטרויט ובום, -20 נצחונות, מאזן שלילי, הדחה בסיבוב ראשון. העזיבה של הוואלאסים והמילטון לא גרמה לאימפקט משמעותי. צ'ונסי מגיע לדנבר, ובום- גמר מערב, אחרי 15 שנה שלא יצאו מסיבוב ראשון. 7 גמרים אזוריים רצופים זה הישג עצום, מקום שפול לא הגיע אליו פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 6:12 pm 
Senior

פלאש, הנקודה היא שלנטס יש סגל עדיף(ב-4 עמדות מתוך 5, אם מתחשבים בזה שדנג משחק פצוע וג'רלד וואלאס נראה יותר טוב מאשר בעונה הרגילה) ועמוק יותר. הטיעונים שלך בגדול נכונים, רק שלברוקלין יש גם ביתיות במשחק האחרון והבולס באופן כללי פצועים להחריד. נראה לי שביכולת הנוכחית הם טובים יותר משיקאגו נטולת רוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 10:24 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לב, יש עוד משהו על גלינארי שקצת לא טיפוסי לייחס לאיטלקי לבן - הוא אחד השומרים הטובים והמגוונים בקבוצה, ואפשר בהחלט לאמר שהבעייה של דנבר היתה הרבה יותר בצד ההוא של המגרש בסדרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 41 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll, shmueliki ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה