סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 9:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 1:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וזאת עוד נקודה משמעותית מאד. בלאט מדבר על הבעיות במשחק ההתקפה ועל זה שההגנה הייתה בסדר, הוא שוכח שהוא שיחק היום מול קבוצה חלשה ומפורקת בזכות עצמה ושההגנה שלו שלחה אותה 40 פעם לקו, מה שמראה בעיקר על עצלנות רגליים והרבה ידיים מיותרות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 2:42 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
וואו! מכבי מצליחה להיות במשבר יותר גדול מי"ם (קבוצה שניצחה 2 מתוך 8 המשחקים האחרונים וכולם בה רבים אחד עם השני). מתי מכבי נהיו כ"כ לוזרים?! 2 הפסדים רצופים בהארכה כשבשניהם היה לה את הכדור האחרון בזמן החוקי.
לא ראיתי לשמחתי את המשחק אבל אני לא מבין איך אפשר להפסיד כאשר מובילים באסיסטים (20 מול 10), בחטיפות (15 מול 6), באיבודים (12 מול 18), בחסימות (7 מול 2) ובשלשות (14 מול 6!!). אהה בטח... כאשר זורקים יותר שלשות מאשר מ-2 (למרות 52% מ-2 של מכבי מול 45% של י"ם, באחוזי שדה הכוללים י"ם הובילו 45% מול 44%) וכמובן כאשר האורחת לוקחת יותר ריבאונדים (36 מול 29) וזורקת 40 זריקות מהקו מול 16! (שוב לא ראיתי כך שאין לי מושג אם השופטים החמירו עם מכבי או שהם פשוט שמרו כמו דבילים).

ליאור אליהו הצליח לסיים את המשחק עם 17- במדד +.- ב-19 דקות משחק, ונחשו מי היה המצטיין בצד השני? הפאוור פורוורד שקלע 20 (עם 2 שלשות) וקטף 9...

ולגבי המאמן - מה הבעיה, גיא גודס הרבה יותר זול מבלאט... (הנומרולוג יעלה קצת אקסטרה אבל זה עדיין משתלם לדני בוי)

חחחחח....
אני חושב שמדד -17 זה שיא לא?!
קודם כל אני חושב שדאנקן שחקן שחקן, באמת עם כל הקמצנות לא אבכה אם יגיע למכבי(עולה על קיינר מדלי ) יש לו יד אדירה, לקח עם קארטר וטפירו כמעט לבד את אשדוד אשתקד לאן שהגיעה.

וגודס? הבאיש את הספסל עדיף את שמיר פי מיליון

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 9:05 am 
Hall of Famer

אולי מכבי צריכה להעלות בשניות האחרונות את השוער השלישי הזה שקלע מהחצי. בקבוצת הכדורגל הוא בין כה לא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 11:17 am 
Hall of Famer

הכל יחסי -
http://basket.co.il/BoxScore.asp?GameID=7444&lang=

טאז' גריי 39-

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 11:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שהבלבול הוא שנכתב "17- במדד" ופוספס שזה +-. בסעיף המדד אני מניח שזה אכן היה יוצא שיא (אבל למרבה הצער הוא עשה 3+, מעל ריקי היקמן, מורט רוט, פלאניניץ', ולנדסברג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 11:39 am 
Hall of Famer

אגב, התבאסתי מכך שהג'נטלמן לא התראיין רק בגלל הסיכוי התיאורטי שגלדסטון ישאל אותו האם גם ירושלים זה משחק אימון טוב בעיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 12:47 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אני חושב שהבלבול הוא שנכתב "17- במדד" ופוספס שזה +-. בסעיף המדד אני מניח שזה אכן היה יוצא שיא (אבל למרבה הצער הוא עשה 3+, מעל ריקי היקמן, מורט רוט, פלאניניץ', ולנדסברג).

זכור לי משחק של 15- של טריי סימונס במדי הפועל לפני כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 3:14 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
אגב, התבאסתי מכך שהג'נטלמן לא התראיין רק בגלל הסיכוי התיאורטי שגלדסטון ישאל אותו האם גם ירושלים זה משחק אימון טוב בעיניו.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 3:17 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שאיבוד אליפות או לא איבוד אליפות, אני לא רואה את בלאט נשאר. או שיפוטר, או שיתפטר במידה וצורת העבודה במועדון לא תשתנה, ודי ברור שהיא לא תשתנה. הוא נראה שבור זין רציני.
אני מניח שלא תחסר לו עבודה. למכבי לעומת זאת יחסר מאמן, בטח בסכומים שהיא מוכנה להוציא. אולי דני פדרמן יאמן.

אם נלך כבר לתאוריית קונספירציה אז זה בהחלט נראה כאילו בלאט מעוניין מאד מאד מאד שיפטרו אותו. הוא מעוניין להיות פיני גרשון 2 פשוט מאד, להיות מפוטר ולקחת את כל הכסף. להתפטר יעלה לבלאט בחוזה גדול ומאד והרבה מאד כסף בלי ביטחון שיש לו משהו אחר כרגע. פיטורים מהצד השני יבטיח לו את החוזה ומקסימום אם לא ימצא משהו לרוחו יוכל לנוח שנה ולהכין את הקרקע אולי למה שהוא באמת רוצה איזה ג'וב בNBA.

בלאט סיים בחודשיים האחרונים לתת לכל קבוצות ה"צמרת" בליגה ביטחון שהם יכולים להדיח את מכבי השנה ולקחת אליפות. הקבוצה שלו נראת רע משבוע לשבוע. הסוף קרוב. והכש... ולא האם שנאמר פה לא מזמן הופך להיות ראלי יותר ויותר.

למה לסיים את החוזה יעלה לבלאט "הרבה הרבה כסף" ?
ולמה אתה מניח שאין לאחד המאמנים הטובים באירופה "לאן ללכת" ?

אגב, אני חושב כמו ראי זה ממש נראה שנשבר לו....
ההבדל מהגישה של קוף זה שבלאט מרגיש שיש לו קלף והוא בגישה "תתחילו להראות כסף (לקבוצה) או שתמצאו לכם מאמן בינוני שמתאים לקבוצה בינונית"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 3:43 pm 
Senior

כי בלאט היה כישלון ברוב המדינות שהוא אימן בהם. בטורקיה הוא נכשל ולא נחשב שם אחד מהמאמנים הטובים. כי ברוסיה בדינמו מוסקבה עם תקציב עתק הוא גם נכשל ואין לו שום ביקוש גדול (למרות ההצלחה בנבחרת). כי באיטליה בבנטון הוא גם לא היה הצלחה גדולה. וגם ביוון באריס הוא היה כישלון דיי גדול. בסה"כ בלאט כבר אימן ברוב אירופה וברוב המדינות שיש להם כסף ולהרגשתי אין לו רזומה כזה טוב בראייה שמחוץ למדינת ישראל.

לקבל קבוצה בסדר גודל של מכבי (קבוצת הצלבה דיי קבועה ביורוליג) עם תקציב וחוזה מאד גבוה זה לא משהו שאני בטוח שבלאט יכול לקבל בחוץ. ההצלחות של בלאט נראות טוב מאד בישראל בגלל שהקהל הרחב והתקשורת פה יודעת גם מה הדברים שהוא צריך להתמודד איתם. להרגשתי באירופה זה פחות בולט, ושם בלאט שמעולם לא זכה בתואר אירופי, שאין לו "הצלחות גדולות" כמאמן ראשי של קבוצה לא במכבי וגם לא שקיבל קבוצות עם תקציבים גבוהים באירופה (פילזן ודינמו מוסקבה) פשוט לא נחשב טוב כמו שבארץ הוא נחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 4:02 pm 
Hall of Famer

אליפות וגביע בבנטון זה לא הצלחה? אז מה כן? :ne_ne_ne:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 4:08 pm 
Hall of Famer

נו, אז שיחזור לבנטון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 4:14 pm 
Hall of Famer

בוא נאמר ככה: במאבק של "למי יש יותר גדול" אני חושב שבלאט מנצח את מכבי עם יד קשורה מאחורי הגב. יהיה לו יותר קל להשיג אלטרנטיבה ראויה מאשר למכבי להשיג אלטרנטיבה ראויה לו, לפחות כל עוד הם לא שופכים כסף גדול על עמדת המאמן - מה שבמכבי לא עשו לא רק בעידן הפדרמנים אלא גם בעידן פדרמן-מזרחי-כץ. אני לא יודע מה אומר החוזה הנוכחי שלו במכבי ואם יש לו אופציית יציאה, אני מניח שכמו שלמכבי יש גם לו יש - אבל זו רק הנחה שלי, וכמובן זה תלוי גם בתנאים של אופציית היציאה. בכל מקרה, כל ההתנהלות שלו מראה זין שבור לחתיכות, והוא נראה כמי שבצורת העבודה הנוכחית לא רוצה להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 4:24 pm 
Senior

זה כשאתה מניח שבהנהלה מחזיקים מבלאט יותר מידי. אבל זה לא הרושם שמתקבל (לדעתי לפחות) ואני לא בטוח שמה שהקהל והתקשורת מעריכה את בלאט ככה ההנהלה מעריכה אותו. אני לא בטוח שהם למשל לא חושבים שגודס יעשה עבודה טובה ויעשה את זה בפחות כסף, בלי לקשקש וללכלך כל הזמן ובלי לעשות להם בעיות.

אני מסכים איתך לחלוטין שההתנהלות של בלאט עושה רושם של זין שבור לחתיכות, אבל כזה בדיוק שרוצה שהם יפטרו אותו. למכבי אין אופצית יציאה מההסכם עד כמה שזכור לי (אם היה זה היה מפורסם כבר תהיה בטוח), גם לבלאט אין אלא רק יציאה לNBA כנראה. בלאט אם כל כך רוצה יכול להתפטר ולראות האם מכבי תבקש ממנו לחזור בו (אם היא תבקש ממנו לא להתפטר אז הכוח יהיה אצלו, כי הוא יכול לדרוש דרישות) אבל ההתנהלות שלו מראה שהוא דווקא רוצה יותר שיפטרו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 6:31 pm 
Hall of Famer

אצל גודס זה קל. תקנה לו גאנרים והוא יהיה מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 8:11 pm 
Hall of Famer

פרוויס בטור אישי מרגש:
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 21,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 8:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
פרוויס בטור אישי מרגש:
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 21,00.html

ציטוט:
מיהו ג'נטלמן אמיתי? ובכן, ג'נטלמן אמיתי היה מגיש תביעת דיבה נגד עיתונאים שטענו כי הוא ישב בבית, ראה בטלוויזיה את פסק הזמן של הפועל ירושלים והעביר און ליין את תוכנו לחברו פיני גרשון, שאימן באותו משחק את מכבי תל אביב. אתיקה במיטבה. ג'נטלמן אמיתי לא היה צועק באופן משפיל על מנהל הקבוצה שלו לעיני שחקני הספסל. ג'נטלמן אמיתי (וגם אדם עם כבוד עצמי מעל הממוצע) לא היה מסכים לרדת מעמדת מאמן אלופת ישראל לעמדת העוזר ולהיות מספר שתיים של אדם שקטלג שחקני כדורסל באופן גזעני ומבחיל לפי צבע עורם. ג'נטלמן אמיתי לא היה מקבל לקבוצתו שחקן שקרא במהלך משחק לשחקן הקבוצה היריבה "נאצי" ואיחל לאביו שיחלה בסרטן.
ג'נטלמן אמיתי היה מבין ש"מפגרים" הם אנשים שזקוקים לחמלה ולכן לא היה מכנה כך אוהדים של קבוצה יריבה. ג'נטלמן אמיתי לא היה מותח ביקורת פומבית על שחקני הקבוצה שלו. וג'נטלמן אמיתי היה מחבק את עודד קטש לאחר המשחק ביום ראשון, מאחל לו הצלחה בהמשך הדרך ומפרגן ליריבה, ולא מתנהג באופן מחפיר ואנטי ספורטיבי.

ג'נטלמן היה מגיש תביעת דיבה? WTF
ג'נטלמן לא היה יורד לעמדת עוזר המאמן?
ג'נטלמן לא היה מקבל לקבוצתו...? פניני כבר היה בקבוצה והורחק ממנה.
באמת זה לא בסדר שהוא קרא להם מפגרים ולא דבילים... יאללה יאללה!
ג'נטלמן לא היה מעביר ביקורת על שחקני הקבוצה. מי ישמע? מסכנים שכמותם, מרוויחים כל כך מעט ועוד זוכים לביקורת על יכולתם העלובה.
ולגבי קטש הממי שצריך חיבוק, דיוויד התנצל על ההתנהגות שלו בערוץ הספורט לפני המשחק מול י"ם. הוא היה עצבני באותו רגע ולא התחשק לו לתת יותר מלחיצת יד קרה. קורה להרבה ורובם לא מתנצלים אח"כ.
טור מקושקש של אוהד הפועל מתוסכל. אדלשטיין שמוזכר שם הוא ג'נטלמן אמיתי! אה לא, בעצם הוא ג'ינג'י, יש לו פלפל אז מותר לו להשתולל ולזרוק לוחות על שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 03, 2013 11:56 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
זה כשאתה מניח שבהנהלה מחזיקים מבלאט יותר מידי. אבל זה לא הרושם שמתקבל (לדעתי לפחות) ואני לא בטוח שמה שהקהל והתקשורת מעריכה את בלאט ככה ההנהלה מעריכה אותו. אני לא בטוח שהם למשל לא חושבים שגודס יעשה עבודה טובה ויעשה את זה בפחות כסף, בלי לקשקש וללכלך כל הזמן ובלי לעשות להם בעיות.

אני מסכים איתך לחלוטין שההתנהלות של בלאט עושה רושם של זין שבור לחתיכות, אבל כזה בדיוק שרוצה שהם יפטרו אותו. למכבי אין אופצית יציאה מההסכם עד כמה שזכור לי (אם היה זה היה מפורסם כבר תהיה בטוח), גם לבלאט אין אלא רק יציאה לNBA כנראה. בלאט אם כל כך רוצה יכול להתפטר ולראות האם מכבי תבקש ממנו לחזור בו (אם היא תבקש ממנו לא להתפטר אז הכוח יהיה אצלו, כי הוא יכול לדרוש דרישות) אבל ההתנהלות שלו מראה שהוא דווקא רוצה יותר שיפטרו אותו.

אני לא מניח כלום לגבי איך ההנהלה רואה את בלאט, וזה בכלל לא רלוונטי. אני אומר מה שאני חושב - לבלאט יהיו יותר אלטרנטיבות ראויות על פני מכבי מאשר למכבי יהיו אלטרנטיבות ראויות על פני בלאט בכסף שהם מוכנים לשים. דני פדרמן אולי חושב אחרת. הוא טועה.
יכול להיות שדני פדרמן חושב שהוא יוכל להסתדר מצוין בלי בלאט בלי לשפוך עוד כסף על עמדת המאמן, יכול להיות שהוא חושב גם שהוא יוכל לאמן בעצמו יותר טוב מבלאט. אז מה אם הוא חושב, למה מה שהוא חושב רלוונטי למצב האמיתי? פדרמן גם חשב שפלאניניץ' שחקן גדול. אז הוא חשב.
ולגבי סעיפי היציאה, אני דווקא נוטה לחשוב שיש סעיפי יציאה נוחים למדי לשני הצדדים. מכבי ידועה בזה שהיא תמיד משאירה לעצמה פתחי מילוט, ובמקרים שלא עשתה את זה כמו מקרה גרשון היא נכוותה ולמדה את הלקח. אני בטוח שבלאט ענה בסעיפי יציאה משלו, להזכירך החתימה על הארכת החוזה לא באה בקלות ולוותה בסאגה לא קטנה ואחרי חיכוכים לא קטנים כמו אותו ראיון עם אבאל'ה שבו הוא יצא על בלאט, כך שנראה לי מאד הגיוני שהצדדים הכינו את עצמם למקרה שאחד מהם לא יהיה מרוצה וירצה לחתוך.
לכן, בעיני זה לא רלוונטי אם בלאט ייצור לעצמו עמדת כוח או לא, או אם יתחננו בפניו להישאר או לא. לדעתי, במידה וההנהלה לא תקדים ותפטר אותו, הוא ידרוש לשנות את צורת עבודתו במועדון, ואם לא יקבל אותה - ומן הסתם הוא לא - הוא יעזוב מיוזמתו. יכול להיות שפדרמן מבחינתו יראה בזה נצחון ויחשוב שאפשר להמשיך באותם תנאים ובאותו תקציב עם מאמן אחר כאילו כלום. כמו שאמרתי, אז מה אם הוא חושב. בעונה הבאה הוא יעמוד על טעותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 04, 2013 11:44 pm 
Hall of Famer

טוב לראות שסטיל חוזר לעצמו , וכהרגלו בקודש מפציץ נגד מכבי .
מכבי עם מאזן 4-4 בשמונת המשחקים האחרונים שלה בליגה , כאשר גם הניצחונות היו ממש לא משכנעים ( למשל משחקים צמודים מול חיפה וראשון אשר עלו עם 3 זרים בלבד ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 04, 2013 11:45 pm 
Hall of Famer

מכבי נמצאת בכושר הרע ביותר שלה בליגה מאז 2008.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 04, 2013 11:58 pm 
Sophomore

"הנהלת מכבי ת"א זימנה את בלאט לשיחה בעקבות המצב"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 42030.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 3:52 am 
Junior

מזל שהם לא אוהבים את זה שהוא מבקר שחקנים דרך התקשורת ורצים לתיקשורת לספר על זה.
נראה לי שיש תחרות ההנהלה הגרועה בין ירושלים למכבי. בנתיים ירושלים לוקחים אבל על תזלזלו בדני.. (פדרמן, קליין, כוהן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 5:24 am 
מנהל פורום

http://touch.walla.co.il/ExpandedItem.a ... rticalId=3
לא אלמן הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 7:16 am 
Sophomore

קורובייב כתב:
מזל שהם לא אוהבים את זה שהוא מבקר שחקנים דרך התקשורת ורצים לתיקשורת לספר על זה.
נראה לי שיש תחרות ההנהלה הגרועה בין ירושלים למכבי. בנתיים ירושלים לוקחים אבל על תזלזלו בדני.. (פדרמן, קליין, כוהן)

ולחשוב שבציבור הישראלי שלא מתעמק בכדורסל הם נחשבות להנהלות הטובות ביותר(בטח של אלקטרה וגם אצל מגדל חושבים שגיוס כספים זה חזות הכל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 7:21 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה לי שכבר מזמן ההנהלה של הפועל לא נחשבת כזו, וגם על זו של מכבי לא הייתי מניח את זה כמובן מאליו. מה שכן, הניסוח של ההודעה הזו, כולל הפיסקה החשובה לגבי שעת האימון והשטויות עם "בלאט לקח אחריות והבטיח ליישם את ההערות" נשמעות פשוט כמו הודעה לעיתונות שהועתקה מילה במילה לעיתון.

ונדמה לי שלא הוזכר כאן השיא (עד כה) בהתנהלות של הפועל - שדרוקר החליט שסגלוביץ' הוא שהדליף את הסיפור על ההתפרצות של פלס באימון ופיטר אותו מיידית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, Google [Bot], Yossarian, כינוי2 ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה