סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 4:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 8:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ואילו מייקל ג'ורדן היה נבחר ראשון, הוא היה הופך להיות מייקל אולווקאנדי.

נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 8:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יש הבדל בין להיבחר 3 מאחורי אחד הסנטרים הטובים בהיסטוריה לבין להיבחר עשירי מאחורי אולווקנדי, רוברט טריילור ולארי יוז בין השאר. לפירס היה הרבה להוכיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 9:05 pm 
Hall of Famer

לא קונה את זה. זה עניין של אופי. אנשים כמו פירס לוקחים משהו מעין זה והופכים אותו למניע מוטיבציוני חזק. זה פשוט חלק מלדעת לדחוף את עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 10:31 pm 
Hall of Famer

השאלה שלי נגעה יותר לזה שנדב דירג את לופז ראשון בין הסנטרים. לדעתי לופז הוא סנטר רכרוכי בהתקפה שנהנה יותר לזרוק ג'אמפרים מבחוץ מאשר ללכלך את הידיים עם חפירות פנימה. ריבאונד הגנה ממילא הוא חלש, וחסימות.... בסדר. לא יותר מזה.
אני חושב שהווארד טוב ממנו, ואולי בהקשר הזה הפרמטר שהכי מתאים לשלוף בהשוואה בין הווארד לברוק לופז הוא כמה הקבוצה השנייה צריכה לשנות את המשחק שלה כשהיא משחקת נגד אחד מהם. הווארד ללא ספק דורש הכנה מיוחדת גם התקפית וגם הגנתית. לופז הרבה פחות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 10:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שלופז מבחינה התקפית ב-3 רמות מעל האוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 11:15 pm 
Hall of Famer

כן אבל האם הוא דומיננטי כמו הווארד?
שחקן כדורסל מביא איתו אופי וזה משמעותי מאוד.
הווארד הוא אולי ילד לא חכם במיוחד שעלה לו השתן לראש אבל הוא דורש את הכדור, הוא רוצה להוביל, הוא רגיל שיש קבוצה שמשחקת עליו. לופז פשוט נעלם ואז זה לא כ"כ חשוב אם הוא פי 3 טוב מהווארד או פי 1.5 או פי 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 11:20 pm 
Hall of Famer

3 רמות? הווארד קולע באחוזי שדה גבוהים יותר. לופז קלע העונה 19.4 נק' למשחק, הווארד 17.1 נק' למשחק.
לא רק זה, ממוצעי הקריירה של הווארד בנקודות גבוהים מאלו של לופז, למרות יתרון מובהק ללופז בעונשין.
וזה רק מוכיח את הנקודה שלי - הווארד משחק יותר בצבע, ולכן גם כופה יותר דאבל טים ותגובה של ההגנה, בעוד לופז הוא בסה"כ סנטר שיוצא החוצה וקולע ג'אמפרים חופשיים. מה לעשות שקבוצות מעדיפות להשאיר אותו חופשי על פני חדירה של דרון ויליאמס.

בהגנה, הווארד משנה זריקות, חוסם זריקות וללא ספק דורש יותר התאמות מאשר לופז, שהוא פשוט ז'לוב שחוסם זריקות של שחקנים שחודרים לסל, כמו כל ז'לוב אחר שחוסם זריקות של שחקנים שחודרים לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 11:48 pm 
Hall of Famer

לא שלופז לא זורק גאמפרים, אבל הלחם והחמאה שלו בהתקפה הם מתחת לסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 11:55 pm 
Hall of Famer

יכול להיות אבל יותר מדי פעמים הוא מתפשר על זריקה מרחוק ולא דורש את הכדור בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 12:55 am 
Freshman

אין הרבה קבוצות שאני לוקח אליהן את לופז לפני נואה.

נואה שומר הגנתי מאוד משמעותי, שחקן מאוד אינטנסיבי שמלהיט את הקבוצה (ביחס ללופז האנמי להחריד), ומוסר מעולה בהתקפה.

האינטנסיביות שלו היא המפתח לדעתי, למרות שלופז בהחלט סקורר עדיף, הוא לא ברמה של נואה בשאר אספקטים ההשפעה על המגרש. לא הייתי אפילו אומר שהוא שחקן התקפי עדיף, בגלל יכולת המסירה והאגרסיביות של נאוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 1:06 am 
Junior

לופז קולע 19.4 נק', האוורד 17.1, אבל לופז עושה את זה ב30 דקות בלבד. בתרגום לדקות של האוורד, לופז קולע 23 למשחק.

האוורד היה בחלקים נרחבים מהעונה אופציה התקפית לא משהו בכלל, שעשה את רוב הנק' שלו מריבאונד, אסיסטים של נאש קובי וגאסול, ו4.7 נק' מהקו ב49%, ומעבר לאחוזי העונשין הוא מתלונן הרבה לשופטים, מתלונן על החברים לקבוצה, ומאבד המון לסנטר. עד שהוא יוכיח את עצמו מחדש הקבוצות לא יעשו התאמות הגנתיות בשביל דוויט, מעבר ללשלוח אותו לקו הרבה. מהמשחקים שראיתי בסדרה לופז שחקן הפנים ההתקפי הטוב בליגה ביי פאר. קליעה נקיה מרחוק, חזק וטכני בפוסט, יכול להוריד כדור לרצפה ולהיכנס בכוח לסל עם צעדים ענקיים, טאץ' נפלא בצבע, קליעה מהעונשין, פינישר אגרסיבי, לדעתי רק דאנקן סנטר עדיף בגלל ההגנה והניסיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 1:19 am 
Junior

מהמשחקים שאני ראיתי של הלייקרס ( מודה, לא הרבה) דווקא ההגנות כן עשו התאמות מיוחדות שהכדור נכנס להאוורד בפנים.

וכל ענין נירמולי הדקות הזה לא ברור לי אף פעם. אתה יודע מה ברוק לופז נותן ב30 דקות, מאיפה אתה יודע מה הוא נותן ב35? קשר לינארי זו הנחה גסה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 1:24 am 
Freshman

sheky כתב:
מהמשחקים שאני ראיתי של הלייקרס ( מודה, לא הרבה) דווקא ההגנות כן עשו התאמות מיוחדות שהכדור נכנס להאוורד בפנים.

וכל ענין נירמולי הדקות הזה לא ברור לי אף פעם. אתה יודע מה ברוק לופז נותן ב30 דקות, מאיפה אתה יודע מה הוא נותן ב35? קשר לינארי זו הנחה גסה מאוד.

יותר מזה, זה ששחקן משחק יותר דקות צריך זכות לטובתו (מראה שהמאמן סומך עליו יותר או שהוא יותר בכושר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 1:24 am 
Sophomore

מה גם שזה לא בדיוק שמאחורי לופז יושב שחקן גדול אחר והם נאלצים לחלוק בדקות - שחקן בשנות ה20 המוקדמות שלו שמשחק 30 דקות בלבד, כנראה שיש סיבה לזה שהוא לא משחק 40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 1:25 am 
Hall of Famer

במיוחד שחקן כמו לופז שמשחק פחות טוב ככל שהמשחק מתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 5:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
לופז קולע 19.4 נק', האוורד 17.1, אבל לופז עושה את זה ב30 דקות בלבד. בתרגום לדקות של האוורד, לופז קולע 23 למשחק.

האוורד היה בחלקים נרחבים מהעונה אופציה התקפית לא משהו בכלל, שעשה את רוב הנק' שלו מריבאונד, אסיסטים של נאש קובי וגאסול, ו4.7 נק' מהקו ב49%, ומעבר לאחוזי העונשין הוא מתלונן הרבה לשופטים, מתלונן על החברים לקבוצה, ומאבד המון לסנטר. עד שהוא יוכיח את עצמו מחדש הקבוצות לא יעשו התאמות הגנתיות בשביל דוויט, מעבר ללשלוח אותו לקו הרבה. מהמשחקים שראיתי בסדרה לופז שחקן הפנים ההתקפי הטוב בליגה ביי פאר. קליעה נקיה מרחוק, חזק וטכני בפוסט, יכול להוריד כדור לרצפה ולהיכנס בכוח לסל עם צעדים ענקיים, טאץ' נפלא בצבע, קליעה מהעונשין, פינישר אגרסיבי, לדעתי רק דאנקן סנטר עדיף בגלל ההגנה והניסיון.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 10:30 pm 
Hall of Famer

זה לא משנה המספרים של הווארד, וגם רשמתי בעצמי. מבחינת התאמות של ההגנות, והנוכחות של הווארד בצבע, הוא דורש תגובה הרבה יותר רצינית מלופז.
ושוב, יש שני צדדים והגנתית אין ספק שהווארד מרתיע יותר הגנות מאשר לופז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 67 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה