סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 9:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 11:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כם כך לא. היקמן עולה על לוגאן בכל פרמטר כולל יציבות, פרט לדיוק כללי מהשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 12:05 am 
Sophomore

נורטון כתב:

ואתה עדיין לא יודע מה תקבל מהיקמן בערב נתון, בעוד שהתפוקה של לוגן בחצי השני של העונה הייתה די ברורה וידועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 12:20 am 
Junior

לדעתי אם לנגפורד מגיע אז ממטרד המחליף שלך תחפש קליעה ולוגן צריך להשאר. בקיצור גם לוגן וגם היקמן אמורים להיות מחליפים ולכן מי ישאר תלוי גם גם בזהות הרכז והארד שיגיעו. לטעמי לוגן מחליף יותר טוב מהיקמן כי כמו שנאמר קודם אתה יודע בערך מה תקבל ממנו ויש לו תכונה אחת שהוא ממש טוב בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 12:55 am 
Hall of Famer

ג'אפר כתב:
נורטון כתב:

ואתה עדיין לא יודע מה תקבל מהיקמן בערב נתון, בעוד שהתפוקה של לוגן בחצי השני של העונה הייתה די ברורה וידועה.

המילה 'כולל' בה השתמשתי סותרת את המילה 'עדיין' בה אתה השתמשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 1:53 am 
Junior

לוגן היה עם כוכבים סביבו בפאו.
בויטוריה הוא היה עם קבוצה טובה יותר מזו של מכבי (לא רוצה לקרוא להם כוכבים), הוא ממש לא היה טוב שם.
מצד שני בסופוט הוא היה טוב עם קבוצה די חלשה סביבו.

אז אולי האיש מתאים רק לקבוצות קטנות ובלאגניסטיות כמו מכבי השנה, ואם יהיו לידו שחקנים טובים יותר זה רק יגרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 7:13 am 
Hall of Famer

ג'אפר כתב:
נורטון כתב:

גם מפלאניניץ', שרמדיני, מדלי ובעונה האחרונה גם אליהו אתה יודע בדיוק מה תקבל בערב נתון והם מאוד יציבים בתפוקה שלהם, זה עוד לא אומר שצריך להשאיר אותם. הנקודה לדעתי היא שגם היקמן וגם לוגאן אמורים להיות שחקנים משלימים, זה אומר שמכבי צריכה קודם כל להחתים את הגארד-שניים הבכירים ואז להשאיר את מי מבין היקמן או לוגאן שמשלים אותם יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 8:41 am 
Junior

אי.ג'י פרייס. http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 42056.html
זריקה מוזרה, פרוויס שורטית משהוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 10:03 am 
Sophomore

הבעיה עם היקמן ולוגאן ששניהם שחקנים מחליפים נחמדים אבל בטח לא גארדים מובילים ברמות הגבוהות. הבעיה של מכבי היא שאין לה היום אף גארד מוביל ברמות הגבוהות (לא אוחיון ולא לנדסברג הם כאלה) ולכן היא זקוקה קודם כל לשניים כאלה - רכז וסקנד גארד. אם ניקח בחשבון שיהיה גם את סמית', זר בעמדה 4 (בשאיפה סטרץ' 4) ושני סנטרים זרים, אז נקבל עוד לפני גארד מחליף זר 6 זרים. לכן אני לא רואה סיכוי או סיבה הגיונית להשאיר מישהו משני הלייצים האלה - מכבי לא תבנה סגל של 7 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 10:11 am 
Sophomore

לא אמרתי שצריכים להשאיר את לוגאן, אמרתי שלדעתי אם משאירים אחד מהשניים לשחקן שעולה מהספסל לדקות שלו - הוא עדיף.

אני לא בטוח שאם טיוס יבוא ואליהו ישאר - מכבי תביא זר לעמדה 4. נכון, יהיה נחמד אם יהיה לה 4 שקולע מבחוץ או סתם 4 אמריקאי, אבל השאלה אם 5 שחקנים רק לעמדות 4-5 זה מה שהקבוצה הזו צריכה. את הכסף הייתי מציע להעביר כדי לבנות קו אחורי חזק יותר או להביא סנטר בקנה מידה יותר גדול מזה ש"מתוכנן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 10:17 am 
מנהל פורום

קודי (יובל) כתב:
הבעיה עם היקמן ולוגאן ששניהם שחקנים מחליפים נחמדים אבל בטח לא גארדים מובילים ברמות הגבוהות. הבעיה של מכבי היא שאין לה היום אף גארד מוביל ברמות הגבוהות (לא אוחיון ולא לנדסברג הם כאלה) ולכן היא זקוקה קודם כל לשניים כאלה - רכז וסקנד גארד. אם ניקח בחשבון שיהיה גם את סמית', זר בעמדה 4 (בשאיפה סטרץ' 4) ושני סנטרים זרים, אז נקבל עוד לפני גארד מחליף זר 6 זרים. לכן אני לא רואה סיכוי או סיבה הגיונית להשאיר מישהו משני הלייצים האלה - מכבי לא תבנה סגל של 7 זרים.

נו באמת, להגיד על לוגאן שהוא לא גארד של הרמות הגבוהות? אין לו מספיק קבלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 1:31 pm 
Hall of Famer

איזה קבלות יש לו? הסתובב איזה שנתיים שלוש בקבוצות גדולות ולא הצליח רבות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 5:41 pm 
Sophomore

Shiver כתב:
קודי (יובל) כתב:

נו באמת, להגיד על לוגאן שהוא לא גארד של הרמות הגבוהות? אין לו מספיק קבלות?

מה שבטוח אין לו זה קבלות בקבוצות מהרמות הגבוהות. הוא שיחק בשלוש קבוצות כאלה:
1. בויטוריה, שם נתן עונה בינונית, קרס אחרי המשחק הראשון נגד מכבי ונזרק בסוף העונה למרות חוזה לעונה נוספת.
2. בפאו, שם נתן עונה חלשה, לא שיחק יותר מדי וגם משם נזרק בסוף העונה למרות חוזה לעונה נוספת.
3. במכבי, כאן הוא נתן עוד עונה בינונית ומלאת עליות וירידות.
מעבר לכך, הדבר הכי בולט אצלו הוא חוסר היציבות המדהים - לצד משחקים טובים יש לו משחקים נוראיים. יש ללוגאן יד נהדרת מרחוק אבל הבעיה איתו שהוא לא תורם באף אספקט אחר של המשחק, הוא מוסר רע ובעל איי קיו כדורסל נמוך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 5:44 pm 
Sophomore

ג'אפר כתב:
לא אמרתי שצריכים להשאיר את לוגאן, אמרתי שלדעתי אם משאירים אחד מהשניים לשחקן שעולה מהספסל לדקות שלו - הוא עדיף.

אני לא בטוח שאם טיוס יבוא ואליהו ישאר - מכבי תביא זר לעמדה 4. נכון, יהיה נחמד אם יהיה לה 4 שקולע מבחוץ או סתם 4 אמריקאי, אבל השאלה אם 5 שחקנים רק לעמדות 4-5 זה מה שהקבוצה הזו צריכה. את הכסף הייתי מציע להעביר כדי לבנות קו אחורי חזק יותר או להביא סנטר בקנה מידה יותר גדול מזה ש"מתוכנן".

מסכים שאם משאירים מאיזו שהיא סיבה גארד זר שלישי שיעלה מהספסל אז זה צריך להיות לוגאן. הוא יכול לתת אינסטנט אופנס מהספסל ותמיד טוב שיש לך מישהו כזה שיכול לעלות בכל רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 6:28 pm 
Hall of Famer

טוב, עדיין לא מבין מה יש לאנשים נגד היקמן כקומבו גארד אירופי ברמה גבוהה. לא רכז גדול אבל קומבו טוב מאד שהיה אחד השחקנים המרכזיים, ואולי היחיד שיכול ליצור לעצמו בקבוצת רבע גמר יורוליג. המספרים שלו בהחלט מגבים את טענתי. בעיניי בקבוצה עם שאיפות צמרת אמיתיות, פיינל פור, הרמה שלו היא שחקן 4-5 בקבוצה מבחינת החשיבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 9:27 pm 
Hall of Famer

היקמן הוא פשוט גארד חלש יחסית לרמות אליהן מכבי מכוונת. לדעתי זה דיון חסר טעם. צריך למצוא שני גארדים ברמה גבוהה מאוד ולהמשיך משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 9:40 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
היקמן הוא פשוט גארד חלש יחסית לרמות אליהן מכבי מכוונת. לדעתי זה דיון חסר טעם. צריך למצוא שני גארדים ברמה גבוהה מאוד ולהמשיך משם.

הוא חלש כגארד מוביל, הוא אחלה לגמרי כגארד השלישי ברוטציה שעולה מהספסל. אבל מכיוון שבתפקיד הזה הוא צריך להשלים את הגארדים הבכירים ולחפות על נקודות החולשה שלהם, אז מכבי צריכה קודם כל למצוא את הגארדים הבכירים שלהם ורק אז להחליט האם היקמן מתאים להשלים אותם או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 10:57 pm 
Hall of Famer

זה פחות או יותר מה שהתכוונתי. כרגע זה דיון לא רלוונטי מי יותר מתאים לוגן או היקמן. שניהם יכולים להיות גארדים משלימים לא רעים מהספסל אבל לפני כן צריך למצוא שחקני חמישיה (ועל הדרך להחליט האם ללכת על הלפרין או לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 06, 2013 11:03 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
טוב, עדיין לא מבין מה יש לאנשים נגד היקמן כקומבו גארד אירופי ברמה גבוהה. לא רכז גדול אבל קומבו טוב מאד שהיה אחד השחקנים המרכזיים, ואולי היחיד שיכול ליצור לעצמו בקבוצת רבע גמר יורוליג. המספרים שלו בהחלט מגבים את טענתי. בעיניי בקבוצה עם שאיפות צמרת אמיתיות, פיינל פור, הרמה שלו היא שחקן 4-5 בקבוצה מבחינת החשיבות

אני משער שיש להם משהו נגד צמד המילים "רמה גבוהה" וריקי היקמן באותו משפט.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2013 12:23 am 
Hall of Famer

טוב, המספרים פלוס ההישג של מכבי מגבים דווקא את טענתי,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2013 9:44 pm 
Sophomore

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2640202

אז בלאט מוזכר בכתבה ב"אתר מרשת ESPN" כאחד משבעה מאמנים שעדיין לא אימנו בNBA ושלדעת הכותב הגיע הזמן לתת להם הזדמנות.

מה שאותי שיעשע היא ההתייחסות של חבר הנהלה ב-NBA שאמר: "בלאט ירצה שתהיה לו השפעה מסוימת על הסגל" - אני חשוב שגם במכבי תל אביב הוא היה רוצה השפעה מסויימת על הסגל. אז הוא היה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2013 10:26 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
טוב, המספרים פלוס ההישג של מכבי מגבים דווקא את טענתי,

ומראה העיניים לא מגבה את טענתך.
אני חושב שמה שבעיקר הפריע הוא שהוא שחקן לא יציב מבחינת היכולת.
לצד משחקים טובים, היו לו לא מעט משחקי נפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2013 12:28 am 
Hall of Famer

מה שמצחיק זה שהעונות שנתנו היקמן ולוגן הן בערך "הבסט-קייס-סנריו" מהנדרש עבורם ( היקמן בעונת רוקי נהדרת ברמות הגבוהות , לוגן כח אש רציני מהספסל ) , ועדיין כמעט כולם רוצים להעזיב אותם ( או לכל הפחות אחד מהם ) .
זה רק מראה עד כמה הבנייה של מכבי הייתה עקומה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2013 7:39 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
או כמה האוהדים של מכבי חסרי סבלנות ועם ציפיות בשמיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2013 11:12 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כי לצערנו קל יותר להעזיב זרים מאשר להחליף את הישראלים. הבעיה של מכבי היא לא כ"כ בהיקמן/לוגאן אלא בעובדה שאליהו/יוגב/פניני/רוט/לנדסברג לא מספיק טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 10, 2013 12:00 pm 
Hall of Famer

הבעיה שיש יותר מדי זרים.
אם נעזוב בצד את דווין סמית ושון ג'יימס: לוגאן, היקמן, קיינר מדלי, פלאניניץ', שרמדיני, מלקולם תומאס.

רובם לא נתנו יותר מדי. בעונות שמכבי פוגעת טוב יותר עם הזרים, זה נראה כמובן יותר טוב.
אני חושב שמה שחשוב לעונה הבאה זה שמכבי תתחיל להחזיר לעצמה את הסטטוס של מועדון יוקרה. מועדון ששחקנים רוצים לשחק בו ולהישאר בו, ולא תחנת מעבר לאן בי איי או לחוזה יותר גבוה בברצלונה, פאו או צסק"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: