Shiver כתב:
לתחביב תובעני יש מחיר בציונים בלימודים בסופו של דבר. יש אנשים שיוכלו להרשות לעצמם לספוג את זה ויש כאלו שלא. 2-3 אימונים + משחק בשבוע יגזלו לך זמן יקר. גם אני הייתי שמח להשתתף בקבוצה של בוגרים אבל ראיתי שמבחינת לו"ז זה יהיה כמעט בלתי אפשרי.
הפקולטה להנדסה בבן גוריון ממשיכה להעלות את הרמה שלה, אני ממש לא בטוח שהיא נופלת מזו של הטכניון. נקודתית במספר קורסים אני יודע בודאות שהרמה אצלינו יותר גבוהה (וגם המרצים ממש לא מרחמים ככה שהממוצע יחסית נמוך). בשוק העבודה הטכניון, בן גוריון ואת"א פחות או יותר באותו לוול וזה משתנה הרבה לפי המעסיק. לדוגמה אצלי בחברה משהו כמו 80% מהעובדים החדשים הם מבן גוריון דווקא. אני מכיר חברות שיותר נוטות לטכניון כמובן.
אני לא חושב שזה ענין של זמן אלא של חלוקת זמן, סך הכל הסתדרתי מצוין עם הכדורסל, לצאת המון ועדיין להיות עם ציונים מספיק טובים כדי לעשות תואר שני ( בתור מילגאי). אני יכול להבטיח לך שגאון אני לא, פשוט תעדוף וחלוקת זמן מוצלחת.
כמובן שזה מאוד אישי ולא כולם עם אותו הספק, אבל שוב, בתקופתי היו הרבה מהנדסים.
לגבי זה שהרמה עולה, מתחושה אישית שלי בלבד כמתרגל הרמה ירדה קצת. לא יודע איך זה ביחס לטכניון, אבל ביחס למחזור שלי מרגיש לי שהרמה נמוכה יותר.
כמובן שזה יכול להיות בגלל תחושה של "פעם היה טוב יותר" או פשוט מעצם העובדה שבשנה א' החומר הזה נראה לי קשה בטירוף ועכשיו הוא נראה לי קל בטירוף, אז אולי אני שופט בחומרה.