סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 7:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיאמי-שיקאגו
הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 5:13 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סיכוי לא רע שזה משחק הפלייאוף הגרוע בקריירה של לברון. הוא נראה אבוד לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 5:30 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נראה אבוד לגמרי, כלום לא מצליח לו, אבל הגרוע בקריירה זה וודאי שלא - כל אוהד מיאמי יעדיף את חוסר ההצלחה של היום על הבריחה וההסתתרות מול דאלאס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 5:40 am 
מנהל פורום

בכל אופן, שתי השלשות הגדולות שלו מבטלות את הקביעה שלי ממילא. ונוריס קול הוא מותק מארץ המותקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 5:59 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא הייתי מגדיר אותו כ"אבוד". הוא לא עשה טעויות מיוחדות, היה אגרסיבי, עשה את המהלכים הנכונים רוב הזמן. פשוט קם בצד הלא נכון של הטבעת.. שלושה רבעים לא פגע כמעט בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 6:26 am 
Hall of Famer

טוב, יש גבול לכל תעלול, ואיכשהו אני שמח שלא כ"כ יצא לי לראות את המשחקים של הסדרה הזאת עד עכשיו כי לא נראה שהם מי יודע מה כיפיים לצפייה.

מיאמי 104-94 על שיקגו. רוז והשמועות על חזרתו נחו עוד משחק. דנג והיינריך בחוץ, מוחמד הורחק אחרי ששיחק 3 דקות (להרחיק את מוחמד? איפה כל המוסלמים שיצאו לרחובות בהפגנות?) והבולס שיחקו עם 7 שחקנים כל המשחק.

שיקגו: בוזר 21, נייט רוב 17 נק' 7 אס' ו-6 ריב', באטלר 17, בלינלי 16 ו-6 אס', נואה 15 נק' 11 ריב' 4 אס' 2 חט' ו-2 חס'
מיאמי: לברון 25 נק' (6/17 מהשדה) 8 ריב' ו-7 אס', בוש 20 ו-19 ריב', קול 18 מהספסל, וייד 10

רק אוסיף שהסדרה הזאת מוכיחה בהקשר של תיבודו, שעם כל זה שהוא מאמן נפלא ומהטובים בליגה, בשביל שהשיטות האלו יעבדו גם בפלייאוף, צריך רוטציות קצת יותר רחבות שיכולות להשאיר שחקנים רעננים על המגרש. החסרון של דנג והיינריך, מעבר לזה שהם יכולים לתת גם קליעה בהתקפה, הוא בראש ובראשונה בהגנה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 9:15 am 
מנהל פורום

מה זאת אומרת "בשביל שהשיטות האלה יעבדו בפלייאוף"? שיקגו נותנת פלייאוף נפלא עד עכשיו. בכל אופן, אם לא ראית את המשחק, לך תחפש בהיילייטס את החסימה של נייט רובינסון על לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 10:10 am 
Senior

תותח, המשחקים האלו מענגים. גם הצמודים, גם הבלואאוט. כדורסל כשרון במיטבו מול כדורסל קשיחות במיטבו. אתה מפסיד, בטח כאוהד שיקגו. גם אם הם מפסידים כל משחק מעכשיו בבבלואוט אתה עדיין צריך לראות אותם. הם לא מוותרים לדקה, לא מפחדים ממיאמי במילימטר.

ושוב פעם, תחשבו על הקומבינציה הזו: רוז-וויד-לברון-בוש-נואה-תיבודו. זה לא היה סצנריו מופרך.

אה, עוד משהו. ההרחקה הזו של נאזי, פעם ראשונה שאני רואה מישהו (לברון) מבצע פלופ כהלכתו על טכנית (ומשדרג אותה להרחקה!) פלופים כמו שהוא עשה הם אומנות - זה לא לזרוק את עצמך שמישהו מתקרב אליך, זה שינוי עדין של האיזון על כפות הרגליים בתיזמון מושלם כך שכל נגיעה תפיל אותך. זה לא פלופ שממציא עבירה, זה פלופ ש"מגביר" אותה. לעשות את זה כמו שצריך במשחק זה קשה. לעשות את זה בציפייה לפאקינג טכנית ? מופרך לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 10:35 am 
Junior

עוד משהו: לקרוא לו נאזר או נאזי מוחמד זו מכבסת מילים. השם שלו זה נאצר מוחמד, כמו שליט מצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 10:48 am 
Freshman

לא ראיתי את המשחק כולו אבל מהתקציר באתר ה-NBA נראה ששיקאגו פשוט ברוטליים בחלקים גדולים של המשחק.
עניין של זמן עד ששחקן של מיאמי נפצע, יש להם מזל שלברון בנוי כמו שהוא בנוי, משחק כזה נגד סטפן קארי או דרק רוז היה משבית אותם מהר מאוד.
כמו שביטלא אמר, מישהו צריך לשים סוף לצורת משחק הזו. אגרסיביות ורצון לנצח זה נחמד אבל ניסיון לתקל שחקנים ברחבה (או סתם באמצע המגרש כמו מוחמד) זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:36 am 
מנהל פורום

לא יודע לגבי שאר הסידרה, אבל במשחק הזה ה"ברוטאליות" של שיקגו הפסידה להם את המשחק. מילא ההרחקה של מוחמד, נואה התמלא בעבירות סתם על משחקים אידיוטיים מתחת לסל של מיאמי, כנ"ל בלינלי, ומיאמי הגיעו ככה מאוד מוקדם לפנלטי ברבע הרביעי. כמובן שאם שיפוט יותר מחמיר שיקגו היתה נענשת עוד יותר.

ולא התרשמתי שההגנה של באטלר על לברון, למשל, כללה מינוני יתר של פיצוצים. שם באמת היתה הגנה אישית טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 12:30 pm 
Senior

אני מבין את הבולס. אין להם סיכוי בת'כלס נגד מיאמי בכדורסל קונבנציונלי, אז הם מנסים להוציא את השחקנים שלה מאיזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 12:52 pm 
Freshman

חייב לציין שלפי התגובות פה ניתן להבין שהבולס לא שיחקו בכלל כדורסל, רק באו לפוצץ, וזה ממש לא המקרה.
שיקגו שיחקה כדורסל נהדר במשך בערך 45 דקות, משני צידי המגרש, עם כלים מאוד מוגבלים. ההגנה של באטלר
וגיבסון על לברון עד הארבע-חמש דקות האחרונות הייתה פשוט טובה ונכונה.

באופן אישי, ובתור אוהד שיקגו, זה היה אחד המשחקים המענגים שראיתי בשנים האחרונות. כל כך חסר לי קצת
דם רע בליגה הכל כך פוליטקלי-קורקט של היום, וכשזאת הקבוצה שלך זה כיף פי כמה.

ודבר אחרון - רק אני יצאתי עם תחושה רעה מהשיפוט בדקות האחרונות? סדרה של טעויות בוטות למדי, לדעתי
למעט אחת כולן לטובת מיאמי.

נערך לאחרונה על ידי Edward Gibbon בתאריך ש' מאי 11, 2013 12:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 12:54 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי את המשחק הלילה אבל במשחק הקודם הרושם שלי היה שהפיזיות המוגזמת דווקא הפריעה לבולס והוציאה אותם מריכוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 1:01 pm 
מנהל פורום

אדוארד, גם מהתגובות שלי?

אני בכל אופן חושב ששיקגו היתה טובה יותר ממיאמי במשחק הזה ב"כדורסל". העומק של מיאמי וההתעוררות של לברון בשתי הדקות האחרונות זה מה שניצח את המשחק. ובכל מקרה, עודף העבירות של שיקגו רק הזיק לה (ספציפית, שתי הכניסות המכוערות של נואה באנדרסון ושל מוחמד בלברון עלו לה בשתי זריקות עונשין ובמינוס שחקן), ככה שאני חושב לגמרי הפוך ממה ששחף כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 1:02 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
מה זאת אומרת "בשביל שהשיטות האלה יעבדו בפלייאוף"? שיקגו נותנת פלייאוף נפלא עד עכשיו. בכל אופן, אם לא ראית את המשחק, לך תחפש בהיילייטס את החסימה של נייט רובינסון על לברון.

"יעבדו בפלייאוף" = יוכלו לנצח את מיאמי 4 משחקים.

גואטה - תרחיש רוז-וויד-לברון-בוש-נואה-תיבודו בהחלט מופרך, כי לבולס לא היה בכלל מקום להחתים 3 סופרסטארים, אלא רק 2. הדיבורים היו על לברון ובוש, והאמת? גם רוז-לברון-דנג-בוש-נואה היה כנראה יכול ליצור קבוצה שהייתה הולכת על השיא של ג'ורדן (שיקגו בעונה הראשונה של תיבודו עשתה 62 נצחונות, לא מופרך שעם לברון ובוש בקבוצה במקום בוזר/קורבר/סי ג'יי ווטסון הם היו מגיעים לאזור ה-70).

ולהרחיק את מוחמד מהמשחק... פשוט גזענות לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 1:04 pm 
Freshman

לא ראובן. ונואה אכן עשה כמה עבירות טיפשיות למדי. דווקא את בלינלי אני לא זוכר נכנס לתאקל מיותר, אבל אולי פספסתי משהו.

ותותח - לא מבין איך הגעת למסקנה הזאת. מבחינת פער הכשרון בין הקבוצות בסגלים המתפקדים, הסדרה הזאת הייתה אמורה להגמר בסוויפ קליל
בהפרש ממוצע של 30 נק' למשחק. אפילו אם הבולס בהרכב מלא, אין ספק שהכשרון של מיאמי לפחות סדר גודל אחד מעל.

נערך לאחרונה על ידי Edward Gibbon בתאריך ש' מאי 11, 2013 1:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 1:07 pm 
מנהל פורום

אבל מה שכן, הדינמיקה של סדרות מהסוג הזה היא שבמשחק הבא שיקגו כבר אמורה להישבר לגמרי. זה מה שהיה קורה לי במקומם, בכל אופן.

תותח, ממתי אתה מודד איכות של מאמן לפי איך הקבוצה שלו נראית מול הקבוצה הטובה בליגה, בטח כשהסגל שלה נחות מכל בחינה אפשרית? ומה גם שגם מול מיאמי שיקגו נותנת בינתיים פייט אדיר. כמובן, שאפשר להאשים את השיטה שלו בכך שהשחקנים שלו נפצעים ברמות כאלה (אין לי מושג).

אדוארד - היתה לפחות התקפה אחת שהראו הרבה ריפליים שלה שבה נראה שבלינלי פשוט מחפש את השריקה מול לברון. בכל אופן, אני לא זוכר דברים ספציפיים אבל לפתוח את הרבע הרביעי עם חמש עבירות בסגל של שיבעה שחקנים זה אף פעם לא רעיון טוב. לדעתי שיקגו הפסידה את המשחק על ה30 עבירות מול 20 ששרקו לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 1:15 pm 
Freshman

כן, הייתה ההתקפה ההיא.

לגבי פער העבירות - שוב, הרגשה אישית שלי היא שהיה פה גם עניין של חוסר אחידות ברמת השיפוט בין הקבוצות.
יכול מאוד להיות שזה נובע מראייה לא אוביקטיבית של אוהד, אבל ככה הרגשתי. והתחושה התעצמה בדקות האחרונות (שני מהלכים
עיקריים שזכורים לי הם שריקה לעבירה שלא הייתה של נואה בריבואנד התקפה ביתרון 4 למיאמי, במילותיו של ואן-גנדי - "שרקו פה רק בגלל
שבוש נפל", ומכה של ג'יימס על היד של בלינלי בזריקת שלוש מהפינה שלא נשרקה, עם השופט ממש סנטימטרים מהמהלך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 2:09 pm 
מנהל פורום

מצד שני היה את הפאול הסופר ברור של רובינסון על לברון שהיה צריך להישרק כ"clear path" ונשרק כפאול רגיל, סל של אנדרסון שהיה צריך להישרק כסל ועבירה, והעבירה החמישית של באטיה שהיה צריך להישרק כפאול תוקף. בכל מקרה, אני חושב שאין ספק ששיקגו שיחקו מאוד אגרסיבי, ולדעתי אגרסיבי מדי וללא צורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 2:15 pm 
Freshman

כן, זה נכון.
שילוב של שיפוט גרוע ופרספקטיבה של אוהד בשעת לילה מאוחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 2:53 pm 
Senior

תותח, אתה שוכח את הפלא ששמו קולאנג'לו. לשיקגו היה קאפ ספייס לשני חוזי מקסימום. התסריט שהיה מאפשר את הדבר הזה הוא כזה:
1. ווייד חותם בשיקגו (היו דיבורים רציניים, בעיקר בגלל הילדים שלו שהיו אצל גרושתו בשיקגו).
2. לברון בא אחריו.
3. בוש מאיים על קולאנג'לו שאם לא יעשה סיין אנד טרייד לשיקגו (תמורת דנג, אולי גיבסון, בחירות דראפט וכו') אז הוא הולך וחותם ביוסטון או מיאמי או כל קבוצה אחרת עם קאפ ספייס. קולאנג'לו עושה את זה.
זה היה חייב לקרות בסדר הזה לדעתי, כי וויד היה המנהיג של כל ה"קונספירציה" הזו, וכי לא מיאמי ולא קליבלנד היו עושות את ה ה- S&T הזה. רק קולאנג'לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 3:25 pm 
Hall of Famer

כן אבל זה אתה אומר בדיעבד בלבד.
אף אחד לא דיבר בכלל על אפשרות ששלושתם יגיעו יחד לשיקגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 4:40 pm 
Freshman

אני חייב להגיד שבדרך כלל אני חושב שהכדורסל האמריקאי מתקדם מאוד לעומת הכדורסל האירופאי, אבל בעניין העבירות הבלתי ספטרטיביות, ה-NBA מאחור כרגע.

א. מבחינת כדורסל - בהתקפה מתפרצת (ובכל מהלך כדורסל אחר) אני צופה בעניין כדי לראות את ההתמודדות בין השחקן המתקיף למגן. אני רוצה לראות איך המגן עוצר את המתקיף, אולי הוא יחסום אותו או יצליח לנתב אותו הרחק מהסל... מה שאני אף פעם לא רוצה לראות (ולא משנה אם אני בעד אחת הקבוצות או נטרלי) זה את שחקן ההגנה עוצר את המהלך עם פאוול מכוון. זה לא כדורסל. באתי לראות שחקן אחד מנסה להגיע לטבעת ושחקן אחר מנסה להרחיק אותו משם, לא לראות שחקן מחבק שחקן אחר ועוצר את המהלך לפני שהוא מתפתח.

ב. מבחינה בריאותית - כששחקן דוהר במהירות מרבית לעבר הטבעת, לתפוס אותו בחולצה או לחבק ולהפיל אותו לרצפה זו פעולה מאוד מאוד מסוכנת שבמקרה הטוב תגמר סתם בנפילה כואבת ובמקרה הרע בפציעה רצינית. זה כלל חשוב שמלמדים בקט סל, לא מבצעים עבירה מכוונת על שחקן שנע במהירות.

אני אחד שמאוד אוהב כדורסל הגנתי ואגרסיבי, מעדיף משחק שנגמר ב78-75 מאשר 112-109, אבל יש גבול מאוד ברור לדעתי שהליגה צריכה לדעת לשים לב אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 5:24 pm 
מנהל פורום

אה, שכחתי באמת את המהלך שנקרעה בו החולצה של נוריס קול. זה היה הזוי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 6:41 pm 
Senior

ובינתיים רוז וסאגת "חוזר-לא חוזר" שלו מתחילה לעצבן את אוהדי שיקאגו. אולי עדיף לרוז להצהיר חד וחלק שהוא חוזר או לא חוזר השנה. לא נראה לי שזה עוזר במיוחד לקבוצה האי וודאות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: