סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פלייאוף לאומית
הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 6:43 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בכל אופן, בשנים שחולון היתה בלאומית והתמודדה על העלייה עם עפולה ובאר שבע, החתימות של לאומית היו "עפולה זה פיפי בדרך לכנרת" ו"באר שבע זה פיפי בדרך לאילת", בהתאמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 8:15 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
bill_tipesh כתב:
הווידאו מאתמול מוכיח כי העבירה שנשרקה נעברה בפירוש לאחר סיום הזמן החוקי.
נגיש מחר ערעור ונראה מה יהיה.

ערעור זה בזבוז זמן, אין מצב שהאיגוד יבטל החלטה של שופטים גם אם טעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 8:22 pm 
מנהל פורום

לסוג הספציפי הזה של החלטה יש תקדימים באירופה, אז אני לא רואה סיבה מדוע לא יבטלו. זה לא כמו מקרה נתניה שנה שעברה, או לחילופין הצעדים של קלאתיס, שגם הם מקרים הרבה יותר קשים וגם בעבר אושרו החלטות השופט. על בסיס התקדימים הגיוני מאוד לאשר משחק חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 8:24 pm 
Junior

לא יבטלו כי זה לא כזה חד משמעי כמו המקרה ההוא של ויטוריה-א.א.ק אתונה (וגם אז שלחו את הקבוצות למשחק חוזר ולא נתנו את הניצחון לויטוריה)

לי זה נראה כמו כמה עשיריות אחרי הזמן אבל אין מצב שהאיגוד הופך החלטת שופטים כזאת גבולית.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 1:01 am 
Freshman

תמונה

דווקא רואים בפירוש שנגמר הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 1:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני ראיתי את קטע הוידאו כולו, אני לא יודע מה אומר תקנון איגוד הכדורסל אבל להערכתי הסיכוי שערעור יתקבל הוא אפסי.
מעבר לזה שאיגוד הכדורסל לא שש להפוך החלטות שופטים, וראינו את זה לא פעם בעבר - באולם הזה אין אור אדום מסביב לקרש הסל שהוא הדבר שקובע על פי החוקה שהזמן נגמר. בהיעדר אור כזה, מה שקובע הוא הבאזר, כמו בחוקה הקודמת. אבל לפחות בוידאו שאני ראיתי אין סאונד, לא שומעים בו את הבאזר וחשוב מכך, לא שומעים את שריקת השופט.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 12:39 pm 
Sophomore

ניר מאירסון הוא שופט מזעזע, שזכור לנו מאוד לרעה מהעונות שלנו בלאומית. האיש חושב שהוא מנהל את ההצגה, מתייחס מאוד לא יפה לספסלים ומנסה ממש להשליט טרור מהמגרש. לא אתפלא אם בעקבות התנהגות זו הוא יקבל קידום זריז לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 4:17 pm 
Freshman

האח של סומו כתב:
ניר מאירסון הוא שופט מזעזע, שזכור לנו מאוד לרעה מהעונות שלנו בלאומית. האיש חושב שהוא מנהל את ההצגה, מתייחס מאוד לא יפה לספסלים ומנסה ממש להשליט טרור מהמגרש. לא אתפלא אם בעקבות התנהגות זו הוא יקבל קידום זריז לליגת העל.

זה עגום שהגיוני שאתה צודק.
משמח אותי שגיגול שלו ימשיך להעלות עוד ועוד תוצאות על תצוגות שיפוט ביזיוניות שלו.
מה גם שזו כנראה הדרך הטובה ביותר בה יכולנו לסיים את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 4:54 pm 
Sophomore

bill_tipesh כתב:
האח של סומו כתב:

משמח אותי שגיגול שלו ימשיך להעלות עוד ועוד תוצאות על תצוגות שיפוט ביזיוניות שלו.

אני לא חושב שזו דרך טובה לסיים עונה, כי הייתם הקבוצה הכי טובה בלאומית בסיבוב השני ולא הצלחתם לעלות. בסוף, אנחנו נקבל שוב את אשקלון בליגת העל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 5:38 pm 
Junior

לא בטוח, כי ממה ששמעתי האנשים בנס ציונה מאוד בטוחים ביכולת שלהם להעמיד קבוצה בליגת העל וההפתעה היא שהיום יו״ר הוד השרון אמר שאם הם יזכו בסדרת הגמר הם יעלו. אם אכן כך אשקלון יישארו בלאומית ויעלו כנראה שנה אחרי זה (דודו שמריז ובקורא בסיס טוב מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:06 pm 
Senior

נו, כאילו שממש נאמין לאנשי הוד השרון. זה הרי לא נעים להגיד שמשחקים על כלום אז היו"ר אומר שראש העיר "הבטיח לעשות כל המאמצים" בשביל לעלות ליגה. הוא אפילו לא אמר שהוא יעלה אלא שיעשו את המאמצים. להוד השרון אין אולם (הם יצטרכו לשחק בעיר אחרת), אין קהל ואין תקציב. הם כל שנה בסכנת קיום בליגה הלאומית בכלל ובקושי מעמידים תקציב ולא נראה שעיריית הוד השרון יכולה לקחת על עצמה תקצוב של 4 מיליון שקלים או משהו כזה. אבל אם אפשר לעשות כמה כותרות ולקבל כמה מילים טובות בעיתון היום אז למה לא? בעוד חודש הרי אף אחד לא יזכור ומקסימום אומרים שעשו מאמצים אבל התברר שזה גדול מידי או מתרצים את זה בעניין שאין אולם ראוי ולא ישקיעו בשביל לשחק בעיר אחרת וכו'. גם בבאר יעקב בשנה שעברה שידרו שהם יעלו ליגה אם ינצחנו ובלה בלה בלה והעונה הם בקושי הצליחו לגמור את העונה בלאומית ולא שילמו משכורות.

נס ציונה על הנייר אולי יכולה לעלות (אני חושב שיאשרו את האולם שלהם) אבל רק בתמיכה מאסיבית של העירייה. אם יש להם הבטחה כזאת? לי קשה להאמין. הרבה יותר קל לדבר על עליית ליגה אבל הרבה יותר קשה זה לבצע. כשמבינים את העלויות הכספיות ברגע שנכנסים לזה.

ושוב לא נשכח, מדובר בשנת בחירות שאת התקציב יעביר רק ראש העיר הבא. ככה שגם להתחייבויות של ראש עיר כרגע שהוא לפני בחירות אין כיסוי של ממש כי לא בטוח שהוא יבחר.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך א' מאי 12, 2013 6:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:07 pm 
Sophomore

בקיצור אשקלון ישארו עוד פעם בקומבינה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:21 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
נו, כאילו שממש נאמין לאנשי הוד השרון. זה הרי לא נעים להגיד שמשחקים על כלום אז היו"ר אומר שראש העיר "הבטיח לעשות כל המאמצים" בשביל לעלות ליגה. הוא אפילו לא אמר שהוא יעלה אלא שיעשו את המאמצים. להוד השרון אין אולם (הם יצטרכו לשחק בעיר אחרת), אין קהל ואין תקציב. הם כל שנה בסכנת קיום בליגה הלאומית בכלל ובקושי מעמידים תקציב ולא נראה שעיריית הוד השרון יכולה לקחת על עצמה תקצוב של 4 מיליון שקלים או משהו כזה. אבל אם אפשר לעשות כמה כותרות ולקבל כמה מילים טובות בעיתון היום אז למה לא? בעוד חודש הרי אף אחד לא יזכור ומקסימום אומרים שעשו מאמצים אבל התברר שזה גדול מידי או מתרצים את זה בעניין שאין אולם ראוי ולא ישקיעו בשביל לשחק בעיר אחרת וכו'. גם בבאר יעקב בשנה שעברה שידרו שהם יעלו ליגה אם ינצחנו ובלה בלה בלה והעונה הם בקושי הצליחו לגמור את העונה בלאומית ולא שילמו משכורות.

נס ציונה על הנייר אולי יכולה לעלות (אני חושב שיאשרו את האולם שלהם) אבל רק בתמיכה מאסיבית של העירייה. אם יש להם הבטחה כזאת? לי קשה להאמין. הרבה יותר קל לדבר על עליית ליגה אבל הרבה יותר קשה זה לבצע. כשמבינים את העלויות הכספיות ברגע שנכנסים לזה.

ושוב לא נשכח, מדובר בשנת בחירות שאת התקציב יעביר רק ראש העיר הבא. ככה שגם להתחייבויות של ראש עיר כרגע שהוא לפני בחירות אין כיסוי של ממש כי לא בטוח שהוא יבחר.

בקיצור, נס ציונה יעלו, הוד השרון אומרים שיעלו. ישפטו הקוראים למי להאמין, לך או לראשי הקבוצות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:54 pm 
Senior

אני חושב שגם נס ציונה לא יעלו. עד כמה שאני מבין לא מדובר קבוצה עם תקציב גבוה אפילו בלאומית ואני לא חושב שראש העיר ישתולל שם (ואני גם לא חושב שזה אפשרי מכיוון שיש בחירות). ככה שגם הם לדעתי אחרי "שיבדקו" את הנושא ויבינו כמה כסף הם יכולים לקבל מהעירייה הם יוותרו.

אבל נשאר רק לחכות ולראות. זה הרי לא ייקח הרבה זמן, המנהלת תדרוש מהקבוצה שעולה ליגה תוך תקופה קצרה להחליט אם הם עולים או לא ולהעמיד ערבויות ואם לא תשאיר את אשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 11:13 pm 
Freshman

האח של סומו כתב:
bill_tipesh כתב:
האח של סומו כתב:

אני לא חושב שזו דרך טובה לסיים עונה, כי הייתם הקבוצה הכי טובה בלאומית בסיבוב השני ולא הצלחתם לעלות. בסוף, אנחנו נקבל שוב את אשקלון בליגת העל...

גם אם זה נכון(ותודה, אני מניח), אני אומר בכנות את מה שאני אומר כבר חודשים ארוכים: אני חושב שעליית ליגה העונה היתה נוראית למועדון הזה.

התחלנו השנה דרך שמטרתה היא להחזיר את עירוני(מכבי) רמת גן לחזור להיות שם דבר בכדורסל הישראלי. ההנהלה התמקדה במספר דגשים, ביניהם ניהול תקין, המשכיות וחיבור עם הקהל ובכלל יצירתו של כזה.
מעבר לזה שאני חושב שהם עמדו במטרות בצורה טובה הרבה יותר משהם עצמם האמינו, אני אישית חושב, וזו דעתי האישית בלבד, שעונה נוספת בלאומית חשובה וקריטית למען המשך הדרך הזאת.
לי אישית לא בוער כלום, מקסימום נעלה בעוד עונה/שתיים, בדרך אולי אפילו נספיק לנצח דרבי. אני חושב שהיה קשה הרבה יותר להמשיך באותה דרך בליגת העל, ולא רציתי שההנהלה שלנו תעמוד במבחן הזה היום.
ואם כבר לא עולים- אני חושב שעלייה שלא מסתיימת בכישלון שנתפס ספורטיבי, אלא בכישלון בעקבות טעות שיפוט- טובה משתי סיבות- ראשית היא לא מפנה מרמור כלפי הקבוצה או שחקניה על הכישלון, ובנוסף, היא מאחדת את האוהדים סביב מטרה ואויב משותף. מעולה לי מכל הכיוונים.
היתה כמובן גם את האפשרות של לזכות באליפות הלאומית ולא לעלות. אני לא מאמין שהיינו עושים את זה, וגם אם כן, אני לא אוהב את המסר שזה מעביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 11:17 pm 
Junior

לא הייתה דרך ראויה יותר לרמת גן מלסיים את העונה ככה.

לא חושב שאיזה שהיא קבוצה באיזה שהוא ספורט הפסידה כל כך הרבה משחקים בנקודה אחת על הבאזר.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:33 am 
Freshman

beatla כתב:
לא הייתה דרך ראויה יותר לרמת גן מלסיים את העונה ככה.

לא חושב שאיזה שהיא קבוצה באיזה שהוא ספורט הפסידה כל כך הרבה משחקים בנקודה אחת על הבאזר.

כן, גם זה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 1:25 am 
Junior

קוף, למה לטיוס אתה מאמין ולראשי נס ציונה לא?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 1:32 am 
Senior

כי אין לו אינטרס לשקר בניגוד לראשי הקבוצות בלאומית שהולכים לקראת סדרת פלייאוף ויש להם אינטרס לייצר עניין סביבה, מה שלא יקרה אם הקבוצות יגידו שככה או ככה הם לא מתכוונות לממש את העלייה.

גם דורון הרציקוביץ או דורסמן שהיו בלאומית לקראת סדרת הגמר לא אמרו שהם לא יעלו, להפך, שידרו שהם יעלו אבל בקיץ וויתרו על העניין (וזה למרות שהם לא היו תלויים בכסף עירוני בשביל שיהיה להם סיכוי).

אם הקבוצות היו מודיעות היום שהם לא מתכוונות לעלות אז בעצם סדרת הגמר של הלאומית היא על כלום, אני בטוח שלא הקבוצות ולא הליגה רוצים שזה יהיה ולכן זה קל לדבר. ועוד הוספתי שאפילו 2 הקבוצות לא טוענות\מבטיחות שהם עולות בטוח אם הם ינצחו אלא אמרו שהם יעשו את המאמצים לממש את העליה. אז אני מעריך שהם יעשו מאמצים ויוותרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 7:04 am 
Junior

לומר שלהרציקוביץ לא היה תלות בכספי העיריות בבקעת אונו זה פשוט לא נכון. הם עברו מבקעת אונו לאילת כי הברז הציבורי נסגר והם באילת כי העירייה שם נותנת המון.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 7:38 am 
Sophomore

נס ציונה עוד יכולה לשקר ולהגיד שהיא תעלה.
הוד השרון אפילו לא יכולה לשקר כי אין לה אפילו אולם ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 7:40 am 
מנהל פורום

כי היא לא יכולה לשחק ברעננה או הרצליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 8:51 am 
מנהל פורום

דובראש פשוט לא מכיר תקדימים שבהם קבוצות משחקות באולם מחוץ לעיר שלהם...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:17 am 
Junior

הוד השרון הודיעה כבר שהיא לא תעלה. לדעתי נס ציונה "תבדוק" את האופציה לעלייה. שתבין שזה גדול עליה היא תוותר. אם לא היא תקרוס כלכלית.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הוד השרון לא הודיעה שום דבר כזה. למעשה לפי הידיעה בוואלה היא הודיעה דווקא את ההיפך, בהנחה שהעיריה תעזור לה. יכול להיות שהם לא אומרים אמת ובסוף זה לא יקרה, אבל אל תמציא הודעות שלהם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: