סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 7:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיאמי-שיקאגו
הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 6:50 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בקשר להודעה של סופר מריו: בתקופת רודי היה משחק של פורטלנד נגד הלייקרס שהפך לתבוסה לטובת הבלייזרס. באיזשהו שלב רודי נשלח לדאנק במתפרצת שכבר היה הופך את זה למביך ואריזה מרוב תסכול עצר אותו בפאול על גבול הפלילי. הבלייזרס ניצחו את המשחק אבל רודי לא חזר לעצמו אחרי המקרה הזה.
בקשר לחזרה של רוז, אני לא חושב שהוא יחזור העונה ולא חושב שהוא צריך לחזור. עדיף לבולס (ובעיקר לו עצמו) שהוא יחזור כשיר לגמרי בעונה הבאה מאשר להחזיר אותו לפני הזמן ולקחת הימור גדול מדי על הכשירות שלו לטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 7:17 pm 
מנהל פורום

Super Mario כתב:
אני חייב להגיד שבדרך כלל אני חושב שהכדורסל האמריקאי מתקדם מאוד לעומת הכדורסל האירופאי, אבל בעניין העבירות הבלתי ספטרטיביות, ה-NBA מאחור כרגע.

א. מבחינת כדורסל - בהתקפה מתפרצת (ובכל מהלך כדורסל אחר) אני צופה בעניין כדי לראות את ההתמודדות בין השחקן המתקיף למגן. אני רוצה לראות איך המגן עוצר את המתקיף, אולי הוא יחסום אותו או יצליח לנתב אותו הרחק מהסל... מה שאני אף פעם לא רוצה לראות (ולא משנה אם אני בעד אחת הקבוצות או נטרלי) זה את שחקן ההגנה עוצר את המהלך עם פאוול מכוון. זה לא כדורסל. באתי לראות שחקן אחד מנסה להגיע לטבעת ושחקן אחר מנסה להרחיק אותו משם, לא לראות שחקן מחבק שחקן אחר ועוצר את המהלך לפני שהוא מתפתח.

ב. מבחינה בריאותית - כששחקן דוהר במהירות מרבית לעבר הטבעת, לתפוס אותו בחולצה או לחבק ולהפיל אותו לרצפה זו פעולה מאוד מאוד מסוכנת שבמקרה הטוב תגמר סתם בנפילה כואבת ובמקרה הרע בפציעה רצינית. זה כלל חשוב שמלמדים בקט סל, לא מבצעים עבירה מכוונת על שחקן שנע במהירות.

אני אחד שמאוד אוהב כדורסל הגנתי ואגרסיבי, מעדיף משחק שנגמר ב78-75 מאשר 112-109, אבל יש גבול מאוד ברור לדעתי שהליגה צריכה לדעת לשים לב אליו.

לא נותר לי אלא להסכים כאן.
התפיסות המרגיזות האלו, כמו-גם "האק-דה-קלעי עונשין עלוב התורן" הם מהדברים המעצבנים שיש בליגה.
אם אחרי דאנק שחקן רק יביט לכיוון מישהו, הוא חוטף טכנית בלי היסוס, אבל אם הוא ירוץ למתפרצת ומישהו יחבק אותו מאחורה זה יהיה פאול רגיל...
מגוחך לחלוטין!

אגב לגבי אתמול, על אף התיאור התיאטרלי של גואטה, לא חושב שלברון עשה פלופ, ואני גם לא בטוח שבכלל הגיע לו טכנית (נאזי חיבק, הוא סה"כ השתחרר, לא משהו מוגזם).
מצד שני, הכל היה נמנע כנראה, אם נואה היה יורד לחדרי ההלבשה אחרי הדחיפה המפגרת על אנדרסן, בדיוק כשרואים את אנדרסן מנסה לקום מרובינסון.
לרוץ ולדחוף שחקן שנמצא על הרצפה, גם אם חשבת שהוא עשה משהו לא בסדר כלפי שחקן מהקבוצה שלך - חייב לעלות לך בהרחקה על המקום.
ובכלל, שיקגן משחקים אותה הקוזאק הנגזל. על כל שריקה יש להם טענות, פרצופים וקשקושים, בזמן שהם משחקים אגרסיבי מאוד ודי מפוצצים את מיאמי.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 7:24 pm 
מנהל פורום

ההיט נראים פגיעים יותר ויותר, כששנה שנייה ברצף הם מגיעים לפלייאוף עם וייד פצוע ולא כשיר באופן מלא.
האיש נראה כמו אחד השחקנים הכי טובים בליגה אחרי פגרת האולסטאר, אבל לקראת סוף מרץ הוא נפצע שוב בברך, שיחק 5 מתוך 14 המשחקים האחרונים של העונה, ועד עכשיו הוא נראה רע מאוד בפלייאוף.
נגד מילווקי אפשר היה להסתדר גם בלעדיו, וכנראה שגם שיקגו בסוף עם שמיכה קצרה מידי וההיט מסתדרים גם כשהוא בהילוך שני.
אבל אם וכאשר בגמר המזרח ובטח ובטח בגמר הליגה, ווייד בחצי כוח יכול להיות בעייה גדולה מאוד בשביל ההיט, ומספיק להיזכר איך הפ היו עם הגב לקיר בעונה שעברה כשבוש היה בחוץ, ואין שום ספק שוייד הרבה יותר חיוני אצלם מאשר בוש.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 9:47 pm 
Junior

בעיני אם תוציא את וייד ממיאמי, הם עדיין פייבוריטים (בקצת, כי מול הספרס יש ביתיות) לזכות בתואר. יש ללברון אחלה שוטינג עם ריי אלן, בוש ביג מן איכותי, הפוינט סגור טוב עם קול וצ'אלמרס, ועוד לוחמים: אנדרסון באטייה והאסלם, זה עדיין סגל טוב יותר מהניקס הפייסרס, ממפיס והת'אנדר בלי ווסטברוק. הסגירה של מיאמי בסיום היה כדורסל של אלופה.

המשחק הוא ראיה כמה אחוזי שדה זה אוברייטד בימינו, פשוט לא מה שמנצח. לברון קלע ב6/17, פחות מכל שאר שחקני החמישיה במשחק-ועדיין הוא השחקן המצטיין לדעתי, ניהל משחק יפה, 11-11 מהעונשין ו25 נק', 11 החטאות זה לא דבר עם אימפקט נוראי, כמו הדברים הטובים שהוא עשה, מי אמר שללכת לשחקן אחר היה עובד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 10:08 pm 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
ההיט נראים פגיעים יותר ויותר, כששנה שנייה ברצף הם מגיעים לפלייאוף עם וייד פצוע ולא כשיר באופן מלא.
האיש נראה כמו אחד השחקנים הכי טובים בליגה אחרי פגרת האולסטאר, אבל לקראת סוף מרץ הוא נפצע שוב בברך, שיחק 5 מתוך 14 המשחקים האחרונים של העונה, ועד עכשיו הוא נראה רע מאוד בפלייאוף.
נגד מילווקי אפשר היה להסתדר גם בלעדיו, וכנראה שגם שיקגו בסוף עם שמיכה קצרה מידי וההיט מסתדרים גם כשהוא בהילוך שני.
אבל אם וכאשר בגמר המזרח ובטח ובטח בגמר הליגה, ווייד בחצי כוח יכול להיות בעייה גדולה מאוד בשביל ההיט, ומספיק להיזכר איך הפ היו עם הגב לקיר בעונה שעברה כשבוש היה בחוץ, ואין שום ספק שוייד הרבה יותר חיוני אצלם מאשר בוש.

ובכן, לברון.

אם לאוקלהומה היה את ווסטברוק או שהסלטיקס היו בריאים ב-100% אז אולי היה מי שינצל את הפגיעות הזו, אבל אני לא רואה את הניקס, אינדיאנה או אוקלהומה לוקחים אותם ליותר מ-6 משחקים, לספרס אולי יש פוטנציאל לעשות יותר, אבל כבר שנים שהם מפשלים בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 10:33 pm 
מנהל פורום

ממפיס...

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 10:44 pm 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
ממפיס...

נחכה ונראה, הם קבוצה נהדרת אבל אני לא חושב שהם קבוצה ששווה אליפות. למרות שקונלי בתקופה נהדרת אני חושב שהקו האחורי שלהם לא מספיק טוב והקו הקדמי אמנם איכותי מאוד, אבל אין שם שום דבר שמתקרב לשאקיל, דאנקן או נוביצקי בשיאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 10:52 pm 
Sophomore

ולמה גאסול את ראנדולף צריכים להיות שאקיל,דאנקן או נוביצקי בשיאם כדי לפרק את הקו הקדמי האדיר של מיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 10:54 pm 
Hall of Famer

כי הקו הקדמי של מיאמי הוא בוש ולברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
FLASH כתב:
המשחק הוא ראיה כמה אחוזי שדה זה אוברייטד בימינו, פשוט לא מה שמנצח. לברון קלע ב6/17, פחות מכל שאר שחקני החמישיה במשחק-ועדיין הוא השחקן המצטיין לדעתי, ניהל משחק יפה, 11-11 מהעונשין ו25 נק', 11 החטאות זה לא דבר עם אימפקט נוראי, כמו הדברים הטובים שהוא עשה, מי אמר שללכת לשחקן אחר היה עובד?

נובמת. אחוזי השדה המחרידים של לברון היו מה שהחזיק את שיקגו במשחק וביטוי נאמן לחלוטין למשחק הנוראי של לברון (אגב, איך הוא סיים רק עם איבוד אחד?). אם כבר תביא את וייד שה70% שלו לא מחפה על משחק אנמי לחלוטין וחלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:08 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
כי הקו הקדמי של מיאמי הוא בוש ולברון

הגזמנו.
לברון אולי לפעמים משחק כ4 אבל לומר שהוא הקו הקדמי?
היכולת התקפית של פרינס ואלן(שדי לא קיימת) היא שתכריע סדרה כזאת.
למען האמת,גם היכולת הגנתית של פרינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:10 pm 
מנהל פורום

כבר הפכתם את ממפיס לפייבוריטית מול מיאמי ככה שרק אם שני שחקנים משלימים יתנו יכולת טובה זה מה שיכריע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:16 pm 
Junior

אם הסלטיקס בריאים ב100% היו יכולים לנצל את הפגיעות של מיאמי, אז גם הלייקרס בריאים ב100% יכלו.

ראובן לברון היה אחלה בסיום. ומי זה הפכתם? היה פה אחד שדיבר על ממפיס כמועמדת והוא לא הזכיר פייבוריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:18 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לברון לא "לפעמים" משחק כ-4, הוא רוב הזמן משחק כ-4, או ליד בוש בלבד או ליד אנדרסן בלבד או ליד האסלם בלבד. כן, הא משחק גם כ-3 ליד האסלם ובוש ביחד אבל פחות מאשר כ-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קיופיפלו כתב:
בקשר להודעה של סופר מריו: בתקופת רודי היה משחק של פורטלנד נגד הלייקרס שהפך לתבוסה לטובת הבלייזרס. באיזשהו שלב רודי נשלח לדאנק במתפרצת שכבר היה הופך את זה למביך ואריזה מרוב תסכול עצר אותו בפאול על גבול הפלילי. הבלייזרס ניצחו את המשחק אבל רודי לא חזר לעצמו אחרי המקרה הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=LdZBcbSE0Pc תודה שהזכרת לי, הייתי צריך משהו שישפר את מצב הרוח אחרי הסדרה של מכבי מול ריאל :mrgreen: . הגזמת קצת עם הפאול על גבול הפלילי, הביא לו מכה על היד ורבע עוף רודי נפל כמו ענף שנשבר. אם היה לו עוד מקום אני בטוח שהיה מתחיל להתגלל ולהחזיק את הראש כמו שחקני כדורגל אחרי תאקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:22 pm 
Sophomore

ראובן - אתה יכול להשתמש בלשון יחיד.
עמוס- ללברון אין משחק של 4 הוא אולי בהגנה שומר על 4(על רנדולף אני בספק),אבל אתה לא יכול לומר שהוא במיד ריינג' ומחכה שיכניסו לו לפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:31 pm 
מנהל פורום

אל תנסה לשנות את גואטה, הוא אוהב להיות מיוחד...
גם בהרכב עם גבוה אחד, ברוב הזמן לברון שומר על אחד משחקני החוץ (נגד שיקגו הוא מבלה לא מעט עם נייט-רוב או אפילו בריצה אחרי בלינלי בחסימות, ובאטייה הוא זה ששומר בפועל על הגבוה הנוסף.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 11, 2013 11:50 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אם הסלטיקס בריאים ב100% היו יכולים לנצל את הפגיעות של מיאמי, אז גם הלייקרס בריאים ב100% יכלו.

מצטער אבל חוץ משמות נוצצים, אני לא ראיתי משהו שהלייקרס עשו עם הסגל הנוכחי שלהם שיכול לאיים על מיאמי, הסלטיקס לפחות לקחו אותם ל-7 משחקים בשנה שעברה עם פחות או יותר אותו הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 12:06 am 
מנהל פורום

אח, זיכרונות לטרום עונה ולטור המופלא ההוא שטען שטרי וברדלי טובים יותר מוייד ואלן. בתחילת העונה באמת בוסטון הוזכרה כיריבה הפוטנציאלית העיקרית של מיאמי במזרח (לצד הלייקרס שהיו אמורים לקחת את האליפות בסוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 12:26 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
חצי מרחק לא משמעותי, אבל הוא ועוד איך עובד מהפוסט. לפעמים יש לי הרגשה שחלק מהאנשים לא ראו את לברון מאז קליבלנד.

http://www.grantland.com/story/_/id/910 ... ng-machine

שים לב לגרפים של שתי העונות האחרונות שלו. הוא מבלה המון שם בפוסט השמאלי ועושה משם המון נזק ליריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 9:01 am 
מנהל פורום

וזה מה שהופך אותו לשחקן השני בקו הקידמי?

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 9:47 am 
מנהל פורום

מזל טוב לדרק רוז! היום הוא חוגג שנה בדיוק לפציעת ה-ACL שלו. הוא שקל מאוד לחזור לשחק כבר בסדרה מול ההיט אבל למרות שהוא cleared for playing, כנראה שבסופו של דבר הוא לא יחזור לסדרה ולכן רק בעונה הבאה הוא ישחק. רוז הרוויח השנה בלי דקת משחק מעל 16 מיליון דולר, ויש לו חוזה בבולס עד 2016-17 אז הוא ירוויח סביב 21 מיליון.
ת'יבודו נקנס ב35,000 דולר על ביקורת שופטים בעיקר בעקבות הפלופ של לברון.
טאג' גיבסון נקנס ב25,000 דולר על מריבה מילולית עם שופט.
וייד אמר בריאיון שהוא לוקח צעד אחורה בפלייאוף ולא איכפת לו שהאחריות לא עליו ושהוא לוקח פחות זריקות, הכל לטובת ההצלחה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 9:58 am 
מנהל פורום

לא הדבר הנכון להגיד. מזכיר קצת (בהקצנה) את זה שצ'יימברס אמר אחרי ה0-14 שהוא לא דואג לסטטיסטיקה האישית שלו וחושב על טובת הקבוצה. אם וייד היה אומר שהוא בתהליכי חזרה מפציעה וזה ייקח זמן אז זה היה נשמע הרבה יותר מוצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 1:04 pm 
מנהל פורום

זו הייתה רוח הדברים. הוא גם הזכיר את הפציעה:
http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... Of-Success

בכל מקרה נשמע שהוא כבר במיינד של פרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 4:09 pm 
Junior

רגע אבל יש להם עוד 7 אליפויות לקחת, איך פרישה?? האמת שהנסיגה צפויה. אמנם וייד מקריב הרבה בשביל הקבוצה והיה בשנה טובה בה הוא יכל להשים 25 נק' ו6 אס' בקבוצה שהוא המספר 1. אבל ראו את זה- אין לו כבר את האקספלוסיביות האדירה והמהירות והוא פציע, ולהבדיל מקובי אין לו את הכשרון עבודת הרגליים והגודל כדי להישאר מאוד אפקטיבי. דרקסלר המקבילה שלו ומגיל 30 והלאה הוא עבר רק פעם אחת את ה20 נק', שאר העונות 18-19 נק' באחוז רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: