סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' דצמבר 28, 2024 8:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 12:09 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רוני, כרגע הפועל ירושלים צריכה לעמוד בפינה ולהתבייש, ולא להתעסק בשאלות כמו מספר שתיים, אבל היא בכלל לא היתה אמורה להיות מושחלת לויכוח הזה. הויכוח הזה עוסק בשאלה האם הפועל תל אביב של השנה היא סיפור הצלחה מדהים כמו שעשו ממנה. עוד לפני שמגיעים לסופרלטיבים כמו "הדבר הכי קרוב לצהובים" אני חושב שדי ברור שלא. אבל הם מוזמנים להעיף את מכבי ולהאכיל אותי את הכובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 12:10 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
סובל ממזל חרא המדלי הזה. אני קצת מרחם עליו, מצד אחד כי אני מעריך את האינטנסיביות שלו (בטח בהשוואה לאליהו הרכיכה) ומצד שני כי הוא מתקרב ל-30 והיה אמור לעשות את הקופה שלו בשנים הקרובות ואחרי העונה הזאת אני לא רואה אותו מקבל חוזה גבוה במיוחד. רוב הסיכויים שיחזור לקבוצה בינונית בליגה הספרדית אלא אם איזו צרפתייה/גרמנייה תחליט להמר עליו ביורוליג. מאז וונטיגו קאמינגס אני לא זוכר שחקן זר של מכבי שציפו ממנו לכ"כ הרבה לפני תחילת העונה ובתכלס לא ניצח למכבי אף משחק העונה (למעט המשחק הכה חשוב מול גלבוע גליל במחזור ה-16).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 3:50 am 
Junior

sir charles כתב:
סובל ממזל חרא המדלי הזה. אני קצת מרחם עליו, מצד אחד כי אני מעריך את האינטנסיביות שלו (בטח בהשוואה לאליהו הרכיכה) ומצד שני כי הוא מתקרב ל-30 והיה אמור לעשות את הקופה שלו בשנים הקרובות ואחרי העונה הזאת אני לא רואה אותו מקבל חוזה גבוה במיוחד. רוב הסיכויים שיחזור לקבוצה בינונית בליגה הספרדית אלא אם איזו צרפתייה/גרמנייה תחליט להמר עליו ביורוליג. מאז וונטיגו קאמינגס אני לא זוכר שחקן זר של מכבי שציפו ממנו לכ"כ הרבה לפני תחילת העונה ובתכלס לא ניצח למכבי אף משחק העונה (למעט המשחק הכה חשוב מול גלבוע גליל במחזור ה-16).

אתה נאיבי,
שימון שם לו משהוא באוכל כדי לצאת מהחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 8:18 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
מעניין אותי למה למשל יש לכם יותר פוטנציאל מחיפה, קבוצה שהגיעה הרבה יותר רחוק מכם מאז שעלתה ליגה? הרי אפילו הטיעון השחוק של אוהדי הכדורגל (למצרפלס כדורסל מעולם לא היה יותר מדי קהל , אפילו בשנות השיא האחרונות עם הוקיץ׳ הבאתם בדוחק 1800 אוהדים לנוקיה לחצי גמר גביע) לא קיים מול מכבי חיפה, אז מה כן?

כי עכשיו זה אחרת, עכשיו יש טירוף סביב הכדורסל אחרי שעלינו ארבע ליגות בחמש שנים, ועובדה שהבאנו לחצי הגמר לפני שנתיים 5000 איש לנוקיה. עובדה שהיום במשחקי בית יש פי 2 יותר אנשים ממה שהיה באוסישקין ב2004. לבוא עם סגל מהלאומית ולעשות מקום 8 (איך ארז אמר? מרחק שריקה של שופט ממקום 7) עם 2 זרים מגושמים שארז הפך אותם לשחקנים הכי חשובים שלנו זו הצלחה גדולה. עם כל מאמן אחר בתנאים שהיינו בהם רוב העונה (2 זרים) היינו כבר מזמן בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 8:22 am 
מנהל פורום

זו גזירה משמיים שיהיה לכם סגל של לאומית ושני זרים רוב העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 9:06 am 
Sophomore

ראובן כתב:
לפטופ, מעבר לזה שנחמד עדיין לראות איך פיני גרשון שומר על קהל נאמנים לסגנונו המיוחד, אז ההשוואה להפועל ירושלים כאן היא מגוחכת. ההשוואה צריכה להיות לעולות ליגה אחרות - חולון זכתה באליפות ובגביע אחרי עליית ליגה. חיפה הגיעה לגמר פלייאוף. נתניה נכנסה ל1-4. הפועל תל אביב נתנה עונה בינונית מאוד וסיימה מקום שמיני. מה כל כך מלהיב בזה?

מי שצריכה להיעלב בעיקר מהפסטיבל סביב הפועל תל אביב זו נתניה של השנה, או אילת. קבוצות שנכנסות ל1-4 משום מקום, פשוט כי הן מציגות כדורסל טוב. ועדיין אנשים מדברים על אדלשטיין כמועמד למאמן העונה.

הדבר היחיד שמלהיב בהפועל הוא שמדובר בקבוצת אוהדים שעלתה תוך כמה שנים מתחתית הבאר עד לליגה הבכירה והצליחה להשתחל לפלייאוף ובינתיים אף מכבדת את המעמד. מדובר בשיטת בעלות וניהול ייחודית שאין שנייה לה, וההצלחה שלה לא מובנת מאליה.
בכלל, אני חושב שאין לאף אחד צורך "להעלב", סך הכל עוד פרשן שבא ופרש את משנתו, וספק שאם מישהו היה שומע אותה, אם מר עופר האדום, ששנאתו להפועל כה גדולה, לא היה מעלה משמיע. מה שכן ברור, שאוהדי מגדל ממהרים תמיד להיות הראשונים שנפגעים אם מישהו מדבר על "אלטרנטיבה למכבי" ולא מזכיר אותם באותו משפט. זה כבר פאתטי.
אם לרגע נהיה רציניים ופרקטיים, אז אין לאף קבוצה סיכוי להיות קרובה אפילו למכבי, כי אין לאף קבוצה בסיס קהל כל כך רחב, הכנסות גדולות ויורוליג קבוע.
דווקא אם מדברים על פוטנציאל, אני חושב שלחיפה יש פוטנציאל גדול יותר משל הפועל, יש להם באופן כללי (כולל אוהדי הכדורגל) יותר אוהדים מהפועל, יש להם בעלים שכרגע שופך לא מעט כספים, אולם חדיש עם 5,000 מקומות שנראה הולם בול את צרכיהם, ואזור גאוגרפי רחב שהם מייצגים. נראה לי שאם הם יצליחו למשוך קהל מהכדורגל לכדורסל אז השמיים שם הם הגבול (בקנה מידה ישראלי, כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 9:11 am 
מנהל פורום

ודאי שאסור לזלזל בהצלחה של הפרוייקט של אוסישקין. כל הנקודה היא שגם לא צריך להאדיר אותו מעבר למה שהוא. כפרוייקט זו הצלחה מדהימה ומרגשת, כקבוצה בליגת העל זו קבוצה שעלתה ליגה ועשתה עונה סבירה ככזו, עם לא מעט קשיים ובעיות. עצם העובדה שעולה לדיון ההשוואה למכבי מדגימה את מידת האבסורדיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 9:16 am 
Sophomore

ראובן כתב:
ודאי שאסור לזלזל בהצלחה של הפרוייקט של אוסישקין. כל הנקודה היא שגם לא צריך להאדיר אותו מעבר למה שהוא. כפרוייקט זו הצלחה מדהימה ומרגשת, כקבוצה בליגת העל זו קבוצה שעלתה ליגה ועשתה עונה סבירה ככזו, עם לא מעט קשיים ובעיות. עצם העובדה שעולה לדיון ההשוואה למכבי מדגימה את מידת האבסורדיות.

אנחנו לא דומים ולא רוצים להיות דומים אליהם (בניגוד לקבוצות אחרות),הדבר היחידי שמר גרינוולד צדק בו הוא שגם אנחנו וגם אלקטרה מסתכלים לטווח ארוך.זה משהו שקשה למצוא בתרבות הספורט בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 9:30 am 
Freshman

ראובן כתב:

לא הבנתי את השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 10:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לפטופ כתב:
ראובן כתב:
לפטופ, מעבר לזה שנחמד עדיין לראות איך פיני גרשון שומר על קהל נאמנים לסגנונו המיוחד, אז ההשוואה להפועל ירושלים כאן היא מגוחכת. ההשוואה צריכה להיות לעולות ליגה אחרות - חולון זכתה באליפות ובגביע אחרי עליית ליגה. חיפה הגיעה לגמר פלייאוף. נתניה נכנסה ל1-4. הפועל תל אביב נתנה עונה בינונית מאוד וסיימה מקום שמיני. מה כל כך מלהיב בזה?

מי שצריכה להיעלב בעיקר מהפסטיבל סביב הפועל תל אביב זו נתניה של השנה, או אילת. קבוצות שנכנסות ל1-4 משום מקום, פשוט כי הן מציגות כדורסל טוב. ועדיין אנשים מדברים על אדלשטיין כמועמד למאמן העונה.

הדבר היחיד שמלהיב בהפועל הוא שמדובר בקבוצת אוהדים שעלתה תוך כמה שנים מתחתית הבאר עד לליגה הבכירה והצליחה להשתחל לפלייאוף ובינתיים אף מכבדת את המעמד. מדובר בשיטת בעלות וניהול ייחודית שאין שנייה לה, וההצלחה שלה לא מובנת מאליה.
בכלל, אני חושב שאין לאף אחד צורך "להעלב", סך הכל עוד פרשן שבא ופרש את משנתו, וספק שאם מישהו היה שומע אותה, אם מר עופר האדום, ששנאתו להפועל כה גדולה, לא היה מעלה משמיע. מה שכן ברור, שאוהדי מגדל ממהרים תמיד להיות הראשונים שנפגעים אם מישהו מדבר על "אלטרנטיבה למכבי" ולא מזכיר אותם באותו משפט. זה כבר פאתטי.
אם לרגע נהיה רציניים ופרקטיים, אז אין לאף קבוצה סיכוי להיות קרובה אפילו למכבי, כי אין לאף קבוצה בסיס קהל כל כך רחב, הכנסות גדולות ויורוליג קבוע.
דווקא אם מדברים על פוטנציאל, אני חושב שלחיפה יש פוטנציאל גדול יותר משל הפועל, יש להם באופן כללי (כולל אוהדי הכדורגל) יותר אוהדים מהפועל, יש להם בעלים שכרגע שופך לא מעט כספים, אולם חדיש עם 5,000 מקומות שנראה הולם בול את צרכיהם, ואזור גאוגרפי רחב שהם מייצגים. נראה לי שאם הם יצליחו למשוך קהל מהכדורגל לכדורסל אז השמיים שם הם הגבול (בקנה מידה ישראלי, כמובן).

השאלות הן: א) כמה סבלנות תהיה לרוזן במידה וחיפה לא זוכה בתואר כלשהו בקרוב? ב) במידה ויזכו ויעפילו ליורוליג דרך המוקדמות לדוגמא, האם רוזן ישקיע את האקסטרה כדי שלא יביישו את עצמם כמו י"ם בזמנו? ו-ג) האם ומתי יימאס לרוזן שמחפשים לו מתחת לבלטות (ובין האטבים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 11:23 am 
מנהל פורום

galsh כתב:
ראובן כתב:

לא הבנתי את השאלה.

כשאתה כותב שהפועל תל אביב הצליחה בהתחשב בשני התנאים האלה, אז אפשר להסיק שאלה תנאים שנכפו עליה ושלא היו אלטרנטיבות. מכיוון שזו לא היתה גזירה משמיים אלא בחלקה לפחות החלטה של ההנהלה/צוות מקצועי שלכם אז אין שום סיבה לתת לקבוצה הנחות עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 11:27 am 
Freshman

ראובן כתב:
galsh כתב:
ראובן כתב:

לא הבנתי את השאלה.

כשאתה כותב שהפועל תל אביב הצליחה בהתחשב בשני התנאים האלה, אז אפשר להסיק שאלה תנאים שנכפו עליה ושלא היו אלטרנטיבות. מכיוון שזו לא היתה גזירה משמיים אלא בחלקה לפחות החלטה של ההנהלה/צוות מקצועי שלכם אז אין שום סיבה לתת לקבוצה הנחות עליהם.

עד כמה שידוע לי הייתה בעיה תקציבית בתקופה מסוימת עד שנכנס כסף ואז הצליחו להביא את רנדל וגודס (אני מאמין שדובראש יודע יותר ממני).
להזכירך גם ג'ף אלן וגם בולדין נפצעו והיו עוד איזה 2 זרים שלא התאקלמו/התאימו לארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 11:36 am 
מנהל פורום

התופעה שלאדלשטיין קשה למצוא את הזרים שמתאימים היא תכונה ידועה שלו כמאמן. בוא נגיד שכשהפועל סבלה ממנה קשות בעונת הבלבוש זה לא הוצג כמשהו שמסביר את הכישלון אלא כחלק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 12:36 pm 
Sophomore

הפועל ת"א הביאה מהלאומית 5,000 איש לנוקיה. להפועל ת"א יש יותר מנויים מלמכבי חיפה, אולי גם מהפועל ירושלים. עם האולם החדש אנחנו נחסוך סכום עתק, ונרוויח הרבה יותר ממה שאנחנו מרוויחים עכשיו. שתי עובדות אלה יוכלו לתת לנו בסיס תקציבי גדול יותר, להביא שחקנים טובים יותר, שיביאו יותר קהל ואוהדים. נשאר לנו רק לשרוד עד שנוכל לשחק באולם החדש ומשם השמיים הם הגבול בשבילנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 1:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האמת שזה מעניין, מה הסכום שייחסך להפועל באולם החדש (לפני שנכנסים גם להכנסות הגבוהות יותר)? כמה אתם משלמים היום על השימוש בבית מכבי, וכמה אתם צפויים לשלם באולם החדש?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 1:13 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
האמת שזה מעניין, מה הסכום שייחסך להפועל באולם החדש (לפני שנכנסים גם להכנסות הגבוהות יותר)? כמה אתם משלמים היום על השימוש בבית מכבי, וכמה אתם צפויים לשלם באולם החדש?

לא מדובר על ההוצאות על האולם באופן ספציפי אלא עלויות מסביב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 1:17 pm 
Hall of Famer

אז גם וגם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 1:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ראי, בחייך. זה בחינם. עמותה מעל 100 איש יו נואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 1:25 pm 
Hall of Famer

עזוב, לא רציתי להעלות את זה, אני שואל ברצינות גמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 1:31 pm 
Hall of Famer

הבוקר ממעריב :

ציטוט:
ביציע האוהדים בנוקיה בלט השלט: "9 במאי - יום הניצחון על הנאצים" , ובהפועל ת"א הסבירו: "זו עובדה. מה לעשות שיום המשחק נפל בדיוק על יום ניצחון בנות הברית על הגרמנים. אין לשלט קשר לדברים אחרים שמנסים לייחס לאוהדי הפועל".

כל כך חמודים ותמימים.....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 2:10 pm 
Sophomore

טוב שלא הוסיפו גם "בניגוד לבנות הברית,אנחנו לא ניצחנו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 2:17 pm 
Sophomore

האח של סומו כתב:
הפועל ת"א הביאה מהלאומית 5,000 איש לנוקיה. להפועל ת"א יש יותר מנויים מלמכבי חיפה, אולי גם מהפועל ירושלים. עם האולם החדש אנחנו נחסוך סכום עתק, ונרוויח הרבה יותר ממה שאנחנו מרוויחים עכשיו. שתי עובדות אלה יוכלו לתת לנו בסיס תקציבי גדול יותר, להביא שחקנים טובים יותר, שיביאו יותר קהל ואוהדים. נשאר לנו רק לשרוד עד שנוכל לשחק באולם החדש ומשם השמיים הם הגבול בשבילנו.

לעניות דעתי, לחיפה יש בסיס קהל רחב יותר בזכות הכדורגל. הבעיה של חיפה, שהם לא יודעים למשוך את הקהל הזה מהכדורגל לכדורסל, וברגע שהם כן יעשו את זה, הם יהפכו לכוח בלתי מבוטל. תוסיף לזה את הפרט השולי שהזכרתי, שלחיפה יש בעלים שמשקיע, ותקבל אופציה למשהו גדול יותר מהפועל.
ברור שהכל זה תאוריה, וכל עוד חיפה ימשיכו להביא 1,000 אוהדים למשחק אז לא יועיל להם בכלום, ותמיד גם מרחף הסיכוי/(ן) שמחר הבעלים יחליט שמספיק לו ויקום וילך.
אבל שוב, מבחינת פוטנציאל, אני סבור שלחיפה פוטנציאל גבוה יותר בבחינת התאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 2:30 pm 
מנהל פורום

jack the ripper כתב:
טוב שלא הוסיפו גם "בניגוד לבנות הברית,אנחנו לא ניצחנו"

מה גורם לך לחשוב שהם לא ניצחו? כדורסל זה לא רק מה שקורה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 2:30 pm 
Hall of Famer

בכדורסל הישראלי ההיסטוריה הוכיחה שבעלים יחיד שמשקיע זה דווקא לא מודל כל כך טוב. קבל את זה כפרט שולי שאני מזכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 2:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
הבוקר ממעריב :

ציטוט:
ביציע האוהדים בנוקיה בלט השלט: "9 במאי - יום הניצחון על הנאצים" , ובהפועל ת"א הסבירו: "זו עובדה. מה לעשות שיום המשחק נפל בדיוק על יום ניצחון בנות הברית על הגרמנים. אין לשלט קשר לדברים אחרים שמנסים לייחס לאוהדי הפועל".

כל כך חמודים ותמימים.....

ואם היום יהיו שלטים המזכירים את האמהות (ומקצוען) של ג'יימס/סמית'/היקמן/לוגאן/מדלי זה לכבוד יום האם שחל בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki, אבימאל ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: