סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 9:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 5:57 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
"שיטות" = "שטויות" מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:02 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נובמת. :)

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:16 pm 
Hall of Famer

יובל, בוא לא ניסחף, לפני שנה הייתה קבוצה לא רעה שהייתה מרחק ניצחון בית אחד מהפיינל פור, לפני שנתיים מכבי הייתה בגמר. סתם לצורך העניין, מקבוצת הפיינל פור של לפני שנתיים השחקנים המשמעותיים שעזבו הם פרקינס (שהיה פצוע), פארגו (שעזב ל-NBA והעזיבה שלו בכלל לא הייתה קשורה לכסף) ואידסון שהוחלף בלאנגפורד (שרבים יטענו שעדיף עליו). אז נכון שהקיץ שעבר היה מאוד מאכזב ושהשנה הזו הייתה לא מוצלחת, אבל להסיק מהם ומאיזו שמועה מפוקפקת על מה שהולך להיות בשנה הבאה זה עוד מאוד מאוד מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:20 pm 
מנהל פורום

רוני, אתה מדברר את פדרמן ממש טוב. שווה לבדוק מצד שני מה נאמר על מכבי בשני הקייצים של העונות שהזכרת ותראה שהדיבורים היו זהים לגמרי לדיבורים הנוכחיים.

למכבי היה המון מזל לפני שנתיים (רק להזכיר את מה שקרה עם טורנס, עוד לפני העובדה שהפגיעה עם פארגו ממש לא נבעה מתיחכום יוצא דופן) ושנה שעברה סתם היתה עונה בינונית להחריד שסידרת הצלבה נהדרת המתיקה אותה. בשורה התחתונה ההתנהגות של ההנהלה היא בדיוק כפי שקודי מתאר. במקרה הטוב אתה יכול שגם בהתנהגות כזו אפשר להגיע להישגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:23 pm 
Sophomore

rony כתב:
יובל, בוא לא ניסחף, לפני שנה הייתה קבוצה לא רעה שהייתה מרחק ניצחון בית אחד מהפיינל פור, לפני שנתיים מכבי הייתה בגמר. סתם לצורך העניין, מקבוצת הפיינל פור של לפני שנתיים השחקנים המשמעותיים שעזבו הם פרקינס (שהיה פצוע), פארגו (שעזב ל-NBA והעזיבה שלו בכלל לא הייתה קשורה לכסף) ואידסון שהוחלף בלאנגפורד (שרבים יטענו שעדיף עליו). אז נכון שהקיץ שעבר היה מאוד מאכזב ושהשנה הזו הייתה לא מוצלחת, אבל להסיק מהם ומאיזו שמועה מפוקפקת על מה שהולך להיות בשנה הבאה זה עוד מאוד מאוד מוקדם.

מאז שבלאט הגיע למכבי לא נשאר בקבוצה אף שחקן שהסתיים לו החוזה ומכבי רצתה שישאר. זה קרה עם פארגו (שהסכים לחתום רק בגלל שהיתה בחוזה אופציית יציאה ארוכה ל-NBA) ועם אידסון שהיו השחקנים הכי חשובים בקבוצה של לפני שנתיים והמשיך עם לנגפורד (שהוא ממש לא המחליף של אידסון אלא סמית') והנדריקס שהיו השחקנים המובילים בשנה שעברה. לגבי כולם גם היה אותו הסיפור - מכבי הציעה להם סכומים מגוחכים באמצע העונה וכשהיא השתכנעה בקיץ לשלם להם את מה שביקשו רק כמה חודשים קודם לכן זה כבר היה מאוחר מדי. הסיפור עם סמית' הוא בדיוק אותו הדבר וסביר שגם יסתיים בצורה זהה. מה שכן, סמית' הוא לא שחקן שהייתי מתאבד עליו כמו פארגו, לנגפורד או אידסון ואם אותם פדרמן לא הצליח להשאיר אז סביר שגורלו של סמית' יהיה זהה.
לגבי ההצלחה בשנים הקודמות - לפני שנתיים הקבוצה הגיעה לגמר היורוליג והיא היתה קבוצה פשוט נהדרת. בעונה שעברה היא נחלשה וכמעט עלתה לפיינל פור והעונה היא נחלשה בהרבה ובמזל רב הצליחה להגיע לרבע הגמר ולהיות מובסת בו ללא תנאי. מה לדעתך ההמשך של הסדרה הזו?

ואני בכלל עוד לא מזכיר את המזל הגדול שהיה למכבי לפני שנתיים אחרי שטורנס חטף התקף לב ובזכות זה הגיע לכאן פארגו וגם לפני שנה כשלנגפורד נזרק מקבוצתו לאחר תחילת העונה והסכים להגיע למכבי בחצי מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:39 pm 
Senior

הבעיה בעיני זה 10,000 איש שמחדשים מנוי על אוטומט וממנים למשפחת פדרמן שיפוץ בבית/ ג׳קוזי חדש/ מכונית חדשה ואחרי זה מתלוננים שהם צריכים לראות את היקמן ולוגאן. עוד לא קלטתם שעושים עליכם סיבוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 6:49 pm 
Hall of Famer

אני רחוק מלהיות המעריץ של פדרמן, אבל עדיין, מקבוצת הגמר של לפני שנתיים לקבוצה של לפני שנה נשארו לעונה שאחרי: שחורציאניטיס, בלו, אליהו והנדריקס, מבין השלושה המשמעותיים שעזבו, היחיד שמכבי באמת יכלה להשאיר אצלה אם הייתה משלמת יותר זה אידסון ובמקומו מכבי הביאה את סמית' (החלפתי בשבילך, ובכל מקרה, זה לא שסמית' פחות טוב מאידסון ואידסון הוא לא ממש שחקן שהייתי מתאבד עליו, על פארגו ולאנגפורד אולי כן ועל פארגו מכבי בהחלט התאבדה, זה לא עזר לה), לא את פארגו ולא את פרקינס היא איבדה בגלל כסף. הקיץ של העונה שעברה באמת היה גרוע, אין על זה ויכוח, אני רק אומר שזה קיץ אחד ועוד מוקדם להסיק מזה על מה שהולך להיות בקיץ הקרוב, כי מכבי בעונות האחרונות בהחלט השאירה לא פעם שחקנים טובים. אם גם הקיץ שחקנים כמו סמית' וג'יימס יעזבו רק כי מכבי לא רצתה לשלם להם והיא לא תביא במקום שחקנים ברמה גבוהה, זו כבר בהחלט תהיה מגמה מדאיגה מאוד, אבל קיץ אחד זה לא מגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 7:00 pm 
Hall of Famer

בשורה התחתונה אם מכבי תזכה באליפות המקומית "רק" חצי מהסגל יוחלף, אם היא תאבד את האליפות תהיה הפיכת חצר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 8:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
סמית' שווה מיליון דולר מהטעם הפשוט שיש לבטח 2-3 קבוצות שמוכנות לשלם לו את הסכום הזה ומעבר לכך יש כמה וכמה סמול פורוורדים פחות טובים ממנו שמרוויחים את הסכום הזה. לגבי השמות שעלו כאן - בייליצ'ה הוא בכלל פאוור פורוורד (לבטח אחד המוכשרים ביבשת ולטעמי כבר היום הוא אחד הטובים), נוצ'יוני כבר בדרך להזדכות על הציוד, מיצוב לא טוב ממנו (ואני לא בטוח שהוא מרוויח פחות ממיליון דולר) ובאולימפיאקוס יש את פאפאניקולאו שחצי מקבוצות ה-NBA מזילות עליו ריר אבל יש לו ביי אאוט מטורף.

גנבת לי את המילים מהמקלדת... רק להוסיף שפפאניקולאו הוא 3-4 (וכנ"ל פרינטזיס) ואני רשמתי בכוונה סווינגמן (2-3). ופפרוגלו (הסמול השני של אולימפיאקוס) לא יותר טוב מסמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 8:42 pm 
Hall of Famer

גם סמית' הוא 3-4 (בעצם 2-3-4, הוא בהחלט מסוגל לשחק בשלוש העמדות), והוא שיחק הרבה יותר 4 השנה מאשר 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 9:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
אני רחוק מלהיות המעריץ של פדרמן, אבל עדיין, מקבוצת הגמר של לפני שנתיים לקבוצה של לפני שנה נשארו לעונה שאחרי: שחורציאניטיס, בלו, אליהו והנדריקס, מבין השלושה המשמעותיים שעזבו, היחיד שמכבי באמת יכלה להשאיר אצלה אם הייתה משלמת יותר זה אידסון ובמקומו מכבי הביאה את סמית' (החלפתי בשבילך, ובכל מקרה, זה לא שסמית' פחות טוב מאידסון ואידסון הוא לא ממש שחקן שהייתי מתאבד עליו, על פארגו ולאנגפורד אולי כן ועל פארגו מכבי בהחלט התאבדה, זה לא עזר לה), לא את פארגו ולא את פרקינס היא איבדה בגלל כסף. הקיץ של העונה שעברה באמת היה גרוע, אין על זה ויכוח, אני רק אומר שזה קיץ אחד ועוד מוקדם להסיק מזה על מה שהולך להיות בקיץ הקרוב, כי מכבי בעונות האחרונות בהחלט השאירה לא פעם שחקנים טובים. אם גם הקיץ שחקנים כמו סמית' וג'יימס יעזבו רק כי מכבי לא רצתה לשלם להם והיא לא תביא במקום שחקנים ברמה גבוהה, זו כבר בהחלט תהיה מגמה מדאיגה מאוד, אבל קיץ אחד זה לא מגמה.

שחורצאניטיס, בלו ואליהו נשארו כי היה להם חוזה לעוד עונה. על פארגו לא נלחמו כדי שישאר אלא כדי שיפצה אותם או יתנצל או משהו בסגנון של פגעת לנו בכבוד - עכשיו תשלם (אאז"נ הם אפילו אמרו לאחר הזכייה בבוררות שהם לא רוצים שהוא יחזור). אני באמת מאמין שפדרמן ג'וניור מעדיף לוותר על סמית' בשביל להביא את הכוכב הבא מהליגה האסטונית/קוריאנית/פיניקית בכלום כסף ולהראות איזו טביעת עין מצוינת יש לו.
נורטון כתב:
גם סמית' הוא 3-4 (בעצם 2-3-4, הוא בהחלט מסוגל לשחק בשלוש העמדות), והוא שיחק הרבה יותר 4 השנה מאשר 2.

סמית' שיחק השנה 4 מכורח הנסיבות כי אף אחד מה-4 האחרים של הקבוצה לא תפקד. הוא 2-3 שמסוגל לשמור על מספר עמדות. בהתקפה הוא לא משחק קרוב לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2013 9:52 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
קורובייב כתב:
אם להיות פרובינציאלי, הייתי סקרן לראות איך מונטה אליס יסתדר באירופה. שחקן שלא כל הברגים מסודרים בראש ויעשה שיטות אבל מצד שני יכול לספק כמה מהלכי השבוע. גם הייתי סקרן לראות האם השומרים הישראלים כמו רביב ומתן יכולים לעצור אותו מאחד על אחד.

אם להיות פרובנציאלי, הייתי סקרן לראות איך לברון ג'יימס יסתדר באירופה. שחקן שלא כל הברגים מסודרים בראש, ועשה שיטות (?) אבל מצד שני יכול לספק כמה מהלכי השבוע. גם הייתי סקרן לראות האם השומרים הישראלים כמו ניצן וגיא יכולים לעצור אותו מאחד על אחד.

לא באותה ליגה בכלל, אבל יש לציין שתגובתך הייתה צפוייה ואם היא גרמה לך עונג, דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:08 am 
Senior

שיט, עכשיו דני פדרמן יגיד שתקציב לא קובע, והמחליפים של לוגאן והיקמן בשנה הבאה יגיע מהליגה האסטונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:22 am 
Junior

התגובות פה נראות לי מגוחכות קצת.

חוץ מהעונה של פארגו שהיה חיבור יוצא דופן (ובית ראשון חלש מאוד כמדומני) יש מישהו שמתוכיח שמכבי נתנו 2 עונות אחרונות גרועות עד בינוניות, שרק התעלות בסדרה מול פאו ומשחק אחד גדול נגד ריאל בבית, לא היה בהם כלום ומכבי משחקת מתחת לכל ביקורת?

השנה גם בליגה רואים את זה מצוין, כבר לא מפחדים ממכבי, הפסידה הרבה משחקים ולא היתה רחוקה מלהפסיד עוד כמות נכבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:24 am 
Freshman

לא מסכים בכלל! מהליגה השנייה באיטליה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:25 am 
מנהל פורום

אני מוכן לזרוק הימור שמכבי תנסה להנחית אצלה את תיאודוסיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:26 am 
Senior

ראובן כתב:
אני מוכן לזרוק הימור שמכבי תנסה להנחית אצלה את תיאודוסיץ'.

גוועלד
כבר עדיף את היקמן
תאודוסיץ' זה אחד הצ'וקרים היותר רציניים שראיתי באירופה מאז ומעולם
האיש בכישרון לא סופר את רוב הרכזים באירופה(כולל דיאמנטידיס) אבל באופי? מבאס לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:30 am 
מנהל פורום

ולכן הוא מתאים מצוין למכבי, שתרצה להביא שם גדול שהוא כנראה מניה לא כזו גדולה בקרב הקבוצות הבכירות. עדיין אפשר להניח שתהיה איזו קבוצה רוסית או טורקית שתוכל לשלם לו יותר. אבל אני מרוצה שנמצא מישהו שאתה מעדיף את היקמן עליו. רק צריך לנסות לחשוב על מי תחשוב שכבר עדיף הנדריקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 9:58 am 
מנהל פורום

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2641746

פאסקוול במקום בלאט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:01 am 
Junior

אני מכיר כמה וכמה אוהדי ברצלונה שישמחו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:19 am 
מנהל פורום

איזה נדיבות מצד מכבי כלפי בלאט. יפה שהם יודעים להכיר תודה על התרומה שלו כמאמן ושהם לא מכריחים אותו להישאר בקבוצה נגד רצונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 10:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כמו שאמרתי, הזוג המוזר הזה דינו להיפרד.
ולמה להביא את אובראדוביץ', בית הלחמי עולה פחות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 11:00 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

יש לו חוזה באשקלון עם מענק ירידה, הוא לא יוותר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 3:29 pm 
Freshman

הם מסוגלים להחזיר את פרקינס -ולומר שהוא לקח את גביע אירופה(אפילו שהגיע למשחקים עם דגמ"ח)

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 4:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
zurkin כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

יש לו חוזה באשקלון עם מענק ירידה, הוא לא יוותר על זה.

אבל אשקלון תישאר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, Google [Bot], Yossarian, כינוי2 ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: