סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 7:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 7:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עודד וולפסון כתב:
ואמנם הוא שיחק, אבל ראו עד כמה הוא מוגבל בתנועה שלו, וגם יחסית בדקות שלו. אין ספק שהוא שיחק פצוע.
הייתי שוקל במקום שיקגו לשלוח את רוז להתלמדות אצל קארי ובעיקר אצל דיוויד לי

שיחק פצוע - נכון, אבל זה בדיוק מה שרשמתי. הפציעה הזו היא פציעה של יומיים-שלושה, שזה קצת יותר מהזמן שהיה בין המשחקים.
מה הקשר לרוז חוץ מזה שאני אוהד שיקגו? לא ברור.

אלון - זה לא רק בשביל שלא יעשו פאולים על בוגוט. היו עוד התקפה או שתיים שהוא לקח טייםאאוט באמצע. לדעתי החלטות נכונות, ראה שההתקפה לא מתפקדת ולקח טייםאאוט לתת הוראות.

לגבי המשחק עצמו, הספרס פשוט החטיאו המון זריקות, בעיקר בהארכה. מאנו ג'ינובילי כבר מעבר לשיא בקליעה, והספרס עשו מהלכים לא אפקטיביים במאני טיים כשפארקר היה על הספסל, וג'ינובילי ניהל משחק ומסר לשלשות של בוריס דיאו :?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 7:25 am 
Junior

לא ראיתי הפעם את המשחק, יותר קשה לי לראות משחק בעשר וחצי בערב מבחמש בבוקר, לכן אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מאת שביעות רצוני מהתוצאה ואת הנתון הסטטיסטי לפיו הווריורס היו בפלוס 23 עם קרי על המגרש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 7:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תותח, באמת לא ברור מה הקשר לרוז? פלייאוף, שחקן אחד משחק פצוע ושחקן שני לא משחק עד שהוא לא יהיה בריא ב1138%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 7:34 am 
מנהל פורום

עניין רוז לא נכתב בגללך
סתם מעניין לראות אותו על הספסל עם כל הביקורת, אל מול דיוויד לי שמשחק עם קרע בשריר ותורם דקות בודדות פה ושם.
אגב, לא אמרתי שזאת לא פציעה קלה יחסית. כן אמרתי שהטרמינולוגיה שלך ויצירת ההבדלים כביכול בין סוגי הפציעות היא מוטעית.

דווקא לג'ינובילי אתה בא בטענות? הוא פחות או יותר היחיד שהחזיק את הספרס מעל המים אתמול, בתצוגת קליעה טובה מאוד, פרט להארכה.
אתה בטוח שראינו אותו משחק? כי דיאו הפעם כמעט ולא דרך על הפרקט, בטח ובטח לא במאני טיים.
אותו דיאו אגב היה אחת הסיבות לנצחון במשחק שלוש, תוך ניצול מיס-מאצ'ים יפה, ואפילו שלשה אחת.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 8:07 am 
Hall of Famer

יש ציטוט של פט ריילי במשחק פלייאוף כשאחד משחקני החמישיה שלו היה פצוע והגיע לבוש בחליפה לחדר ההלבשה - "אתה יכול לתת לי דקת משחק?" שאל ריילי, התשובה הייתה "כן", אז ריילי החזיר ב- "אז למה לעזאזל אתה לבוש בחליפה"

למאנו היה קשה למסור לשלשות של דיאו כשהצרפתי לקח שלשה אחת במשחק הזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 11:15 am 
Sophomore

יש מקום לביקורת על פופוביץ' אחרי המשחק הזה
פארקר לא נכנס טוב למשחק, ג'ינובילי היה ענק ברבע הראשון ודאנקן היה מצוין. אבל כבר ברבע השלישי היה ברור שלא יישאר להם אוויר לדקות הסיום, ולא היה שיתוף מספיק של שאר השחקנים.
ספליטר יכל לשחק יותר, לא ברור למה בלייר בכלל לא משחק, ג'וזף גם יכל לשחק יותר.
לנארד וגרין שיחקו הרבה אבל חיו משאריות כל המשחק, עד הסוף שאז לשלישיה כבר לא נשאר כח.
לא ברור לי למה לא ללכת עליהם בשלבים יותר מוקדמים ולשמור את הכוחות של השלישיה לסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 11:29 am 
מנהל פורום

לא חושב שזה נכון.
פופ הלך עם הרוטציות הרגילות שלו פחות או יותר, רק שהפעם הכדורים לא נפלו פנימה.
בלייר לא משחק כבר המון זמן. הוא נדחק לעמדת הגבוה החמישי ברוטציה. ג'וזף גם לא שמחה גדולה.

אם כבר, פופ נדבק קצת יותר מידי במחלת הג'קסוניזם, ובמקום לקחת פסקי-זמן כשצריך, הוא נותן לשחקנים נסיון לצאת מהמשבר לבד.
אתמול זה עלה לו בכמה סלים מיותרים.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 12:19 pm 
Junior

ראיתי על המגרש מישהו ממש שמן בשלב מסוים, אבל הוא לא נראה כמו בלייר. לקח לי זמן להבין שזה דיאו. מה לעזאזל מאכילים אותו?
זה היה משחק פלייאוף טיפוסי עם מלא טעויות והחטאות דביליות, ולא בטוח שהקבוצה היותר טובה ניצחה בסוף. קארי, למרות הסטטיסטיקה הסבירה, לא היה טוב במיוחד. ניל וגרין, שני האקס פקטורס של הספרס לאורך העונה, לא תרמו מספיק. בדרך כלל פופוביץ' יכול לקחת כלומניקים ולהפוך אותם לצוות מסייע טוב, הפעם הם כמעט ולא תרמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 3:44 pm 
Junior

גולדן סטייט נתקעו בהתקפה ברבע הרביעי וסן אנטוניו פתחו 8 הפרש 5 דק' לסוף כשהם מוציאים סלים בקושי כשהווריורס לא, קארי (שבשני המשחקים בגולדן סטייט ירד לרמת אלסטאר, פצוע כנראה, למרות שזז טוב) לא ניסה להשחרר ברצף התקפות ונראה כאילו הוא מוותר והסדרה גמורה. בא ג'ק והציל אותם עם רצף סלים ענקיים, היה גדול עד הסיום. בהארכה בהחלט נראה שדאנקן-פארקר-מאנו התעייפו. מארק ג'קסון - טיים אווט באמצע התקפה רעה - מהלך חכם שגם זכור לי מפיל ג'קסון. האריסון בארנס נפלא ועוד יכול להפוך לבכיר מהדראפט האחרון.

הספרס יתחרטו על ההפסד, כל המשחקים היו צמודים וזה ימשיך. פארקר ודאנקן היו צריכים להחזיר בסטרץ' ההוא של ג'ק עם סלים משלהם אבל שניהם לא פגעו בכלום רוב המשחק, אם קארי יתפוצץ במשחק הבא הם יאכלו את עצמם על משחק שהיה ביד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2013 9:30 pm 
Hall of Famer

אז לא שלשות אלא ג'אמפרים של דיאו ל-2 ארוך. דיאו סיים עם 0/3 מהשדה ב-3 ג'אמפרים ארוכים, כולם ב-6 דקות האחרונות של הרבע השלישי, בדיוק בקטע שהווריורס השוו את המשחק והספרס היו צריכים סל.
חלק מהזריקות גם היו כנראה של לנארד, שהיה 0/3 מהשלוש.
לא'דע. אני לא אומר שאלה היו מהלכים רעים, כלומר, זה מסירה לשחקן חופשי. אבל הווריורס הימרו על דיאו ולאונרד (וגם גרין שהיה 2/9 לשלוש) והצליחו.

עוד קצת על המשחק:
קליי תומפסון - לאורך המשחק לא היה כ"כ טוב, אבל ברגעים המכריעים קלע לדעתי שני סלים חשובים מאוד ולא קלים.
אנדרו בוגוט - סיים עם מדד פלוס/מינוס שני הכי טוב ובעיקר אחראי על מדד הפלוס/מינוס של טים דאנקן, שסיים עם 23- ויום רע במיוחד מהשדה 7/22 (וגם 5/9 מהקו). בהתקפה מכריעה במשחק בוגוט הצליח לחסום את דאנקן, ורגע אח"כ להיצמד אליו ולהכריח אותו להוקשוט קשה. הוא גם היה מצוין בריבאונד הגנה עם 13 ריב' הגנה וגם 5 בהתקפה. אגב, בריבאונד התקפה, הרבה פעמים הוא מגיע לכדור אבל לא מצליח להדוף אותו לחברים שלו לקבוצה (בניגוד למומחה מס' 1 לעניין, טייסון צ'נדלר, שמשיג איזה 3-4 ריב' התקפה כאלו במשחק).
הריסון בארנס - מתי ראיתם לאחרונה רוקי עם חוצפה לזרוק 26 זריקות ב-51 דקות במשחק פלייאוף בחצי גמר מערב? כשהוא נכנס לליגה אמרתי שבארנס התאמה טובה לגולדן סטייט, כי הוא ג'אמפ שוטר שיכול להתאים לסגנון הזה של גולדן סטייט. אתמול רוב הסלים שלו דווקא באו מבפנים (כולל תוך ניצול מיסמץ' גובה עם טוני פארקר באחת הפעמים, וחלק עם חיתוכים טובים לסל). דווקא הג'אמפרים פחות נכנסו לו, אבל בקראנץ' טיים הוא קלע אחד או שניים חשובים.
ריצ'רד ג'פרסון - נחמד לדעת שהוא עוד חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 6:56 am 
Hall of Famer

קארי ותומפסון נראים כמו רוטב ופרצוף תחת והספרס בדרך ל-3-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 7:11 am 
Hall of Famer

נגמר 109-91. 30 אסיסטים לספרס על 40 סלים, 18 לווריורס על 35, וזה היה ההבדל היום. הספרס שיתקו את הווריורס עם משחק קבוצתי סבלני מאוד, וזה התבטא גם באחוז מצוין לשלוש 10/21.
בגולדן סטייט קארי ותומפסון ביום לא טוב והיום היה חסר להם גם את בוגוט (נפצע מתישהו) והצבע היה פרוץ. משחק 6 בגולדן סטייט, נקווה למשחק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 9:33 pm 
מנהל פורום

בכלל פרקר הוא המיסמאצ' הגנתי הקבוע שג"ס משחקת עליו ובהצלחה לא רעה, חוץ מקרי הוא לא יכול לשמור על אף אחד משחקני החוץ של גולדן סטייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 10:30 pm 
Hall of Famer

כנראה שלכן טוב שקרי משחק תשעים אחוז מהזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 11:15 pm 
מנהל פורום

הבעיה שבשיטת ההגנה של סן אנטוניו, פרקר שומר אוטומטית על מוביל הכדור מה שמבודד אותו ל1/1 מול ג'ראט ג'ק ששם עליו סלים קלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 1:45 pm 
מנהל פורום

זה מבחירה של פופביץ'
הוא יכל לשים אותו על קארי, ובחר שלא לעשות זאת.
חלק מההתפתחות של סדרה אני מניח

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 7:56 am 
Hall of Famer

הווריורס נאחזים במשחק הזה בשיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 8:07 am 
Hall of Famer

להתראות ווריורס. הספרס צולפים 3 שלשות רצופות ועולים ל-9 הפרש עם דקה לסיום. כולם אגב אסיסטים של ג'ינובילי.
בצד השני, תומפסון וקארי מחטיאים שלשות שהלכו אין אנד אאוט
וציינתי כבר שפופוביץ' הוריד את דאנקן בדקות האחרונות והוא בכלל לא במגרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 8:58 am 
Sophomore

היום פופוביץ׳ בהחלט הוכיח את עצמו..
דאנקן היה עייף מאד, איטי בהגנה ולא אגרסיבי בהתקפה. טוני פארקר עם 3 נקודות בשלושה רבעים ואז 10 ברביעי כולל שתי שלשות ענקיות. לנארד היה היחידי שהיה אגרסיבי ברבע הרביעי.
משחק מאד אגרסיבי של הלוחמים שכיסחו מתחת לסל והיה חסר להם מעט מאד. שתי שלשות שכבר היו בפנים ויצאו ושתי עבירות בריבאונד ששרקו על לאנדרי בדקות האחרונות.
ג׳קסון הוציא את הכוכבים 37 לסוף בפיגור 9, אחרי שפופוביץ׳ הורה לעשות עבירה מיידית כדי לא לחטוף שלשות, בניגוד למקרים אחרים שראינו בליגה.
בסך הכל גולדן סטייט קבוצה מאד סימפטית שאם כולם היו בריאים ייתכן והייתה מצליחה יותר, אבל בכל זאת לסן אנטוניו יש יותר כלים

ממפיס קבוצה אחרת לגמרי מגולדן סטייט, מעניין יהיה לראות את הספרס עושים את ההתאמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 9:03 am 
Junior

ההוצאה של דאנקן והמעבר של הספרס לסמול בול לקראת הסוף הוכיחה את עצמה כמהלך גאוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 11:08 am 
Hall of Famer

מזכיר רק שהוא הוציא את דאנקן במשחק אחר והם עשו קאמבק מרשים להארכה ונצחון משלשה של ג'ינובילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 11:53 am 
Junior

גולדן סטייט קבוצה סימפטית, אבל די מוגבלת. היא תלויה בצורה מוחלטת בשלשות, שנוטות להיכנס בפלייאוף באחוזים נמוכים יותר. אולי בשנה הבאה, אם בארנס ישתפר עוד קצת, יהיו להם ספקי נקודות טובים בעמדות 3-4, ביחד עם לי. בינתיים בארנס עוד לא מספיק אמין ולי היה פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 3:50 pm 
Junior

כמו שמג'יק ג'ונסון אמר לאחר המשחק, בשביל ללכת רחוק בפלייאוף אתה צריך להיות מגוון ביכולת שלך לייצר נקודות.
אין לך כמעט סיכוי להגיע לגמר מערב, ולנצח בדרך קבוצה מנוסה ועמוקה כמו הספרס, כשהדרך היחידה שלך לייצר נקודות היא באמצעות שחקני הפרימטר.

לגולדן סטייט היה בצבע לסדרה הזאת את אזלי ובוגוט שלא מסוגלים לשים נקודות מעבר לדאנק מקרי פה ושם, וקצת לנדרי, בעיקר לג'אמפרים מחצי מרחק.
לכן הפציעה של לי הייתה כל כך קריטית מבחינתם, כי הוא הגבוה היחיד שלהם שמהווה איום על הסל.

אחרי המשפט של מג'יק הגיע תורו של ביל סימונס לדבר, ואני אישית מעריץ את המקלדת והלשון של סימונס, ואוהב אותו גם כשהוא טועה כי הוא עושה זאת לרוב בחינניות, וכל אחד שהיה מהמר כמוהו בפרשנות היה טועה לא פחות.
אבל שטות כל כך גדולה כמו הלילה מעולם לא שמעתי ממנו.
אמר שהוא מרגיש שזה היה החלון הזדמנויות של גולדן סטייט ללכת רחוק, ולכן כל כך חבל לו על הפציעה של לי, כי במצב החוזים שלהם הם כנראה יפסידו בקיץ את ג'ק ולנדרי ויהיו הרבה פחות עמוקים וחזקים בהמשך.
כאילו, אתה רציני? זה היה החלון שלהם, הפלייאוף הראשון בקריירה של סטפן קארי, קליי תומפסון והאריסון בארנס? יש פה פוטנציאל לשלישיית קו אחורי קטלנית, שיכולה לרוץ שנים ביחד ופוטנציאלית להיות החזקה בליגה (כולל ווסטברוק-דוראנט, עכשיו כשהם רק צמד מול השלישייה של הלוחמים). אז זה היה החלון שלהם? בפלייאוף הראשון בקריירה של כל אחד מהם? מתי בדיוק קבוצה שבנויה על שלושה שחקנים בפלייאוף ראשון עשתה משהו? עד כמה שזכור לי, לעולם לא. גם הגדולים ביותר, הגדול ביותר (מייקל) צריכים התחשלות בפלייאוף, לקבל קצת בראש, חייבים, לפני שמגיעה ההצלחה.
החלון שלהם יהיה עוד שנתיים-שלוש, אם קארי יישאר בריא ואם קליי ובארנס ימשיכו להתקדם. או אז תהיה להם קבוצה עם מספיק כישרון ומספיק ניסיון בפלייאוף כדי לעשות משהו.
מי שחשב שהם יכולים ללכת רחוק יותר מהפסד מכובד בחצי גמר לקבוצה הכי מאומנת בליגה עם 3 הול אוף פיימרס, או במקסימום עם המון מזל הפסד בגמר מערב,
או שהתחיל לעקוב אחרי הליגה בשנה האחרונה או שנשרפו לו כמה תאים מהאיפור והתאורה באולפן.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 4:00 pm 
Senior

Chauncey כתב:
כמו שמג'יק ג'ונסון אמר לאחר המשחק, בשביל ללכת רחוק בפלייאוף אתה צריך להיות מגוון ביכולת שלך לייצר נקודות.
אין לך כמעט סיכוי להגיע לגמר מערב, ולנצח בדרך קבוצה מנוסה ועמוקה כמו הספרס, כשהדרך היחידה שלך לייצר נקודות היא באמצעות שחקני הפרימטר.

לגולדן סטייט היה בצבע לסדרה הזאת את אזלי ובוגוט שלא מסוגלים לשים נקודות מעבר לדאנק מקרי פה ושם, וקצת לנדרי, בעיקר לג'אמפרים מחצי מרחק.
לכן הפציעה של לי הייתה כל כך קריטית מבחינתם, כי הוא הגבוה היחיד שלהם שמהווה איום על הסל.

אחרי המשפט של מג'יק הגיע תורו של ביל סימונס לדבר, ואני אישית מעריץ את המקלדת והלשון של סימונס, ואוהב אותו גם כשהוא טועה כי הוא עושה זאת לרוב בחינניות, וכל אחד שהיה מהמר כמוהו בפרשנות היה טועה לא פחות.
אבל שטות כל כך גדולה כמו הלילה מעולם לא שמעתי ממנו.
אמר שהוא מרגיש שזה היה החלון הזדמנויות של גולדן סטייט ללכת רחוק, ולכן כל כך חבל לו על הפציעה של לי, כי במצב החוזים שלהם הם כנראה יפסידו בקיץ את ג'ק ולנדרי ויהיו הרבה פחות עמוקים וחזקים בהמשך.
כאילו, אתה רציני? זה היה החלון שלהם, הפלייאוף הראשון בקריירה של סטפן קארי, קליי תומפסון והאריסון בארנס? יש פה פוטנציאל לשלישיית קו אחורי קטלנית, שיכולה לרוץ שנים ביחד ופוטנציאלית להיות החזקה בליגה (כולל ווסטברוק-דוראנט, עכשיו כשהם רק צמד מול השלישייה של הלוחמים). אז זה היה החלון שלהם? בפלייאוף הראשון בקריירה של כל אחד מהם? מתי בדיוק קבוצה שבנויה על שלושה שחקנים בפלייאוף ראשון עשתה משהו? עד כמה שזכור לי, לעולם לא. גם הגדולים ביותר, הגדול ביותר (מייקל) צריכים התחשלות בפלייאוף, לקבל קצת בראש, חייבים, לפני שמגיעה ההצלחה.
החלון שלהם יהיה עוד שנתיים-שלוש, אם קארי יישאר בריא ואם קליי ובארנס ימשיכו להתקדם. או אז תהיה להם קבוצה עם מספיק כישרון ומספיק ניסיון בפלייאוף כדי לעשות משהו.
מי שחשב שהם יכולים ללכת רחוק יותר מהפסד מכובד בחצי גמר לקבוצה הכי מאומנת בליגה עם 3 הול אוף פיימרס, או במקסימום עם המון מזל הפסד בגמר מערב,
או שהתחיל לעקוב אחרי הליגה בשנה האחרונה או שנשרפו לו כמה תאים מהאיפור והתאורה באולפן.

זה לא קרה בשנה שעברה? או שאוקלהומה עברה את הספרס תודות לאיכויות ההתקפיות הנדירות של פרקינס ואיבאקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 4:14 pm 
Junior

לא בדיוק אותו דבר, ווסטברוק בעיקר הולך פנימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה