סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 7:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיאמי-שיקאגו
הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 1:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ומה פארקר ודאנקן? מלפפונים חמוצים?

חלק מהפוקסיונריות של מיאמי זה גם שממפיס העיפה את הקליפרס, כי לקליפרס יש כוכב על ולממפיס לא. לדעתי הפוקסיונריות הבסיסית של מיאמי זה שהיא פשוט קבוצה טובה יותר משאר היריבות שלה.

(מה שכן, אם אחרי הניחוסים שהולכים כאן היא תזכה באליפות אז באמת שהיא כנראה חסינה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 2:06 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
למה שהיא לא תזכה? צריך להודות שמעבר למשחק פה ושם מיאמי בהילוך שני בפלייאוף, ההגנה לא יציבה ולא המון דקות לשלושת הגדולים. נותן לניקס/אינדי/ממפיס 10% סיכוי מול ההיט, ומעדיף שהספרס יגיעו לגמר - מעניין לראות את מיאמי מתמודדים עם פארקר ודאנקן בן ה37 (אם וייד בחוץ אפילו יהיה כוחות). גם לראות את הספרס מפסידים בגמר יהיה מהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 2:42 pm 
Sophomore

לא'דע לגבי הפציעה של וויד, אבל בכושר הנוכחי שלו עדיף באמת להיט שהוא לא ישחק. בדקות שהוא על המגרש הוא רק מזיק, לוקח זריקות קשות וגם בהגנה הוא לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 3:41 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ברור שמילווקי בפלייאוף אבל היא לא ברמת פלייאוף בשום מובן, באיזה עונות קבוצה עם 38 נצ' נכנסת לפלייאוף?

בוא נראה, הלכתי לעשר העונות האחרונות לא כולל העונה לבדוק.

אז הייתה לנו קבוצה אחת עם 36 ניצחונות (בוסטון 03/04) עוד 2 קבוצות עם 37 ניצחונות, עוד 2 קבוצות עם 39 ניצחונות (שזה כמובן שונה לחלוטין מקבוצה של 37 ניצחונות, אני כבר רואה לעתיד את הטענה של פלאש) ועוד 3 קבוצות עם מאזן שלילי. כלומר סה"כ 8 קבוצות עם מאזן שלילי בעשר השנים האחרונות. לא כזה מקרה נדיר כפי שאתה מתאר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 3:45 pm 
מנהל פורום

אפשר גם להוסיף הסתייגות מסוימת לגבי ה"בשום מובן". נניח, מה עם המובן של קבוצה פלייאוף במובן של קבוצה שמשחקת בפלייאוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 3:55 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
FLASH כתב:
ברור שמילווקי בפלייאוף אבל היא לא ברמת פלייאוף בשום מובן, באיזה עונות קבוצה עם 38 נצ' נכנסת לפלייאוף?

בוא נראה, הלכתי לעשר העונות האחרונות לא כולל העונה לבדוק.

אז הייתה לנו קבוצה אחת עם 36 ניצחונות (בוסטון 03/04) עוד 2 קבוצות עם 37 ניצחונות, עוד 2 קבוצות עם 39 ניצחונות (שזה כמובן שונה לחלוטין מקבוצה של 37 ניצחונות, אני כבר רואה לעתיד את הטענה של פלאש) ועוד 3 קבוצות עם מאזן שלילי. כלומר סה"כ 8 קבוצות עם מאזן שלילי בעשר השנים האחרונות. לא כזה מקרה נדיר כפי שאתה מתאר.

כמה מהם שיחקו במזרח? ואם בעתיד מישהו ישאל כמה קבוצות הגיעו ל66 נצחונות כמו ההיט, תזכיר לי לחפש את כלל הקבוצות שהגיעו ל62 נצחונות.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' מאי 14, 2013 3:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 3:57 pm 
Junior

אבל אף אחת מאותן קבוצות לא הפכה לאויבת האומה כמו מילווקי העלובה שהעזה שלא להקשות על מיאמי.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 4:16 pm 
מנהל פורום

בעניין אחד אני דווקא מסכים לגמרי עם פלאש. ברור שה66 ניצחונות של מיאמי זה משהו אחר לגמרי מה65 ניצחונות של איזושהי קבוצה אחרת שבכלל חוצפה להשוות ביניהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 4:29 pm 
Hall of Famer

לא זכור לי שהשוויתי בין קבוצה עם 38 ניצחונות לקבוצה עם 44 ניצחונות, או שניצחון או שניים בודדים זה עושה את כל ההבדל (איך היינו מסתכלים על מילווקי אם הם היו מצליחים לנצח את אורלנדו במשחק שבו הם הפסידו בהארכה?) לפי ההשוואה שלי.

וכן, כל הקבוצות אכן היו במזרח. לפי הלוגיקה הזאת כל האליפויות של הלייקרס בשנות השמונים הם עם כוכבית מטורפת, כי בעוד שבוסטון ופילי הקיזו את הדם אחת מול השניה ומול מילווקי ודטרויט, הלייקרס פיהקו בדרך לגמר במערב החלש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 4:50 pm 
Junior

לא חושב שזה.הופך אליפות למכוכבת אבל זה.כן פחות מרשים מאשר להקיז דם כדי להגיע לגמר. הנה גונסון ובירד מוזכרים יחד למרות שמגיק הגיע לגמר כמעט פי שתיים לעומת בירד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 5:01 pm 
Junior

אולי בהשוואה עתידית מיאמי תהיה בבעיה כלשהיא אבל על האליפות של שנה שעברה ואם תהיה אחת נוספת השנה לא יהיו שום כוכביות.

כמו שאין כוכבית על ההישגים של ביל ראסל בגלל שהוא לא ניצח את ג'ורדן בדרך.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 6:00 pm 
Senior

פלאש, אם כבר כוכביות, מה עם האליפות השלישית של הלייקרס? משחק 6 מול סקרמנטו שהשופטים מכרו ללייקרס, ופרס בגמר בדמות הנטס, אולי הקבוצה הגרועה ביותר שהגיעה לגמר בעשור הקודם, עם סופרסטארים מטורפים כמו קרי קיטלס, קית' ואן הורן וג'ייסון קולינס. אימפריה אדירה שהייתה מקבלת בראש כנראה משיקאגו של היום וכנראה מכמה קבוצות סיבוב ראשון במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 6:31 pm 
Junior

בכלל לפי הרעיון הזה של פלאש ככל שהקבוצה טובה יותר מהאחרות ולוקחת אליפות בצורה יותר משכנעת ככה האליפות שווה פחות.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 6:40 pm 
Hall of Famer

גו'נסון ובירד מוזכרים יחדיו מהרבה סיבות שונות ומשונות. אף אחת מהסיבות הללו לא הייתה "מג'יק הגיע להרבה יותר גמרים, אבל בגלל שהמערב קל יותר, אז בירד שחקן שווה לו".

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2013 11:59 pm 
Senior

האמת שאני חושב שמאז עידן ג'ורדן, לא הייתה קבוצה כל כך דומיננטית שהייתה מועמדת כל כך ברורה ומובנת מאליה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 3:45 am 
Sophomore

תומר כתב:
האמת שאני חושב שמאז עידן ג'ורדן, לא הייתה קבוצה כל כך דומיננטית שהייתה מועמדת כל כך ברורה ומובנת מאליה לאליפות.

הלייקרס של שאקובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 4:28 am 
Hall of Famer

לא, כי הספרס והקינגס קראו לה תגר אמיתי. מה שלא קורה היום לכאורה עם מיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 5:36 am 
Hall of Famer

לא ממש מסכים. בהיבט של "ברורה ומובנת מאליה", הלייקרס בהחלט היו שם, רק שזה היה לדעתי בשנה השלישית (2001/2002) אחרי שהם דרסו בפלייאוף 2001 עם המאזן הטוב בהיסטוריה 16-1.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 8:19 am 
מנהל פורום

לא היתה ללייקרס עונה שבה כל הסדרות שלהם הסתיימו ב4-0? בכל אופן, בדיעבד קל להגיד ששיקגו היתה אלופה ידועה מראש, אבל בכל השנים היתה לה יריבה לא רעה בגמר - או יוטה או פניקס או סיאטל. היא היתה צריכה לעבוד על כל הניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 9:13 am 
Junior

הלייקרס הפסידו רק את משחק 1 בגמר מול פילי באותה שנה.

אין ספק שהלייקרס היו פייבוריטית ברורה ברמה של שיקגו באליפות ה2 וה3 (דווקא בראשונה הלוזריות שלהם מהשנים שלפני עמדה למבחן בסדרה מול פורטלנד)

אם אני זוכר את הלך הרוח הלייקרס היו גם פייבוריטים ברורים מול הקינגס למרות שיתרון הביתיות היה של סקרמנטו , מה גם שהם לקחו את משחק 1 די בקלות בחוץ.
הסדרה התחילה להיות מעניינת וההרגשה שמשהו גדול קורה פה החל ממשחק 3.

שיקגו אכן עבדה על כל ניצחון בסדרת הגמר ואכן גם עמדה פעמיים (מול פיניקס ויוטה) במצב של פיגור פחות מ10 שניות לסיום משחק 6 ורגע לפני שהיא צריכה לצאת למשחק 7 בחוץ אבל לא חושב שבשום שלב של סדרות הגמר באחת מ-6 האליפויות היה בכלל ספק מי עומד לנצח.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 9:21 am 
מנהל פורום

יש הבדל בין "מי היה הפייבוריט הברור" ובין "אין ספק מי עומד לנצח". מול פניקס בודאי, אבל גם מול יוטה, בהינתן איך שהסידרה התפתחה, היתה לפחות תקווה שהם יפסידו. ובכל מקרה זה לא ששיקגו הורידה רגל מהגז מתוך ידיעה זחוחה שהיא לוקחת את זה בכל מקרה.

אשר לעניינים כמו "לא היה בכלל ספק מי עומד לנצח". אז לי לא היה ספק בכלל כשהלייקרס הישוו ל1-1 מול דטרויט מי עומד לקחת את הסידרה, ולא היה לי ספק בכלל כשמכבי יצאו לפרטיזן מי עומדת לקחת את הסידרה, ולא היה לי ספק בכלל כשהלכתי לישון במחצית של דורטמונד-ריאל מי עומד לנצח, ולא היה לי ספק בכלל בסידרה מנצ'סטר-באיירן לפני כמה שנים מי תיקח. ואם בכל אחת מהסדרות הללו הקבוצה שאין-ספק-בכלל-שתיקח היתה באמת לוקחת, אז כולם היו אומרים שלא היה ספק שזה יקרה. העניין הזה של לחזות את העתיד בדיעבד לפי מה שבאמת קרה הוא בעייתי קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 11:38 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שהלייקרס של שאק היו כל כך קונצנזוס. בעונה הראשונה שלהם עם ג'קסון הם סיימו עם המאזן הטוב בליגה תוך הפגנת דומיננטיות רצינית, אבל היו סימני שאלה לגבי הפלייאוף, אחרי שלוש עונות מעליבות בפלייאוף. בעונה השניה הייתה נפילה של 11 משחקים לעומת העונה הקודמת וללייקרס לא היה יתרון ביתיות לאורך הפלייאוף, מה עוד שהקרע בין קובי לשאק הרים כבר את הראש. לאורך העונה הלייקרס די ג'עג'עו ורק לקראת סופה הם החלו להיכנס לכושר המטורף, כשקובי היה פצוע חלק מהתקופה וכשהוא חזר הוא כבר נכנס לתוך המערכת של הלייקרס ולא ניסה להיות האיש המרכזי במקום שאק. הפלייאוף היה דומיננטי ברמות, אבל לפני התחלת הפלייאוף היו סימני שאלה האם הם יקחו את האליפות. האליפות השלישית בכלל הועמדה בסימן שאלה. הקינגס היו כמובן יוצאים מן הכלל, אבל זה לא היה רק הקינגס, אלא הלייקרס עצמם, שנראו שבעים מאד, שאק נראה שבע מאד (כלומר בעודף משקל) וגם מפורדים. אני לא אגיד שהקינגס היו פייבוריטים מול האלופים מאל.איי, אבל זאת בוודאי לא היה פלייאוף שהיה ברור לכולם מי תצא כאלופה.

לגבי שיקגו, גם בעונת הגמר מול פיניקס, גם בעונה האחרונה מול הג'אז היה ספק גדול מי תיקח, למרות ג'ורדן. מול סיאטל לעומת זאת זה בכלל לא היה שאלה. שיקגו הייתה בדיוק בעונה של ה-72 משחקים, הסדרה אמנם הלכה ל-6 משחקים לא קלים, אבל ההרגשה הייתה שזה גם יכול ל-1000000 ועדיין הבולס ינצחו. גם בעונה אח"כ מול הג'אז ההרגשה הייתה שכלום לא יכול למנוע מהבולס לזכות. זאת אמנם לא הייתה שיקגו של 72 ניצחונות, אבל 69 ניצחונות זה לא רע בכלל (כמובן שרק הלייקרס של 72 הצליחו להשיג מאזן דומה) והם היו הפייבוריטים המוחלטים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 2:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לברון בחטיבת הביניים:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 2:17 am 
Sophomore

בעילה אסורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 2:38 am 
Freshman

מיאמי פתחה בטירוף. הגנה חונקת והרבה סבלנות בהתקפה הובילו אותה כבר ליתרון 22-4, אבל רבע ענק של בוזר הוריד את הבולס לפיגור 9 בלבד בסיום הרבע הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: