סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 8:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 11:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הבעיה של מכבי זה שיש יותר מידי אנשים עם דעות ויותר מידי קולות, זה בדרך כלל גורם ליותר מידי טעויות. ההנהלה רצתה את שארמדיני, הוא לא הצליח, אז נתנו לבלאט להביא את תומאס שהוא רצה וההנהלה לא רצתה, לא הצליח אז נתנו למחלקת הסקאוטינג להביא את פלאניניץ' שגם הוא לא הצליח. כשיש יותר מידי אנשים שלא מעריכים אחד את השני ולא יכול לעבוד בשיתוף פעולה אמיתי אחד עם השני הסיכוי לטעויות רק הולך וגדל. כמה שבלאט מאמן טוב (והוא מאמן מצוין) למכבי עדיף אפילו גודס כזה שילך ביחד עם ההנהלה מאשר בלאט שכל הזמן הולך נגד כי הסיכוי שביחד הם יצליחו לעשות פחות טעויות לדעתי הוא גבוה יותר מאשר אם הם ימשיכו לריב בינם לבין עצמם וכל פעם הצד השני יחפש להראות כמה השני הוא האשם במצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2013 11:38 pm 
Hall of Famer

תומאס ושרמדיני באו ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 12:03 am 
Senior

שרמדיני חתם מכבי עוד לפני סוף העונה הקודמת ותומאס חתם שבוע לפני תחילת העונה ככה שלא הייתי אומר שהם הגיעו ביחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 12:07 am 
Junior

גם אני זוכר שתומאס הובא רק לאחר שהתברר שפופס לא כשיר בניגוד לשרמנדיני שמיד בסיום העונה הודיעו שהוא חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 12:08 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
הבעיה של מכבי זה שיש יותר מידי אנשים עם דעות ויותר מידי קולות, זה בדרך כלל גורם ליותר מידי טעויות. ההנהלה רצתה את שארמדיני, הוא לא הצליח, אז נתנו לבלאט להביא את תומאס שהוא רצה וההנהלה לא רצתה, לא הצליח אז נתנו למחלקת הסקאוטינג להביא את פלאניניץ' שגם הוא לא הצליח.

אתה בטוח שבלאט רצה את תומאס? לפי מה שזכור לי תומאס הובא כשגילו שפופס פצוע, אני לא זוכר מי היה אחראי להבאתו אבל פדרמן אאז"נ התגאה שהוא הביאה השנייה של באסטון.
אני חושב שעדיף שההנהלה או תסמוך על בלאט או תביא מנהל מקצועי מעליו אבל מישהו עם ידע בכדורסל ולא דני "משחק ב-GM" פדרמן. אני מחבב את גודס אבל אני לא רוצה לראות קבוצה עם זרים שהם מציאות שכל קבוצה אחרת בליגה יכולה להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 12:10 am 
Junior

"חלום ה-NBA מתרחק: ליאור אליהו פיטר את סוכנו".

אתר 'וואן' לא מפסיק להפתיע. אפילו את אליהו עצמו.
אני לא יודע מה יותר מצחיק, זה שהם בטוחים שמה שמפריד בין אליהו ל-NBA זה סוכן או שאם ממשיכים לקרוא, שורה אחת מתחת מציינת כי במכבי שוקלים להפעיל את סעיף השחרור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 12:25 am 
Senior

sir charles כתב:
קוף ירוק כתב:
הבעיה של מכבי זה שיש יותר מידי אנשים עם דעות ויותר מידי קולות, זה בדרך כלל גורם ליותר מידי טעויות. ההנהלה רצתה את שארמדיני, הוא לא הצליח, אז נתנו לבלאט להביא את תומאס שהוא רצה וההנהלה לא רצתה, לא הצליח אז נתנו למחלקת הסקאוטינג להביא את פלאניניץ' שגם הוא לא הצליח.

אתה בטוח שבלאט רצה את תומאס? לפי מה שזכור לי תומאס הובא כשגילו שפופס פצוע, אני לא זוכר מי היה אחראי להבאתו אבל פדרמן אאז"נ התגאה שהוא הביאה השנייה של באסטון.
אני חושב שעדיף שההנהלה או תסמוך על בלאט או תביא מנהל מקצועי מעליו אבל מישהו עם ידע בכדורסל ולא דני "משחק ב-GM" פדרמן. אני מחבב את גודס אבל אני לא רוצה לראות קבוצה עם זרים שהם מציאות שכל קבוצה אחרת בליגה יכולה להביא.

בזמנו אני חושב שדני פדרמן באחת התוכניות (חמישיות, חדשות הספורט, ONE לא זוכר איזה בדיוק) אמר שהיו 2 דעות, אחת של ההנהלה שרצתה יותר שחקן פנים אמיתי והמאמן שהעדיף שחקן בסגנון של תומאס (אתלטי, מהיר שיתאים לסגנון שהוא רוצה) והחליטו ללכת עם המאמן. כמובן שיכול להיות שפדרמן ממציא את זה אבל נראה לי שגם לפי התוצאות בשטח נראה היה שתומאס זה הבאה של בלאט. הוא נכנס לחמישייה מיד כשהגיע אם אני זוכר נכון והועדף על חשבון ג'יימס ושארמדיני שעברו את כל ההכנה עם הקבוצה, בלאט נתן לו הרבה קרדיט בהתחלה מה שבדרך כלל מאמן עושה כשהוא מביא מישהו ורוצה להוכיח את צדקת דרכו. אם זה היה מישהו שההנהלה הנחיתה עליו ולא להפך נראה לי שהוא לא היה ממהר להכניס אותו לעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 7:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עד כמה שאני זוכר גם פלאניניץ' קיבל הרבה קרדיט בהתחלה, ואפילו נראה כמו מציאה במשחקים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 8:17 am 
Freshman

יואב כתב:
"חלום ה-NBA מתרחק: ליאור אליהו פיטר את סוכנו".

אתר 'וואן' לא מפסיק להפתיע. אפילו את אליהו עצמו.
אני לא יודע מה יותר מצחיק, זה שהם בטוחים שמה שמפריד בין אליהו ל-NBA זה סוכן או שאם ממשיכים לקרוא, שורה אחת מתחת מציינת כי במכבי שוקלים להפעיל את סעיף השחרור שלו.

שתי אנקדוטות:
1. בהמשך ה"כתבה" one קצת מרגיעים בנוגע לכותרת ה"סנצסיונית".
ציטוט:
עם זאת, קיימת אפשרות כי אליהו, המחזיק בסעיף יציאה ממכבי ל-NBA, יגייס סוכן אמריקאי חדש בניסיון נוסף לפרוץ את הדלת לליגה הטובה בעולם.

2. זה מזכיר לי ראיון שהיה עם אליהו באחת מתוכניות הרדיו, בוא שאלו את אליהו על חלום הנבא (נדמה לי בקיץ שעבר).
אליהו אמר שהוא הולך הפעם על הנבא חזק מאוד. ששאלו אותו מה בדיוק הוא מתכנן לעשות בנידון, אליהו ענה שהסוכנים שלו הולכים לעבוד חזק כדי להשיג לו קבוצה.
כן, עדיף להתעצל ולא לשפר דברים כמו קליעה מרחוק או הגנה ובמקום לתת לסוכנים שלך למכור לוקשים לאנשי המנש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 8:29 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

האמת שברוקלין יכולים להחתים אותו. זה ישפר את התרומה של טלטוביץ ב400%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 8:33 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
עד כמה שאני זוכר גם פלאניניץ' קיבל הרבה קרדיט בהתחלה, ואפילו נראה כמו מציאה במשחקים הראשונים.

לא נראה כמו מציאה לדעתי, אבל כן נראה כמו מישהו שיוכל להיות סנטר מחליף לגיטימי ברגע שיתאקלם לקבוצה. מה שאהבתי ממנו במשחקים הראשונים היה שהוא הראה הרבה מאוד אנרגיה והיה נראה שיש לו יסודות לא רעים (סיום טוב ליד הסל, יודע לעשות בוקס-אאוט כמו שצריך, יודע לעשות חסימה כמו שצריך, דברים בסיסיים אבל לא מובנים מאליהם), לא ברור לאן כל זה נעלם. חוץ מהאנרגיות, שגם הן בערבון מוגבל, לא נשאר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 10:03 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
nadav_hacohen כתב:
sir charles כתב:
מישהו, אפילו מקטרגיו הגדולים של בלאט פה בפורום, חושב באמת שהוא הבעיה של מכבי העונה?
אז נכון שההתקפה שלו שבלונית אבל עוד דקות לממים של ההנהלה (אליהו ורוט) היו פותרות את כל הבעיות?

הוא לא ה-בעיה, אבל הוא גם סוג של בעיה. החל בחוסר היכולת שלו להשתמש בגבוה שלא קוראים לו שון ג'יימס, דרך היחסים המעורערים עם ההנהלה וחלק מהשחקנים ועד העובדה שכרגע אלקטרה נראית רע מאד יחסית גם בליגה.

בגבוהים האחרים אתה מתכוון למפגע על שם פלאניניץ שהסקאוטים של מכבי הנחיתו עליו? תומאס הקלולס שהביאו כתואם באסטון? או שרמדיני שלא היה מסוגל להגן על כלום? יכול להיות שעם שרמדיני היה אפשר לעשות דברים אחרים בהתקפה אבל בהגנה הוא היה קטסטרופלי.

אם זה היה רק שרמדיני, או רק פלאניניץ', או רק תומאס, או רק המשבר של אליהו-היה קל לדבר על שחקני נפל. אבל זה כולם, וזה אומר דרשני גם על המאמן. עם כל הבקורת על השחקנים, מעולם לא קניתי את הגישה של "אפסים מאופסים שלא מסוגלים לעשות כלום". אלה בכל זאת שחקנים מקצוענים שכן עשו משהו לפני אלקטרה, ותחת בלאט הפכו להיות גרועים ביותר. אולי הוא לא האשם היחיד, אבל בטח שחלק מהאשמה היא עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 10:48 am 
Hall of Famer

ובינתיים וואלה מפרסמים שקובאן מעוניינת בגל מקל, לא ברור עדיין אם על חשבון אוחיון או בנוסף אליו.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2642534

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 10:49 am 
Hall of Famer

rony כתב:
ראובן כתב:

לא נראה כמו מציאה לדעתי, אבל כן נראה כמו מישהו שיוכל להיות סנטר מחליף לגיטימי ברגע שיתאקלם לקבוצה. מה שאהבתי ממנו במשחקים הראשונים היה שהוא הראה הרבה מאוד אנרגיה והיה נראה שיש לו יסודות לא רעים (סיום טוב ליד הסל, יודע לעשות בוקס-אאוט כמו שצריך, יודע לעשות חסימה כמו שצריך, דברים בסיסיים אבל לא מובנים מאליהם), לא ברור לאן כל זה נעלם. חוץ מהאנרגיות, שגם הן בערבון מוגבל, לא נשאר כלום.

כן חוץ מבוקס אאוט. מעולם לא עשה אחד נורמלי, כולל במשחקיו הראשונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:07 am 
Junior

sir charles כתב:
האמת שברוקלין יכולים להחתים אותו. זה ישפר את התרומה של טלטוביץ ב400%

:hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נורטון כתב:
rony כתב:
ראובן כתב:

כן חוץ מבוקס אאוט. מעולם לא עשה אחד נורמלי, כולל במשחקיו הראשונים

וגם החסימות שלו, אני מניח שהתכוונת לחסימות בפיקנרול, הן רעות מאד והיו כאלה כבר במשחקים הראשונים שלו. הוא תמיד בורח לפני החסימה עצמה ומתגלגל לסל מוקדם מדי, כך שהחסימה בעצם לא מתבצעת. אלף בית של יסודות של גבוה. זה לא אשמת בלאט, זה קשור ליסודות שהוא למד בגילאי העשרה.
מה שכן, הוא באמת הראה במשחקים הראשונים (הבודדים) אנרגיה טובה וסיומת סבירה, בטח יותר מאשר עכשיו. היה נראה גם שהוא מאד מהיר, ופה בהחלט יש לבלאט חלק בזה שהוא לא ניצל את זה יותר למתפרצות. זה היה נכון גם לתומס, אגב.
ובכלל, מכבי היא קבוצת פאסט ברייק זוועתית למרות שיש לה גבוהים מהירים יחסית כמו אליהו ופלאניניץ'. בזה בלי ספק לא אשם איש מלבד בלאט.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:26 am 
מנהל פורום

ציטוט:
אם זה היה רק שרמדיני, או רק פלאניניץ', או רק תומאס, או רק המשבר של אליהו-היה קל לדבר על שחקני נפל. אבל זה כולם, וזה אומר דרשני גם על המאמן. עם כל הבקורת על השחקנים, מעולם לא קניתי את הגישה של "אפסים מאופסים שלא מסוגלים לעשות כלום". אלה בכל זאת שחקנים מקצוענים שכן עשו משהו לפני אלקטרה, ותחת בלאט הפכו להיות גרועים ביותר. אולי הוא לא האשם היחיד, אבל בטח שחלק מהאשמה היא עליו.

נדב, כשאתה אומר 'כולם', אתה מתכוון "כל השחקנים שמניתי" (בתוספת קנר מדלי). לעומתם אפשר להביא את ג'יימס, את הנדריקס ואת סופו בעונה הראשונה, שנתנו עונות קריירה תחת בלאט במכבי (ואת בלו, אם בוחרים לראות אותו כגבוה). בכל אופן, במקום לדבר בהכללות צריך לבחון כל מקרה לגופו, והמקרים של תומאס ושל פלאניניץ' הם בעליל מקרים של שחקני גרועים שהובאו לעמדה שגדולה עליהם בכמה מידות.

בכל אופן, אם מטרת הדיון היא לתהות במה בלאט יכל לאמן טוב יותר ואיזה לקחים הוא אמור ללמוד לקראת שנה הבאה, אז הוא דיון הגיוני. מכיוון ששאלת בלאט במכבי נשאלת בהקשר של "האם בלאט אשם בכישלון" אז זה מגוחך בעיני. בלאט לא אשם בשום כישלון (עד כה) כי אם כבר מכבי נתנה עונה אירופית אובראצ'יברית יחסית למה שהיה לה להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:37 am 
Hall of Famer

ראי, במשחקים הראשונים שלו עקבתי אחריו בצורה די קרובה, החסימות שלו (בפיקנרול) דווקא היו מצוינות, אחרי כמה משחקים הוא כנראה למד מאליהו ועבר לחסום בצורה שתיארת (או, במקרה הפחות טוב, לזוז תוך כדי החסימה ולעשות עבירת תוקף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא זוכר את זה ככה, אבל אני צריך לחזור ולראות. אולי לא עקבתי אחרי החסימות שלו בכזו אדיקות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:42 am 
Hall of Famer

ראובן, אני ממש לא חושב שפלאניניץ' הוא שחקן גרוע שהונחת לעמדה שגדולה עליו בכמה מידות. אני חושב שהוא שחקן מוכשר, שעובר עליו משהו מאד רע כרגע באלקטרה. אתה יכול להסתכל לדוגמא על אחוזי העונשין: הבנאדם היה קלע של 85% באדריאטית עם כ5 הליכות לקו במשחק, באלקטרה הוא 53%. זה מדד שלא תלוי באיכות היריבה אלא בכושר/מצב מנטלי של השחקן כרגע, שנראה לי מדורדר מאד. אפרופו מה שדיברת על שחקני פנים שכן הצליחו אצל בלאט, אני אתן פה את הדוגמא של לאמפה שכשל לחלוטין בגלל שימוש לא נכון של גרשון ואי אפשר לטעון שהוא לא מוכשר או לא יכול לתרום. אז המשמעות היא כפולה: 1. ברור שיש דוגמאות לכאן או לכאן, רק שהשנה בהחלט ניכר שימוש לא נכון של בלאט בגבוהים שלו, וגם טיפול מנטלי לא נכון (חוץ מהבקורת של אבא אליהו, בוא נזכור מה הוא אמר לתקשורת על תומאס כשזה עזב ואיך הוא מטפל בפלאניניץ') 2. אני ממש לא ממהר לחרוץ דבר לפי חצי עונה באלקטרה של שחקנים בני 22. פלאניניץ' בהחלט יכול להיות סנטר אירופאי ראוי בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:45 am 
מנהל פורום

לא יודע איך פלאניניץ' יהיה בעתיד, אבל העובדה שהוא בחור בן 22 שמגיע לחצי עונה לעמדה קריטית במכבי היתה ידועה וצריכה להילקח כנתון. בלי קשר, אפשר להשוות אותו לשחקנים שהגיעו במצב דומה למכבי, ואף אחד מהם לא נראה כל כל גרוע.

לא לגמרי הבנתי באיזה הקשר הבאת את הדוגמה של לאמפה, אבל למען הפרוטוקול אני אעיר שלדעתי הוא מקרה אחר לגמרי מהשניים האלה. ודאי שאי אפשר להגדיר אותו כ"כשל לחלוטין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:48 am 
Sophomore

פלאניניץ הוא שחקן צעיר ולא מלוטש שעם עוד כמה שנות שפשוף יכול להיות ממש לא רע. בלאט לא לימד אף אחד בכל הקדנציות שלו במכבי להעלות את רמת המשחק וזה אולי הכישלון הגדול ביותר שלו. בלאט לא מחנך, לא מקדם אלא אחד שעובד עם הקבוצה שלו בעיקר על הגנה ותרגילים מתוחכמים. לבנות שחקנים זה ממנו והלאה, לא באת עם סקיל סט של לנגפורד אתה מבחינתו די גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:50 am 
Hall of Famer

וכשהוא הובא לעמדה הקריטית הזו, הוא ממש לא היה נראה כמו שהוא נראה עכשיו (אני מדבר על האדריאטית). ברור שהשחקן נמצא במשבר, וכשהמאמן שלו משדר לכל העולם "אני לא סופר אותו" זה בטח לא עוזר, לא לשחקן ולא לקבוצה. וזה בסוגריים לעובדה שאני חושב שמלכתחילה השחרור של שרמאדיני היה טעות של אלקטרה.

לגבי לאמפה, בוודאי שהוא כשל לחלוטין. איזו הגדרה אחרת אתה רוצה לתת לשחקן הכי יקר ברוסטר שמשוחרר באמצע העונה? והסברתי למה נתתי את הדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:52 am 
מנהל פורום

אוחיון לא העלה את רמת המשחק שלו? ג'יימס לא העלה את רמת המשחק שלו?

ואלה רק שתי דוגמאות מובהקות של שחקנים שראינו לאורך זמן ואפשר להגיד את זה עליהם בודאות. על פארגו, נניח, קשה להגיד כמה הקפיצה הנחשונית שהוא נתן לסופרסטאר ברמה אירופית קשורה לבלאט, אבל הוא בטח לא הזיק לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2013 11:56 am 
Hall of Famer

אוחיון העלה את רמת המשחק שלו תחת בלאט. ג'יימס? בעיניי הרבה יותר פוקס של בלאט מאשר הצלחה מסחררת שלו. כל מי שראה אותו בשנים שלו בבני השרון תהה כמה טוב הוא יהיה ביורוליג. בלאט בכלל רצה לשחרר אותו או ייעד אותו לספסל. זה שהנסיבות הביאו את ג'יימס להראות שהוא סנטר אירופי ברמה הגבוהה, לא הופך את בלאט למי שגילה וליטש את יכולותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki, נורטון ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: