סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 8:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיאמי-שיקאגו
הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:13 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אין מי שיכול לעצור אותו, אבל אם יש מישהו יכול אפילו קצת להאט אותו אז עדיף לפחות כPLAN A לשמור עליו בסינגל-קאבר כי מיאמי כרגע פשוט בנוייה מסביב לעובדה שהוא מושך דאבלים וטריפלים ומשחרר את מלאנתלפים הקלעים שלהם לזריקות פנויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בקיצור, מצ'אפ זון. פיני גרשון איפה אתה?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:32 am 
Senior

הבעיה שלממפיס בהתקפה אין שום דבר שדומה לדאלאס ההיא. אין לה קלעי שלוש שאסור להשאיר חופשיים, גארד כמו טרי שיכול לקלוע על שומרים והיה אולי שובר השיוויון בסדרה ההיא ואין לה ספסל עמוק כל כך. עם נוביצקי לצורך העניין מיאמי התמודדה די טוב רוב הזמן, בטח יחסית לקבוצות האחרות שפגשו את דאלאס באותו הפלייאוף. מה שהרג את ההיט היה קליעות השלוש וחבר'ה כמו בראה וטרי שניצלו את ההתמקדות בנוביצקי לטייל לסל ולקלוע שלשות חופשיות. חוץ מזה, איך לעזעזל קבוצה של 66 ניצחונות צריכה לעשות התאמות כדי לנצח קבוצה של 50 ניצחונות? קצת לא ברור לי. נראה לי שהמצב פה הוא די הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:38 am 
Junior

shachaf78 כתב:
חוץ מזה, איך לעזעזל קבוצה של 66 ניצחונות צריכה לעשות התאמות כדי לנצח קבוצה של 50 ניצחונות? קצת לא ברור לי.

אני חושב שזה נובע מגרף ההשתפרות בפליאוף, בינתיים ממפיס ושחקניה עשו זאת, ומיאמי טרם. אם כי יש לציין שמיאמי טרם נתקלה באתגר המחייב אותה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:41 am 
Senior

מיאמי תוך כדי פיהוקים ניצחה שתי סדרות עם הפסד בודד אחד, כשאחד מהסופרסטארים שלה לא לגמרי כשיר.
ואגב הכשירות של וויד כן יכולה להשפיע מול ממפיס(הוא יתעלל במישהו כמו פרינס אם ממפיס תשים אותו עליו אם הוא יהיה בכושר) ולדעתי תשפיע פחות מול הספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:43 am 
Junior

עמוס לב כתב:
מצד שני, הספארס הם עדיין קבוצה זקנה וההגנה שלהם לא להיט בכלל. מה עוד שהגבוה השני שלהם לא מפחיד אף אחד ובטח לא את לברון או באטיה.
מיאמי טובה גם מהספארס וגם מהגריזליס. אני לא יודע מי יריבה יותר קשה להיט, אבל את ההתאמות הגדולות יותר הם יצטרכו לעשות מול הגריזליס.

ספליטר אחלה ביג מן, ואלו לא התאמות קשות. באטייה שמר מעולה את בוזר, רנדולף חזק יותר אבל מיאמי זו קבוצה של עזרות וכאמור יש להם את האסלם והבירדמן. מה שמיאמי עושים מצוין, בסוף שעון, כשהשחקן שהם רוצים שיקח זריקה עם הכדור, הם סוגרים קווי מסירה לארבעת האחרים, וזה בדיוק מה שהם יעשו כשטוני אלן ופרינס יקבלו כדור לקראת סוף הפוזשן. תותח, על קוואי לאונרד שמעת? שומר טוב ללברון מכל מה שיש לממפיס להציע. דני גרין יסתדר עם וייד בכושרו הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:49 am 
Senior

חוץ מזה, מישהו יכול להסביר למה ממפיס לא ניסו בכלל להשאיר את מאיו? האיש היה שחקן הספסל הנורמלי היחיד שהיה להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:55 am 
Hall of Famer

בייליס ופונדקסטר בסדר גמור. מה שמזכיר לי, למישהו יש מושג למה את ארת'ור אני לא זוכר שראיתי בפלייאוף הזה יותר מדי אם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:56 am 
מנהל פורום

ספורטס אילוסטרייטד פירסמו את 10 הספורטאים המרוויחים ביותר בשנה החולפת.
בדירוג 10 האמריקאים מככב במקום ה7 דרק רוז עם הכנסות של מעל 33 מ' דולר בלי דקת משחק אחת.
http://sports.walla.co.il/?w=/316/2642787

בהחלט משעשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 12:59 am 
Senior

נורטון כתב:
בייליס ופונדקסטר בסדר גמור. מה שמזכיר לי, למישהו יש מושג למה את ארת'ור אני לא זוכר שראיתי בפלייאוף הזה יותר מדי אם בכלל?

בייליס קולע 35% מהשדה. זה די מסריח לשחקן שמה שהוא יודע זה בעיקר לזרוק. פונדקסטר קלע 2 שלשות בפלייאוף הזה מתוך 11 משחקים. בקיצור, מיאמי תחיה אם ממפיס תשחק התקפה שתסתיים בזריקה של אחד מהשניים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 4:41 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
עמוס לב כתב:
מצד שני, הספארס הם עדיין קבוצה זקנה וההגנה שלהם לא להיט בכלל. מה עוד שהגבוה השני שלהם לא מפחיד אף אחד ובטח לא את לברון או באטיה.
מיאמי טובה גם מהספארס וגם מהגריזליס. אני לא יודע מי יריבה יותר קשה להיט, אבל את ההתאמות הגדולות יותר הם יצטרכו לעשות מול הגריזליס.

ספליטר אחלה ביג מן, ואלו לא התאמות קשות. באטייה שמר מעולה את בוזר, רנדולף חזק יותר אבל מיאמי זו קבוצה של עזרות וכאמור יש להם את האסלם והבירדמן. מה שמיאמי עושים מצוין, בסוף שעון, כשהשחקן שהם רוצים שיקח זריקה עם הכדור, הם סוגרים קווי מסירה לארבעת האחרים, וזה בדיוק מה שהם יעשו כשטוני אלן ופרינס יקבלו כדור לקראת סוף הפוזשן. תותח, על קוואי לאונרד שמעת? שומר טוב ללברון מכל מה שיש לממפיס להציע. דני גרין יסתדר עם וייד בכושרו הנוכחי.

ספליטר הוא אחלה ביג מן ואני מבטיח לך שכל קבוצה בליגה לא מפחדת בהגנה מספליטר. באטיה ולברון יכולים לשמור את ספילטר וספולסטרה יחייך חיוך גדול אם הספארס ישנו את ההתקפה שלהם ויתחילו לדחוף כדורים לברזילאי שקלע בפלייאוף 6 נק' בממוצע. ויש כבוד ללאונרד, אבל הוא ממש לא ברמה של טוני אלן.

אין בכלל מה להשוות התקפית בין בוזר לבין רנדולף. והבעיה עם הגבוהים של ממפיס היא שא'. מארק גאסול משחק עם הפנים לסל, רחוק מהסל וקולע ג'אמפרים מחצי מרחק, מה שמרווח את הצבע ומקשה מהיריבה לצופף ו-ב'. רנדולף הוא ריב' התקפה מעולה. אני לא אומר שממפיס עדיפה על מיאמי, אני רק אומר שנק' החוזק של הגריזליס הן בדיוק נק' החולשה של ההיט. אם הייתי קונספירטיבי, הייתי מנחש שההודעה הזאת באה לבטל את הגריזליס כמה שיותר, כדי שבמידה וההיט ינצחו אותם, אז אפשר יהיה להגיד שהם ניצחו קבוצה נחותה ואם הם יפסידו, אז אפשר יהיה לקרוא ללברון אפס. אבל זה רק אני והקונספירציות שלי ללא שום קשר להודעות קודמות שלך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 5:35 pm 
Senior

עמוס, אתה שוב מתעלם מהחולשה של הקו האחורי של ממפיס, בעיקר בנושא הרגיש של קליעה מבחוץ(קונלי הטוב מהחבורה הזאת קולע 36%... וגם הוא לא מאיים כל כך מבחוץ). כדי להיזכר מתי בפעם האחרונה קבוצה עם קו אחורי חלש כל כך לקחה אליפות צריך ללכת אחורה עד לספרס של 1999, לקבוצה שהיו לה את דאנקן ורובינסון, שניהם טובים כנראה בהרבה מראנדולף וגאסול, עם כל הכבוד להם. אז ראנדולף אולי יחגוג מול באטייה והאסלם, אבל הוא יצטרך להוציא החוצה משמירות כפולות לג'אמפרים של טוני אלן ובייליס... זה פשוט לא מספיק טוב בשביל אליפות, מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 5:39 pm 
Junior

ממש ממש ממש לא, תנסה לכיוון השני, אוהדי מיאמי מנסים לספר לנו שהסיכויים 50-50 כדי שבמקרה וההיט יפסידו הם יספרו לנו שהגריזליס מאוד חזקים ושלברון בכלל לא נכשל. הרי כל בר דעת יודע שקבוצה עם טוני אלן ופרינס בכנפיים וספסל חלש לא תקלע 90 למשחק מול הגנת מיאמי, הם ימצאו את הדרכים (למעשה פופוביץ' ימצא את הדרכים קודם) להתמודד עם רנדולף וגאסול שפשוט לא ברמה של להשתלט על סדרת גמר, אההמ דאנקן, אההמ פארקר שיטבח במיאמי בדיוק כמו שעשו ווסטברוק רונדו וטרי. זו דעתי ואני מבטיח לך שאין כאן שום ניסיון ניחוס.

הסיכוי היחיד של ממפיס הוא הגנת ברזל שתעצור את ההיט על 80 למשחק ברצף משחקי הבית, כמו שדטרויט עצרו את הלייקרס, אממה, ההגנה של ממפיס לא כמו של דטרויט במיוחד בצבע, ולא ברור איך טוני אלן יצליח להגביל את לברון ג'יימס, הוא שומר טוב מלאונרד בהרבה אבל ברגע שלברון יצור עליו יתרון של חצי צעד זה גמור- אלן נמוך מדי כדי להגיע לגובה שלברון מסיים בטבעת, הבדל של 10 ס"מ+אתלטיות.

רנדולף ובוזר שחקני התקפה דומים בעונה הרגילה, בפלייאוף בוזר קלע 16.4 ב49.4% ורנדולף שם 19.7 ב51.2%, הוא סקורר עדיף על בוזר כי הוא יותר חזק ואגרסיבי יותר זריז וחכם עם הפנים לסל, הוא גם מוסר עדיף, עדיין לא תמצא גבוה דומה יותר לבוזר מאשר רנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 5:48 pm 
Hall of Famer

האמת היא שחובה לציין (אם כי נדמה לי שהמספרים לאו דווקא מגבים את זה) שהפלייאוף הזה של בוזר היה הטוב ביותר שלו עד היום, והוא אשכרה בדרך כלל לא חירבן במכנסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 6:00 pm 
Senior

ועדיין אם אני הבולס המהלך הראשון שאני כנראה עושה זה לשלוח את בוזר עם אמנסטי בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 6:16 pm 
Hall of Famer

אין טעם. הבולס לא ישיגו מזה שום דבר. הם צריכים לעשות אמנסטי על בוזר בקיץ לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 6:54 pm 
Hall of Famer

שחף, אני לא מתעלם מהחולשה של הקו האחורי של ממפיס, כי אני לא חושב שהגריזליס ינצחו את ההיט וגם רשמתי זאת פעמיים או שלוש. אני פשוט אומר שממפיס היא הקבוצה שדורשת ממיאמי את ההתאמות הגדולות ביותר. אני מאמין שבסופו של דבר ההיט יעשו את ההתאמות וינצחו. אני גם לא רשמתי שהגריזליס יריבה קשה יותר מאשר הספארס. אלא פשוט יותר שונה ושוב, דורשת יותר התאמות.

אין לי מושג מה אוהדי מיאמי יספרו, אבל לא משנה מי תהיה היריבה בגמר, הסיכויים בעיני יהיו יותר מ-50-50 ולו רק בגלל הביתיות של ההיט. העובדה שבעיני ההיט הם קבוצה פשוט יותר טובה, עוד מעלה את הסיכויים לטובת ההיט. אני לא יודע אם במידה וההיט יפסידו, אפשר יהיה להגיד שלברון נכשל (ואם ווייד ישחק פצוע ולברון יהיה מדהים עם 35 נק', 11 ריב', 8.7 אס' ושני סלי ניצחון ועדיין ההיט יפסידו, אז הוא נכשל?), אבל זאת בוודאי תהיה אכזבה גדולה של ההיט וניצחון האנדרדוג, מי שלא תנצח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 10:10 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פלאש, על איזה אוהדי מיאמי אתה מדבר?

נערך לאחרונה על ידי ראובן בתאריך ש' מאי 18, 2013 7:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 18, 2013 12:55 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
עודד וולפסון כתב:
עודד וולפסון כתב:
וזה מה שהופך אותו לשחקן השני בקו הקידמי?

יש החלטה, גואטה??

הממ. עברתי על הת'רד ופתאום שמתי לב שוולפסון זועק אלי בחשכה.

אז התשובה היא "גם זה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 12:51 pm 
מנהל פורום

אז כנראה שקובי היה בקו הקידמי של הלייקרס לצד שאק וביינום/גאסול.
ומייקל היה שם בשיקגו לצד קרייטרייט ולונגלי/וונינגטון/ועוד מישהו שלישי שהיה בסנטר.

יכול להיות שמצאנו את הפאואר הטוב בהיסטוריה??

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 2:05 pm 
Junior

50-50???

אם מיאמי נשארת בריאה (כלומר לברון בריא ואין 3 פציעות של שחקנים אחרים יחד) הסיכוי שלה לאליפות הוא באזור ה70% כרגע כשיש עדיין 4 קבוצות בעסק

בתחילת הגמר לא משנה מי תהיה היריבה אם מיאמי עדיין בריאה הסיכוי עולה לכל הפחות ל80%.

לא רואה שום תירוץ להפסד שלהם לא לממפיס ולא לספרס.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 3:24 pm 
מנהל פורום

זה נכון שלברון הוא הכי חשוב.
אבל אתה באמת חושב שמיאמי עם וייד בכושר שהוא נמצא בו יום או עם בוש בחוץ פייבוריטית ברורה?
מילא במזרח מול אינדיאנה, אבל מול מי שא תעלה מהמערב בטח ובטח לא.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 3:27 pm 
מנהל פורום

עם הכושר של וייד לדעתי היא עדיין פייבוריטית ברורה. אם היא מאבדת עוד שחקן (ביטלא הירשה לה לאבד שלושה...) אז בודאי שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 3:36 pm 
מנהל פורום

עם הכושר של וייד כרגע, הם עדיין פייבוריטים, אבל אני לא אפול מהכסא אם יפסידו את הגמר.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 3:40 pm 
מנהל פורום

אני לא מהכיסא גם אם הם יפסידו לאינדיאנה, אבל זה עדיין יהיה הפסד נגד הפייבוריטיות (אם היא ברורה או לא ברורה זה כבר נהיה ברמת ויכוחי קובי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: idpwf1 ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: