סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 9:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 4:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
א. בשורה הזאת אתה מתווכח עם מג'יק, לא איתי. לא ציטטתי כי אני לא זוכר מילה במילה, ההגדרה הנכונה יותר, אם מג'יק אמר כך או לא, זה שאתה לא הולך רחוק בפלייאוף כשהנשק הכמעט יחיד שלך לייצר נקודות זה בזריקה מהפרימטר.
ב. כמו שקיו אמר, לא בדיוק אותו דבר. ווסטברוק והארדן תוקפים את הסל ברוב מכריע של המהלכים שלהם, דוראנט מהווה איום חדירה גם כן. קארי, ובעיקר קליי ובארנס, בשלב הזה של הקריירה שלהם בעיקר זורקים מבחוץ.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 6:16 pm 
Hall of Famer

שטות כל כך גדולה לא שמעת מסימונס כי עד לפני שבוע הוא טען שהפציעה של דיוויד לי הייתה הדבר הכי טוב שקרה לווריירס.

שטות נוספת היא שמצב החוזים שלהם מצויין, כי ביידרינש וג'פרסון הם חוזים נגמרים (בהנחה הכי הגיונית ששניהם לא יפעילו אופצית שחקן על שכר מופרך ביסודו) וגם בוגוט הוא חוזה נגמר, במידה והווריירס יחליטו שהם רוצים להיפרד ממנו. אני מניח שאת ג'ק יהיה אפשר להשאיר ואת לנדרי אם ירצו מאד, גם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2013 9:17 pm 
Junior

מצב החוזים מצויין לעוד שנתיים, אז יהיה להם חמישייה חתומה של קארי-קליי-בארנס-לי-אזלי עם שחקן שישי דריימונד גרין וכל זה ב34 מיליון דולר בלבד.

לשנה הבאה הם במצב לא טוב. אם הם מאוד מאוד יירצו הם יוכלו להשאיר את ג'ק ואת לנדרי, אבל זה אומר להיכנס עמוק לתוך המס. החל מהעונה הבאה קבוצות ישלמו דולר וחצי קנס על כל דולר חריגה מתקרת המס. חוזה לג'ק או ללנדרי יהפוך יקר הרבה יותר ממה שהוא באמת ולכן הם לא יישארו.

לגבי החוזים הנגמרים, אני לא מבין את האגדה הזו שנוצרה סביב יעילות החוזים הנגמרים. היו מספר עסקאות בודדות בעבר של חוזים נגמרים שהוחלפו בטרייד בתמורה לחוזים ארוכים יותר, כמו ריצ'רד ג'פרסון לספרס למשל, ומכאן נוצרה אגדה שלמה שחוזה נגמר הוא קלף טרייד טוב יותר ממה שהוא באמת. אני לא זוכר טרייד אחד שכזה מאז.
בשביל שגולדן סטייט יוכלו לעשות טרייד על החוזים הנגמרים של ביידרינש וג'פרסון הם צריכים לחשוק בשחקן עם חוזה גדול לשנתיים ומעלה שקבוצתו מעוניינת להיפטר ממנו כדי להיות עם אפשרויות כלכליות לפרי אייג'נסי בקיץ שאחרי, או סתם כדי להיפטר משחקן עם חוזה גדול וארוך אותו הם לא רוצים יותר.
אין לי דוגמא אחת בכל הליגה לטרייד יעיל כזה בשביל גולדן סטייט.
אפילו לא אחת. אני עובר קבוצה-קבוצה כדי לחפש אפשרות כזאת, ופשוט אין משהו הגיוני, לא בשביל גולדן סטייט ולא בשביל הקבוצה השנייה.
היחיד שעוד נראה סמי-הגיוני זה ננה , אבל למה לגולדן סטייט להביא את מי שנראה הולך ודועך ולהתחייב לשלוש שנים של 39 מיליון?

האפשרות היחידה שהם יוכלו לנצל את החוזים האלה זה ללכת לקבוצה כמו אטלנטה, שיכול להיות שתצטרך חוזים רק בשביל להגיע לתקציב המינימום הדרוש, ולתת להם את החוזים האלה או אחד מהם + ממתק של בחירה בתמורה לסיין אנד טרייד על ג'וש סמית', אבל אני לא רואה את סמית' בוחר בגולדן סטייט ואני לא רואה את גולדן סטייט מתחייבים לעוד חוזה ענק על עמדה 4 לצד לי.

קבוצה נוספת שיכול להיות שתצטרך לעשות מהלך כדי להגיע למינימום זו יוטה, דווקא כאן נמצאת האפשרות הטובה ביותר ולדעתי היחידה הריאלית מבחינת גולדן סטייט.
יוטה תתקרב ל-30 מיליון דולר אחרי החתמות הדראפט הקרוב. הם ייצטרכו עוד 18 מיליון +- כדי להגיע לתקציב המינימום, מה שאומר שגם אם הם משאירים את מילסאפ (ונראה שלא) עדיין ייצטרכו להביא עוד חוזים. אם גולדן סטייט משכנעת את ביג-אל להגיע אליהם, ליוטה כנראה יישתלם לקבל בסיין אנד טרייד את ביידרינש או ג'פרסון יחד עם בחירה עתידית, כי יש שם כוונה ללכת לעונת בנייה כדי להריץ את הצעירים וכדי להרוויח בחירה גבוהה בדראפט 14 הצפוי להיות מאוד חזק, הGM כבר דיבר על זה.

אבל זה המהלך ההגיוני היחיד מבחינתם. אם לא מצליחים להביא את ביג-אל לחתום אצלהם, לא רואה אף אופציה אחרת לשימוש בחוזים הנגמרים של ביידרינש וג'פרסון.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 18, 2013 12:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
שטות כל כך גדולה לא שמעת מסימונס כי עד לפני שבוע הוא טען שהפציעה של דיוויד לי הייתה הדבר הכי טוב שקרה לווריירס.

שטות נוספת היא שמצב החוזים שלהם מצויין, כי ביידרינש וג'פרסון הם חוזים נגמרים (בהנחה הכי הגיונית ששניהם לא יפעילו אופצית שחקן על שכר מופרך ביסודו) וגם בוגוט הוא חוזה נגמר, במידה והווריירס יחליטו שהם רוצים להיפרד ממנו. אני מניח שאת ג'ק יהיה אפשר להשאיר ואת לנדרי אם ירצו מאד, גם.

לא הבנתי את השורה לגבי האופציות שחקן של בידרינס וג'פרסון. אתה טוען שהם (השחקנים) יוותרו על האופציה שלהם להרוויח עונה אחרונה של כסף גדול בגלל שהחוזים שלהם מופרכים? כאילו מתוך טוב ליבם ונקיפות מצפון על כך שהם שודדים בטריינינג... ולגבי בוגוט, אני חושב שהוא קצת יותר חשוב להם מאשר ג'ק ולנדרי. כשהוא בריא הוא אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה והוא עזר להם לא מעט בפלייאוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 18, 2013 12:52 am 
Hall of Famer

הפוך, גוטה. אני טוען שמאחר ויש להם חוזים מופרכים הם לא יוותרו על השנה האחרונה בחוזה שלהם ולא יפעילו את אופציית היציאה שלהם מהחוזה. אם הצמד יחליטו להפעיל את האופציה, אז ירדו לווריירס 20 מיליון דולרים מהתקציב והם ירדו מתחת לתקרת השכר.

אני לא חושב שהווריירס יחליטו לוותר על בוגוט, אבל זה לא תסריט מופרך שהווריירס יעבירו אותו בטרייד. בסה"כ בוגוט עדיין שחקן פציע במיוחד ולא ברור כמה הוא מסוגל להתאושש לחלוטין מהפציעות ולחזור להיות אותו שחקן מלפני שנתיים-שלוש.

היו מספיק חוזים נגמרים שעברו בטריידים בעבר (בתור מעריץ סימונס, מה עם החוזה הנגמר של ראט'ליף?).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 18, 2013 8:22 am 
Hall of Famer

בוגוט תמורת ביינום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 18, 2013 3:19 pm 
Junior

נו עמוס, הטרייד על ראטליף היה אחרי הטרייד על ג'פרסון.
כן, היו מספיק חוזים נגמרים שעברו בטריידים בעבר. אבל כמה שנים כבר לא היה טרייד רציני שכזה?
זה כמעט עידן אחר, שבו היו לא מעט חוזים גדולים שקבוצות רק רצו להיפטר מהם, אפילו תמורת כלום, רק להיפטר מהם.
מאז היה את הCBA החדש, כמעט כולם נפטרו מהחוזים הגדולים שהם לא רצו (למעט גולדן סטייט, שעשו את הטעות הפאטאלית ושיחררו את לין באמנסטי כדי להציע לדאנדרה).

אם אתה כל כך בטוח שלגולדן סטייט יהיה מה לעשות עם החוזים הנגמרים של ביידרינש וג'פרסון אתה מוזמן להציג לנו טרייד אפשרי שכזה, שנותן היגיון לגולדן סטייט ולקבוצה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 18, 2013 9:14 pm 
Hall of Famer

אין לי מושג איזה טרייד הווריירס יכולים לעשות. המשחק בטרייד משין תמיד היה משחק לא מעניין עבורי. גם לא תמיד ההחלטות הן הגיוניות לא מצד הווריירס ולא מצד הקבוצה השניה. אני פשוט חושב שאם הווריירס באמת ירצו להיפטר מהחוזים של ביידרינש או ג'פרסון, אז יש סיכוי טוב שזה יקרה. לפרטים אפשר לברר אצל דוני וולש שקיבל את הזוועות של אייזיאה והצליח להיפטר מהשחקנים והחוזים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 2:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Chauncey כתב:
נו עמוס, הטרייד על ראטליף היה אחרי הטרייד על ג'פרסון.
כן, היו מספיק חוזים נגמרים שעברו בטריידים בעבר. אבל כמה שנים כבר לא היה טרייד רציני שכזה?
זה כמעט עידן אחר, שבו היו לא מעט חוזים גדולים שקבוצות רק רצו להיפטר מהם, אפילו תמורת כלום, רק להיפטר מהם.
מאז היה את הCBA החדש, כמעט כולם נפטרו מהחוזים הגדולים שהם לא רצו (למעט גולדן סטייט, שעשו את הטעות הפאטאלית ושיחררו את לין באמנסטי כדי להציע לדאנדרה).

אם אתה כל כך בטוח שלגולדן סטייט יהיה מה לעשות עם החוזים הנגמרים של ביידרינש וג'פרסון אתה מוזמן להציג לנו טרייד אפשרי שכזה, שנותן היגיון לגולדן סטייט ולקבוצה השנייה.

למה טעות פטאלית? אני חושב שלין הראה לכולם השנה שהוא לא יותר משחקן חביב (דרג שלישי בין הרכזים) שאם היה פורץ בכל מקום אחר מלבד ני יורק אף אחד לא היה עושה מזה עניין כל כך גדול. היית מעדיף אותו כרכז פותח על פני קארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 3:00 pm 
מנהל פורום

צ'ונסי, התבלבלת קצת.
האמנסטי היה על צ'ארלי בל, וחסך להם עונה אחת של 4 מיליון.
ובכל מקרה, הוא היה אמנסטי מטומטם, כי הוא באמת לא חסך להם שום דבר משמעותי...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 5:31 pm 
Junior

כן, על צ'רלי בל, סליחה.

צ'רלס, התייחסתי אל זה כטעות בגלל שהם בזבזו את זכות האמנסטי שלהם על שחקן של גרושים בשביל לתת הצעה שגם כך הייתה לונג-שוט. אם לא היו עושים את האמנסטי הטיפשי הזה על בל, היו יכולים לעשות השנה על ביידרינש או ג'פרסון שהפכו למיותרים כמחליפים שניים בספסל בתפקיד שלהם אחרי הרוקיז גרין ואזלי, וכך להיות עם מספיק כסף מתחת לתקרת המס כדי להשאיר את ג'ק ואת לנדרי.
ערבבנו פה את לין, שבכלל שוחרר בצורה רגילה ולא אמנסטי, אבל מסכים איתך על המסקנות לגביו, ומילא קארי שזה נו-בריינר, גם ג'ק עדיף עליו לרוב הדיעות.

אגב, נושא לין זה עוד נפילה של סימונס (אבל כאמור, לא חושב שמישהו אחר היה טועה פחות ממנו תוך כדי סגנון כתיבה ביקורתי מהמר ונחרץ שכזה).
ירד חזק על הניקס על כך שלא השוו את ההצעה על לין, כשכבר אז רבים ראו בכך מהלך נכון של הניקס, והיום כבר די ברור שלא היו צריכים להשוות את ה25 מיליון לשלוש שנים.
לא מוצא את הלינק, אבל במיוחד זכור לי הפוסט על כך ש"לאוהדי הניקס מגיע יותר" ושבעקבות הוויתור על מי שהפך למושא הערצה במדיסון לאוהדי הניקס הזכות המלאה לעזוב את הקבוצה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 7:06 pm 
Hall of Famer

לין אולי באמת לא הכשרון הגדול שעשו ממנו, אבל בעיניי הוא פליימייקר טוב יותר מפלטון, שלמען האמת נפל פלייאוף חלש למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 7:16 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
העניין עם לין זה שבגלל מבנה החוזה שלו, למרות שהוא נראה מוגזם, הוא למעשה חוזה טוב ומאד סחיר גם לרמת גארד מחליף/שחקן שישי שהוא בהחלט נמצא לפחות בה. אם ניו יורק לא רצתה אותו כשחקן היא היתה צריכה להשוות רק בגלל ערך הנכס. דולן עשה את ההחלטה לא משום סיבה מקצועית או כלכלית, אלא כי הוא נעלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2013 7:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Chauncey כתב:
כן, על צ'רלי בל, סליחה.

צ'רלס, התייחסתי אל זה כטעות בגלל שהם בזבזו את זכות האמנסטי שלהם על שחקן של גרושים בשביל לתת הצעה שגם כך הייתה לונג-שוט. אם לא היו עושים את האמנסטי הטיפשי הזה על בל, היו יכולים לעשות השנה על ביידרינש או ג'פרסון שהפכו למיותרים כמחליפים שניים בספסל בתפקיד שלהם אחרי הרוקיז גרין ואזלי, וכך להיות עם מספיק כסף מתחת לתקרת המס כדי להשאיר את ג'ק ואת לנדרי.
ערבבנו פה את לין, שבכלל שוחרר בצורה רגילה ולא אמנסטי, אבל מסכים איתך על המסקנות לגביו, ומילא קארי שזה נו-בריינר, גם ג'ק עדיף עליו לרוב הדיעות.

אגב, נושא לין זה עוד נפילה של סימונס (אבל כאמור, לא חושב שמישהו אחר היה טועה פחות ממנו תוך כדי סגנון כתיבה ביקורתי מהמר ונחרץ שכזה).
ירד חזק על הניקס על כך שלא השוו את ההצעה על לין, כשכבר אז רבים ראו בכך מהלך נכון של הניקס, והיום כבר די ברור שלא היו צריכים להשוות את ה25 מיליון לשלוש שנים.
לא מוצא את הלינק, אבל במיוחד זכור לי הפוסט על כך ש"לאוהדי הניקס מגיע יותר" ושבעקבות הוויתור על מי שהפך למושא הערצה במדיסון לאוהדי הניקס הזכות המלאה לעזוב את הקבוצה שלהם.

צודק. זה באמת היה אמנסטי מטופש על שחקן שתרם בעונות שלו במילווקי ולא הרוויח כ"כ הרבה, לעומת הגוויות של ג'פרסון ובמיוחד בידרינס שבשתי העונות האחרונות קלע 103 נק' ב-100 מש' והרוויח בשנתיים האלו 18 מ' (איך לעזאזל הוא קיבל חוזה של 54 מ' ל-6 שנים?!?), כלומר שעל כל נקודה שהוא קלע בשנתיים האחרונות הוא הרוויח כמעט 175,000 $!!!! ויש לו עוד אופציה לשנה נוספת... בכלל החבר אנדריס בקטע של לשבור שיאים שליליים: הוא אף פעם לא נחשב לקלע עונשין טוב אבל ב-4 העונות האחרונות מאז שהוא נכנס למוד הזומבי שלו הוא קלע 19 קליעות עונשין מתוך 78 - 24%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 114 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, Yossarian ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה