סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 5:08 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כי לג'ורג' יש יכולת לנצח? ג'ורג' לא הייתי אומר מוביל את הפייסרס לגמר המזרח, הוא קלע לפני גמר המזרח באחוזים רעים ולא הגיע ל20 למשחק, עד הסדרה הנוכחית ג'ורג' לא ממש סוחב את אינדי על הגב. אז הוא שחקן מצוין ועם עתיד מזהיר אבל עד כרמלו (טופ 5 בליגה) יש זמן. מי שיקח את ג'ורג' לניקס או לנבחרת ארה"ב לפני כרמלו יתחרט מהר מאוד מאוד. גם לקחת את בילאפס לפני איברסון בשיאו (כמו מלו היום) זו טעות ענקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 5:54 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי שג'ורג' מושלם, אבל אני כן רואה שחקן עם פוטנציאל עצום, שמעבר ליכולת סקורינג טובה (אולי הוא לעולם לא יהיה מלו בסקורינג, אבל מלו לעולם לא יהיה הוא בהגנה או ביכולת הקבוצתית) מראה שאין לו אגו, שהוא לומד ומשתפר, שהוא שומר ו-ורסטילי. אז כן, הייתי לוקח אותו לקבוצה שלי לפני מלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 6:24 pm 
Hall of Famer

אני שוב אגיד, העובדה שאני לוקח את ג'ורג' לפני מלו נובעת לא פחות מחוסר ההערכה המוחלט שלי למלו (סקורר אדיר, לא הרבה מעבר לזה ובעיקר אנדר-אצ'יבר כרוני) מאשר מההערכה שלי לג'ורג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 6:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פלאש, אז מה אם הוא לא קלע (לפני הגמר) 20 נקודות למשחק? אני באמת חושב שהקבוצה שהאינדיאנה הנוכחית הכי מזכירה מהזמן האחרון זו דטרויט. המילטון הגיע ל20 נקודות למשחק? בילאפס הגיע ל20 נקודות למשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 6:54 pm 
Junior

נדב, אין לי ויכוח איתך לגבי הכישרון של ג'ורג' וזה שכרגע העתיד שלו נראה מבטיח... פשוט אני חושב שההגדרה סופר-סטאר נזרקת יחסית בקלות לאוויר.
האם לדעתך הוא אחד מעשרת השחקנים הטובים בליגה כיום? אני חושב שכרגע לא, וגם הוא בדרך לשם, הוא עדיין לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 7:15 pm 
Hall of Famer

אף פעם לא אהבתי את דירוגי "עשרת ה..." למיניהם. אני רק אומר שהייתי לוקח את ג'ורג' היום לפני מלו לקבוצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 7:27 pm 
Freshman

גם אני לוקח את ג'ורג' לפני מלו לרוב הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 7:44 pm 
Junior

ראובן כתב:
פלאש, אז מה אם הוא לא קלע (לפני הגמר) 20 נקודות למשחק? אני באמת חושב שהקבוצה שהאינדיאנה הנוכחית הכי מזכירה מהזמן האחרון זו דטרויט. המילטון הגיע ל20 נקודות למשחק? בילאפס הגיע ל20 נקודות למשחק?

אז העובדה שמלו אנדראצ'יבר לא נעמדת לזכותו של ג'ורג' שבאינדי הוא ראשון מבין חמישיה טובה ולטעמי לא היה מוביל את הניקס לסיבוב שני. ובדיוק הבוקר חשבתי על ההשוואה לדטרויט, שתי קבוצות שנבנות על הגנה (אם כי דטרויט יותר), חמישיה מאוזנת ללא כוכב על, שכל החמישה משחקים לפחות 35-40 דקות פלייאוף, בפלייאוף שחקני הספסל רק נכנסים לדקות בודדות כ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 8:15 pm 
Hall of Famer

אני חושב ש״ח אינדי יש היררכיה ברורה בהרבה מזו של דטרויט, שבה באמת חילקו את התפקידים באופן די שווה (בן- שר ההגנה המרכזי. שיד-קצת פחות מגן אבל דופק גם בסקור. פרינס- האיש המופקד על כוכב היריב. המילטון- הסקורר הראשי. בילאפס-מנצח התזמורת) כאן די ברור שהפרונט קורט חשוב יותר מאשר הקו האחורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 8:39 pm 
מנהל פורום

אז אם אינדיאנה הצליחו להגיע לתמהיל הנדיר הזה של חמישיה שמשתלבת יחד מצוין, אז צריך לשפוט את השחקנים לאור זאת, ולא לפי התרומה האינדיבידואלית שלהם. בטח שצריך להיזהר עם החלפות בסופרסטאר בעייתי (ושוב, ע"ע ההחלפה של צ'ונסי באייברסון, שאני בוש להגיד שהייתי בעדה בזמנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 8:53 pm 
מנהל פורום

היברט ואינדיאנה הוציאו הודעת התנצלות והם מתפללים שזה ייגמר בקנס גדול מצד הליגה ותו לא.
http://www.nba.com/2013/news/06/02/hibb ... index.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 8:17 am 
מנהל פורום

היברט מקבל קנס של 75,000$ ובא לציון גואל ומשחק שביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 8:18 am 
מנהל פורום

מוזר, הייתי בטוח שסטרן ינצל את ההזדמנות הזו כדי להבטיח את המקום של מיאמי בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 8:40 am 
Hall of Famer

ראבון , לא טענתי שזה מה שהוא יעשה , שאלתי אם זה מה שהוא יעשה.... וטוב שלא עשה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 8:42 am 
מנהל פורום

נובמת, עופר, כל ההודעות של יוצאות מנקודת הנחה שהליגה מעוניינת לעזור למיאמי והנה הזדמנות. אני מחכה לשמוע ממך (לפני הגארבג' טיים של המשחק השביעי) "נו, אז כנראה שהתיאוריה שיעזרו למיאמי להגיע לגמר היתה מופרכת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 8:46 am 
Hall of Famer

מעולם לא טענתי שהליגה מעוניינת לעזור למיאמי (אולי בתת-מודע, לא בצעדים ממשיים בכל אופן) , מה שכן טענתי (בכוכבית קטנה , בסיום כל מיני טיעונים אחרים למה מיאמי פייבוריטית הלילה) שלשופטים יש נטיה (טבעית או לא) ללכת לפעמים עם סופרסטארים , והסטטיסטיקה המדהימה של עבירות של לברון בפלייאופים עד עכשיו די תומכת בזה. איך כתב וולפסון? לא טבעי ששופטים ישרקו שריקה כזאת כמו במשחק 4 לתוקף של לברון , במצב כזה ועוד לסופרסטאר....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 9:08 am 
Sophomore

העלאה מהאוב
viewtopic.php?f=1&t=11662
ההתקדמות של ג'ורג' מאז היא מדהימה.
כעת,הוא בערך מקום 2-3 ברשימה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 9:15 am 
Hall of Famer

הוא כל כך התקדם שהוא הספיק מאז גם לעבור רשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 9:16 am 
Sophomore

טוב,הוא באמת עכשיו יותר סמול פוורוורד,אבל עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 9:46 am 
Hall of Famer

גם ברשימה הזו (מכיוון ששם הוא היה) הוא לא יותר ממקום חמישי. בסופו של דבר, אחרי קובי, וויד, הארדן וסטף קארי (בוודאות), ובערך בשוויון עם ג'ו ג'ו.
בכל מקרה, זו בעיה, כי היום הוא סמול פורוורד די במובהק.
http://www.salnews.com/forum/viewtopic. ... 7%9C%D7%9D

ברשימה כזו, לא יודע. לברון, דוראנט ומלו בוודאות לפניו. לדעתי גם איגואדלה ועדיין פירס. אני כן חושב שהוא עקף את דנג למשל. בקיצור, גם פהמשהו כמו מקום 5-6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 11:07 am 
Hall of Famer

נורטון, ראית את ווייד בחודשים האחרונים? ואת ג'ו ג'ו? שניהם נראים נורא לאחרונה. אז לווייד אמנם יש את תירוץ הפציעה, אבל עדיין, כרגע ג'ורג' לא נופל מאף אחד מהם. אנחנו נצטרך לראות בעונה הבאה האם זה יחזיק, אבל כרגע אם הם לפניו, זה על בסיס הישגי עבר ולא על בסיס יכולת נוכחית, וזה לא יכול להחזיק לעוד הרבה זמן.

לגבי רשימת הסמולים, כמו שכתבתי, אני מבין למה מלו מדורג לפני ג'ורג' אבל אין כמעט אף קבוצה שאליה הייתי לוקח קודם את מלו, גם איגי ופירס זה מאוד גבולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 11:11 am 
Hall of Famer

ברור שראיתי, וגם את ג'ו ג'ו שאגב נראה לא רע בכלל במדי ברוקלין (שהיא פשוט קבוצה שמאומנת ממש רע, ולא מנצלת את שלוש היתרונות הגדולים שלה).
כך או כך, אני חושב שצריך יותר מאשר פלייאוף אחד גדול בשביל להכריע בשאלה הזו כרגע. בעונה הרגילה, וויד נראה טוב יותר מג'ורג' למרות הכל, ואני גם לא בטוח שג'ורג' של העונה הרגילה היה לוקח את בוסטון לפלייאוף כמו שפירס עשה. אני נותן להם את ה BENEFIT OF THE DOUBT, בגלל הניסיון.
כמובן שאם הוא ייקח אליפות ו\או ימשיך באותו קו עלייה בעונה הבאה הוא יעקוף אותם (כלומר, את איגי, דנג, פירס. לגבי וויד זה מאד תלוי), ויהפוך להיות הסמול פורוורד הרביעי במובהק\סקנד גארד חמישי (כי מה לעשות, גם ברמתו היום הוא פחות טוב מקארי, הארדן, ומאיך שקובי ווויד שיחקו בעונה הרגילה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 11:20 am 
Junior

שיין באטייה, 23% מהשדה ומה3 בפלייאוף, ו13% מהשדה ומה3 בסדרה מול אינדיאנה. כמה שלשות הוא הולך לתפור במשחק 7?

אם מיאמי תזכה באליפות (מה שסביר שיקרה) או לא, מעניין מה יקרה בקיץ. שנה הבאה הקבוצה הזו תהיה מאוד זקנה, כשהשחקנים היחידים שלא יהיו בצד היורד של הקרירה יהיו לברון צ'אלמרס וקול. בפלייאוף הבא בוש יהיה בן 30, וייד 32 ושניהם מאכזבים כבר עכשיו. הצוות המסייע: אלן יהיה 38 והוא קולע באחוזים רעים בפלייאוף, באטייה יהיה 35 לואיס 34 מילר 33 וג'ואל 31, רביעיה שתורמת שום דבר, כשהאסלם ואנדרסון בצד היורד ויהיו 33 ו35 בהתאמה. למיאמי אין שום חוזה שמשתחרר בקיץ ואף אחד לא יגע בשחקנים האלה בטרייד, 86 מיליון משכורות לפני החתמה מחודשת של הבירדמן. כרגע אין OKC או לייקרס או בולס עם רוז וביתיות, שנה הבאה הקבוצות האלה יחזרו ומיאמי יזדקנו, כך שכרגע זו הזדמנות פז - הטובה ביותר שהם יכלו לבקש, כדי לזכות באליפות נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 11:45 am 
Hall of Famer

מה שנכון נכון, אם לברון לא זוכה העונה באליפות, הוא רושם לעצמו כתם רציני נוסף בדפי ימי ההיסטוריה, כי אני בספק אם למיאמי יש את זה בגילה לקחת את זה שנה הבאה או עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 11:51 am 
Junior

תזכורת: אינדי קבוצה של 49 נצחונות ומיאמי 66, לפני הפלייאוף נראה מופרך שאינדי/ספרס ינצחו את מיאמי. לא מאמין שלברון וייד ובוש יפספסו את ההזדמנות, השחקן הטוב בליגה בפיק של הקרירה והאתלטיות + שני אלסטארים + סגל עמוק זה כמעט תמיד מתכון לאליפות, סה"כ יש להם משחק שביעי בבית ומשחקים 6 ו7 בגמר בבית.
המסקנה המתבקשת: מיאמי תעשה את הריפיט השנה אבל לא מאמין שהיא תצליח לזכות שוב בהמשך, אלא אם ימצאו דרך להחליף את וייד או בוש בכוכב צעיר (לברון כמובן יוכל לזכות שוב אם הוא יעבור קבוצה בקיץ הבא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 590 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, sheky ו 148 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: