סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:33 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פארקר עם סל השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:33 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
איך הוא נכנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:34 am 
Hall of Famer

חוקי למהדרין. מדהים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:35 am 
Sophomore

פארקר ודאנקן מעבירים טיים אאוט. גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:36 am 
Junior

טוני מות'רפאקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:38 am 
Hall of Famer

זה מה שיוצאים איתו מטייםאאוט? וייד מחטיא לייאפ ופותח פתח לעוד ביקורת מצד ג'יימס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:39 am 
Sophomore

ההפסד הזה הוא כולו של לברון שכללה היחנקות נוראית לאורך כל המשחק. מזכיר בענק את הסדרה מול דאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:41 am 
Hall of Famer

ועם כל הכבוד לקאווי לאונרד, מי שעצר את לברון היום הוא לברון. האמת היא שזה פשוט היה בלתי נתפס כמה שהוא היה אנמי, כאילו שהשנה היא 2011 ושנת 2012 מעולם לא התרחשה.

המון מקום לדאגה למיאמי. לברון חלש, הפסד למרות משחק מצוין של וויד ובוש. כשגם אלן תורם.דאנקן אדיר בצד השני, את פארקר אי אפשר היה לעצור במחצית השניה. סן אנטוניו כולה בריאה, עם יותר מדי כלים ויותר מדי סגנונות התקפיים וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:45 am 
Hall of Famer

האמת שזה יותר נצחון של פופוביץ' והספרס מאשר מיאמי. פופוביץ' לקח ממיאמי את הדלק שלהם שזה איבודים של היריבה והתקפות מתפרצות. לברון הערב לדעתי אפילו בלי דאנק אחד. הם עשו את זה דרך שמירה פנטסטית על הכדור, 4 איבודים בלבד, למרות לחץ בלתי פוסק של ההיט על הגארדים של סן אנטוניו ובפיקנרול. זה גרם לסן אנטוניו גם להתפשר במידה מסוימת על זריקות מבחוץ אבל היום זה הספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:46 am 
Sophomore

הסל של פארקר הזכיר לי את ההתקפה ההיא של אינדיאנה שעשתה הכל כדי לאבד את הכדור אבל איכשהו סיימה עם שלשה של ג'ורג'.
לפחות בוש (16 זריקות) ו-ווייד (15) לא יוכלו לומר שלא קיבלו כדורים.
בין 6 ל-3:30 דקות לסיום היו שתי התקפות בהן לברון אפילו לא נגע בכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:47 am 
מנהל פורום

תהרוג אותי איך אפשר לדבר באותה נשימה על איך לברון עצר את מיאמי ועל משחק מצוין של וייד ובוש, כשוייד לא קולע נקודה ברבע האחרון (ובכלל לא מורגש בו). על בוש בכלל אני לא מבין על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:49 am 
Sophomore

בוש ממשיך את המסורת המפוארת בריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 6:59 am 
Junior

פארקר הפוינט הטוב בעולם (ובכלל הגארד הבריא הטוב בעולם). אני בספק גדול אם פול היה יכול לבצע את המהלכים שפארקר ביצע בחצי השני. בטח ובטח הסבסוב ההוא במתפרצת שהוא הביא משום מקום שנתן לספרס הובלה משמעותית ראשונה. הספרס עצרו את מיאמי על 36 נקודות במחצית השניה, בחוץ, כפיים לפופ, אמרתי שהוא יתמקד בהגנה בחצי. הספרס הקבוצה הכי דומה למאבריקס שאפשר לבקש וזה המבחן של מיאמי האם הם באמת השתפרו מאז?

לברון יגיע לדרוס במשחק 2 ואין לי ספק בזה. אבל לאונרד באמת תמיד תמיד משאיר את הגוף בין לברון לסל, הכי חשוב לסן אנטוניו זה לנסות לשבור את מיאמי במשחק 2 (פופ עוד מסוגל לתת לשלושת הגדולים 25 דק' למשחק :roll: ). הספרס לא היו במשחק גדול, משחק גדול של הספרס זה כשהם קולעים שלשות חופשיות והיום הם לא פגעו בשיט מחוץ לקשת, משחק טוב של הקלעים (בונר, גרין, לאונרד, ניל) יכול לתת לספרס נקודת שבירה במשחק 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 7:05 am 
מנהל פורום

נקודת שבירה במושג הטניסאי או הפסיכולוגי? כי במובן הטניסאי כבר יש להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 7:15 am 
Junior

במובן הפסיכולוגי כמובן. לחזור ב1-1 ישאיר את ההיט פייבוריטים בעיני.

להדגיש כמה הנצחון הזה חשוב: פארקר ודאנקן נתנו את התפוקה הקבועה, אבל הספרס הפסידו בגדול בריבאונד, 9 רב' פחות מההיט, אמור להיות הפוך. הספרס קלעו 41.7% מהשדה, ו7-23 מחוץ לקשת (30.4%, אחת מקבוצות השלשות הטובות בליגה). הספסל של הספרס 22 נק' באחוזים איומים, של מיאמי קלע 30 נק' ב50% למרות שאין להיט שחקן כמו מאנו מהספסל. לכן אני באמת מאמין שהספרס יכולים להשיג שבירה פסיכולוגית במשחק הבא אם יחזרו לשחק את ההתקפה הטובה מהחדירות החוצה להנעת כדור ואם הזריקות יפלו מ3.

אגב מיאמי לא נראו טוב במשחק 1 מול הבולס אינדי והספרס, וזה עניין של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 7:30 am 
Junior

טוני פארקר ספין מוב:
http://www.youtube.com/watch?v=kmX7Lwxe9Mo
http://www.youtube.com/watch?v=ouBF59c6DrA
http://www.youtube.com/watch?v=2wNpHWyjVFg
http://www.youtube.com/watch?v=8FTCMBpOIAU
והלילה:
http://www.youtube.com/watch?v=Iu6G8vGUZM8
פשוט גאון.

ציטוט:
לברון יגיע לדרוס במשחק 2 ואין לי ספק בזה.

אוקי עכשיו אני בספק. שאלו אותו במסיבת עיתונאים איך הוא מתכוון להעלות את היעילות שלו אחרי 18 נק' מ16 זריקות. הוא אמר בתרגום חופשי, "החטאתי כמה זריקות טובות אבל היו לי גם 18 רב' ו10 אס' כך שאני לא דואג לגבי הסקורינג שלי". אה, נהדר! נותר לקוות שפיו וליבו שווים. אם ככה אני מציע לספרס לשחד את מחשבי הסטטיסטיקה שירשמו ללברון 25 רב' ו15 אס' למשחק, שיהיה מרוצה. מצד שני לברון הצחיק במסיבת עיתונאים כשהעלה תהייה איך לעזאזל הספרס עשו 21 "נקודות מהזדמנות שניה" מ6 אופנסיב ריבאונד תוך כדי חישובים מתמטיים מרשימים תחת לחץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 8:53 am 
Junior

לא ראיתי את המשחק לצערי, אני קצת מתבלבל מהתגובות שלכם אז אשמח להבהרה...
הנה ההצהרות:
הספרס היו גדולים, בוש היה חלש, וייד בינוני בלי נקודות ברבע האחרון, לברון אנמי ( עם טריפל דאבל שכולל 18 ריבאונדים נשמע לי שהוא היה בכל מקום במגרש בסקור נמוך יחסית) ובכל זאת היה 90-88 דקות בודדות לסיום?
הדברים לא משתלבים לי בראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 9:03 am 
Junior

הספרס במשחק סביר, ממש לא היו גדולים מבחינה התקפית.
וייד ובוש היו בסדר גמור עד הרבע האחרון (בו פארקר קלע יותר נקודות משלושת הגדולים של מיאמי), טובים יותר מרוב המשחקים שלהם בפלייאוף הזה.
לברון לא היה טוב. הספרס קפצו עליו לדאבל טים בפיק-רול והתכווצו לצבע, הוא מסר המון ולדעתי לברון יסיים את הסדרה בממוצעי טריפל דאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 9:08 am 
Junior

בוש היה טוב עם 13 נקודות ו-5 ריבאונדים עם 6-16 מהשדה?
טוב.
אני אחפש מישהו שהקליט או מקור הורדה.
נשמע לי משחק מעניין לצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 9:22 am 
Junior

עד הרבע האחרון כן. ברבע האחרון בוש היה 0-4 מהשדה, ו-וייד לא קלע נקודה, אז לא משחק טוב שלהם, אבל מצד שני מיאמי הגיעו לגמר כשוייד ובוש נותנים יחד 26.4 נק' למשחק (לחשוב שלפני שנתיים וייד לבד היה עושה את זה...) כך שזו היכולת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 10:21 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
תהרוג אותי איך אפשר לדבר באותה נשימה על איך לברון עצר את מיאמי ועל משחק מצוין של וייד ובוש, כשוייד לא קולע נקודה ברבע האחרון (ובכלל לא מורגש בו). על בוש בכלל אני לא מבין על מה אתה מדבר.

אתה מדבר אליי? האמת היא שאתה צודק, השניים באמת היו חלשים ברבע האחרון, אבל נתנו בסך הכל משחק טוב, בעיקר וויד - בטח ובטח ביחס לאופן שבו הם שיחקו מול אינדיאנה. וויד נתן מחצית ראשונה נהדרת.
תן לי להמר שקמת רק למחצית השניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 10:25 am 
מנהל פורום

ברור. אבל גם לברון היה טוב מאוד עד הרבע האחרון. בכל מקרה ברור שזו הקבוצה של לברון אבל יש גבול לכמה הנחות החברים שלו יכולים לקבל. שלא לדבר על המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 10:40 am 
Junior

משחק נהדר וכיפי, אני מסכים עם הניתוח של פלאש, הספרס לא היו טובים במיוחד לאורך המשחק והחטיאו המון זריקות חופשיות לחלוטין. ההתעלות של פארקר ברבע האחרון (מדהים כמה אנרגיה יש לבחור) סגרה את הסיפור לספרס למרות המשחק הבינוני.
כמו שחשבתי מיאמי בלחץ כשפארקר נכנס לצבע וככה הקלעים מקבלים זריקות נהדרות. אם הקליעות האלה ייכנסו במשחק 2 מיאמי בצרות צרורות.
ראו ברבע האחרון כמה זה חסר יעילות לשים את לברון על פארקר, תוך סקרין אחד או שניים מתחלף השומר ממילא וככה פארקר קיבל בידודים נוחים יחסית על מייק מילר.
בוש במשחק נהדר? הלוואי וימשיך ביכולת הזאת. אז הוא קלע כמה ג'אמפרים וספין מוב נאה אחד. בשאר הזמן הוא היה רך באופן מדהים ודאנקן שלט לחלוטין בצבע בשני צדדי המגרש.
וויד נתן משחק טוב בחצי הראשון בלבד. בחצי השני הוא נעלם ולא רק באשמתו. לברון מעדיף להוציא כדור לקלעים וויד כמעט ולא מקבל ממנו כדורים. מצד שני היה מהלך קריטי שהוא קיבל כדור באיזור העונשין, עשה את הסטפ-בק היעיל שלו אבל מחוסר ביטחון הוציא כדור לצ'אלמרס לפינה שנתקע בלחץ של פארקר ומיאמי איבדו כדור ל-24 שניות.
אבל כל זה מזערי בעיניי. כמה שאני אוהב את לברון במשחק הזה הוא מדגים את הבעייתיות שלו. רבאק, תעזוב כבר את השיתופיות ותתחיל להיכנס לסל, תהיה אגרסיבי, תסבך את דאנקן בעבירות, זה מה שמצופה ממך. יותר מדי ג'אמפרים, יותר מדי מסירות ו"פרגון". חסר לו את הקילר אינסטינקט שקופץ אצלו החוצה לעתים נדירות מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 12:29 pm 
Junior

ראובן כתב:
ברור. אבל גם לברון היה טוב מאוד עד הרבע האחרון. בכל מקרה ברור שזו הקבוצה של לברון אבל יש גבול לכמה הנחות החברים שלו יכולים לקבל. שלא לדבר על המאמן.

על הנייר טריפל דאבל אבל הוא קלע אולי 12 עד הרבע האחרון. אפילו בפעמים שהוא היה באותיות או עבר את השחקן שלו, הוא החליט לרוב למסור. אני יכול להבין מה עובר לו בראש, שחקנים חשובים במיאמי לא בעניינים והוא מנסה להכניס אותם כמה שיותר למשחק כי צריך אותם בשביל אליפות. אבל שורה תחתונה, מיאמי יותר טובים כשלברון תוקף כמו ג'ורדן ולא כמו מג'יק, בפלייאוף 2011 רק בארבעה משחקים לברון זרק יותר מ20 זריקות. בפלייאוף 2012 הוא הבין וזרק יותר מ20 זריקות כבר ב16 משחקים, פי ארבע משחקים, זכה באליפות, וגם ירד למספרי האס' של ג'ורדן וקובי-5.6 אס' למשחק בפלייאוף. בפלייאוף 2013 רק בשלושה משחקי פלייאוף לברון זורק יותר מ20 פעם. 16, לעומת 3-4. שימשיך כך.

סיום המשחק - מדהים. אחרי שהספרס עלו ל88-81 2 דק' לסוף, הם קיבלו צעדים וסל מלברון, מאנו העיף שלשה משוגעת ומוקדמת, עבירה על ריי אלן בשלשה וכך תוך חצי דקה זה הפך ל88-86. רציתי לשבור משהו. שתי הקבוצות החליפו עונשין. ואז המהלך המשוגע של פארקר, איבד את הכדור איזה 5 פעמים ב5 שניות האחרונות של השעון, פארקר ירד על הברכיים, סובב את לברון, זריקה בקפיצה קדימה שהתגלגלה פנימה ואיך אמרו, אם היו לו ציפורניים יותר ארוכות לא הייתה נחשבת. פארקר מקבל הוראות מפופ והולך להעביר פסק זמן לספרס, כשדאנקן ומאנו הקשישים שהשיגו הכל מקשיבים למי שהתחיל לידם כילד חסר ניסיון שנחנק במאני טיים. גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 12:47 pm 
Hall of Famer

לצערי ראיתי רק את הרבע האחרון, ואני חייב לציין שלברון היה בסדר גמור ב-3 דקות האחרונות פלוס מינוס, יצר את כל הנקודות של מיאמי, לא החטיא אף זריקה למיטב זכרוני, והמסירות שלו היו מצויינות (מסירה לבוש החטיא זריקה קלה בצבע ולברון תיקן, מסירה לבוש לשלשה חופשית לגמרי שהוחטאה, מסירה לריי אלן שסידרה לו 3 זריקות עונשין). הפשלה הגדולה שלו בעיני הייתה בדקות שלפני כן, הוא חזר למשחק עם 9 דקות לסיום כשמיאמי ביתרון 76-73 והספרס רצו ל-12-3 כשהוא פשוט היה פאסיבי מדי וגם הדברים שהוא כן ניסה פשוט לא הצליחו, אלו 6 דקות שבהן סן-אנטוניו עשתה את הבריחה שלה, ומשם מיאמי כבר לא הצליחה לחזור למרות 3 דקות אחרונות טובות (9 נק' ב-3 דקות האחרונות). שחקן קלאץ' זה לא רק לקלוע את הזריקה בשנייה האחרונה כמו שפארקר עשה נניח, זה לא פחות חשוב לדעת לעצור מומנטומים של היריבה ולברון פשוט לא עצר את המומנטום של הספרס בזמן. אני גם לא ממש מצליח להבין איך הוא הגיע לרבע האחרון עם רק 12 נק' למען האמת, אני מאוד מקווה בשבילו שהוא יבין שזה לא מספיק להתעורר ב-3 דקות האחרונות ושהוא צריך לחזור לתת את ה-30+ שלו למשחק, כי לא נראה שבוש או ווייד מתכוונים לחפות עליו, הסדירה הזו פשוט קמה ונופלת על היכולת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT, רלפי ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: