סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 10:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
פול פירס נדקר 11 פעמים במועדון לילה והיה צריך לעבור ניתוח ריאה משהו כמו חודש לפני פתיחת עונת 2000-1, הוא הספיק לחזור בזמן לתחילת העונה, לשחק 82 משחקים ולתת את אחת העונות הכי טובות שלו בקריירה, לפחות מבחינה אישית.

מי דקר אותו? מגי סימפסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 10:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
:D

אני יכול להגיד (ולא כחסיד של הז'אנר) שזה אחד המשובחים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 07, 2013 11:11 pm 
מנהל פורום

[quote="התותח המפוברק"]לטרל ספריוול קיבל אחרי עונת 03/04 (שבה מינסוטה הגיע לגמר המערב) הצעה להארכת חוזה בסך 21 מיליון דולר ל-3 שנים. ספריוול נעלב מההצעה ואמר לתקשורת - "יש לי משפחה להאכיל". באמת מסכן. צחוק הגורל שהעונה האחרונה במינסוטה הייתה הגרועה בקריירה שלו, ובסופו של דבר הוא פרש אחרי העונה ההיא, כשההצעות שהגיעו אליו היו קרובות יותר לשכר המינימום.

ואפרופו הפציעה של בארקלי, אפשר לציין פה פציעות מצחיקות/הזויות - ולדימיר רדמנוביץ' כשהיה שחקן הלייקרס הודיע להם שפרק את הכתף עקב נפילה על קרח בסופשבוע האולסטאר. אחרי כמה ימים הסתבר שהוא שיקר, והוא בעצם פרק את הכתף עקב נפילה במהלך גלישת סנובורד. רדמנוביץ' נקנס ב-500 אלף דולר.

וילי גרין היה אמור לחתום בקיץ 2005 על חידוש החוזה שלו עם פילי. אממה? ביום החתימה, לפני החתימה, הבחור החליט להשתתף בפיקאפ גיים, שנגמר בפציעה בברך לכמה חודשים וחוזה של מיליונים שהלך לפח.

קובי בראיינט נעדר שבוע מהמגרשים עקב חתך באצבע שנגרם כתוצאה מכך שהוא הניח את היד שלו על חלון זכוכית והיד פשוט עברה דרך הזכוכית...
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=1723297

קרלוס בוזר שבר את היד שלו רגע לפני פתיחת העונה הראשונה שלו עם הבולס, אחרי שהוא נתקל בתיק ונפל.
http://sports.espn.go.com/chicago/nba/n ... id=5644724[/quot

וכמובן לא נשכח את דן דיקאו שהצליח לסגור את דלת המונית על היד הקולעת של דירק נוביצקי.
זה נגמר בחבלה קלה במפרק של אחת האצבעות, אבל דיקאו בטוח לא ישן כמו שצריך כמה לילות טובים

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 08, 2013 1:13 am 
Hall of Famer

אנדריי בלאץ' נורה במהלך שוד מכונית ב-2005 וכתוצאה מכך החמיץ את מחנה האימונים של אותה עונה.
אפרופו שחקנים שנורו ודווקא לא באן בי איי - שון ג'יימס בדיוקנז.

עוד כמה נוספים:
טוד מקאלו, מצלצל מוכר? הסנטר ששיחק פעמיים בגמר האן בי איי ופעמיים נטחן עד זוב דם ע"י הדיזל, פרש מכדורסל בגיל מוקדם עקב בעיה ברגל. מה שבטח לא ידעתם שהבחור היה ג'אנקי של מכונות פינבול וארקייד, ויש לו למעלה מ-60 מכונות ארקייד ופינבול בבית, והשתתף אפילו בכמה טורנירי פינבול מקצועניים. לטענתו אגב המתח בפינבול גבוה יותר ממה שהוא הרגיש במשחקי כדורסל.

לוק וולטון נקרא על שמו של מוריס לוקאס, חברו לקבוצה של האבא ביל וולטון.

לקווין גארנט יש קעקוע של מאליק סילי

דיימון סטודמאייר נעצר פעם ע"י המשטרה על אחזקת מריחואנה. מקום המעצר? שדה התעופה, בו הוא פשוט ניסה להעביר את המריחואנה עטופה בנייר אלומיניום דרך גלאי מתכות וכשזה הפעיל את גלאי המתכות, הוא הוציא אותו החוצה, ושם אותו בקופסה ששמים בה חפצים מחוץ לגלאי המתכות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, sir charles, דניאל ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה