סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 8:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2013 9:00 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
קשה לי להאמין שברסה רוצה את תאודוסיץ'. הם נהנים להפסיד בפיינל פורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 10, 2013 9:23 pm 
Hall of Famer

זה בסדר. גם את המשוגע הזה הם יסרסו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 12:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shachaf78 כתב:
ראי, אם אתה יושב במסעדה והמנה שאתה אוכל לא טעימה לך, לא מחליפים אותה? אתה לא מרגיש לא נוח להתלונן על מנה שאתה בחרת במסעדה שאתה בחרת להגיע אליה? כי ככה הרציונל שאתה משתמש בו פועל(והוא די עקום, לפחות בעיני).

לא, כי הרציונל שלך יותר הגיוני. אתה מבקש להחליף לך את המנה, לא מחליפים, אתה סובל, ואתה בכל זאת חוזר למסעדה הזו עוד פעם. זה הרציונל שלך, ואחרי זה אתה מרצה על רציונלים עקומים.
גם בעלי המסעדה לא חייבים לך כלום. הם רוצים שתבוא, כי עליך פרנסתם. אבל אם אתה ממשיך לבוא גם כשאתה סובל ולא טעים לך, והשינוי יהיה יקר להם מאד ולמעשה יעביר אותם מרווח להפסד - אז למה להם לשנות?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 9:17 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
nadav_hacohen כתב:
ראובן כתב:
אם הוארטס יגיע זה לא יהיה כישראלי?

לא. למיטב ידיעתי, הגיור שלו זה סוג של אגדה שהופיעה פעם בויקי ונעלמה משם מאז, למרות שנורטון כתב את זה כאן כעובדה לא פעם.

נורטון כתב:
למה זה יהיה רע למכבי? הלוואי, אחלה פוינט, שהרחק מברצלונה גם ישתחרר קצת מן הסתם, ע"ע רוביו.

קודם כל, רוביו "השתחרר" כי הוא הלך לNBA, זה לא קשור לברצלונה ספציפית אלא לסגנון המשחק השולט בקבוצות העלית של היבשת (שאני יודע שאתה לא סובל, אבל כאמור-לא שייך דווקא לברצלונה). הוארטס הוא שחקן שמאד אהבתי בלבורל, בברצלונה פחות. מאד תלוי מי המאמן שלו. אם פיני גרשון היה המאמן, הייתי הולך עליו בעיניים עצומות-שחקן פיק'נרול מצוין וחכם. אם זה בלאט שנטה להתבסס יותר על אמריקאים מהירים ואתלטיים, לא בטוח. וכן הלאה לפי סגנונות מאמנים.

א. לא יודע בדיוק מה אתה רוצה, חשבתי שזו עובדה, שמעתי על זה בדיוק פעם אחת, והנחתי שזה נכון. אם אתה אומר שלא, אז לא. אנעארף. לי לא היתה סיבה להניח שזה לא נכון. אבל לא נורא, העיקר שנכנסת בי על כלום

ב. סגנון המשחק באירופה בדרך כלל אכן מגעיל, אבל זה של ברצלונה בשנים ההן היה מגעיל שבעתיים ובמיוחד. (השנה זה קצת השתפר ממה שראיתי)

שמע, אתה חתיכת רגשן לעומת הוואן ליינרים הנונשלנטיים שאתה מנסה להעיף מדי פעם. מי נכנס בך? אתה כתבת את זה כמה פעמים כעובדה, זו עובדה. פשוט זוכר שכתבת כאן "הרכז היהודי הטוב בעולם" וכל מיני כאלה. עכשיו, מי שמכיר את ויקיפדיה, יודע שפריט מידע כזה יש לבדוק בעוד אי-אלו מקורות (נניח, אתה מתאר לעצמך שהאיש היה יהודי והתקשורת כאן לא היתה עושה מזה פסטיבלים לפני כל משחק נגדו?). לא בדקת? לא נורא, לא נכתוב עליך וואן-ליינר. רק ציינתי. עכשיו אתה יכול להרגע עם איזו תרפיסטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 11:17 am 
Junior

shachaf78 כתב:
אגב, יש לא מעט מקרים של קבוצות שפיצו את האוהדים שלהם בעבור עונה מסריחה במיוחד.

הזכרת לי סיפור ישן, אני כמעט בטוח שהוא נכון, ביטלא ואנשי ההיסטוריה יוכלו לאשר או להכחיש את הידיעה.
הייתה עונה אחת שבה הקהל בכפר בלום הלך והידלל, החליטה הנהלת הקבוצה לפתוח את כל המשחקים בחינם לציבור.
באו בעלי המנויים ואמרו: "הלו! אנחנו שילמנו על זה!"
אז למנויים נתנו מנוי חינם לעונה הבאה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 11:53 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מה זאת אומרת "יש לבדוק". מה, אני כתב בעיתון שאני צריך לבדוק את זה? ראיתי שהוא יהודי, הנחתי שזה נכון. ואם אתה אומר שלא, אז לא. אנעארף. אני לא כתב, ולא מתיימר להיות כתב ומעולם לא גרמתי או נתתי למישהו סיבה לחשוב שמשהו ממה שאני כותב הוא מדויק לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 12:48 pm 
Hall of Famer

אתה לא צריך כלום. גם תקרא מה כתבתי בהמשך, שאפילו וואן ליינר לא יוקדש לך. אנחנו כותבים בפורום, ובפורום אנחנו משתדלים להביא נתונים אמיתיים, ואתה פשוט זכור לי כיוזר שלקח את "מרסליניו היהודי" הכי רחוק-במובן הזה שהתייחסת לזה כעובדה בדוקה ועל סמך זה שרבבת אותו לת'רדים כמו היהודים הטובים בעולם או משהו דומה.

עכשיו, לא "האשמתי" אותך בשום דבר. ציינתי עובדה פשוטה, שאתה נהגת לציין שהוא יהודי. סה טו. כאמור, היות שאתה יוצא מנקודת הנחה שאני מחפש לריב, והיות שלמרות שהוואן-ליינרים שלך העליבו הרבה יוזרים לאורך השנים אתה מתגלה כרגשן גדול לגבי עצמך, אתה נעלב ומחפש את הנקודה האישית. היא לא קיימת למעט העובדה שציינתי אותך כיוזר שכתב משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 4:14 pm 
Sophomore

בינתיים שוב פעם מסתמן במכבי סגל בינוני למדי...
אלכס טיוס, טייריס רייס התותח מהליגה האיטלקית או אהרון ג'קסון, ליאור מרגריניהו, שון ג'יימס כסנטר התותח והאקס פאקטור מהספסל הלפרין...

רוצו אל משרדי הכרטיסים הקרובים לביתכם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 4:33 pm 
Hall of Famer

ואולי גם אחד מכוכבי חיפה היום, סמית' או קלאת'ס.

אגב כוכבי חיפה, מעניין מה יהיה עם מקל. מצד אחד הרכז הישראלי הטוב ביותר היום (ואולי השחקן הישראלי הטוב ביותר), ואלקטרה לא אוהבת לוותר על כאלה. מצד שני, בחור עם ביצים שידרוש מעמד. גם ייתכן ויחכו לו הצעות מפתות מאירופה, בעיניי אגב הוא יכול לשחק בהצלחה בכל מועדון ביבשת, כולל כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 4:38 pm 
Hall of Famer

ואז אני נכנס לתומי לוואלה ורואה את זה: http://sports.walla.co.il/?w=/151/2650208&m=1

אני לא חושב שלמקל יש מקום בNBA (איטי מדי), אבל בהחלט חושב שהוא בשל לשחק ולהוביל במועדון גדול באירופה. הוא אחד הרכזים האירופאיים החזקים ביותר פיזית, חכם מאד, חודר מצוין, שיפר את הקליעה. שחקן נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:17 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
ואולי גם אחד מכוכבי חיפה היום, סמית' או קלאת'ס.

אגב כוכבי חיפה, מעניין מה יהיה עם מקל. מצד אחד הרכז הישראלי הטוב ביותר היום (ואולי השחקן הישראלי הטוב ביותר), ואלקטרה לא אוהבת לוותר על כאלה. מצד שני, בחור עם ביצים שידרוש מעמד. גם ייתכן ויחכו לו הצעות מפתות מאירופה, בעיניי אגב הוא יכול לשחק בהצלחה בכל מועדון ביבשת, כולל כולם.

מסכים עמך בנוגע למקל, עוד בעונה הראשונה שלו במכבי אני זוכר שבגביע ווינר, הוא הצליח כמעט לבד להוציא את מכבי מבור של איזה 20 הפרש מול ירושלים והתפנק לאחר מכן בייבוש ממושך על הספסל על ידי פיני גרשון. מלבד מקל אני חושב שגם דונטה סמית' שווה בדיקת יורוליג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:30 pm 
Hall of Famer

לדעתי מכבי לא תעשה כלום בכוון מקל אם אוחיון יישאר, ופה בדיוק הבעייה שלה. אני בדיעה שאין שום סיכוי שאוחיון יישאר, אבל אני לא יודע אם במכבי חושבים כמוני. למעשה אני בטוח שלא. מה שיקרה זה שמכבי תישאר בלי שניהם, אחרי מלחמה ארוכה מול קובאן שלהערכתי אין לה סיכוי לנצח.
ולגבי מקל, יכול להיות שיזרמו אליו הצעות מאירופה, ויכול להיות שלא. בואו לא נשכח שהוא הגיע לחיפה העונה אחרי שחיכה כמה חודשים להצעה מאירופה, מישהו, כלשהו... והיא לא באה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:35 pm 
Junior

אם היית קורא את הכתבה שהבאת על נאנטר האלופה הצרפתית, היית רואה שהיא דווקא הציעה לו חוזה, מה שכן, באותה נקודת זמן זו היתה הצעה שולית למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:39 pm 
Hall of Famer

אז ענית לעצמך... הוא קיבל הצעה מקבוצה שבאותו זמן היה ספק אם היא אפילו קבוצת פלייאוף בליגה לא מי יודע כמה כמו הליגה הצרפתית. זה לא ממש נחשב. עכשיו קל להציג את זה כמו פספוס, אבל באותו זמן זה היה נון-סטרטר זניח לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:48 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע מה ההצעות שהגיעו או לא הגיעו למקל, אבל כדורסל זה ענף דינמי. בכושר הנוכחי, מקל הוא לדעתי אחד הרכזים האירופאיים הטובים, ואני לא חושב שאני נסחף. בטח אם חיפה יצליחו לקחת אליפות, המניות שלו גבוהות יותר מאשר בשלב שבו הוא הגיע לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:50 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אז ענית לעצמך... הוא קיבל הצעה מקבוצה שבאותו זמן היה ספק אם היא אפילו קבוצת פלייאוף בליגה לא מי יודע כמה כמו הליגה הצרפתית. זה לא ממש נחשב. עכשיו קל להציג את זה כמו פספוס, אבל באותו זמן זה היה נון-סטרטר זניח לחלוטין.

ואגב, "לא מי יודע כמה" וכאלה, אבל צריך לומר שלפי הכתבה שעשו בוואלה על נאנטר, אמנם יש לה את התקציב הכי נמוך בליגה הצרפתית-אבל זה תקציב בסדר גודל של מכבי חיפה, האלופה הפוטנציאלית של הליגה הישראלית ואחת הקבוצות העשירות בה. אז הצרפתים אולי זורקים את הכסף בחוסר יעילות, אבל זה לא אומר שאין להם אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:56 pm 
Hall of Famer

בוא לא נשכח שלחיפה יש גם תקציב אטבים בלתי רשמי... בקיצור, אם מקל היה רוצה כסף הוא היה מגיע לחיפה מלכתחילה ואולי גם למכבי. העניין הוא שזה לא רלוונטי. הטענה היחידה שלי פה זה שמבחינת מקל, כשהצעה מקבוצה כמו נאנטר הונחה לפניו באמצע העונה כשנאנטר נראתה כמו קבוצת מרכז-תחתית בליגה אירופית בינונית למדי - ההצעה הזו לא באמת נחשבת. בפועל הוא ישב חודשים בבית ולא קיבל שום הצעה אטרקטיבית. מה זה אטרקטיבית? כזו שלא עדיף לשבת בבית במקום לקחת אותה, לא משהו בשמיים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' יוני 11, 2013 5:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

guyancho כתב:
בינתיים שוב פעם מסתמן במכבי סגל בינוני למדי...
אלכס טיוס, טייריס רייס התותח מהליגה האיטלקית או אהרון ג'קסון, ליאור מרגריניהו, שון ג'יימס כסנטר התותח והאקס פאקטור מהספסל הלפרין...

רוצו אל משרדי הכרטיסים הקרובים לביתכם!

אלכס טיוס דוקא נתן פלייאוף מוצלח מאוד ונראה שהשתפר. ארון ג'קסון שחקן שאני אוהב למרות העונה הלא טובה בצסקא. טייריס רייס אאל"ט מבאיירן מינכן, מייק גרין המועמד מהליגה האיטלקית (שחקן טוב, מאוד פעלתן, ריבאונדר מוסר וחוטף מצויין, אבל מאבד לא מעט ובעיקר קולע באחוזים רעים מאוד (35% מ-3 זה לא נורא אבל 39% מ-2 כן)).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 5:58 pm 
Sophomore

נדב, אני חושב שאתה נסחף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 6:00 pm 
Hall of Famer

אולי. מצד שני, גם כשראיתי את קלי מקארת'י ברעננה ואמרתי שהוא שחקן יורוליג אמרו לי שאני נסחף, וגם כשראיתי את ג'רמי פארגו בתחילת הדרך בגלבוע ואמרתי שהוא שחקן יורוליג אמרו שאני נסחף, ואפילו כשאמרתי על פניני בבני השרון שהוא אחד הישראלים הטובים באותו זמן ושיש לו מקום באלקטרה-אמרו שאני נסחף. אז אני אחיה עם זה, ואחכה לראות מה ייצא עם מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 6:04 pm 
Hall of Famer

אם לאוחיון יש מקום בסגל של קבוצה כמו קובאן, ודאי שלמקל יש מקום בקבוצות בדרג העליון של היבשת. זה עוד לא אומר שההצעות יזרמו אליו אוטומטית. מבחינתו היה לו מקום בקבוצת צמרת באירופה גם העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 6:36 pm 
Senior

עושה רושם שפדרמן שוב בונה סגל יורוקאפ לתפארת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 6:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נדב, כשמקארתי היה ברעננה עוד לא היה יורוליג (ותרשה לי להגיד שגם גדולי אוהביו - ואני אחד מהם - לא היו מזדרזים לקבוע את זה על סמך עונה אחת מצוינת ועונה אחת חלשה). אני חושב שבגיבעה הוא הראה לכולם שהוא שחקן שהתיקרה שלו מאוד גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 6:47 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אולי. מצד שני, גם כשראיתי את קלי מקארת'י ברעננה ואמרתי שהוא שחקן יורוליג אמרו לי שאני נסחף, וגם כשראיתי את ג'רמי פארגו בתחילת הדרך בגלבוע ואמרתי שהוא שחקן יורוליג אמרו שאני נסחף, ואפילו כשאמרתי על פניני בבני השרון שהוא אחד הישראלים הטובים באותו זמן ושיש לו מקום באלקטרה-אמרו שאני נסחף. אז אני אחיה עם זה, ואחכה לראות מה ייצא עם מקל.

כמובן שאשמח אם תהיה צודק, בינתיים נכוחנו בדי הרבה שחקני יורוקאפ שהקפיצה ליורוליג הראתה שהם לא לרמה הזו. בינתיים מקל לא שיחק בברמות היורוקאפ בכלל, תקנו אותי אם אני טועה...
התכונה שאני אוהב במקל זה שהוא לא חשש ממגע בכלל. הוא מסוג השחקנים שאוהבים לקבל מכות ואוהבים משחק אגסיבי, הדרך בה הוא מונע מגבוה עמדה בפוסט צריכה להלמד על ידי כל הליאור אליהוים של העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 6:56 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
עושה רושם שפדרמן שוב בונה סגל יורוקאפ לתפארת.

טוב שאתה לא נסחף, אפילו לא קצת, הסגל של מכבי השנה אולי לא היה טוב במיוחד, אבל בכל זאת הגיע להצלבה ביורוליג, זה לא שעפו בסיבוב הראשון בבושת פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: