סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 8:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 8:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shachaf78 כתב:
עושה רושם שפדרמן שוב בונה סגל יורוקאפ לתפארת.

אז כשמביאים משקיעים זה לא טוב, וכשיש שמועתי של עונת המלפפונים זה גם לא טוב.

גל מקל... אוהב אותו מאוד. מסכים עם נדב שאין לו מקום באן בי איי. כדרור לא מספיק טוב, ומהירות לא מספיקה. אני לא פוסל שהוא יכול להצליח בליגת הקיץ במילווקי, אבל משם ולהגיע למחנה סופי ולשרוד את הסגל הסופי הסיכוי נמוך מאוד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 8:20 pm 
Senior

כשיש שמועות על זה שהגארד הבכיר כביכול שמכבי רוצה להביא יגיע מהליגה הגרמנית זה בהחלט לא מספיק טוב. מה לעשות שאנחנו לא בכדורגל(ואולי חבל שהבוס לא מהכדורגל, כי הבוס מהכדורגל לא קמצן ומומחה ספינים דגול כמו פדרמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 8:31 pm 
Sophomore

מה רע בארון ג'קסון? רכז די סולידי.לא כוכב גדול.אבל אני אוהב אותו.אם כי אני חושב שהיקמן לצידו זה לא ציוות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 8:47 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
כשיש שמועות על זה שהגארד הבכיר כביכול שמכבי רוצה להביא יגיע מהליגה הגרמנית זה בהחלט לא מספיק טוב. מה לעשות שאנחנו לא בכדורגל(ואולי חבל שהבוס לא מהכדורגל, כי הבוס מהכדורגל לא קמצן ומומחה ספינים דגול כמו פדרמן).

וגם קו אחורי של שני גארדים מהליגה הישראלית נשמע מעאפן, בטח בהתחשב בזה שלפני הליגה הישראלית אחד מהם היה בקולג', והשני בבלגיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 8:49 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:

תזכיר לי, בטובך, מאילו ליגות הגיעו פארגו, פרקינס, טרנס מוריס ושון ג'יימס ולעומת זאת, מאילו ליגות הגיעו דיוויד לוגאן, גיורגי שרמדיני, ניק קיינר מדלי ואהוב ליבך ריצ'י הנדריקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 9:28 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
shachaf78 כתב:

אז כשמביאים משקיעים זה לא טוב, וכשיש שמועתי של עונת המלפפונים זה גם לא טוב.

גל מקל... אוהב אותו מאוד. מסכים עם נדב שאין לו מקום באן בי איי. כדרור לא מספיק טוב, ומהירות לא מספיקה. אני לא פוסל שהוא יכול להצליח בליגת הקיץ במילווקי, אבל משם ולהגיע למחנה סופי ולשרוד את הסגל הסופי הסיכוי נמוך מאוד.

כדרור ומהירות הם הבעיות היותר קטנות של מקל,עם הקליעה שלו שאמנם השתפרה ,אבל היא עדיין לא ברמה של הNBA.אני גם לא בטוח עד כמה החדירה שלו תהיה אפקטיבית מול שומרי NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 10:05 pm 
Hall of Famer

מה זה חדירה אם לא מהירות (או יותר נכון זריזות) וכדרור?
העניין של כדרור קריטי מאוד, כי דווקא חלק נכבד מהרכזים המחליפים בליגה הם כאלו שחיים על הגנה לוחצת ורגליים זריזות.
עם יכולת קליעה בינונית אפשר להסתדר, ע"ע פאבלו פריג'יוני שבאירופה היה נגר ובאן בי איי נתן אחוזים לא רעים העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 10:09 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
מה זה חדירה אם לא מהירות (או יותר נכון זריזות) וכדרור?
העניין של כדרור קריטי מאוד, כי דווקא חלק נכבד מהרכזים המחליפים בליגה הם כאלו שחיים על הגנה לוחצת ורגליים זריזות.
עם יכולת קליעה בינונית אפשר להסתדר, ע"ע פאבלו פריג'יוני שבאירופה היה נגר ובאן בי איי נתן אחוזים לא רעים העונה.

יכולת סיום?צעד ראשון?,אבל בכללי אתה צודק.
עם יכולת קליעה בינונית אפשר להסתדר כשאתה יכול לחדור לסל מה שאתה רוצה,מה שבNBA כנראה לא יקרה למקל.
פריג'יוני נגר?אתה בטוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 11, 2013 10:53 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
shachaf78 כתב:

טוב שאתה לא נסחף, אפילו לא קצת, הסגל של מכבי השנה אולי לא היה טוב במיוחד, אבל בכל זאת הגיע להצלבה ביורוליג, זה לא שעפו בסיבוב הראשון בבושת פנים.

אולי לא סגל של יורוקאפ אבל גם לא רחוק מכך. למכבי יש שני דברים שמעלים את הסגל ברמה או שתיים. אחד זה המאמן והשני זה הקהל בנוקיה, אחד מהטובים באירופה. הסגל הזה במלחה עם דרוקר כמאמן כנראה לא ממריא רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 1:13 am 
Junior

Att כתב:
rony כתב:
shachaf78 כתב:

טוב שאתה לא נסחף, אפילו לא קצת, הסגל של מכבי השנה אולי לא היה טוב במיוחד, אבל בכל זאת הגיע להצלבה ביורוליג, זה לא שעפו בסיבוב הראשון בבושת פנים.

אולי לא סגל של יורוקאפ אבל גם לא רחוק מכך. למכבי יש שני דברים שמעלים את הסגל ברמה או שתיים. אחד זה המאמן והשני זה הקהל בנוקיה, אחד מהטובים באירופה. הסגל הזה במלחה עם דרוקר כמאמן כנראה לא ממריא רחוק.

הגזמת קצת. הסגל הזה עדין ראשון בישראלים, סנטר הכי טוב בליגה, לוגן זר ליגה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 1:13 am 
Senior

rony כתב:
shachaf78 כתב:

תזכיר לי, בטובך, מאילו ליגות הגיעו פארגו, פרקינס, טרנס מוריס ושון ג'יימס ולעומת זאת, מאילו ליגות הגיעו דיוויד לוגאן, גיורגי שרמדיני, ניק קיינר מדלי ואהוב ליבך ריצ'י הנדריקס?

פארגו, פרקינס, מוריס וג'יימס הגיעו מאותה ליגה שהגיעו טרה סימונס, אלטון בראון, ג'ייסון וויליאמס ואארון מגי. אי אפשר לבנות קבוצה שלמה מלאה בהימורים. אפילו הקבוצה שהחזירה את מכבי לצמרת עם מקדונלד(הוביל קבוצה לפיינל פור) והאפמן לא הייתה כזאת, שלא לדבר על השושלת. פארגו מדגים את זה יפה. אם מייקל טורנס חוטף את התקף הלב שלו חודשיים מאוחר יותר, מכבי הייתה נראית כנראה אחרת לגמרי, ופארגו בכלל לא היה מגיע לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 1:18 am 
Junior

שחף, בגדול אני די מסכים עם הטענות שלך נגד מכבי בשנתיים האחרונות, רק מה, אני לא סובל את טיעוני פארגו טורנס (באופן כללי, לא שלך אישית).
מי אמר שטורנס לא היה נהפך להיות שחקן כמו פארגו? אולי אפילו יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 7:42 am 
Hall of Famer

שחף, אבל עוד לא בנו קבוצה שלמה, בינתיים אפילו לא חצי קבוצה, אז איך הגעת לסגל יורוקאפ? כל כך מגוחך בעיני לחרוץ דיעה על סגל שעוד בכלל לא קיים על סמך שמועות ומלפפונים שאני מניח שלפחות חצי ממה שאנחנו שומעים זה הדלפות של סוכנים שרוצים לנפח את המנייה של השחקנים שלהם. חוץ מזה, הטענה שלך פשוט לא רלוונטית לנקודה שלי, אני לא אומר שכל זר שמגיע מישראל הוא תותח וכל זר מספרד הוא נפילה, הנקודה היא שאתה יכול להביא שחקנים טובים מכל מקום ושחקנים גרועים מכל מקום, זה שאתה מביא שחקן מגרמניה או ישראל לא אומר שהוא גרוע וזה שתביא שחקן מספרד או יוון לא אומר שהוא שחקן טוב, אז לציין כל מיני ארון מגי לא מפריך את הטענה שלי אפילו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 7:49 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דובי, הלב שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 8:22 am 
Sophomore

טוב מסתבר שבהנהלת ילדי דור הזב של מכבי גילו את האשם בפער התקציבי של מכבי והוא.. תחזיקו חזק- דרק שארפ!!!!
האיש שמרוויח כמאה אלף דולר ממש מעיק על תקציב הקבוצה הרבה יותר מליאור מרגריניהו והקבוצה תדרוש ממנו לקצץ כ50 אלף דולר משכרו כדי להחתים את תאודוסיץ ככל הנראה.
בקיצור, כאוהב מכבי- חארות.

על פי ישראל היום (חחוץ מהקטע שם תאודוסיץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 10:34 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
נדב, כשמקארתי היה ברעננה עוד לא היה יורוליג (ותרשה לי להגיד שגם גדולי אוהביו - ואני אחד מהם - לא היו מזדרזים לקבוע את זה על סמך עונה אחת מצוינת ועונה אחת חלשה). אני חושב שבגיבעה הוא הראה לכולם שהוא שחקן שהתיקרה שלו מאוד גבוהה.

אז תקרא לזה "הליגה האירופית", לחיי הדייקנות. יתרה מזאת, חשבתי שהוא שחקן עם פוטנציאל לNBA. ואולי בגבעה הוא "הראה לכולם שהוא שחקן עם תקרה מאד גבוהה", בפועל הוא הגיע אחרי הגבעה לראשל"צ ובדרך מקרה לירושלים ולהזנקת הקריירה שלו דרך הזכייה ביול"ב, וזה היה בגיל 29 ואחרי 5 עונות של כדורסל מקצועני-רובן ככולן בארצנו הקטנה והקדושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 10:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה לא היה ניטפיקינג, פשוט תהיתי אם כבר זיהית אותו ברעננה בעונה הראשונה שלו.

בגיבעה הוא בהחלט הראה לכולם. מה לעשות שכולם בחרו לא להסתכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 3:28 am 
Junior

ברעננה הוא היה חביב אבל זה בגלל דרוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:00 am 
Sophomore

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2650824&m=1

כצפוי, מכבי מתחילה לשלם את המחיר על העונה הרעה. זו לטעמי רק הסנונית הראשונה וזה עוד יבוא לידי ביטוי בירידה בהכנסות מספונסרים ובירידה במספר המנויים. כך שמי שמצפה לקבוצה טובה בהרבה בעונה הבאה עוד עלול למצוא את עצמו עם קבוצה בעלת תקציב נמוך יותר, שצריכה להחתים עוד כמה שחקנים מובילים אחרי שחוזיהם של שחקנים כמו אוחיון, סמית' וג'יימס עולים משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וכבר חשבנו (לפחות רובנו, עושה רושם) שצביקה שרף הוא פרשן גרוע. פיני גרשון יגרום לנו להתגעגע אל שרף. גם מליניאק, אגב, לפחות מהרושם שמתקבל מהטורים שלו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:15 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
וכבר חשבנו (לפחות רובנו, עושה רושם) שצביקה שרף הוא פרשן גרוע. פיני גרשון יגרום לנו להתגעגע אל שרף. גם מליניאק, אגב, לפחות מהרושם שמתקבל מהטורים שלו.

האמת היא שההליכה לפוליטיקה תעשה לעפר שלח מה שעשתה יציאה לחו"ל לשחקנים כמו קטן ושכטר, ובלי לעשות כלום הוא יחזור לעמדת הפרשן עם שכר כפול. אנשים לומדים להעריך אותו רק כעת, כשבמקומו שמים כל מיני אנשי מקצוע שפשוט לא יודעים לדבר ולפרשן ולעתים אתה תוהה איך החבר'ה האלה אימנו קבוצות מצליחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:21 am 
Hall of Famer

מליניאק דווקא יודע לדבר ולהתבטא (הוא גם יודע להיות בהמה לא קטנה, אגב - ואת זה אני אומר ממקור ראשון), אבל לפחות מהטורים שלו בעיתון נראה שהוא נהנה להתעסק בשטויות. על פיני גרשון, בכל אופן, הוא עדיף אלפי מונים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יוני 13, 2013 10:22 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:22 am 
מנהל פורום

קודי (יובל) כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2650824&m=1

כצפוי, מכבי מתחילה לשלם את המחיר על העונה הרעה. זו לטעמי רק הסנונית הראשונה וזה עוד יבוא לידי ביטוי בירידה בהכנסות מספונסרים ובירידה במספר המנויים. כך שמי שמצפה לקבוצה טובה בהרבה בעונה הבאה עוד עלול למצוא את עצמו עם קבוצה בעלת תקציב נמוך יותר, שצריכה להחתים עוד כמה שחקנים מובילים אחרי שחוזיהם של שחקנים כמו אוחיון, סמית' וג'יימס עולים משמעותית.

אוי ויי שוב יורם ארבל...

אגב זה שגרשון מועמד רציני לפרשון די אומר שהוא לא יאמן גם העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:23 am 
Hall of Famer

מראש אמרתי שהוא לא יאמן העונה. הוא מרוויח יפה אצל אופירה בלי לעשות כלום ובלי אחריות. כמאמן אולי יוכל להרוויח יותר, אבל למה לעבוד קשה ולהיות רציני כשאפשר להרוויח טוב מלא לעבוד באמת ורק לעשות צחוקים.
יורם ארבל וכדורסל - לא הולך ביחד. בכלל, גם הוא כבר מעדיף את ההתחכמויות והשטויות על העברת שידור נורמלי, אבל בכדורסל בולטים גם חוסר העניין וחוסר הידע שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:32 am 
Hall of Famer

ואם זה יהיה ארבל ומליניאק, בכלל זו תהיה חתיכת חזרה אחורה בזמן. הצמד הזה שידר את מכבי באירופה ב-81, 82, 88 , 89 ו-90. עבר קצת זמן מאז....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: