סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 2:37 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
כל עוד פארקר לא על הפרקט אין סיבה שמיאמי תכווץ את ההגנה שלה בכל פעם שחודרים לסל. גם כשפארקר משחק אין סיבה שכל שחקני החמישייה יעזבו את הקלעים וייכנסו לצבע, ראינו כבר שהספרס מאומנים מספיק טוב ולא חסר להם קלעים כדי להעניש.
במקום ספולסטרה הייתי גם מנסה להפתיע עם החמישייה. לואיס במקום האסלם יכול להיות הימור מוצלח, אבל מספולסטרה אני לא מצפה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 3:10 pm 
Hall of Famer

לואיס??? אם כבר מייקל מילר, כשבוש בסנטר ולברון 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 3:18 pm 
Freshman

אין ספק שזאת אופציה יותר ריאלית, אבל אני דווקא אוהב אותו יותר כמחליף ונראה גם שמאוד נוח לו להיות השחקן השישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 3:33 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אלא אם באטייה פצוע ואנחנו לא יודעים, הייתי מנסה להחזיר אותו לרוטציה בשביל ההגנה. בחוץ יותר קל לנצח עם הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 3:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נורטון כתב:
לא בדיוק, שאפתני יותר. חכה כמה שעות.

נבחרת הולנד בכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 4:42 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מה עם...ביל וולטון. גם הוא היה אנדראצ'יבר אם כי להבדיל לקח אליפויות (אחת כמוביל ברור, אחת כתוספת לסלטיקס ענקית). גם עליו יש אנשים שישבעו שהוא השחקן הכי מוכשר ששיחק בעמדה שלו אי פעם. וגם הוא הפך את עצמו לאישיות מדיה מיוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 5:35 pm 
Freshman

כמה נקודות שעלו לי לאחר צפיה חוזרת (אני תמיד כותב באיחור, תתרגלו :P ) :

1. קצת משעשע שג'יימס ג'ונס ושות' מקבלים יותר דקות בממוצע בסדרת הגמר מאשר שהם קיבלו בעונה הרגילה. ועוד בשני משחקים ברצף...
2. חשבתי, כמו שמישהו כתב פה, לנסות את רשארד לואיס, אבל יש לניסוי הזה שני היבטים: האם לואיס הוא הג'וקר שבאמת יתן את ההבדל, והאם סדרת גמר היא הזמן לנסיונות? לא בטוח בכלל.
3. לא עקבתי הרבה אחרי הספרס השנה, מישהו יכול לשתף בסיפור דחואן בלייר? נראה שהוא הוריד קצת במשקל ומהשתי דקות וחצי שהוא שיחק הוא נראה בסדר גמור. דחקו אותו לחלוטין הצידה? בסטטיסטיקה כתוב 6.6 דקות בממוצע השנה. קיבל פה ושם הזדמנויות? ספליטר נפצע, משהו?
4. אני בד"כ לא אוהב להתבטא בסגנון : "השחקנים לא רצו מספיק" ו"לא נלחמו על הפרקט" כי זו פרשנות רומנטית מדי. ספורטאים מקצוענים בסדרת גמר ב-NBA, שיא הקריירה המקצועית, הכבוד האישי שלהם על הכף (ומן הסתם גם הרבה דולרים) תמיד "רוצים". מצד שני, מה הסיפור עם לברון הערב? שחקן אחר בליגה (ואני מודע לויכוחים ולא רוצה להתחיל אותם שוב, אבל ההשוואה מתבקשת) היה זורק 35 זריקות בערב כזה. אז מה אם רק 10 נכנסות. היה זורק. היה מפציץ קצת בהגנה (אני יודע שלברון לא נוטה לעשות הרבה עבירות, אבל 0 במשחק? תוציא עצבים על מישהו. תנסה חטיפה אגרסיבית. אפילו את זה לא?) ובאופן כללי היה.. מראה את עצמו יותר. מדובר פה על לברון ג'יימס, לא על קרלוס ארויו. לפעמים רצף של זריקות שהוחטאו יכול להוביל לערב רע, אני מבין. אבל אנמיות ו-0 השפעה על המגרש זה מאכזב ביותר. מצפה ליותר ממנו במשחק הבא
5. אל תשימו לב, היה לי הימור טיפשי על המתמודד נ' בארקלי במאץ'-אפ, דקה אחרי שהמאץ'-אפ כבר עלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 5:55 pm 
Hall of Famer

הקטע שהיו ללברון 9 נק' בדקה וחצי האחרונות של הרבע השלישי, מיאמי צימקה קצת את הפער והייתה הרגשה קטנה של-או, הנה זה בא, לברון סוף סוף נראה כמו לברון ואולי יהיה כאן איזה קאמבק. ואז מאנו מוצא את ספליטר לדאנק על הבאזר של הרבע, ואז מתחיל הרבע הרביעי, הספרס ממשיכים את הריצה ל-18-2 והופ, אין משחק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 9:16 pm 
Hall of Famer

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 11:08 pm 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
במקום ספולסטרה הייתי גם מנסה להפתיע עם החמישייה. לואיס במקום האסלם יכול להיות הימור מוצלח, אבל מספולסטרה אני לא מצפה לכלום.

אני גם הייתי מפתיע. לומד מקטש ושם את לברון במשחק מספר 4 מחוץ לסגל, מלביש את הווארד ו-וארנדו ושם אותם בחמישיה כדי שביחד עם לואיס יהיו 3 שחקנים גרועים שלא צריכים ללבוש סגל של קבוצת אן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 11:15 pm 
Sophomore

מצד שני,סן אנטוניו הם לא אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 11:17 pm 
Junior

מה עוד שלהם דווקא יש טקס(ס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 12, 2013 11:20 pm 
Junior

יש כאן מישהו שנתקל בשמועה על פציעה מוסווית של לברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:07 am 
מנהל פורום

לא, איפה ראית?

פארקר עשה MRI ויש לו מתיחה בשריר בלבד והוא אמר שהוא מקווה לשחק מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:12 am 
Junior

לא, ג'יימס אמור להיות 100% כשיר. פארקר-לא ברור לי מה השאלה, אם יתברר שיש לו בעיה בגיד הברך, אז? הוא לא ישחק במשחק 4 של הפיינלס עם הזדמנות אולי אחרונה לאליפות? נראה לי הזוי שיש שאלה בכלל.

לברון התדרדר ממשחק למשחק עד כאן, אבל במשחק הבא הוא ישים לזה סוף. לא יודע אם הוא ידפוק 45+15 או אפילו 30 נקודות, אבל הוא האשים את עצמו ודיבר על כמה הוא היה גרוע ושהוא לא הגיע לעונשין אפילו (בכלל-6 עונשין טוטאל בפיינלס), במשחק הבא הוא יבוא אגרסיבי, יעיף את עצמו לצבע יקבל שריקות וילך לקו, הוא יקלע 20-25 לפחות אני מוכן לחתום על זה. לדעתי 30. בצד השני פארקר סופרס-קריטי כי הם הולכים לסגור את הקלעים, אם הוא ישחק פצוע זה יהיה מאכזב מאוד מאוד.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:20 am 
מנהל פורום

הייתה שאלה על פארקר. הוא ירד מהמגרש ברבע השלישי ולא חזר ומאוד כאבה לו הברך ולא סתם הוא עשה MRI. אם היו מגלים למשל קרע חלקי או משהו רציני אחר אני ממש לא בטוח שהוא היה משחק. יש גם ענייני ביטוח וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:25 am 
Hall of Famer

פלאש, אני לא בטוח לגבי לברון. בינתיים אם יש משהו שהקריירה שלו הוכיחה, זה שמצב הרוח שלו, ה "מוד" שאיתו הוא מגיע למשחק, די סטריקי. מול דאלאס, זה היה גרוע משחק אחר משחק, (לפחות מהמשחק השלישי) וכשזה התחיל גרוע, זה המשיך להיות גרוע יותר ויותר.
שנה שעברה, גם היה סטריק טוב, הוא התחיל טוב וסיים טוב.
ב 2007 אגב, שוב, סטריק רע.

עכשיו, יכול להיות שאתבדה (אני מקווה שלא), אבל עד כה לברון רק הוכיח את ההיפך. כשלא הולך לו, ממשיך לא ללכת לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 1:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
רן, גם אני חושב שבארקלי הוא מגדולי השחקנים והוא כנראה שחקן הNBA האהוב עלי, אבל מה לעשות שהוא לוזר ולא רק לוזר, גדול הלוזרים בהיסטוריה.

ואין לי בעיה לא לפתוח את הדיון, אבל אם כבר פתחת, אז עניין ג'ורדן הוא קשקוש. בארקלי התמודד ישירות עם ג'ורדן בקונטנדרית רק פעם אחת (ונתן סידרה נפלאה). בשאר הפעמים הוא לא הגיע לגמר הNBA, אז מה הקשר לג'ורדן? ולהפסיד פעמיים רצוף ליוסטון אחרי שהיית ביתרון 3-1 כשג'ורדן בכלל בפרישה לא ממש קשור לג'ורדן.

אפילו קארל מאלון ופטריק יואינג בעצמם הרימו גבה על ההצהרה הזו שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 2:43 am 
Freshman

עמוס לב כתב:
עומרי1 כתב:

אני גם הייתי מפתיע. לומד מקטש ושם את לברון במשחק מספר 4 מחוץ לסגל, מלביש את הווארד ו-וארנדו ושם אותם בחמישיה כדי שביחד עם לואיס יהיו 3 שחקנים גרועים שלא צריכים ללבוש סגל של קבוצת אן.בי.איי.

השחקן הגרוע הזה שלא ראוי לשחק בנבא, קולע ב15 דקות בממוצע למשחק יותר נקודות מהאסלם, שחקן החמישייה הלגיטימי כמובן, ב20 דקות למשחק. אבל צודק, איך חשבתי להעלות את אחד מקלעי השלשות הטובים במשחק במקום האסלם שבטח מרביץ משחקים של דאבל-דאבל מתחילת הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 6:55 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צ'רלז, זה כבר דורש הבהרות למה הכוונה ב"גדול הלוזרים". בוא נגיד, בארקלי הוא נבחרת הולנד בכדורגל בזמן שמאלון הוא נבחרת אנגליה (מינוס 66).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 7:53 am 
Hall of Famer

כריס וובר מישהו? כל כך לוזר שאפילו לרשימת הלוזרים הגדולים הוא לא מצליח להשתחל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 8:27 am 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
השחקן הגרוע הזה שלא ראוי לשחק בנבא, קולע ב15 דקות בממוצע למשחק יותר נקודות מהאסלם, שחקן החמישייה הלגיטימי כמובן, ב20 דקות למשחק. אבל צודק, איך חשבתי להעלות את אחד מקלעי השלשות הטובים במשחק במקום האסלם שבטח מרביץ משחקים של דאבל-דאבל מתחילת הסדרה.

השנה היא 2008 ואף אחד לא סיפר לי?
בשלוש השנים האחרונות ראשרד לואיס היה מזעזע וכנראה שאתה לא ממש ראית משחקים של ההיט העונה, כי אם היית רואה אותם היית רואה שחקן איטי, ללא שום רגליים שאם הוא פתוח לחלוטין הוא מסוגל מדי פעם לשים שלשה, אבל לשמור או לקחת ריב' הוא לא מסוגל גם אם העונש יהיה להשתתף בחתונה האדומה מהצד הלא נכון (יש הצלחתי להכניס רפרנס למשחק המלכים כמו כל ארה"ב היום בערך). כל פעם שמיאמי ניסו לתת ללואיס דקות ברגעים משמעותיים ולא בגארבג' טיים זה נראה איום ונורא. וזה לא שלמיאמי אין קלעים טובים מהשלוש עם הגנה וריב' משופרים בהרבה מלואיס שאפשר להעלות אותם בחמישיה אם המטרה להעמיד חמישיה התקפית יותר - מילר, באטיה, ריי אלן (אם לואיס הוא הפיתרון שלך לעמדה מספר 4, נראה לי שלשים את לברון בתור פאוור זה טיפ טיפה מוצלח יותר).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 9:19 am 
Hall of Famer

"משחקי הכס"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 3:46 pm 
Junior

לברון מודיע חד משמעית, בחצי חיוך, שהוא יהיה הרבה יותר טוב במשחק 4. אני מאמין לו.
בכשלון הקודם מול דאלאס זכור לי שהוא הפריך את טענות האגרסיביות ב"אתם לא מסתכלים על מה שאני עושה בהגנה" (זה היה מצחיק בסיום החגיגה של טרי ומריון). אחרי משחק 8 הנק' הוא שם טריפל דאבל בסגנון של משחק 1 בסדרה הנוכחית.
יש לי הרגשה שהוא יעשה יותר הלילה, משחק רביעי רצוף שהוא לא מצוין זה מוגזם. הוא מספיק בטוח כדי להודיע שהוא יהיה הרבה יותר טוב, וההרגשה שהוא יעשה איזה 25 - 15 - 10. משחק 3 לא היה אש, אז המשחק הזה יהיה צמוד ויהיה אש. אם לא יהיה משעשע להיזכר במה שהוא אמר לפני שבוע על ההשוואה ללברון 07, במיוחד במשפט האחרון שם:
http://www.youtube.com/watch?v=J5iRJFU4uR4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 6:20 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
עומרי1 כתב:

השנה היא 2008 ואף אחד לא סיפר לי?
בשלוש השנים האחרונות ראשרד לואיס היה מזעזע וכנראה שאתה לא ממש ראית משחקים של ההיט העונה, כי אם היית רואה אותם היית רואה שחקן איטי, ללא שום רגליים שאם הוא פתוח לחלוטין הוא מסוגל מדי פעם לשים שלשה, אבל לשמור או לקחת ריב' הוא לא מסוגל גם אם העונש יהיה להשתתף בחתונה האדומה מהצד הלא נכון (יש הצלחתי להכניס רפרנס למשחק המלכים כמו כל ארה"ב היום בערך). כל פעם שמיאמי ניסו לתת ללואיס דקות ברגעים משמעותיים ולא בגארבג' טיים זה נראה איום ונורא. וזה לא שלמיאמי אין קלעים טובים מהשלוש עם הגנה וריב' משופרים בהרבה מלואיס שאפשר להעלות אותם בחמישיה אם המטרה להעמיד חמישיה התקפית יותר - מילר, באטיה, ריי אלן (אם לואיס הוא הפיתרון שלך לעמדה מספר 4, נראה לי שלשים את לברון בתור פאוור זה טיפ טיפה מוצלח יותר).

לא, השנה היא 2013 ובשנה הזאת לואיס קולע ב39% מהשלוש וקולע יותר נקודות מהאסלם בפחות דקות. אז הרגליים לא כמו פעם (ועדיין יכול להגיע לטבעת בכדרור וגם עשה את זה) ואף אחד לא אומר שהוא צריך לתפוס מקום של קבע בחמישייה, או אפילו להיות שחקן רוטציה בכל הסדרה, אבל במשחק הספציפי הזה, שווה להמר עליו כדי לפתוח את ההגנה כבר מההתחלה. מקסימום לא יילך לא נורא, זה לא שהוא בא על חשבון שחקן שממש מועיל עד עכשיו.
לעלות עם באטיה זה חמישייה התקפית יותר? בשתי הסדרות האחרונות התרומה ההתקפית שלו לא עולה על זו של ג'ואל אנתוני. מילר, כמו שאמרתי, תורם יותר כשהוא עולה מהספסל, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 74 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: