סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 11:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני זוכר בתור ילד את אריה מליניאק כפרשן מעולה ומבריק, מצד שני הייתי ילד. אני גם זוכר את הקדנציה השניה שלו ובכלל לא לחיוב. קשקשן, ממחזר דברים ולא ממש נותן תובנות. השנים שמליניאק היה מחוץ למסגרת הפרשן ומחוץ לעולם הכדורסל כעיסוק מרכזי גם הן צריכות להוריד את האטרקטיביות שלו כפרשן.

ממה ששמעתי מגרשון כפרשן הוא דווקא מאד מאד מעניין, יודע להתנסח, יודע לזהות דברים ולהעביר אותם לצופה. מהזווית של איש מקצוע שמסביר את המשחק הוא מהטובים שהיו פה. הבעיה עם גרשון היא כפולה. הבעיה הגדולה ביותר היא האינטרסנטיות שלו. לאיש אין שום אמת מידה מקצועית ואין לך שמץ של מושג איפה מתחילה הביקורת המקצועית ואיפה נכנסים האינטרסים של האיש. הבעיה השניה היא הבהמתיות שמרימה את הראש בכל הזדמנות אפשרית. לא שוכח לו את התקופה בה הוא פירשן את משחקי ליגת בתי הספר בטלוויזיה החינוכית והוא עסק בלבהות בילדות הצעירות ולספר בדיחות סקסיסטיות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני זוכר אותו כפרשן בשידורי הליגה בערוץ הספורט בהפסקה שבין הקדנציה הראשונה והשניה במכבי, הוא היה נורא ואיום. רק בדיחות, גסויות, וחוסר תובנת כדורסל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:57 am 
Hall of Famer

הוא גם פרשן את משחקי מכבי בקוראץ' 94'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 10:59 am 
Hall of Famer

מליניאק מזמן מתייחס לפרשנות כדורסל כעוד הכנסה צדדית חביבה, ולא עיסוק שמעניין אותו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:36 am 
Hall of Famer

גם אני זוכר את מליניאק כפרשן מאוד לחיוב מהתקופה שהייתי ילד ובכל מקרה, לזכותו תמיד אפשר לומר שהוא מאוד רהוט ולגנותו, לפחות עד כמה שהטורים שלו מלמדים, הוא קצת, איך להגיד את זה? דביל.

בכל מקרה, לדעתי גם הוא וגם גרשון עדיפים על צביקה שרף הנוראי, אבל מבין אלו שיצא לי לשמוע, ארזשטיין מעל כולם וקטש אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:48 am 
Sophomore

rony כתב:
גם אני זוכר את מליניאק כפרשן מאוד לחיוב מהתקופה שהייתי ילד ובכל מקרה, לזכותו תמיד אפשר לומר שהוא מאוד רהוט ולגנותו, לפחות עד כמה שהטורים שלו מלמדים, הוא קצת, איך להגיד את זה? דביל.

בכל מקרה, לדעתי גם הוא וגם גרשון עדיפים על צביקה שרף הנוראי, אבל מבין אלו שיצא לי לשמוע, ארזשטיין מעל כולם וקטש אחריו.

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:48 am 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2650824&m=1

כצפוי, מכבי מתחילה לשלם את המחיר על העונה הרעה. זו לטעמי רק הסנונית הראשונה וזה עוד יבוא לידי ביטוי בירידה בהכנסות מספונסרים ובירידה במספר המנויים. כך שמי שמצפה לקבוצה טובה בהרבה בעונה הבאה עוד עלול למצוא את עצמו עם קבוצה בעלת תקציב נמוך יותר, שצריכה להחתים עוד כמה שחקנים מובילים אחרי שחוזיהם של שחקנים כמו אוחיון, סמית' וג'יימס עולים משמעותית.

האם כניסתם של שני השותפים החדשים להנהלת הקבוצה לא תביא להגדלת התקציב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:49 am 
Sophomore

כן. של פדרמן ורקאנטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:51 am 
Sophomore

-adi- כתב:
קודי (יובל) כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2650824&m=1

כצפוי, מכבי מתחילה לשלם את המחיר על העונה הרעה. זו לטעמי רק הסנונית הראשונה וזה עוד יבוא לידי ביטוי בירידה בהכנסות מספונסרים ובירידה במספר המנויים. כך שמי שמצפה לקבוצה טובה בהרבה בעונה הבאה עוד עלול למצוא את עצמו עם קבוצה בעלת תקציב נמוך יותר, שצריכה להחתים עוד כמה שחקנים מובילים אחרי שחוזיהם של שחקנים כמו אוחיון, סמית' וג'יימס עולים משמעותית.

האם כניסתם של שני השותפים החדשים להנהלת הקבוצה לא תביא להגדלת התקציב?

דני פדרמן כבר הצהיר שלמרות כניסת השותפים תקציב השחקנים לא יגדל. אני מניח שחלק משמעותי מהכסף שהשותפים החדשים הביאו הלך ישירות לכיסם של הבעלים הנוכחיים והיתר ישאר בקופה ליום סגריר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:52 am 
Hall of Famer

פדרמן למיטב זכרוני מנסה ללכת על הסדר חוב במפעלים הפטרוכימיים, לא נראה לי שהוא הולך לעשות השקעות רציניות (או אפילו לא רציניות) במכבי השנה, אבל אולי השותפים החדשים יסיכמו לשים כמה גרושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 12:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עוד בעייתיות קלה של מליניאק היא שהוא אנטי-מכביסט מובהק. זה עלול להגיע למצב שהוא יצהל לאחר סל של היריבה.

ראי, אתה כותב הרבה על הדרישה המופרכת שלנו האוהדים שהבעלים ישקיעו מכספם בקבוצה. זה לא קצת מופרך שבעלים עשירים של קבוצת ספורט, שבד"כ לא מרוויחים את הכסף הגדול מהקבוצה אלא מעסקיהם האחרים (והקבוצה למעשה משמשת לניקוי מס וכסמל סטטוס), משתמשים בכסף האקסטרה שנכנס לתקציב לסגירת חובות של אותם עסקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 1:00 pm 
Sophomore

אם ראי מרשה לי, אענה במקומו: לא!
קבוצת ספורט היא כמו כל חברה אחרת בתשלובת העסקית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 1:03 pm 
Hall of Famer

אז בדרך כלל הם לא מרוויחים מהקבוצה, אבל במקרה הזה כן. הקבוצה היא עסק שלהם כמו כל עסק אחר. לא מופרך בכלל. רווחים מהעסק שלהם הם יכולים לקחת לכיסם או לשים אותו כהשקעה בעסקיהם האחרים. במקרה הזה, ספציפית, זה אפילו יותר בולט. הם מכרו רכוש פרטי שלהם - אחוזים בבעלות על הקבוצה - והכסף שנכנס הוא לגמרי פרטי שלהם.

אם כבר, אם תצא רגע מהקופסה של אוהד ספורט שחושב שחייבים לו - עדיף שיקחו רווח פרטי שלהם מעסק א' שמרוויח ויכניסו אותו לעסק ב' שמפסיד ו/או שקוע בחובות, מאשר שיעשו תספורת לבעלי החוב של עסק ב'. הרבה יותר הגיוני וצודק. אבל זה כבר עניין פילוסופי שחורג מהספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 1:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא חושב שחייבים לי (אני גם לא קונה מנוי אלא מעדיף לראות עם חברים בבית), אבל מצד אחד אני רואה את הסכומים שגולדהאר וקודמיו השקיעו בכדורגל (שלא לדבר על קבוצות בחו"ל) ומצד שני, נכנסים 2 שותפים חדשים למערכת ובמקום להשתמש בכסף שהם משקיעים לשפר את הקבוצה הבעלים הקיימים מכניסים אותו לכיס. הם קוראים לעצמם מועדון גדול אבל לא מביאים שחקנים גדולים. מתי היתה הפעם האחרונה שהם השקיעו בשחקן (חוץ מליאור מרגריניהו)? אאל"ט זו אחת הקבוצות המכניסות באירופה מזכויות שידור וממכירת כרטיסים תוך ניצול מירבי של העובדה שבמשך שנים קיבלו כסף מראשות השידור, השריון ליורוליג והעובדה שאין פה אף קבוצת כדורסל מקצוענית שמהווה להם אלטרנטיבה. הטורקיות וחלק מהספרדיות משקיעות הרבה יותר כל שנה למרות הכשלונות ומכבי שמצליחים יחסית רק חוסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 1:20 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
נכנסים 2 שותפים חדשים למערכת ובמקום להשתמש בכסף שהם משקיעים לשפר את הקבוצה הבעלים הקיימים מכניסים אותו לכיס. הם קוראים לעצמם מועדון גדול אבל לא מביאים שחקנים גדולים. מתי היתה הפעם האחרונה שהם השקיעו בשחקן (חוץ מליאור מרגריניהו)? אאל"ט זו אחת הקבוצות המכניסות באירופה מזכויות שידור וממכירת כרטיסים תוך ניצול מירבי של העובדה שבמשך שנים קיבלו כסף מראשות השידור, השריון ליורוליג והעובדה שאין פה אף קבוצת כדורסל מקצוענית שמהווה להם אלטרנטיבה. הטורקיות וחלק מהספרדיות משקיעות הרבה יותר כל שנה למרות הכשלונות ומכבי שמצליחים יחסית רק חוסכים.

אתה כנראה מסרב להפנים שקבוצת ספורט מקצוענית היא עסק, ושמה שמכרו הבעלים הקיימים לחדשים הוא רכוש פרטי שלהם. כשאתה מוכר רכוש פרטי שלך, לאן הולך הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 3:48 pm 
Junior

ועכשיו הפדרמאניה מאוכזבת מצביקה שרף שלטענתה לא מבקר מספיק את דיוויד בלאט.
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2650938
יצויין, כי חלק מתוכן הכתבה הוא בפירוש נכון, אבל השירבוב של "העדר ביקורת על בלאט", בצירוף הכפשות מיותרות, שוב חושפות פרצוף מכוער ומלא אינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 4:32 pm 
Junior

אתה כנראה מתבלבל. הפדרמניה או הרקנאטיה זה ערוץ 5, לא ואללה!.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 6:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:
נכנסים 2 שותפים חדשים למערכת ובמקום להשתמש בכסף שהם משקיעים לשפר את הקבוצה הבעלים הקיימים מכניסים אותו לכיס. הם קוראים לעצמם מועדון גדול אבל לא מביאים שחקנים גדולים. מתי היתה הפעם האחרונה שהם השקיעו בשחקן (חוץ מליאור מרגריניהו)? אאל"ט זו אחת הקבוצות המכניסות באירופה מזכויות שידור וממכירת כרטיסים תוך ניצול מירבי של העובדה שבמשך שנים קיבלו כסף מראשות השידור, השריון ליורוליג והעובדה שאין פה אף קבוצת כדורסל מקצוענית שמהווה להם אלטרנטיבה. הטורקיות וחלק מהספרדיות משקיעות הרבה יותר כל שנה למרות הכשלונות ומכבי שמצליחים יחסית רק חוסכים.

אתה כנראה מסרב להפנים שקבוצת ספורט מקצוענית היא עסק, ושמה שמכרו הבעלים הקיימים לחדשים הוא רכוש פרטי שלהם. כשאתה מוכר רכוש פרטי שלך, לאן הולך הכסף?

חשבתי משום מה שהשותפים החדשים גם יכניסו כסף. אם באמת הם רק משלמים לפדרמן ושות' בשביל לקבל אחוזים וששמם יהיה במערכת (רק בלי שום הבעת דעה בנושא המקצועי) אז הפדרמנים עשו אחלה מהלך - הורידו מעצמם עול כלכלי תוך הבטחה שאף אחד נוסף לא יתערב להם בהחלטות המקצועיות המופלאות שלהם.
ולגבי השאלה שלך - אם הייתי בעל קבוצה עשיר, הייתי משקיע את הכסף בשיפור הקבוצה ונותן לאנשי מקצוע שמבינים יותר ממני לטפל בנושאים מקצועיים, ואת הבנתי בנושאים כלכליים הייתי משקיע בעסקים האחרים שלי כדי שלא אצטרך לסגור חובות עם רווחי הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:33 pm 
Sophomore

טוב, אז מעניין אם אחרי אובדן האליפות באמת עתידו של בלאט בקבוצה מעורפל.

בכלל - מהמשחקים האחרונים של מכבי בליגה למדנו שחוסר היציבות של סמית' גורמת לו לא להיות שווה למכבי יותר מהחוזה שהיא הציעה לו לפני חודשיים, שלוגאן חי ממומנטומים עצמיים ותו לא, ושאפילו שון ג'יימס הוא לא שחקן כל כך מושלם בשביל להיות סנטר מוביל בקבוצה שרוצה לעוף רחוק.

והלוואי שהמשחק הערב נגד חיפה יזיז קצת דברים בהנהלת מכבי, שמצד אחד מבזבזת כסף על שטויות ומצד שני מביאה זרים שבשורה התחתונה - פחות מוצלחים מאלה של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:36 pm 
Hall of Famer

לדעתי עתידו של בלאט מעורפל עוד לפני היום, בלי קשר לתוצאה. לא רק מצד מכבי. ההפסד היום, כמו שאמרתי, אולי עושה את זה יותר קל להעברה אצל האוהדים, אבל בכל מקרה זה שידוך שנועד לגירושין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:41 pm 
Hall of Famer

זה אמנם לא אומר הרבה, אבל בלאט בראיון שאחרי המשחק אומר שיש לו חוזה לעוד עונה ושאין לו שום כוונה לעזוב. עכשיו, מצד אחד, אני לא מצפה שיגיד שהוא מתפטר, אבל מצד שני, אם הוא היה מאוד רוצה לעזוב אני מניח שהוא היה יכול לנפק גם הצהרה קצת פחות חד-משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:46 pm 
Hall of Famer

ועדיין, לדעתי אם יקבל הצעה ממקום אחר הוא ילך, ואם לא ילך יולך. לא רואה אותו ואת הפדרמנים, בעיקר הילד, ממשיכים לעבוד ביחד. החוזה זה נחמד. כמו אצל אוחיון, מכבי זה fallback בשבילו, תעודת ביטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 13, 2013 11:51 pm 
Senior

לא אכפת לי האמת, אם פדרמן בונה סגל עם טייריס רייס ועוד כל מיני שחקני יורוקאפ עלובים מצידי שדני פדרמן יאמן בעצמו. יש גבול למה שאפשר לעשות עם רמה עלובה כל כך של כישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:43 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זו היתה יותר הצהרה שאומרת "אם הם רוצים שאלך שיפטרו אותי וישלמו לי עד הדולר האחרון"
תסלחו לי על הצרפתית, אבל שילכו להזדיין הפדרמנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:14 am 
Hall of Famer

כן, זה גם מה שאני הבנתי... זה יותר דיבור של "אני לא הולך לוותר לכם על שקל".
הדבר היחיד שישנה את זה יהיה אם הוא יקבל הצעה בקבוצה גדולה באירופה, או איזושהי משרת עוזר ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, uriel17 ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: