סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 4:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

מה יהיה?
מכבי 11 ומעלה 32%  32%  [ 13 ]
מכבי 6-10 27%  27%  [ 11 ]
מכבי 1-5/ בהארכה 12%  12%  [ 5 ]
חיפה 1-5/ בהארכה 5%  5%  [ 2 ]
חיפה 6-10 22%  22%  [ 9 ]
חיפה 11 ומעלה 2%  2%  [ 1 ]
סך הכל הצבעות : 41
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 2:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ברכות למכבי חיפה על האליפות

כמו שטענתי לפני שבוע היורוקאפ יורחב ל48 קבוצות בעונה הבאה (טעיתי כשחשבתי שיהיה איחוד עם גביע האתגר) ולישראל יהיו 2 נציגות במפעל (כנראה אחת מהמוקדמות) חיפה לדעתי תהיה אוטמטית בלשב הבתים וירושלים תשחק במוקדמות. אילת וראשל'צ אמורות לשחק בגביע האתגר.

כל הסגל הישראלי של חיפה(חוץ ממקל) עם חוזה לעונה הבאה וגם לדונטה סמית יש חוזה לעונה נוספת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 2:49 pm 
Freshman

האמת, אין לי כל כך מה להגיד, אני רק עכשיו מתחיל לעכל, די בטוח שאני בסוג של חלום. מה שכן, אני חייב להגיד שאם יש משהו אחד שהיה בקבוצה שלנו העונה זו אמונה (אצלי באופן אישי זה מתבטא בכמה וכמה התערבויות שעשיתי לפני כמה חודשים לגבי זה שאנחנו זוכים באליפות, כשבאחת מהן אפילו זכיתי בכרטיס טיסה לווגאס). השחקנים אצלנו האמינו מהיום הראשון שזו קבוצה שאפשר לקחת איתה אליפות. היו לנו לא מעט רגעים רעים העונה, אני בכדורסל הישראלי כבר מעל לעשר שנים, אני לא חושב שהייתה עוד קבוצה שהייתה קמה מהסיפור של מס הכנסה ומה שזה עשה לנו. היינו בשפל לא מעט פעמים, אין שחקן בקבוצה שלא עשו לו סיקול ממוקד תקשורתי העונה. אני חושב שעל פי התקשורת לא היינו פייבוריטים לנצח בשום סדרה בפלייאוף וגם לא בגמר, אבל מצד שני היה מדובר פה בחבורה של גברים, אף אחד לא צריך שיחות מוטיבציה או שיחות הרגעה, כולם באו לנצח והדבר הבאמת גדול בקבוצה הזו, היא שמדובר בקבוצה שנבנתה על שחקנים שיודעים לנצח.

אם תסלחו לי, וודאי יהיה לי סיכום עונה הרבה יותר ראוי, בינתיים אני אמשיך להתאושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 3:20 pm 
Hall of Famer

זה שלא ממש אכפת לי ממכבי בליגה זה לא סוד, למרות היותי אוהד מובהק שלה באירופה. אבל אגיד כאן יותר מזה - העובדה שכל כך הרבה אנשים כאן ובכלל לא יודעים את נפשם מרוב שמחה על כך שחיפה ניצחה, גורמת לי לחשוב שתפאדל, למה לא. עדיף ככה מדי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 3:21 pm 
Hall of Famer

והאמת היא שזה נכון גם מבחינה מקצועית, כי זה סוג של זעזוע למערכת שעל פניו ולכאורה, צריך רק לעזור לה במאבקים האירופאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 3:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה לא כל כך עבד בפעמים הקודמות, אתה יודע. אולי חוץ מ-2011 וגם זה היה קצת בפוקס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 4:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
זה שלא ממש אכפת לי ממכבי בליגה זה לא סוד, למרות היותי אוהד מובהק שלה באירופה. אבל אגיד כאן יותר מזה - העובדה שכל כך הרבה אנשים כאן ובכלל לא יודעים את נפשם מרוב שמחה על כך שחיפה ניצחה, גורמת לי לחשוב שתפאדל, למה לא. עדיף ככה מדי פעם

גם לי לא כ"כ אכפת שהפסדנו את האליפות כי א) זה כבר לא מרגש ב) אני שמח בשביל קוזיקרו שלקח תואר ג) הקבוצה לא שיחקה טוב העונה אז זה לא שנשדדנו במיוחד. having said that, אני יותר מסתכל על האליפות הזו כ"גביע סוף העונה" ובכל משחק יחיד נתון אפשר להפסיד.
נורטון כתב:
והאמת היא שזה נכון גם מבחינה מקצועית, כי זה סוג של זעזוע למערכת שעל פניו ולכאורה, צריך רק לעזור לה במאבקים האירופאים.

פה אני דוקא חושש כי כפי שאני מכיר את מנהלי מכבי הם שוב יבנו קבוצה לרוחב ויחתימו כל ישראלי סביר בליגה. מה הסיכוי לדעתך שמכבי משחררת את רוט בידיעה שהוא חותם בחיפה? מה הסיכוי שבעונה הבאה יהיו פחות מ-12 שחקנים בכירים בינוניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 4:31 pm 
Senior

רוט ישוחרר כמו שדרור חג'ג' וליובין שוחררו. אין לו שום תועלת מקצועית למכבי, גם לא בליגה(כמה הוא כבר שיחק בגמר?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 5:47 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
ברכות למכבי חיפה על האליפות

כמו שטענתי לפני שבוע היורוקאפ יורחב ל48 קבוצות בעונה הבאה (טעיתי כשחשבתי שיהיה איחוד עם גביע האתגר) ולישראל יהיו 2 נציגות במפעל (כנראה אחת מהמוקדמות) חיפה לדעתי תהיה אוטמטית בלשב הבתים וירושלים תשחק במוקדמות. אילת וראשל'צ אמורות לשחק בגביע האתגר.

כל הסגל הישראלי של חיפה(חוץ ממקל) עם חוזה לעונה הבאה וגם לדונטה סמית יש חוזה לעונה נוספת .

למה שאילת לא תשחק במוקדמות? הם בעדיפות גבוהה יותר מירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 9:34 pm 
Junior

ערן כתב:
למה שאילת לא תשחק במוקדמות? הם בעדיפות גבוהה יותר מירושלים.

כי האולם שלהם לא יאושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 1:39 am 
Hall of Famer

שני האולמות לא עומדים בתקן, גם מלחה קטן מדי.
אבל אילת יותר רחוקה מפרנקפורט.

דרך אגב, לפני השאלה מי תלך למוקדמות, צריך לשאול אם בכלל תהיינה מוקדמות. בהודעה הרשמית של יול"ב לא דובר בכלל על מוקדמות, ויכול להיות שלאור הרחבת המפעל בכלל לא תהיינה מוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 6:36 am 
Junior

מקל היה חושילינג בכיר בהיררכיה של ג״ג.
עיקר הבלאגן בינו לבין פארגו היה בדיוק סביב השאלה מי המחבט הבכיר של קטש.
קצת קשה להשוות לשחקנים כמו כדיר ורנדל כי הם בעמדות אחרות, אבל מקל ממש לא היה חמישי בהיררכיה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 10:18 am 
Hall of Famer

אין לי מושג, ולא בדקתי ואני גם לא מתכוון לבדוק, אבל האמת היא שאין בעיה להשוות - מסתכלים על הדקות של כל השחקנים וזהו. (אם רוצים להתחכם, אפשר לבדוק גם דקות ככל שהעונה הגיעה ל"מאני טיים" שלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 8:06 pm 
Junior

sir charles כתב:
הרסי הוקינס כתב:
חמישי בהיררכיה?? לא הייתי אומר... בכדורסלע הוא קיבל חביב הספירה באותה עונה וזהו מדד (כמעט) אובייקטיבי לגמרי.

די ענית לעצמך... המדד האובייקטיבי של סלע :-): רנדל, פארגו וכדיר היו השחקנים המובילים באותה עונה בלי ספק. מקל היה שווה בהיררכיה לדאוול וסוואן (ששכחתי ממנו).

בסדר, אבל הוא עדיין מתבסס ברובו על נתונים מספריים ועל נקודות מיוחדות שנובעות ממשחקים גדולים. הוא עדיין היה מהשחקנים הטובים בליגה באותה עונה. גם אם חלק מהם קיבלו יותר דקות ממנו הוא היה מאוד חשוב עד כדי קריטי לאליפות שלהם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 9:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
sir charles כתב:
הרסי הוקינס כתב:
חמישי בהיררכיה?? לא הייתי אומר... בכדורסלע הוא קיבל חביב הספירה באותה עונה וזהו מדד (כמעט) אובייקטיבי לגמרי.

די ענית לעצמך... המדד האובייקטיבי של סלע :-): רנדל, פארגו וכדיר היו השחקנים המובילים באותה עונה בלי ספק. מקל היה שווה בהיררכיה לדאוול וסוואן (ששכחתי ממנו).

בסדר, אבל הוא עדיין מתבסס ברובו על נתונים מספריים ועל נקודות מיוחדות שנובעות ממשחקים גדולים. הוא עדיין היה מהשחקנים הטובים בליגה באותה עונה. גם אם חלק מהם קיבלו יותר דקות ממנו הוא היה מאוד חשוב עד כדי קריטי לאליפות שלהם.

אני חושב שאתה מתבלבל עם העונה שאחרי בה הוא היה MVP של הליגה. בעונת האליפות הוא אמנם היה טוב בכמה משחקים (דורג במקום ה-15 במדד מבין הישראלים (יוגב מקום לפניו) למעשה שיא המדד שלו באותה עונה היה במשחק מול נהריה במדי מכבי ובמשחק השלישי בפלייאוף מול אשקלון - 16 בשניהם) אבל השחקנים שהזכרתי היו יותר חשובים ממנו (ושניים מהם היו גארדים). לא לשכוח גם שמהרגע שהוא הגיע, פארגו הוסת לעמדת הסקנד גארד ופחות תפקד עד לרגעי הסיום של העונה בהם הוא חזר לעצמו.
מקל הגיע במחזור השביעי. המדד המשוקלל של פארגו בששת המחזורים הראשונים: 24 למשחק. מקל שיחק בחמישייה במחזורים 10-18. המדד של פארגו מאז שמקל הגיע ועד שהוא יצא מהחמישייה: 8 למשחק. עד סיום העונה מקל פחות תפקד (ממחזור 17 עד 22: 3.5 נק' למשחק ומדד 4.7) ופארגו חזר לעצמו (5 מחזורים אחרונים: 14.6 נק' ומדד 15.8). בפלייאוף שניהם היו בינוניים (9 נק', 3 אס', 1.6 איב' ומדד 11 למקל ו-10.4 נק', 4.6 אס', 2 איב' ומדד 11.2 לפארגו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 11:56 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אז אני חושב שמקל הוא טיפוס שונה, והוא גם הראה את זה. הוא לא יחתום במכבי ולמעשה לא אצל אף אחד לפני שילך למחנות ה-NBA וימצה אותם עד הסוף, וגם אחרי זה הוא לא ימהר למכבי. הוא יחכה להצעה אחרת.

אני חושב שהוא כבר נחת בארה"ב.
הוא כרגע ממוקד מטרה, נסע להתאמן ולהתכונן לליגת קיץ. החברה איתו ומוכנה לתמוך כמה שיצטרך.

מקווה בשבילו שהוא יצליח!.

אם לא, באמת סביר יותר שיחתום באירופה, ואם גם זה לא (לא סביר) אז הלוואי שיחזור לחיפה.

תותח, תענוג של שחקן ואחלה גבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 12:03 pm 
Freshman

shachaf78 כתב:

מי שבוכה על השיריון, שוב תזכורת קלה: חיפה לקחה אליפות במשחק אחד וכל הכבוד לה, היא עדיין סיימה שנייה בליגה, שיחקה גמר בבית(שוב לא בצדק) של משחק אחד והפסידה 5 משחקים נגד מכבי לפני זה. בעיני האליפות הזאת זה גביע מספר 2, אחרי ששיחקו את גביע מספר 1 ביד אליהו.

מצחיק בעיני אוהדי מכבי תל אביב שנוח להם שאליפות אירופה נקבעת בפיינל פור, יעני, 2 משחקים (ובין היתר, תעיד על כך אולימפיאקוס), שאלופת ה NBA יכולה להיות הקבוצה שסיימה את העונה הרגילה עם 10 ניצחונות פחות מקבוצה אחרת.. אבל את אליפות מדינת ישראל הדגולה זה לא בסדר לקחת ככה.....

שלא לדבר על העובדה שאם משחק מכריע משוחק לא במגרש הביתי של מכבי תל אביב אז זה "לא בצדק" , פשוט כי "שקר כלשהו" , זה שיו"ר האיגוד הוא יו"ר האגודה זה כן בסדר.

אין קשר לשריון, השריון זו בעיה אחרת שהיא תולדה של "הפרטת" אליפות אירופה, ואז כמובן שהכסף מדבר ולא הספורטיביות, ברור שזה נוח מאד למכבי תל אביב, אבל כמו שראי אמר, יש עוד כמה שולחנות שצריך לדפוק עליהם כדי לשנות משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 12:13 pm 
Hall of Famer

לפחות לאוהד מכבי הזה ממש לא נוח שהיורוליג מוכרע בפיינל פור, אני חושב שהוא היה צריך לעבור לסדרות מזמן, חשבתי וכתבתי את זה כבר לפני שנים (למעשה עוד לפני שהליגה הישראלית עברה לפיינל פור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 12:18 pm 
Hall of Famer

ארז, אם אתה שואל אותי אז לא- הכרעת היורוליג ע"ס משחק בודד בהחלט טומנת בחובה חוסר צדק מסוים.
ההבדל אגב בין היורוליג לליגה לאומית סדירה היא שהיורוליג הוא עדיין גביע. לא כולן פוגשות את כולן בניגוד לליגה הקובעת זהות אלופה במדינה כלשהי. בנוסף, יש גם את עניין הכוונה: ביורוליג הפיינל פור (ולפניו הגמר הבודד) לא נוצרו על מנת לפגוע בקבוצה מסוימת. בליגה שלנו- כן, ובמוצהר. טבעי שמי שיהיה בעד הקבוצה הזו לא יהיה בעד השיטה הזו, וטבעי שגם יהיה להיפך.
אגב, הגמר העונה לדעתי היה יכול להביא הרבה יותר עניין לכדורסל אם היה בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 12:20 pm 
Senior

אני מסכים כמובן עם המתנגדים להכרעת אליפות במשחק יחיד ועדיין ההודעה של שחף78 מביאה את הדיון למחוזות גרוטסקיים (במיוחד הקטע על המגרש הביתי אם כי לא רק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 12:42 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
לפחות לאוהד מכבי הזה ממש לא נוח שהיורוליג מוכרע בפיינל פור, אני חושב שהוא היה צריך לעבור לסדרות מזמן, חשבתי וכתבתי את זה כבר לפני שנים (למעשה עוד לפני שהליגה הישראלית עברה לפיינל פור).

+1

oren_80 כתב:
ארז, אם אתה שואל אותי אז לא- הכרעת היורוליג ע"ס משחק בודד בהחלט טומנת בחובה חוסר צדק מסוים.
ההבדל אגב בין היורוליג לליגה לאומית סדירה היא שהיורוליג הוא עדיין גביע. לא כולן פוגשות את כולן בניגוד לליגה הקובעת זהות אלופה במדינה כלשהי.

אבל גם היורוליג היא ייצור כלאיים, בגביע, הבסיס הוא שהפסדת פעם אחת - אתה בחוץ, ביורוליג אתה יכול להיות חלש/"לסיים 2" כמעט כל העונה ולקחת את הגביע.

oren_80 כתב:
הגמר העונה לדעתי היה יכול להביא הרבה יותר עניין לכדורסל אם היה בסדרה.

מסכים לחלוטין, אני גם סבור שאמנם בסיכוי נמוך יותר, אבל עדיין לחיפה היה סיכוי לקחת גם סדרה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 12:56 pm 
Hall of Famer

ארז, אכן השיטה היום ביורוליג נותנת לך הרבה יותר מרווח נשימה מאחר וזה לא המפסיד יוצא כמו גביע קלאסי. מצד שני, הוא עדיין לא במתכונת של ליגה קלאסית בה כולן פוגשות את כולן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 3:25 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
ארז, אכן השיטה היום ביורוליג נותנת לך הרבה יותר מרווח נשימה מאחר וזה לא המפסיד יוצא כמו גביע קלאסי. מצד שני, הוא עדיין לא במתכונת של ליגה קלאסית בה כולן פוגשות את כולן.

או במילים פשוטות,

תחרות עם שיטה מעורבת של "ליגה קלאסית" + "גביע קלאסי" היא לא דבר מוקצה.

נכון שפחות סביר שגם ליגה מקומית, קרי אליפות מדינה כלשהי, תהיה עם שיטה מעורבת, אבל אין בכך פסול עקרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 3:37 pm 
Hall of Famer

ובכל זאת, עובדה היא שליגות מקומיות לא מוכרעות ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 4:14 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש טור חביב של רז שכניק בידיעות היום, שכולל את ההתבכיינות הרגילה על "אובדן האליפות" (המרכאות במקור) וכל זה. אבל בסוף הוא מציע לפדרמן/רקאנטי/מזרחי לעלות בעונה הבאה עם הנוער (נוער מחוזק, אאל"ט, לא יודע מחוזק במה), כדי לדפוק את הליגה. אני מקווה שהמכובדים הנ"ל יקשיבו להצעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 6:52 pm 
Hall of Famer

איפה הימים היפים של האיומים לעזוב לאדריאטית או לליגה כלל-אירופאית-שקר-כלשהו? והתקווה הקלושה שהם איכשהו יתממשו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: