סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 5:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 10:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
כולם כל-כך חכמים בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 12:44 am 
Hall of Famer

פספסתי אולי משהו? איפה צ'אק אידסון?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 1:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יואב כתב:
הטענה שלך היא מאוד כללית(ותקן אותי אם אני טועה) - מערכת הסקאוטינג של מכבי לא מספיק טובה כי היא לא מצליחה לספק לקבוצה זרים, "מציאות" וכתוצאה מכך הקבוצה צריכה לשוטט בביצה המקומית ולהישען על מערכות סקאוטינג אחרות. אוקי. אני יכול לקבל את זה, זה הגיוני. מה גם שהתייחסת לאיזו הערת ביניים שזרקתי בדבר זה שמכבי קנתה לעצמה את הזכות לקחת שחקנים מקבוצות אחרות בליגה לאחר שבהן הן עשו את הצעדים הראשונים באירופה(לעיתים). לבדוק התאמה, התאקלמות וכך הלאה. לקחת את האמירה הזו כאילו היא חזות כל התגובה שלי.

הטענה שלי היא לא רק זאת. גם זאת, אבל לדעתי הסקאוטינג של מכבי באופן כללי נראה שטחי וחפפני, אוכל לוקשים לרוב כי הוא לא בודק לעומק. במשאבים שעומדים לרשות מכבי, שהם לא מועטים בכלל, זה בלתי נסלח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 1:27 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:

הוא היה במכבי יותר משנה.
גם בשנת פיני, וגם בשנת פאגרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 2:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dovi כתב:
התותח המפוברק כתב:

הוא היה במכבי יותר משנה.
גם בשנת פיני, וגם בשנת פאגרו.

אין קשר. פירטתי על שחקנים שהגיעו למכבי מבלי נסיון קודם ביורוליג (או דקות משחק משמעותיות בNBA).
ודובי, גם ההערה שלך לגבי מוריס לא קשורה כי לא התייחסתי לזמן הקצר ששחקנים זרים מבלים במכבי מבחינת הרצון של מכבי להשאירם (גם את פארגו ואידסון רצו להשאיר) אלא באתי להראות כמה מערך הסקאוט שלה לא מוצלח (מבחינת מציאת כשרונות לא מוכרים) ועל הדרך הדגמתי כמה הבוסים קמצנים. למעשה מוריס הוא דוגמא נפלאה - אם מכבי היו חכמים הם היו מחתימים אותו ליותר מעונה.
עריכה:עכשיו שאני מהרהר בזה אני נזכר שיכול להיות שהוא לא הסכים לחתום ליותר משנה (כנראה הוא האמין בעצמו יותר משמכבי האמינו בו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 2:26 am 
Junior

למה הם לא משתמשים בירון ארבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 7:55 am 
Junior

אני הבנתי שבדקת את איכות הסקאוטינג לפי הכמות שעזבה אחרי שנה ורק הזכרתי שהיו כאלה שמכבי לא רצו שיעזבו אחרי שנה.
מוריס אאז״נ לא רצו להחתים ליותר משנה כדי לא ליפול איתו (גם האוהדים אז התמרמרו על ההחתמה), במהלך העונה כן ניסו להאריך חוזה, אבל הוא לא היה מטומטם ולא הסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 7:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם אתה מחתים מישהו לשנה כשהוא שווה יותר מזה זה גם סקאוטינג לא מוצלח (אם כי לא בלתי מובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 9:10 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זו כבר השתנה מהמקפצה מבחינת הדיווח העיתונאי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4392618,00.html

מישהו מוכן להסביר איפה הגבול בין ההודעה לעיתונות ובין מה שהכתבת כתבה? הפיסקה האחרונה בעליל לקוחה מההודעה לעיתונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 9:57 am 
Sophomore

כמה הערות לגבי העונה הבאה:
1. בלאט הוא המאמן הטוב ביותר שמכבי יכולה להחזיק בסכומים שהיא משלמת. הוא טוב בהרבה מכל מאמן ישראלי אחר וגם מהאלטרנטיבות הזרות שנמצאות ברמות המחיר של מכבי. מצד שני, ברור לגמרי שהנהלת מכבי לא רוצה לראות אותו בקבוצה ושגם הוא לא מתלהב להישאר. במצב העניינים הזה טוב יעשו הצדדים אם ישבו ביניהם, יסכימו על פיצוי ויפרקו את החבילה. אחרת פשוט נמשיך לראות את בלאט נכנס בהנהלה ואותם מנחיתים לו שחקנים מעל לראש. חוסר האמון בין הצדדים וחוסר הרצון לעבוד יחד חייב להסתיים בפרידה, גם אם המשמעות היא מינוי מאמן פחות טוב. אני מעריך - כמו ראי - שמדובר בעניין של זמן וכסף והשאלה היא מי ישבר ראשון. מה שבטוח הוא שזה רע לקבוצה.
2. מימוש האופציה של היקמן אולי מתבקשת לאור העונה שלו אבל גם מגבילה מאוד את בניית הסגל לעונה הבאה. מאחר שאני לא רואה את מכבי מחתימה יותר משני גארדים זרים אז ברור שיגיע רכז זר. האפשרויות שעל הפרק (מבובי בראון הקפריזי, המפוזר והמאוד לא יציב במקרה הטוב לטייריס רייס הבינוני במקרה הרע) לא מבטיחות קו אחורי טוב בהרבה מזה שהיה העונה. ברור שקו אחורי של פארגו ולנגפורד, כמו שהיו כאלה שפינטזו לפני כמה שבועות, לא יהיה כאן ואפילו לא משהו קרוב לזה ברמתו.
3. אני הייתי משנה קצת קונספט בקו האחורי ומנסה קודם כל להעלות את רמת האיי קיו. במקום להחתים איזה רכז קריזיונר חסר מוח, עדיף לטעמי להפקיד את העמדה הזו בידיים של גל מקל ויוגב אוחיון ולהביא גארד נוסף ברמה גבוהה שיחלוק את עמדה 2 עם היקמן ויוכל לשחק גם כ-3 בעת הצורך, מישהו כמו לנגפורד.
4. את דווין סמית' הייתי משאיר במחיר סביר - נניח עד 800,000 דולר. מדובר בסך הכל ברול פלייר מצויין אבל בשום אופן לא בפרנצ'ייז פלייר ואין סיבה לשפוך עליו סכומים מטורפים. את מי להביא במקום סמית'? אין לי שמות, אבל אפשר למצוא באירופה סמול פורוורד טוב ב-500-600 אלף דולר, מה עוד שאם יגיע גארד איכותי נוסף (דוגמת לנגפורד) הוא יוכל להיות בעמדה הזו לא מעט.
5. מאחר שכנראה טיוס יבוא להיות הגבוה החמישי ובהנחה שאליהו ישאר בחוזה מקוצץ, אפשר להוציא סכום נמוך יחסית על פאוור פורוורד נוסף ובמקרה כזה שחקן כמו פט קלאת'יס יכול להתאים.
6. החסכון בעמדה 4 אמור לעבור לעמדה 5, שם הייתי מחתים סנטר טוב ליד שון ג'יימס. מישהו כמו פול דייויס.
7. בדרך הייתי גם משחרר את אחד מבין פניני או לנדסברג. אין צורך ב-12 שחקנים בכירים.
8. הסגל שלי אמור להיראות כך:
רכז - מקל, אוחיון
סקנד גארד - לנגפורד, היקמן
סמול פורוורד - סמית' (או זר אחר), לנדסברג או פניני
פאוור פורוורד - אליהו, קלאת'יס
סנטר - דייויס, ג'יימס, תיוס
9. זה אמנם לא נראה סגל מבריק אבל הוא טוב בהרבה מזה של השנה ובמגבלות התקציביות ובמגבלות הנובעות מהצורך בלא מעט שחקנים ישראלים (שמה לעשות, מרביתם די בינוניים) זה נראה לי סגל סביר.
10. הכל כמובן משתנה אם פתאום באורח נס יצליחו להחתים כאן מישהו כמו ג'ורדן פרמאר או עמרי כספי ואז הקלפים נטרפים (וגם חלק גדול מהכסף) והפאזל משתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 10:16 am 
Hall of Famer

רוב הסיכויים (לפחות כפי שראי מתעקש לטעון) שלא מקל ולא אוחיון ישחקו במכבי עונה הבאה, אז שניהם?
אבל בגדול, אני מחבב את הסגל שלך. אם כי, אני כן חייב לציין שפול דייויס כנראה יהיה יקר מדי למכבי, ואני בספק אם הוא יגיע לאיזושהי קבוצה בעבור פחות ממיליון וחצי (מר נקודה לדקה ביורוליג... כן, כן, לפחות מאלה ששיחקו מספיק דקות. וכן, זה אומר שהמאמן של חימקי מטומטם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 10:53 am 
Sophomore

נורטון כתב:
רוב הסיכויים (לפחות כפי שראי מתעקש לטעון) שלא מקל ולא אוחיון ישחקו במכבי עונה הבאה, אז שניהם?
אבל בגדול, אני מחבב את הסגל שלך. אם כי, אני כן חייב לציין שפול דייויס כנראה יהיה יקר מדי למכבי, ואני בספק אם הוא יגיע לאיזושהי קבוצה בעבור פחות ממיליון וחצי (מר נקודה לדקה ביורוליג... כן, כן, לפחות מאלה ששיחקו מספיק דקות. וכן, זה אומר שהמאמן של חימקי מטומטם).

לגבי מקל ואוחיון - אם יציעו למקל שכר יפה והבטחה שלא יהיה זר על העמדה שלו (הוא יחלוק בדקות עם אוחיון) אז אין לי ספק שהוא יבוא. אני לא רואה את אוחיון משחק בקובאן - הוא לא רוצה והיא לא באמת רוצה אותו.
לגבי פול דייויס - העונה הוא הרוויח (בהנחה שקיבל את כל המשכורות ואני בכלל לא בטוח שזה קרה) באזור המיליון דולר. גם אם לא הוא אז אפשר להביא בשכר הזה מישהו כמו יאן ויוקאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 12:10 pm 
Sophomore

לא יודע אם אמרו את זאת קודם לפני (לא משנה) , אבל לא פחות מ40 עמודים בדיון על סגל "סגנית האלופה"?
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 12:16 pm 
Junior

דליים בתיקרה כתב:
לא יודע אם אמרו את זאת קודם לפני (לא משנה) , אבל לא פחות מ40 עמודים בדיון על סגל "סגנית האלופה"?
למה?

אתה מוזמן לייצר ת'רד של 40 עמודים על הקבוצה שסיימה את הליגה במקום הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 12:19 pm 
Hall of Famer

למה, איכשהו, כל דבר כזה מודבק לקבוצה שסיימה את הליגה במקום הרביעי ולאוהדיה?

דליים בתקרה, כפי שניתן להבין מכינויו, אוהד את הקבוצה שסיימה את הליגה במקום התשיעי.

נערך לאחרונה על ידי אורן בתאריך א' יוני 16, 2013 12:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 12:20 pm 
Hall of Famer

במקרה הזה מדובר בקבוצה שסיימה במקום התשיעי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 12:21 pm 
Hall of Famer

אורן כתב:
למה, איכשהו, כל דבר כזה מודבק לקבוצה שסיימה את הליגה במקום הרביעי ולאוהדיה?

דליים בתקרה, כפ]י שניתן להבין מכינויו, אוהד את הקבוצה שסיימה את הליגה במקום התשיעי.

מילה במילה מה שהתכוונתי לכתוב :lol:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 12:36 pm 
Junior

מודיע בהכנעה שלא היה לי מושג באיזה מקום חולון סיימה את הליגה, פתחתי גוגל וראיתי שבמקום הרביעי. עכשיו אני מסתכל שוב ורואה שבכלל התבלבלתי עם נתניה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 12:41 pm 
Sophomore

רציתי לפתוח על זה ת'רד חדש אבל וויתרתי ובכל זאת אעלה זאת כאן:
מסתבר שהמרגריניהו חושב שהרבה דברים צריכים להתשנות כדי שישאר במכבי- הוא רק לא יודע כמה הוא צודק.

ציטוט:
כששאלנו את אליהו האם מערכת היחסים עם בלאט תשפיע על עתידו במועדון, השיב הקפטן: "הרבה דברים צריכים להיראות אחרת כדי שאשאר במכבי ת"א". והמבין יבין. בנוסף, ישנה בעיית החוזה. אליהו חתום לעונה הבאה ואמור להשתכר כ־800 אלף דולר נטו, אולם למכבי ת"א יש סעיף יציאה מהחוזה, ובהנהלת המועדון כבר הבהירו שכדי להמשיך בקבוצה יצטרך אליהו לקצץ משכרו.

YNET

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 2:05 pm 
Hall of Famer

כל הראיון הזה רק מראה כמה הוא עף על עצמו, חי בחוסר תודעה וחסר ביקורת עצמית לחלוטין.
בקיצור, הוא חסר תקנה. יש דברים שהטבע חנן אותו בהם, ואלה יישארו (וירדו ככל שיתבגר), כל מה שאין - אין לו שום כוונה לשפר, אלא אם כן באופן מקומי וזמני צריך להילחם על חוזה חדש ויקר. אני לא בטוח שהוא אפילו מודע לזה שהוא חלש בכמה דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 2:40 pm 
Sophomore

נשיא לוקומוטיב קובאן דיבר על ההכנות לעונה הבאה ועל כך שרוב הסגל נשאר,על אוחיון אמר:חתמנו איתו על חוזה לשנתיים בקיץ שעבר,שילמנו את הבייאווט.הוא שחקן שלנו החל מהעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 2:44 pm 
Hall of Famer

אם הוא לא מודע או לא מוכן לקבל זה כשלון גם של הסגל המקצועי של מכבי. לא קשה להצביע על כשלים במשחק של אליהו. הם צועקים למרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 2:46 pm 
Hall of Famer

חסר שחקנים שלא מודעים לעצמם ולא מספיק צנועים להודות בחסרונות שלהם? יש אנשים שככה הם ולא תשנה אותם, לא יעזור. תביא גם את פיל ג'קסון ופפ גוורדיולה ביחד. ככה הם וזהו. עכשיו צריך לעשות חשבון עלות-תועלת בהינתן זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 3:28 pm 
Sophomore

פוטנציאל ענק לחתימה:
שמעון מזרחי: "מיליון אחוז שבלאט ימשיך כמאמן מכבי ת"א"

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2651480

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 4:27 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
נורטון כתב:

לגבי מקל ואוחיון - אם יציעו למקל שכר יפה והבטחה שלא יהיה זר על העמדה שלו (הוא יחלוק בדקות עם אוחיון) אז אין לי ספק שהוא יבוא. אני לא רואה את אוחיון משחק בקובאן - הוא לא רוצה והיא לא באמת רוצה אותו.

לדעתי בשני הדברים אתה טועה. לגבי מקל, לדעתי אין ספק שהוא לא יבוא, בטח לא העונה ולדעתי גם לא בעתיד הנראה לעין. העונה הוא ייסע למחנות ה-NBA, ונדמה לי שהוא הוכיח בעונה שעברה (לא בזכייה באליפות, עוד הרבה לפני זה) שכשהוא שם מטרה הוא עובד כדי למצות אותה ולא מפסיק באמצע. אני חושב שאם הוא היה רוצה להיות במכבי, הוא היה כבר במכבי.
לגבי אוחיון וקובאן, לא יודע מאיפה התרשמת שקובאן לא רוצה אותו. כל ההתנהלות שלה מראה שהיא רוצה אותו מאד. אני גם לא יודע מאיפה הסקת שהוא לא רוצה לשחק שם. מהמכתבים שמכבי הכתיבה לו? אתה תראה שהוא יתעופף לשם כמו ענק, ובדירה המחוממת שלו בקרסנודר הוא יצחק על מכבי שאכלו את התרגיל שלו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: