סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 10:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 12:39 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נשיא קובאן:"אוחיון שלנו"
http://basketball.eurobasket.com/Russia ... _us/320423

ראי הוא נשיא קובאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 1:08 pm 
Sophomore

אם לקיץ שעבר מכבי נכנסה במצב טוב ("מעולם לא היה מצבנו טוב יותר" אמר דייויד פדרמן בתחילת הקיץ) והסתבכה קשות עד לתוצאה הזוועתית של בניית הסגל, אז הפעם היא נכנסת לקיץ במצב נורא: חשש מירידה בהכנסות בעקבות אי חידוש של מנויים רבים, חוזים קיימים לשחקנים ישראלים לא ממש רצויים (פניני ולנדסברג), אי ודאות לגבי הישראלי המוביל (אליהו), אי ודאות מוחלט וייתכן שסאגה משפטית ארוכה לגבי הרכז המוביל (אוחיון), צורך במציאת והחתמת כל השחקנים המרכזיים, רוב השחקנים שיארו ינגסו עוד בתקציב בעקבות שדרוג שכרם (ג'יימס, היקמן, אוחיון אם ישאר וסמית' אם ישאר), בסיס ישראלי מהחלשים אי פעם וחוסר אמון טוטאלי בין המאמן להנהלה. קשה לי מאוד לראות איך מנקודת הפתיחה הזו תצא כאן קבוצה נורמלית (שלא לומר קבוצה שתעלה לפיינל פור), אבל הלוואי שאתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 1:11 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
אם לקיץ שעבר מכבי נכנסה במצב טוב ("מעולם לא היה מצבנו טוב יותר" אמר דייויד פדרמן בתחילת הקיץ) והסתבכה קשות עד לתוצאה הזוועתית של בניית הסגל, אז הפעם היא נכנסת לקיץ במצב נורא

ב-77' המערך הוציא למערכת הבחירות מודעה שכותרתה הייתה "סיפורה של מכבי ת"א היא הסיפור שלנו". הציטוט של פדרמן וההצלחה שבאה בעונה שבעקבותיו מזכיר דווקא את האמירות של המערך מתחילת הסתיו של 73'. אלה ואלה נפלו על התחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 1:50 pm 
Sophomore

jack the ripper כתב:
נשיא קובאן:"אוחיון שלנו"
http://basketball.eurobasket.com/Russia ... _us/320423

ראי הוא נשיא קובאן.

האמת שזה יותר הגיוני מאשר שהוא גר ביער הקסום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 2:02 pm 
Sophomore

אם אוחיון אכן ילך לקובאן
אולי מכבי תביא רכז אירופי טוב כמו הוארטס או זיזיס
ועוד קלעי שיודע להוביל כדור יותר טוב מלוגאן
ומצבם דווקא ישתפר
יותר מדי סימני שאלה כרגע כשהמרכזי הוא סמית
אז בקרוב הכל יתבהר
ואני מניח שהלפרין או טיוס או שניהם יחתמו בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 2:02 pm 
Junior

נורטון, מה שראובן אמר,זה רשימה של שיאני שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 2:08 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=//2651790

האוזמן, שהוא בדרך כלל מתון מאוד בטורים ובפרשנות שלו, צודק בכל מילה. בלאט לא עשה למכבי שום דבר רע שמגיעה לו ההתעללות הזו, זה לא לכבודה של מכבי לנהוג בו כך וגם הוא לא צריך להתנהג כמו אחרון השלומי דורות ולהישאר במקום בו הוא לא רצוי והוא לא רוצה להיות בשביל כסף. הוא יכול לקבל סכום דומה בקבוצה אירופית אחרת אז שישב עם מכבי, יסגור על פיצוי כלשהו וילך לדרכו.
אני באמת חושב שמכבי לא תמצא בשכר שהיא מוכנה לשלם מאמן שאפילו קרוב אליו ברמתו אבל שני הצדדים צריכים כרגע פסק זמן אחד מהשני, ולא משנה אם מדובר בפסק זמן לשנתיים-שלוש או לתמיד. כרגע קיים חוסר כבוד וחוסר הערכה בין הצדדים, כאשר ההנהלה לא רוצה את בלאט והוא לא רוצה להישאר, אז טוב יעשו אם ישבו כמו מבוגרים ויסגרו את העניין. האלטרנטיבה - קרי לשחק משחקי כבוד ולפגוע בקבוצה - רעה יותר לכל הצדדים ותפגע הן בקבוצה בעונה הקרובה, הן בשם של המועדון והן בקריירה של בלאט.

מדהים אותי שאף אחד לא לוקח בחשבון את האופציה השנייה, והיא שההנהלה ובלאט לא באמת בכסאח כמו שמספרים לנו. כבר חצי עונה שוואלה!ספורט (בעיקר) מספרים לנו שבלאט בדרך החוצה, ש"אף אחד לא יעצור אותו" וכל מיני ציטוטי מקורבים. בסוף, כלום מזה לא קורה. אם הנהלת מכבי היתה כ"כ רוצה להעיף את בלאט היא היתה עושה את זה, כמו שמעולם לא התביישה לעשות עם אף מאמן שלא התאים לה. לבלאט יש חוזה במכבי, שאאל"ט הוארך העונה (כן, בעונה שהתפרסם בה אחת לשבועיים שהוא מועמד לפיטורים) בעוד שנה. אז כל האמונה העיוורת של כולם בורד כהן וחבריה ממש לא ברורה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 2:26 pm 
Junior

ובינתיים נפתחה ליגת הקיץ בווגאס.

http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=54944

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 2:31 pm 
Hall of Famer

וכך הפך לו סלניוז לצהובון נחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 7:24 pm 
Sophomore

ואם כבר צהובון נחות- פינת המציאות האלטרנטיבית באדיבות ורד כהן:
ציטוט:
כזכור, דיוויד בלאט הלין על אליהו מהרגע שהובא למכבי, אולם אליהו הציג יכולת מרשימה במהלך משחקי הפלייאוף. לאליהו עצמו ישנן הצעות מקבוצות באירופה, בין היתר מהליגה הספרדית והליגה הרוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 7:32 pm 
Hall of Famer

כן, ליאור "קשה לי, ורע לי, וזה בא גלים-גלים" ילך לשחק ברוסיה. אני הייתי מהמר על ולדיווסטוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 9:32 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
קודי (יובל) כתב:

האוזמן, שהוא בדרך כלל מתון מאוד בטורים ובפרשנות שלו, צודק בכל מילה. בלאט לא עשה למכבי שום דבר רע שמגיעה לו ההתעללות הזו, זה לא לכבודה של מכבי לנהוג בו כך וגם הוא לא צריך להתנהג כמו אחרון השלומי דורות ולהישאר במקום בו הוא לא רצוי והוא לא רוצה להיות בשביל כסף. הוא יכול לקבל סכום דומה בקבוצה אירופית אחרת אז שישב עם מכבי, יסגור על פיצוי כלשהו וילך לדרכו.
אני באמת חושב שמכבי לא תמצא בשכר שהיא מוכנה לשלם מאמן שאפילו קרוב אליו ברמתו אבל שני הצדדים צריכים כרגע פסק זמן אחד מהשני, ולא משנה אם מדובר בפסק זמן לשנתיים-שלוש או לתמיד. כרגע קיים חוסר כבוד וחוסר הערכה בין הצדדים, כאשר ההנהלה לא רוצה את בלאט והוא לא רוצה להישאר, אז טוב יעשו אם ישבו כמו מבוגרים ויסגרו את העניין. האלטרנטיבה - קרי לשחק משחקי כבוד ולפגוע בקבוצה - רעה יותר לכל הצדדים ותפגע הן בקבוצה בעונה הקרובה, הן בשם של המועדון והן בקריירה של בלאט.

מדהים אותי שאף אחד לא לוקח בחשבון את האופציה השנייה, והיא שההנהלה ובלאט לא באמת בכסאח כמו שמספרים לנו. כבר חצי עונה שוואלה!ספורט (בעיקר) מספרים לנו שבלאט בדרך החוצה, ש"אף אחד לא יעצור אותו" וכל מיני ציטוטי מקורבים. בסוף, כלום מזה לא קורה. אם הנהלת מכבי היתה כ"כ רוצה להעיף את בלאט היא היתה עושה את זה, כמו שמעולם לא התביישה לעשות עם אף מאמן שלא התאים לה. לבלאט יש חוזה במכבי, שאאל"ט הוארך העונה (כן, בעונה שהתפרסם בה אחת לשבועיים שהוא מועמד לפיטורים) בעוד שנה. אז כל האמונה העיוורת של כולם בורד כהן וחבריה ממש לא ברורה לי.

אין שום אופציה שניה. מספיק לראות את הסיבה שבגללה טוען גור שלף שהוא פוטר כדי להבין את האהבה הגדולה השוררת בין בלאט להנהלה. זה עוד לפני כל הלכלוכים שהם מוציאים אחד על השני בתקשורת כבר כמה חודשים טובים. אפילו שופר 5 לא מתכחש לכך וכולם טוענים פה אחד שהסיבה היחידה בגללה בלאט כרגע נשאר היא החוזה שיש לו. רק חבל שההנהלה מוכנה להקריב את הקבוצה של העונה הקרובה בשביל לא לשלם לבלאט פיצוי. לתומי סברתי ששני הצדדים מספיק בוגרים כדי להיכנס לחדר ולסגור איזה פיצוי ולהיפרד כידידים (עד כמה שזה כבר אפשרי), אבל כנראה הכסף חזק יותר מהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 9:33 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
כן, ליאור "קשה לי, ורע לי, וזה בא גלים-גלים" ילך לשחק ברוסיה. אני הייתי מהמר על ולדיווסטוק.

כן, אחת הקבוצות של סיביר תפורה עליו...
הוא יוותר על כסף וישאר במכבי, אין בכלל שאלה לגבי זה. הוא פשוט עצלן ונהנתן מדי מכדי להקשות על עצמו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 9:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אד הורטון כתב:
ציטוט:
כזכור, דיוויד בלאט הלין על אליהו מהרגע שהובא למכבי, אולם אליהו הציג יכולת מרשימה במהלך משחקי הפלייאוף. לאליהו עצמו ישנן הצעות מקבוצות באירופה, בין היתר מהליגה הספרדית והליגה הרוסית.

רציתי לשים את זה. היא משהו הורד כהן הזאת... האמת שמבחינת מספרים ליאור לא היה רע בפלייאוף (כמובן חוץ מהגמר בו הוא שימש ככוונת טלסקופית לקלאתס) אבל בסטטיסטיקה לא רשום כמה שחקן רך ורע בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 9:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
nadav_hacohen כתב:
כן, ליאור "קשה לי, ורע לי, וזה בא גלים-גלים" ילך לשחק ברוסיה.

שכחת להוסיף "בערבות".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 10:08 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אד הורטון כתב:
ציטוט:

רציתי לשים את זה. היא משהו הורד כהן הזאת... האמת שמבחינת מספרים ליאור לא היה רע בפלייאוף (כמובן חוץ מהגמר בו הוא שימש ככוונת טלסקופית לקלאתס) אבל בסטטיסטיקה לא רשום כמה שחקן רך ורע בהגנה.

דווקא לאורך מרבית הפלייאוף הוא היה בסדר גם בהגנה ובריבאונד. מראה מה הוא יכול לעשות כשיש על מה להילחם (אופציה יקרה לעונה הבאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2013 11:44 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
zurkin כתב:
קודי (יובל) כתב:

אין שום אופציה שניה. מספיק לראות את הסיבה שבגללה טוען גור שלף שהוא פוטר כדי להבין את האהבה הגדולה השוררת בין בלאט להנהלה. זה עוד לפני כל הלכלוכים שהם מוציאים אחד על השני בתקשורת כבר כמה חודשים טובים. אפילו שופר 5 לא מתכחש לכך וכולם טוענים פה אחד שהסיבה היחידה בגללה בלאט כרגע נשאר היא החוזה שיש לו. רק חבל שההנהלה מוכנה להקריב את הקבוצה של העונה הקרובה בשביל לא לשלם לבלאט פיצוי. לתומי סברתי ששני הצדדים מספיק בוגרים כדי להיכנס לחדר ולסגור איזה פיצוי ולהיפרד כידידים (עד כמה שזה כבר אפשרי), אבל כנראה הכסף חזק יותר מהכל.

ואם יורשה לי להוסיף לקודי, הרי היו כבר מקרים שבו המנהלים לכלכו על בלאט ממקור ראשון, בקולותיהם ובמילותיהם שלהם, בלי ורד כהן באמצע.
ולסיכום, אוסיף שוב את מה שאמרתי על התגובה של דייויד בלאט לפיטוריו של גור שלף. לאור התגובות האחידות של המנהלים שיצאו מהישיבה הזו, אין ספק שהוסכם על תגובה אחידה לתקשורת. והנה יוצא בלאט ואומר את מה שאומר - גם מבקר את ההחלטה ואת המחליטים (ואומר ש"זה לא לרוחו" ההחלטה של הבוסים שלו שהוא עובד שלהם, כן?), גם מפר את הסיכום שהיה (לדעתי) וממרה את פיהם של מנהליו, וגם - הכי גרוע - מוציא אותם שקרנים, במכוון ובמודע. סו מאץ' פור לא בכסאח.
כן זורקין, מה רצית להגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 7:40 am 
Junior

ליאור בגאלה, הרבה יותר נוח. אמא קרובה: http://one.co.il/Article/218723.html
מעניין שאומרים שיטוס קיבל הצעה של שלוש מאות אלך ברוטו. זה יוצא נטו נמוך. הוא באמת מוכן לשחק בסכומים האלו?
אם כן, מהר להחליף בליאור. און דה פליפ סייד דמי שיחרור מזעריים.

גם כספי משנה פזמון ומה שום סכום לא יחזיר אותי למכבי איתו נחת לפני חודש ומשהוא הגענו ליש לי כמה הצעות מאירופה אבל למכבי אתן עדיפות: http://one.co.il/Article/218702.html
כנראה שהוא הבין שאין הרבה קבוצות פליאוף ב NBA שמחפשות שחקן מוגבל שעף על עצמו.

נערך לאחרונה על ידי קורובייב בתאריך ג' יוני 18, 2013 7:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 7:43 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא רואה מה הסתירה הגדולה בין טיוס לאליהו ולמה זה או-או, אבל בכל מקרה, זו פרשנות יצירתית לידיעה. אני מניח שקודי/שחף וכו' לא יפרשו אותה כ"אם אפשר להביא אותו בסכום הזה אז יופי" אלא כ"הנה הפדרמנים מכים שוב עם הצעות מגוחכות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 7:48 am 
Junior

לא מפרש, רק קורא מהידיעה. אין לי מושג אם זה עובר או לא, מבחינת טיוס. בעיקרון אפשר גם ליאור וגם טיוס. יצאתי פה מהנחה סמויה שאליהו לא יסכים לקיצוץ משמעותי בשכר.

והנה אחת בשביל שחף. מסתבר שמכבי רצתה את רייס בעונה שעברה אבל הפסידה אותו לבאיירן: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44587.html
נראה שגם בעונה הנוכחית יש לגרמנים יתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 10:08 am 
Senior

אם הסקאוטים של מכבי התרשמו מרייס, עדיף שלא יגיע לפה. ראינו מה הם שווים השנה.

ובכל מקרה אם ההחתמה הגדולה של מכבי בקיץ הזה זה שחקן עבר לעמדת המנהל ביחד עם כל מיני שחקני פח מהליגה הגרמנית, אני אתחיל לדבוק במה שראי הציע ואוותר גם על לראות משחקים מהספה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 11:33 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

ואם יורשה לי להוסיף לקודי, הרי היו כבר מקרים שבו המנהלים לכלכו על בלאט ממקור ראשון, בקולותיהם ובמילותיהם שלהם, בלי ורד כהן באמצע.
ולסיכום, אוסיף שוב את מה שאמרתי על התגובה של דייויד בלאט לפיטוריו של גור שלף. לאור התגובות האחידות של המנהלים שיצאו מהישיבה הזו, אין ספק שהוסכם על תגובה אחידה לתקשורת. והנה יוצא בלאט ואומר את מה שאומר - גם מבקר את ההחלטה ואת המחליטים (ואומר ש"זה לא לרוחו" ההחלטה של הבוסים שלו שהוא עובד שלהם, כן?), גם מפר את הסיכום שהיה (לדעתי) וממרה את פיהם של מנהליו, וגם - הכי גרוע - מוציא אותם שקרנים, במכוון ובמודע. סו מאץ' פור לא בכסאח.
כן זורקין, מה רצית להגיד?

מה רציתי להגיד, אתה שואל?
א. מודה שאני אולי קצת תמים, אבל בדיוק באותה מידה אני חושב שאתם קצת ממהרים להתייחס ברצינות לכל קשקוש שמתפרסם.
ב. לדעתך היה סיכום? על סמך מה הדעה הזאת? על סמך זה שכולם (מי זה בדיוק כולם? זכורים לי ציטוטים של שמעון ושל דני פדרמן, ושניהם אמנם באותה הרוח אבל שונים: "זה לא נעשה כמו שצריך, אבל ככה זה, ובלה בלה בלה") הציגו תגובה אחידה?
ג. בלאט לא אמר משהו שונה במיוחד. הוא אמר שההתנהלות היא "לא לרוחו", וזה שהנושא דלף קודם לפיטורים לא מוסיף כבוד לאף אחד. גם שמעון אמר את זה. גם פדרמן האב אמר את זה (עפ"י אותם מקורבים מהימנים, כשהוא הציע לשלף לכהן כדירקטור).
ד. היו מקרים שהמנהלים לכלכו על בלאט ממקור ראשון? תזכיר לי?
ה. מה העובדות חשובות, אתה הרי כותב כבר כמה חודשים שבלאט ומכבי ייפרדו בסוף העונה וזה מה שחשוב. בקיצור, אני רק ממליץ לקרוא בזהירות ובערבון מוגבל את ציטוטי המקורבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 12:01 pm 
Junior

הראיון של דייויד פדרמן בסוף העונה הקודמת לישראל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 12:03 pm 
Hall of Famer

מה איתו ומה היה בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 12:40 pm 
Sophomore

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2652348&m=1

רשימת קניות מדכאת (ולא במיוחד מחדשת שום דבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, Google [Bot], kakon3, עופר האדום ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: