סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 6:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 1:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
zurkin כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ואם יורשה לי להוסיף לקודי, הרי היו כבר מקרים שבו המנהלים לכלכו על בלאט ממקור ראשון, בקולותיהם ובמילותיהם שלהם, בלי ורד כהן באמצע.
ולסיכום, אוסיף שוב את מה שאמרתי על התגובה של דייויד בלאט לפיטוריו של גור שלף. לאור התגובות האחידות של המנהלים שיצאו מהישיבה הזו, אין ספק שהוסכם על תגובה אחידה לתקשורת. והנה יוצא בלאט ואומר את מה שאומר - גם מבקר את ההחלטה ואת המחליטים (ואומר ש"זה לא לרוחו" ההחלטה של הבוסים שלו שהוא עובד שלהם, כן?), גם מפר את הסיכום שהיה (לדעתי) וממרה את פיהם של מנהליו, וגם - הכי גרוע - מוציא אותם שקרנים, במכוון ובמודע. סו מאץ' פור לא בכסאח.
כן זורקין, מה רצית להגיד?

מה רציתי להגיד, אתה שואל?
א. מודה שאני אולי קצת תמים, אבל בדיוק באותה מידה אני חושב שאתם קצת ממהרים להתייחס ברצינות לכל קשקוש שמתפרסם.
ב. לדעתך היה סיכום? על סמך מה הדעה הזאת? על סמך זה שכולם (מי זה בדיוק כולם? זכורים לי ציטוטים של שמעון ושל דני פדרמן, ושניהם אמנם באותה הרוח אבל שונים: "זה לא נעשה כמו שצריך, אבל ככה זה, ובלה בלה בלה") הציגו תגובה אחידה?
ג. בלאט לא אמר משהו שונה במיוחד. הוא אמר שההתנהלות היא "לא לרוחו", וזה שהנושא דלף קודם לפיטורים לא מוסיף כבוד לאף אחד. גם שמעון אמר את זה. גם פדרמן האב אמר את זה (עפ"י אותם מקורבים מהימנים, כשהוא הציע לשלף לכהן כדירקטור).
ד. היו מקרים שהמנהלים לכלכו על בלאט ממקור ראשון? תזכיר לי?
ה. מה העובדות חשובות, אתה הרי כותב כבר כמה חודשים שבלאט ומכבי ייפרדו בסוף העונה וזה מה שחשוב. בקיצור, אני רק ממליץ לקרוא בזהירות ובערבון מוגבל את ציטוטי המקורבים.

ודאי שהמנהלים לכלכו על בלאט ממקור ראשון, דייויד פדרמן עשה את זה גם בישראל היום וגם באחת מתכניות הרדיו. גם דני פדרמן עשה את זה באחת מתכניות הרדיו. רצית עובדות? אלה עובדות. לא ציטוטים, לא ורד כהן, לא מקורבים, לא מקורות עלומים בהנהלה. הם, בשמם, במילותיהם ובקולם.

למה אני חושב שהיה סיכום בישיבה מה להגיד? כי כשאני רואה את שמעון מזרחי ואת הפדרמנים יוצאים מהישיבה ואומרים אותו דבר בדיוק, בנוסח "עכשיו לא נאמר כלום ונדבר בצורה מסודרת בעוד כמה ימים", ברור שהיה סיכום על תגובה אחידה. בפעם האחרונה שבדקתי אין להם יכולות טלפתיות, למרות שאולי הם חושבים ככה. מי בכלל מדבר על מה שהם אמרו אחרי כמה ימים? אני מדבר על מה שהם אמרו ביציאה מהישיבה עצמה.
ואז יוצא דייויד בלאט מהישיבה ואומר את מה שאומר, ולנקודה החשובה ביותר לא התייחסת - מעבר לעובד שמבקר בצורה פומבית את המעבידים שלו, הוא מוציא אותם שקרנים. הרי הם אמרו ששלף פוטר בגלל היחסים שהמעורערים שלו עם בלאט, נכון? אז בלאט בא ואומר שגור חבר טוב שלו ואין ביניהם שום בעייה (אחר כך גם שלף מאשר את זה) ומוציא אותם שקרנים, במודע לגמרי. אני לא מכיר מערכת יחסי עבודה שבה עובד מוציא את מעבידיו שקרנים, והכל נשאר סבבה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 1:22 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא הייתי ציני כשביקשתי שתזכיר לי מה הם אמרו, אני באמת לא זוכר. אז אני אשמח אם תוכל לפרט.
לגבי מה שדיוויד בלאט אמר, ממש לא ברור לי איך הוא מוציא את המעסיקים שלו שקרנים. אף אחד מהם לא אמר שהיחסים של בלאט ושלף הם מה שגרם לפיטורים (גם זה פורסם תחת "מקורבים מספרים"), ולזה בדיוק התכוונתי כשכתבתי שצריך לקחת בערבון מוגבל את מה שמתפרסם. למעשה, אף אחד מהם לא הסביר את הפיטורים של שלף, חוץ מדני פדרמן שאמר שוויצ'יץ' ייתן ערך מוסף.

אז אחרי שטיפלנו בזה (שבלאט לא הציג אף אחד כשקרן), בוא נשים בפרופורציות גם את מה שהוא אמר ביציאה מאותה הישיבה. אני מסכים שיש כאן נימה של ביקורת, אבל כבר ביום למחרת אמרו גם שמעון וגם הפדרמנים (לציטוט, כולם, לא מקורבים ולא כלום) שהם לא שלמים עם הדרך שבה זה נעשה. שזה בעצם מה שבלאט אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 1:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אין מישהו שלא חושב שהם שקרנים אז אין עם זה ממש בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 1:44 pm 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2652348&m=1

רשימת קניות מדכאת (ולא במיוחד מחדשת שום דבר)

קודם כל, צריך להיזהר עם המלפפוניאדה, היחיד שנראה לי סביר שבאמת קרוב מאוד זה טיוס, כל השאר בגדר שמועות. ולגבי השמות, פול דיוויס נראה לי אחלה לגמרי, בטח ובטח אם הוא מחלק את הדקות שלו עם ג'יימס ובכך מוריד את סיכון הפציעות. לגבי האחרים, גם לטעמי לא מלהיב בכלל, אבל בוא לא נחרוץ את גורל הסגל לפני שהוא סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 1:46 pm 
Senior

דווקא המחליפים של סמית' נשמעים יותר טוב מהמחליפים של לוגאן. מאצ'יוליס בכלל שחקן יותר טוב מסמית' באופן כללי.
כנראה שבמכבי לא באמת קלטו איפה הבעיה נמצאת(רמז: רכז אמור לנהל משחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 1:56 pm 
Sophomore

אני דווקא בעד קיי סי ריברס, שחקן שבלאט יכול להוציא ממנו המון לדעתי. יגרום לו לעשות את הדברים שהוא טוב בהם ולא מעבר לזה.
גם פול דיוויס זה רעיון טוב, אבל זה עוד שחקן שנכנס מהר מאוד לבעיית עבירות (כמו ג'יימס), ואז יכול להיות שיהיה צורך בגבוה שלישי (טיוס ממש לא מספיק טוב לזה, בעיני).

גם אני חושב שהעמדה הכי חשובה היא הרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 1:57 pm 
Senior

פול דייויס אחלה בחלה, אבל קבוצה שהרכזים שלה זה טייריס רייס( עוד 2 מוסב שלא מנהל משחק) ואוחיון\הלפרין לא הולכת להגיע לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 1:58 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
לא הייתי ציני כשביקשתי שתזכיר לי מה הם אמרו, אני באמת לא זוכר. אז אני אשמח אם תוכל לפרט.
לגבי מה שדיוויד בלאט אמר, ממש לא ברור לי איך הוא מוציא את המעסיקים שלו שקרנים. אף אחד מהם לא אמר שהיחסים של בלאט ושלף הם מה שגרם לפיטורים (גם זה פורסם תחת "מקורבים מספרים"), ולזה בדיוק התכוונתי כשכתבתי שצריך לקחת בערבון מוגבל את מה שמתפרסם. למעשה, אף אחד מהם לא הסביר את הפיטורים של שלף, חוץ מדני פדרמן שאמר שוויצ'יץ' ייתן ערך מוסף.

אז אחרי שטיפלנו בזה (שבלאט לא הציג אף אחד כשקרן), בוא נשים בפרופורציות גם את מה שהוא אמר ביציאה מאותה הישיבה. אני מסכים שיש כאן נימה של ביקורת, אבל כבר ביום למחרת אמרו גם שמעון וגם הפדרמנים (לציטוט, כולם, לא מקורבים ולא כלום) שהם לא שלמים עם הדרך שבה זה נעשה. שזה בעצם מה שבלאט אמר.

ציטוטי "המקורבים", ובחלק מהמקומות "בכיר בהנהלת מכבי", הופיעו בכל כלי התקשורת. לפחות אצל ארבעה כתבים שונים, בטח עוד אם אחפש היטב. אם זה היה אחד, אולי עוד אחד שהעתיק או משהו, מילא. כמות כזו של כתבים שמדווחים אותו דבר אומר שמישהו הוציא בעצם תדרוך מסודר, וזה הרושם שהנהלת מכבי ניסתה ליצור - ששלף היה הבעייה שבין בלאט להנהלה. אז בא בלאט ופוצץ את הבלון הזה, ואחריו עשה את זה גם שלף. אז זה נחמד שיצאו אחרי כמה ימים כדי לנסות למזער נזקים ולצאת קצת פחות מפלצות, אבל זה כל מה שזה היה - בקרת נזקים. חלק מזה זה דבריו של בלאט.
ולא הייתה פה נימה של ביקורת, הייתה פה ביקורת חריפה, ואפילו מחוצפת כשחושבים על זה שעובד מדבר בפומבי על מהלכים של הבוסים שלו ואומר שמה שהם עושים זה "לא לרוחו". אתה מכיר בוסים שעוברים על זה לסדר היום? אתה מכיר מקום עבודה שעובד מרשה לעצמו להתנהג כך, שלא מתוך ידיעה שהוא הולך ו/או רצון שיוליכו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 2:09 pm 
Sophomore

המחליפים בעמדות 3 נשמעים בסדר ובעמדה 5 בסדר גמור. הבעיה היא עמדת הרכז שם מדברים על שני מפזרי משחק מדופלמים - אחד הוא לפחות סקורר (בראון) אבל השני (רייס) הוא סתם שחקן בינוני. לא מבינים שם שהבעיה העיקרית של הקו האחורי היא מחסור חמור באיי קיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 2:13 pm 
Sophomore

rony כתב:
Mako Regever כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2652348&m=1

רשימת קניות מדכאת (ולא במיוחד מחדשת שום דבר)

קודם כל, צריך להיזהר עם המלפפוניאדה, היחיד שנראה לי סביר שבאמת קרוב מאוד זה טיוס, כל השאר בגדר שמועות. ולגבי השמות, פול דיוויס נראה לי אחלה לגמרי, בטח ובטח אם הוא מחלק את הדקות שלו עם ג'יימס ובכך מוריד את סיכון הפציעות. לגבי האחרים, גם לטעמי לא מלהיב בכלל, אבל בוא לא נחרוץ את גורל הסגל לפני שהוא סגור.

בואנה, אתה והדיכוי לדיכאון שלך - תן להנות קצת, אנחנו יהודים או לא יהודים?! תן קצת לסבל החמוץ מתוק הזה של עונת מלפפונים לעורר קצת את הישנוניות הכדורסלית.

אני מבטיח לך שאם את העונה נתחיל עם פול דיוויס, ג'ואי דורסי, לנגפורד, סמית' וג'יימס על הספסל - אני אארוז את הדכאון ואשלח אותו לראובן במתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 2:24 pm 
Hall of Famer

לגבי בלאט ומכבי, התחושה שלי היא ששני הצדדים מבינים שבשלב זה, קודם כל עדיף להם שאם הסיפור מתפוצץ, עדיף להם שהצד השני יהיה זה זה שמפר את החוזה כדי שהם לא יצטרכו לפצות את הצד השני ושנית, שלשני הצדדים (במיוחד מכבי, אבל אולי גם לבלאט) אין אלטרנטיבות מי יודע מה מסעירות. אז מצד אחד מותחים את החבל כדי להגדיל את הסיכוי שהצד השני יקרע אותו, אבל מצד שני, נזהרים לא למתוח אותו יותר מדי, לפחות עד שיש אלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 3:06 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

ציטוטי "המקורבים", ובחלק מהמקומות "בכיר בהנהלת מכבי", הופיעו בכל כלי התקשורת. לפחות אצל ארבעה כתבים שונים, בטח עוד אם אחפש היטב. אם זה היה אחד, אולי עוד אחד שהעתיק או משהו, מילא. כמות כזו של כתבים שמדווחים אותו דבר אומר שמישהו הוציא בעצם תדרוך מסודר, וזה הרושם שהנהלת מכבי ניסתה ליצור - ששלף היה הבעייה שבין בלאט להנהלה. אז בא בלאט ופוצץ את הבלון הזה, ואחריו עשה את זה גם שלף. אז זה נחמד שיצאו אחרי כמה ימים כדי לנסות למזער נזקים ולצאת קצת פחות מפלצות, אבל זה כל מה שזה היה - בקרת נזקים. חלק מזה זה דבריו של בלאט.
ולא הייתה פה נימה של ביקורת, הייתה פה ביקורת חריפה, ואפילו מחוצפת כשחושבים על זה שעובד מדבר בפומבי על מהלכים של הבוסים שלו ואומר שמה שהם עושים זה "לא לרוחו". אתה מכיר בוסים שעוברים על זה לסדר היום? אתה מכיר מקום עבודה שעובד מרשה לעצמו להתנהג כך, שלא מתוך ידיעה שהוא הולך ו/או רצון שיוליכו אותו?

חבל שאתה לא מתייחס לדברים של בלאט כלשונם. הוא לא אמר שומדבר שהם לא אמרו בעצמם יום או יומיים אח"כ. הוא דיבר על התנהלות, לא על מעשים. על הדרך ולא על המעשה עצמו. לא ביקורת חריפה, ובטח לא מחוצפת. אם היא היתה משהו מהנ"ל הפדרמנים כבר היו מנצלים את ההזדמנות אם הם כל כך רוצים שהוא יעוף כמו שורד כהן ואתה חושבים, או במינימום מעמידים אותו במקום על כך.

ובכלל, אתה מסתמך על מקורבים כשזה מתאים לך ויורד על ורד כהן כשזה לא. אם אתה מאמין שכתבי וואלה וONE קיבלו תדריך מסודר מהנהלת מכבי, אז אין לי מה להגיד, זה סתם מופרך בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 4:13 pm 
Senior

אגב, באופן כללי יש לי חשד שבלאט מעדיף אמריקאים בלי מוח לעמדת הרכז. בדיוק כמו החיבה המוזרה שלו לבינוניות של הנדריקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 4:32 pm 
Hall of Famer

זה לא רק כתבי וואלה ו-one, נוח מאד להציג את זה ככה. גם מאד נוח להיתלות רק בורד כהן כאילו היא היחידה שמדווחת. אם זה היה רק אחד, ניחא. בטח אם זו רק ורד כהן. אבל כל הכתבים ציטטו אותו דבר בערך, לפחות ארבעה בארבעה כלי תקשורת שונים, בפרפראזות שונות קצת.
ולגבי "הם היו מנצלים את ההזדמנות", מה הטעם לפדרמנים לנצל את ההזדמנות עכשיו? אם הם רוצים לחסוך את הפיצוי, איפה פה בדיוק ההזדמנות? להיפך, הם תפוסים בביצים על ידי הפיצוי.

וכן, כשזה בא מעובד שמעביר ביקורת פומבית על מעבידיו, זו ביקורת מחוצפת. אולי הוא צודק (בעיני כן), אבל ביחסי עבודה היא ביקורת מחוצפת. אתה מדמיין שזה עובר במקום עבודה אחר? מה זה שעובד אומר בפומבי שמעשי הבוסים "לא לרוחו", גם אם הוא איש מקצוע בכיר? איפה נשמע דבר כזה ביחסי עובד-מעביד, למה מעשי הבוסים צריכים להיות לרוחו - וגם אם הם לא לרוחו, איפה נשמע שהעובד יאמר דבר כזה בפומבי? מי עובד אצל מי?
עובד שאומר דברים כאלה הוא אחד מהשניים: או שהוא חושב שהוא בעצם שולט במערכת מעל המנהלים כאילו הוא יו"ר ועד נמל אשדוד או משהו, או שהוא יודע שעומד לעוף סלאש מחפש שיעיפו אותו וישלמו לו פיצוי. האפשרות הראשונה לא קיימת, אחרת כנראה היינו רואים השנה סגל אחר בקבוצה... השנייה נשארת. אפשרות שלישית, שהוא מתנהג כך וזה עובר כאילו כלום - אני לא רואה את זה מתקיים. צר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 4:43 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
אגב, באופן כללי יש לי חשד שבלאט מעדיף אמריקאים בלי מוח לעמדת הרכז. בדיוק כמו החיבה המוזרה שלו לבינוניות של הנדריקס.

בלאט אמר כמה פעמים בראיונות שאחד השחקנים האהובים עליו ביותר כמאמן היה ניקוס זיסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 4:47 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:

לא, לא, כי כל האירופאים כאן כל כך אינטליגנטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 5:06 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
shachaf78 כתב:

לא, לא, כי כל האירופאים כאן כל כך אינטליגנטיים.

אבל הוא לא אמר את זה. הוא גם לא אמר שכל האמריקאים בלי מוח.

אבל זאת עדיין טענה מאוד מוזרה - כאילו בלאט מחפש בכוונה אנשים פחות מוצלחים - תנו לי שחקנים טיפשים, בינוניים ואם אפשר - בעלי יסודות דפוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 5:14 pm 
Hall of Famer

נכון, הוא באמת לא אמר את זה, אבל תן לי גם להמר, שהוא בחיים לא היה מוציא משפט כמו "מאמן X מעדיף אירופאים בלי מוח לעמדת הרכז".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 5:54 pm 
Senior

מעשית רוב השחקנים שבלאט הביא זה אמריקאים כאלו, והרכז היחיד שהיה פה שלא עונה לקטגוריה הזאת נקבר חזק בתוך הספסל רוב העונה(פאפאלוקאס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 5:59 pm 
Junior

ערן סורוקה מספר שבמחנה האימונים של מילווקי ישתתף - בנוסף לגל מקל - גם ריקי היקמן, מה הסיכויים שלו בענין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 6:02 pm 
Sophomore

מה שבטוח, יותר משל מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 6:54 pm 
Freshman

shachaf78 כתב:

יש לזה פתרון- אירופאי שחום עור...

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 7:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גינות מיכאל כתב:
ערן סורוקה מספר שבמחנה האימונים של מילווקי ישתתף - בנוסף לגל מקל - גם ריקי היקמן, מה הסיכויים שלו בענין?

די אפסיים. הוא לא רכז והוא לא גדול מספיק לעמדה 2.
shachaf78 כתב:

shachaf78 כתב:
מעשית רוב השחקנים שבלאט הביא זה אמריקאים כאלו, והרכז היחיד שהיה פה שלא עונה לקטגוריה הזאת נקבר חזק בתוך הספסל רוב העונה(פאפאלוקאס).

שחף בחייאת שחף, ההודעות האלה לא עושות חסד עם האינטליגנציה שלך. בלאט אוהב שחקנים אתלטיים ומה לעשות שרוב הרכזים האמריקאים באירופה יותר אתלטיים מהאירופאים. אלו רכזים טיפשים הוא אימן? אד קוטה בסנט פטרסבורג? זיזיס בבנטון? סקוני פן באפס? ארון מיילס באריס? פרקינס ופארגו במכבי? (קוטה, מיילס וזיזיס מהמוסרים הטובים באירופה) ובפעם המאה, פאפאלוקס במכבי לא שיחק הרבה כי הוא לא יכל להזיז את הרגליים, איבד לחלוטין את הקליעה (שאף פעם לא היתה הצד החזק שלו) והחטיא לייאפים חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 7:42 pm 
Sophomore

ירון25 כתב:
shachaf78 כתב:

יש לזה פתרון- אירופאי שחום עור...

פרסום ראשון בONE - "מכבי תל אביב פנתה לדניאל האקט"
(לא באמת. בצחוק. מה שלא אומר שזה לא יופיע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 8:20 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
זה לא רק כתבי וואלה ו-one, נוח מאד להציג את זה ככה. גם מאד נוח להיתלות רק בורד כהן כאילו היא היחידה שמדווחת. אם זה היה רק אחד, ניחא. בטח אם זו רק ורד כהן. אבל כל הכתבים ציטטו אותו דבר בערך, לפחות ארבעה בארבעה כלי תקשורת שונים, בפרפראזות שונות קצת.
ולגבי "הם היו מנצלים את ההזדמנות", מה הטעם לפדרמנים לנצל את ההזדמנות עכשיו? אם הם רוצים לחסוך את הפיצוי, איפה פה בדיוק ההזדמנות? להיפך, הם תפוסים בביצים על ידי הפיצוי.

וכן, כשזה בא מעובד שמעביר ביקורת פומבית על מעבידיו, זו ביקורת מחוצפת. אולי הוא צודק (בעיני כן), אבל ביחסי עבודה היא ביקורת מחוצפת. אתה מדמיין שזה עובר במקום עבודה אחר? מה זה שעובד אומר בפומבי שמעשי הבוסים "לא לרוחו", גם אם הוא איש מקצוע בכיר? איפה נשמע דבר כזה ביחסי עובד-מעביד, למה מעשי הבוסים צריכים להיות לרוחו - וגם אם הם לא לרוחו, איפה נשמע שהעובד יאמר דבר כזה בפומבי? מי עובד אצל מי?
עובד שאומר דברים כאלה הוא אחד מהשניים: או שהוא חושב שהוא בעצם שולט במערכת מעל המנהלים כאילו הוא יו"ר ועד נמל אשדוד או משהו, או שהוא יודע שעומד לעוף סלאש מחפש שיעיפו אותו וישלמו לו פיצוי. האפשרות הראשונה לא קיימת, אחרת כנראה היינו רואים השנה סגל אחר בקבוצה... השנייה נשארת. אפשרות שלישית, שהוא מתנהג כך וזה עובר כאילו כלום - אני לא רואה את זה מתקיים. צר לי.

להתווכח איתך זה מיותר, אתה סתם מתעלם ממה שכותבים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: