סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 25, 2024 9:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 8:33 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
גינות מיכאל כתב:
ערן סורוקה מספר שבמחנה האימונים של מילווקי ישתתף - בנוסף לגל מקל - גם ריקי היקמן, מה הסיכויים שלו בענין?

די אפסיים. הוא לא רכז והוא לא גדול מספיק לעמדה 2.
shachaf78 כתב:
אגב, באופן כללי יש לי חשד שבלאט מעדיף אמריקאים בלי מוח לעמדת הרכז. בדיוק כמו החיבה המוזרה שלו לבינוניות של הנדריקס.

shachaf78 כתב:
מעשית רוב השחקנים שבלאט הביא זה אמריקאים כאלו, והרכז היחיד שהיה פה שלא עונה לקטגוריה הזאת נקבר חזק בתוך הספסל רוב העונה(פאפאלוקאס).

שחף בחייאת שחף, ההודעות האלה לא עושות חסד עם האינטליגנציה שלך. בלאט אוהב שחקנים אתלטיים ומה לעשות שרוב הרכזים האמריקאים באירופה יותר אתלטיים מהאירופאים. אלו רכזים טיפשים הוא אימן? אד קוטה בסנט פטרסבורג? זיזיס בבנטון? סקוני פן באפס? ארון מיילס באריס? פרקינס ופארגו במכבי? (קוטה, מיילס וזיזיס מהמוסרים הטובים באירופה) ובפעם המאה, פאפאלוקס במכבי לא שיחק הרבה כי הוא לא יכל להזיז את הרגליים, איבד לחלוטין את הקליעה (שאף פעם לא היתה הצד החזק שלו) והחטיא לייאפים חופשיים.

סקוני פן הוא לא ממש דוגמא לרכז סופר אינטילגנט. גם פרקינס לא(תסתכל כמה שלשות האיש זורק ובאיזה אחוזים. האיש לא מודע למגבלות שלו). באופן כללי רוב הרכזים שבלאט הביא למכבי בשנים האחרונות לא ממש עונה לקטגוריה של רכזים אינטילגנטיים שמנהלים משחק, וגם פארגו לא ממש עונה לא בא על תקן רכז כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 10:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באמת מעניין, מה היה צריך להיות מעמדו של פפאלוקאס באותה עונה לדעתך?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 10:08 pm 
Senior

יותר בכיר משחקן שנכנס ל-2 דקות ברבע השני ואחר כך יוצא. היו מספיק משחקים באותה עונה שהאיש היה טוב והראה שהוא ראוי ליותר דקות. מי שמדבר על זה שהקליעה לא הייתה קיימת כנראה לא ראה את האיש לפני העונה הזאת, כי קליעה אף פעם לא הייתה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 18, 2013 10:12 pm 
Hall of Famer

והיו לפפאלוקאס גם כמה משחקים שבהם הוא איבד 6 כדורים ב-5 דקות, פיספס לייאפים, לשמור הוא שמר עוד פחות מבעבר. אולי היה צריך לשחק עוד קצת, אבל ממש לא עוד הרבה. אין מה לעשות, האיש היה לקראת הסוף והובא לפה בפאניקה בגלל ענייני פארמר והחשש לשים את המפתחות אצל אוחיון שלא ידעו מה יקבלו ממנו, כנראה לא בדקו אותו עד הסוף, זו הייתה תחילת הנפילה שסופה נראה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 1:04 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
והיו לפפאלוקאס גם כמה משחקים שבהם הוא איבד 6 כדורים ב-5 דקות, פיספס לייאפים, לשמור הוא שמר עוד פחות מבעבר. אולי היה צריך לשחק עוד קצת, אבל ממש לא עוד הרבה. אין מה לעשות, האיש היה לקראת הסוף והובא לפה בפאניקה בגלל ענייני פארמר והחשש לשים את המפתחות אצל אוחיון שלא ידעו מה יקבלו ממנו, כנראה לא בדקו אותו עד הסוף, זו הייתה תחילת הנפילה שסופה נראה העונה.

הטענה שאני אכתוב לא ניתנת להוכחה אבל זו דעתי.

גם שחקן גדול כמו פאפלוקאס צריך ביטחון. היו מספיק משחקים שהוא שיחק טוב, שינה את המשחק ועדיין לא קיבל צאנס בגלל שטות קטנה בעוד שלאוחיון או לנגפורד על שלל טעויותיהם לא נגרם שום נזק.
בלאט אמר בסוף העונה שהבעיה של שאייר, מאלט ופאפלוקאס העונה, היתה יוגב. זכותו לחשוב ככה, אני חושב שהבעיה של מכבי באותה עונה (והעונה הזאת) היתה יוגב.
אם הוא היה שחקן קבוע ברוטציה (לא ביקשתי חמישייה חלילה) הוא היה הרבה יותר טוב.
במחזור הראשון מול מילאנו הוא שינה את המשחק כשהוא עלה, אבל אחרי שהוא ירד מכבי התרדרה בחזרה והוא לא חזר לפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 10:10 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
סקוני פן הוא לא ממש דוגמא לרכז סופר אינטילגנט. גם פרקינס לא(תסתכל כמה שלשות האיש זורק ובאיזה אחוזים. האיש לא מודע למגבלות שלו). באופן כללי רוב הרכזים שבלאט הביא למכבי בשנים האחרונות לא ממש עונה לקטגוריה של רכזים אינטילגנטיים שמנהלים משחק, וגם פארגו לא ממש עונה לא בא על תקן רכז כזה.

יפה שהתעלמת מקוטה, זיזיס ומיילס... פרקינס לא אינטליגנט? מה שהוא עושה בהגנה נחשב גם לאינטליגנצית משחק (ולא רק אתלטיות), הוא מוסר טוב ויודע איפה להתמקם, אז נכון, אין לו קליעה אבל זה לא עושה אותו שחקן טיפש. גם פארגו עם כל האתלטיות שלו היה מוסר טוב ולא שחקן מופרע. מה עדיף, תאודושיץ האינטליגנט שמחרב לך משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 2:48 pm 
Sophomore

אולי אוחיון ודווין סמית' ישחקו שנה הבאה ביחד.ולא בצהוב:
http://basketball.eurobasket.com/Russia ... unt/320674

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 2:51 pm 
Sophomore

לפי מה שכתוב שם הם מציעים לו 1.5 מיליון דולר לעונה (לשתי עונות) בשביל לשחק ביורוליג בשנה הבאה - איזו סיבה יש לו להישאר במכבי בשביל חצי מזה (מלבד, כמובן, חוסר הרצון לשחק בערבות סיביר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 3:06 pm 
Senior

נובמת, חשבתי שאנחנו כבר מאחורי עניין "ערבות סיביר הנידחות"

קובאן נמצאת בדרום רוסיה, לא הרחק מהים השחור (לא, הים החוצץ בין העולם המתורבת לערבות סיביר הוא הים הכספי) קרובה לאירופה יותר מתל אביב וקרוב לוודאי שמספקת את צורכי החיים לא פחות טוב מכפר סבא (היי, יש שמועות שאם יש לך שם קשרים טובים עם רופא האליל תוכל לקבל כוסות רוח ועלוקות בכל שעה משעות היום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 3:56 pm 
Sophomore

אני היחיד שחושב שעזיבה של דווית סמית' היא דווקא חיובית?
לא שווה מיליון וחצי דולר (כן כן.. "הוא שווה כמה שמשלמים לו וכל זה)...
אני הייתי מעמיס את ליאור אליהו יחד עם יוגב ודווין, עוטף הכל בהרבה פצפצים (שלא יכאב לליאור) ומוסיף כמה כרטיסי ברכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 4:00 pm 
Sophomore

בגדול אתה צודק, שלושתם לא מספיק טובים. אבל, עם איך שדני שובבני מנהל את העסק, יש לי הרגשה שאנחנו עוד נתגעגע אליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 5:02 pm 
Sophomore

לפי ספורט 5 מכבי כבר מצאה מחליף לסמית

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 64&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 5:06 pm 
Sophomore

"סימנה" "מצאה"
לא הבדל זניח....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 5:16 pm 
Sophomore

קורובייב כתב:
גם כספי משנה פזמון ומה שום סכום לא יחזיר אותי למכבי איתו נחת לפני חודש ומשהוא הגענו ליש לי כמה הצעות מאירופה אבל למכבי אתן עדיפות: http://one.co.il/Article/218702.html
כנראה שהוא הבין שאין הרבה קבוצות פליאוף ב NBA שמחפשות שחקן מוגבל שעף על עצמו.

לא יודע איך ניסחו את התגובה של כספי בוואן, אבל אני מניח שהם מצטטים את הראיון שהוא נתן לרדיו של אופירע, ושם הדבר היחיד שהוא אמר זה משהו בסגנון:
ע: "כל עוד יש לי אופציה לשחק במנש אני לא אוותר עליה"
א: "ואם תחזור לאירופה, תתן עדיפות למכבי?"
ע: "בטח, ברור!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 5:28 pm 
Hall of Famer

guyancho כתב:
אני היחיד שחושב שעזיבה של דווית סמית' היא דווקא חיובית?
לא שווה מיליון וחצי דולר (כן כן.. "הוא שווה כמה שמשלמים לו וכל זה)...
אני הייתי מעמיס את ליאור אליהו יחד עם יוגב ודווין, עוטף הכל בהרבה פצפצים (שלא יכאב לליאור) ומוסיף כמה כרטיסי ברכה.

מחר מכבי ת'א תודיע לליאור אם היא מממשת את האופציה על השחקן (כ-800 אלף דולר נטו) או שהוא יהפוך לשחקן חופשי.

בקשר לסמית,העונה הוא קיבל סביב ה600 אלף דולר נטו ולדעתי הוא לא שווה יותר מזה ,מכבי רוצה לשדרג לו את החוזה ל750 אבל כאמור יש לו הצעות גבוהות יותר מאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:05 pm 
Sophomore

תומר כתב:
נובמת, חשבתי שאנחנו כבר מאחורי עניין "ערבות סיביר הנידחות"

קובאן נמצאת בדרום רוסיה, לא הרחק מהים השחור (לא, הים החוצץ בין העולם המתורבת לערבות סיביר הוא הים הכספי) קרובה לאירופה יותר מתל אביב וקרוב לוודאי שמספקת את צורכי החיים לא פחות טוב מכפר סבא (היי, יש שמועות שאם יש לך שם קשרים טובים עם רופא האליל תוכל לקבל כוסות רוח ועלוקות בכל שעה משעות היום)

הומור, וזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:18 pm 
Sophomore

בוואלה מפרסמים שקובאן מציעה לסמית' 3 מיליון דולר לשנתיים. לא מצליח להבין את הסכום הזה - סמית' רול פלייר מצויין אבל רחוק מלהיות פרנצ'ייז פלייר הראוי לשכר כזה. למכבי, בתקציבה הנוכחי, הוא לא שווה יותר מ-800-850 אלף דולר ואם יש לו הצעות כאלה אז שיהיה לו בהצלחה. אגב, אם כבר קובאן לוקחים את כל שחקני מכבי אז אולי הם גם יואליו בטובם "לגנוב" גם את מדלי ופלאניניץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 6:41 pm 
Senior

מה אתה לא מבין? כמה הם הציעו ליוגב בשנה שעברה? חוץ מזה, יש להם קטע כנראה עם מכבי אחרי הקיץ ומה אכפת להם להוציא עוד 1-2 מיליון דולר מהכיס רק בשביל לתקוע למכבי. המטרה מקדשת אצלם את האמצעים כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 7:01 pm 
Junior

קובאן -> בא מקובה -> קומוניסט -> אוהד הפועל?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 7:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

במחיר הזה שיהיה לסמית' בהצלחה. פתאום ממש בא לי שמכבי תקבל את קובאן בשלב הבתים (כמובן במידה ותיבנה קבוצה נורמלית).
basketball_fan כתב:

לא נמאס למכבי להביא שחקנים בני 28 בלי נסיון ביורוליג? אם הוא היה טוב, הוא היה מגיע לקבוצה טובה עד עכשיו. ורק להבהיר, המקרים של אידסון וסמית' שונים כי הם עברו עונה ביורוליג וכיכבו ביורוקאפ לפני שהגיעו למכבי. בכל אופן אם סמית' עוזב לא צריך להרחיק עד הליגה הבלגית כשיש בארץ שני SF ברמה גבוהה כמו דונטה סמית' והופסון, כשגם השמות שהופיעו בכתבה של וואלה(מאציוליס, ואסיליאדיס, דרדן וריברס) הם חביבים גם אם לא מפילים מהרגליים (ואסיליאדיס הכי מוצא חן בעיני) ולפחות לכולם יש נסיון יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 7:20 am 
Sophomore

שי רקנאטי בראיון די הזוי ב"ישראל היום". טוען שתקציב השחקנים של מכבי הוא רק 8-9 מיליון דולר (איך לעזאזל מ-20 מיליון דולר נשארים רק 8-9 לשחקנים?) וטוען מנגד שתקציב השחקנים של ירושלים הוא 6 מיליון דולר. הוא גם טוען שפלאניניץ שחקן טוב מאוד ושאם שרמדיני היה מספיק טוב לאלופת אירופה הוא בטח היה טוב למכבי (הוא רק מתעלם מזה שהבחור היה שחקן של 2 דקות למשחק באולימפיאקוס). לדבריו הבעלים מביאים כל שנה מיליון דולר מהבית ושיש הכרח בתקציב מאוזן אחרת הקבוצה תקרוס (לפחות הפעם הוא לא נתן את היווניות כדוגמא לקבוצות קורסות...). הוא גם טוען שבעונה הקרובה יהיו רק 10 שחקנים בכירים ורק חמישה זרים - לא ברור לי איך הוא בונה סגל כזה אבל נחיה ונראה. הם יתנו לבלאט צ'אנס נוסף אחרי עונה פחות טובה שלו (כי הם הרי היו מצויינים ורק בלאט היה הבעיה).
לא יודע מה הבחור הזה לוקח אבל גם אני רוצה קצת מזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 8:31 am 
מנהל פורום

basketball_fan כתב:

בסוף הכתבה רשום שמכבי שוקלת קונספט של ישראלים פרווה (בן רייס ואור סולומון לצד פניני, לאנדסברג ותיוס). לא נראה לי שזה רעיון חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 9:56 am 
Sophomore

אגב, שיפסיקו לשים את פיינל פור היורוליג כיעד למאמן הקבוצה ושיפסיקו לטעון שזו המטרה שלהם, כי בתקציב שחקנים של 8-9 מיליון דולר (כמו שרקנאטי טוען) הסיכוי להגיע לשם גם עם פיל ג'קסון כמאמן הוא נמוך מאוד אם לא אפסי, וכדי להיות בפיינל פור אתה צריך מזל ברמות מטורפות.
איזו סיבה לאופטימיות יש לאוהדי מכבי? הרי התקציב יהיה לכל היותר כמו העונה (למרות ש-8-9 מיליון דולר נשמע לי פחות מבעונות קודמות), השכר של אוחיון, היקמן וג'יימס עולה משמעותית, השכר של אליהו ישאר כנראה אותו הדבר והשכר של סמית' יעלה משמעותית במקרה הטוב (במקרה הרע יגיע במקומו - באותו שכר שהוא קיבל בעונה שעברה - חיקוי דהוי). עכשיו תסבירו לי איזו סיבה יש לצפות שתיבנה כאן קבוצה שיכולה להגיע למשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 10:54 am 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
שי רקנאטי בראיון די הזוי ב"ישראל היום". טוען שתקציב השחקנים של מכבי הוא רק 8-9 מיליון דולר (איך לעזאזל מ-20 מיליון דולר נשארים רק 8-9 לשחקנים?) וטוען מנגד שתקציב השחקנים של ירושלים הוא 6 מיליון דולר. הוא גם טוען שפלאניניץ שחקן טוב מאוד ושאם שרמדיני היה מספיק טוב לאלופת אירופה הוא בטח היה טוב למכבי (הוא רק מתעלם מזה שהבחור היה שחקן של 2 דקות למשחק באולימפיאקוס). לדבריו הבעלים מביאים כל שנה מיליון דולר מהבית ושיש הכרח בתקציב מאוזן אחרת הקבוצה תקרוס (לפחות הפעם הוא לא נתן את היווניות כדוגמא לקבוצות קורסות...). הוא גם טוען שבעונה הקרובה יהיו רק 10 שחקנים בכירים ורק חמישה זרים - לא ברור לי איך הוא בונה סגל כזה אבל נחיה ונראה. הם יתנו לבלאט צ'אנס נוסף אחרי עונה פחות טובה שלו (כי הם הרי היו מצויינים ורק בלאט היה הבעיה).
לא יודע מה הבחור הזה לוקח אבל גם אני רוצה קצת מזה...

מישהו ניסה לעמת אותו עם הבאגים בהגיון? וכמובן שהשאלה איך חברה בע"מ יכולה להתקיים כל כך הרבה שנים כשכל שנה הבעלים מביאים מיליון דולר מהבית, לא נשאלה. מקצוענות לשמה.

אגב, שרמאדיני ממש לא היה שחקן של 2 דקות למשחק באולימפיאקוס. הוא לא היה כוכב או משהו, אבל שיחק כמות דקות דומה למה ששיחק באלקטרה. ההבדל הוא שבאולימפיאקוס הביאו אותו כמשלים ואלקטרה הביאה אותו כסנטר הפותח (ואז התפקסנה לגמרי ובלית ברירה על שון ג'יימס כפותח, מה שהתגלה בדיעבד כדבר הכי טוב שקרה לה העונה).

אגב, לא יודע מה כ"כ "פרווה" ברייס, סולומון, פניני, לאנדסברג ותיוס. זה סגל ישראלי טוב מאד. רייס וסולומון שחקנים מצוינים בעיניי ובהחלט פוטנציאל לשחק ביורוליג. לנדסברג היה הישראלי הכי טוב בליגה רק בעונה שעברה (אמנם קשה לזכור זאת אחרי הייבוש באלקטרה, אבל זה נכון), תיוס הוא הגבוה הישראלי המוביל היום, לפניני יש את הנסיון ואם ייקח את עצמו ואת המשחק יותר ברצינות הוא שחקן סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 11:39 am 
Hall of Famer

בקיצור, מה שהיה הוא שיהיה, והשאלה היא מתי החבר רקנאטי וידידו הפדרמני ירגישו שהמותג נפגע. נפגע ברמה שהקהל לא קונה מנויים ו/או הטלויזיה לא מוכנה לשלם כי יש פחות צופים ו/או המפרסמים נוטשים או מוכנים רק לשלם פחות. לפני שלפחות אחד מהדברים האלה יקרו, לא ישתנה דבר ומבחינתם הכל בסדר - הביזנס דופק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: