סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 9:02 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
הרסי הוקינס כתב:
גינות מיכאל כתב:
בגדול, ניתן לחלק את השאלה ל2, איסור הונאת דברים כלפי המוכר, שאם היה יודע שאין בכוונתך לקנות אצלו, לא היה מתייחס אליך, או בגלל תחושת השווא שגרמת לו כאשר חשב שהוא הולך להרויח כסף, ולא היא. בכך ניתן לדון כמובן האם הדבר מתאים רק אם המוכר הוא גם הבעלים.

החלק השני הוא מדידה ושימוש במוצר מסוים לצורך שימושך האישי תוך כדי הטעיית הבעלים, זה כבר נכנס להונאת ממון גמורה.

אני לא רוצה להגיד מה נכון ומה לא נכון, אבל בתור מוכר ברשת חנויות מוזיקה בעברי אגיד ש:

1. הצד של המוכרים הרבה פעמים לא נקי מחטאים. היו דיסקים מסוימים שהיינו מקבלים תגמול אם היינו מצליחים למכור. שיטה לקידום אמנים מסוימים בהסוואה של המלצה לאיכות מצד המוכר. אני אגב, לא עבדתי כדי לקבל את התמלוגים האלו (אלא אם כן בא לקוח שאמר: "אני צריך לקנות דיסק מתנה למישהו שאני לא מכיר ולא אכפת לי מה", או "תן לי משהו גזעי, משהו מודרני", סתם).
2. לי ממש לא היה אכפת אם בנאדם היה בא, שומע 5 דיסקים והולך בלי כלום. זה חלק מהשירות שהרשת מציעה וזה בעיה שלה.

המקרה שלך הוא קצת שונה...
אני יכול להגיד לך, בתור עובד ברשת ספורט שמתעסק בעיקר בנעליים, (שעובדים עם בונוסים על מכירות)
שאחד הדברים הכי מעצבנים זה שמגיע מישהו, מודד 5-6 זוגות נעליים (שכל זוג צריך ללכת למחסן, לחפש את המידה, להביא תנעל ואחר כך להחזיר למקום...)
ואז, אחרי שהריץ אותך חצי שעה,
הוא אומר לך "סבבה רשמתי את הדגם, אני אבדוק באינטרנט"
הרוב אגב, לא אומרים את זה...אלא פשוט מצלמים את הנעל ואת הקופסא ואז אתה כבר מבין בעצמך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 9:42 pm 
מנהל פורום

אוראלזור כתב:
ודים כתב:
אוראלזור כתב:
אגב מישהו יכול להמליץ על נעל כדורסל לOUTDOOR? (נעלי פרקט שאלו רוב נעלי הכדורסל נהרסות מהר מאוד בחוץ).

המיתוס הזה לדעתי לא קיים.
אני לא מכיר שמוכרים בארץ נעלי כדורסל שיוצרו במיוחד בשביל לשחק בחוץ. נכון שזה חבל להוציא 700 שקל על נעליים שאחרי כמה חודשים הסוליה שלהם תשחק, לכן "נעלי אאוטדור" זה פשוט נעליים שעולות 300-400 שקל. כל הסוליות שיש נשחקות בערך באותה מידה.

אם משחקים עם נעליים בחוץ זה נהרס אחרי שלושה חודשים.. משהו כזה

נכון, ו...?
למיטב הבנתי אין נעל מיוחדת שיש לה סוליה שנועדה לאספלט ואז הנעל מחזיקה שנה.
לכן מה שאתה מחפש זה נעל רגילה, פשוט שלא תהיה יקרה מדי כי חבל לבזבז מלא כסף על נעל לשלושה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 10:05 pm 
Junior

krembo כתב:
הרסי הוקינס כתב:
גינות מיכאל כתב:
בגדול, ניתן לחלק את השאלה ל2, איסור הונאת דברים כלפי המוכר, שאם היה יודע שאין בכוונתך לקנות אצלו, לא היה מתייחס אליך, או בגלל תחושת השווא שגרמת לו כאשר חשב שהוא הולך להרויח כסף, ולא היא. בכך ניתן לדון כמובן האם הדבר מתאים רק אם המוכר הוא גם הבעלים.

החלק השני הוא מדידה ושימוש במוצר מסוים לצורך שימושך האישי תוך כדי הטעיית הבעלים, זה כבר נכנס להונאת ממון גמורה.

אני לא רוצה להגיד מה נכון ומה לא נכון, אבל בתור מוכר ברשת חנויות מוזיקה בעברי אגיד ש:

1. הצד של המוכרים הרבה פעמים לא נקי מחטאים. היו דיסקים מסוימים שהיינו מקבלים תגמול אם היינו מצליחים למכור. שיטה לקידום אמנים מסוימים בהסוואה של המלצה לאיכות מצד המוכר. אני אגב, לא עבדתי כדי לקבל את התמלוגים האלו (אלא אם כן בא לקוח שאמר: "אני צריך לקנות דיסק מתנה למישהו שאני לא מכיר ולא אכפת לי מה", או "תן לי משהו גזעי, משהו מודרני", סתם).
2. לי ממש לא היה אכפת אם בנאדם היה בא, שומע 5 דיסקים והולך בלי כלום. זה חלק מהשירות שהרשת מציעה וזה בעיה שלה.

המקרה שלך הוא קצת שונה...
אני יכול להגיד לך, בתור עובד ברשת ספורט שמתעסק בעיקר בנעליים, (שעובדים עם בונוסים על מכירות)
שאחד הדברים הכי מעצבנים זה שמגיע מישהו, מודד 5-6 זוגות נעליים (שכל זוג צריך ללכת למחסן, לחפש את המידה, להביא תנעל ואחר כך להחזיר למקום...)
ואז, אחרי שהריץ אותך חצי שעה,
הוא אומר לך "סבבה רשמתי את הדגם, אני אבדוק באינטרנט"
הרוב אגב, לא אומרים את זה...אלא פשוט מצלמים את הנעל ואת הקופסא ואז אתה כבר מבין בעצמך...

כן, זה שונה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 10:34 pm 
Freshman

ציטוט:
למיטב הבנתי אין נעל מיוחדת שיש לה סוליה שנועדה לאספלט ואז הנעל מחזיקה שנה.
לכן מה שאתה מחפש זה נעל רגילה, פשוט שלא תהיה יקרה מדי כי חבל לבזבז מלא כסף על נעל לשלושה חודשים.

אז לפי מה שהבנתי דווקא כן יש נעליים מסוימות עם סולייה לאספלט..
אולי מישהו יוכל להבהיר את הנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 10:53 pm 
מנהל פורום

אני אישית לא ראיתי בשום מקום נעליים כאלה. בטח לא בארץ.

אגב, אני אישית ממש ממליץ על נעלי כדורסל של ניו-באלאנס.
נעל הכדורסל הכי טובה שהייתה לי ופער ממש גדול מהשאר זו נעל שהזמנתי באינטרנט אבל מאתר ששולח רק לארה"ב. למזלי היה לי קרוב משפחה שביקר קרובים אחרים שם והוא הביא לי את הנעליים לארץ. הן עלו שם 95$ כולל משלוח בזמן שבארץ דגמים ישנים יותר עלו 600-700 ש"ח וגם אותם אפשר היה למצוא רק אצל הספק בת"א.

לי יש את הנעל הזו שלובש פה מאט בונר:
http://thebiglead.fantasysportsven.netd ... r-dunk.jpg
לניו-באלאנס יש מדיניות שהם לא משלמים לשחקנים שינעלו נעליים שלהם אז הן פחות פופולריות אבל לא פחות איכותיות. בונר לבש אותן כאשר הם אפילו סירבו לתת לו זוגות בחינם והוא היה צריך לקנות אותם בחנות כאחד האדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 11:58 pm 
Hall of Famer

בקיצור אם אתם גבוהים , ג׳ינג׳ים ואוהבים לקלוע משלוש אבל לא להתלכלך בצבע, זאת הנעל בשבילכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 1:56 pm 
Freshman

אין לי שום ניסיון עם נעליים, אבל חיפוש פשוט בגוגל של outdoor basketball shoes או streetball basketball shoes נותן תוצאות של דגמים מוקשחים למשל:

http://sneakerreport.com/news/the-10-be ... reet-ball/

משלוח לארץ עולה 20 דולר ונגמר הסיפור בחצי המחיר שהייתם משלמים בקניון ליד הבית. החסרון הוא שזה לוקח יותר זמן ואי אפשר להרגיש את הנעל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:53 pm 
Freshman

מקפיץ את הנושא.
הגיוני שנעלי כדורסל נקרעות לי אחרי חודשיים-שלושה(ממש הסולייה מתפרקת) במשחק של OUTDOOR? יוצא לי לשחק 4-5 פעמים בשבוע בערך שעתיים כל פעם.
אני חושב אולי משהו אצלי לא בסדר אולי הטכניקת ריצה או משהו כזה.
מוזר ביותר הנושא.
אגב, יש למישהו ניסיון עם רפליקות למיניהם? יש אתר סיני של alliexpress אפשר להשיג רפליקות של נעלי לברון\קובי\דוראנט במחירים נוחים.
אם הנעל נהרסת גם ככה אז עדיף לקנות משהו זול לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 3:37 pm 
Freshman

:P מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר