סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 9:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 11:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חושב שיש מצב שהקוף הירוק דווקא יראה את אליהו יותר קרוב לביתו בעונה הבאה. לא סיכוי מאד גבוה אבל ממש ממש לא מופרך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 22, 2013 1:20 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Maccabi had offered Lior $500k
this is a complete new ballgame for Haifa
how do you figure he will go there?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 22, 2013 1:50 am 
Senior

guyancho כתב:
לא רואה את זה קורה

כשגרין יצא לסמארה אם מישהו היה מספר לך שבחזרה הוא יחתום חוזה של 1.5 מיליון דולר ל3 שנים אני חושב שגם לא היית רואה את זה קורה ושולח אותו לאישפוז. וגרין לא היה שחקן שגירד את היכולות של אליהו והתרומה שלו.

הרי את החוזה הגבוה והדיי אידיוטי הזה אליהו חתם בדיוק באותה צורה, שנה בחוץ, געגועים של מכבי, הרבה מאד כסף שהסכימו להוציא עליו.

אני בהחלט רואה את זה קורה שוב. בעיקר כי אין תחליפים בשוק ואין תחליפים בראייה לעתיד כרגע (חוץ מכספי, שאני לא רואה אותו מגיע) שיכולים לתרום ממשית ברמה של היורוליג במכבי. אולי יתרצו את זה שוב בזהות המקומית או ישראלתי ובלה בלה בלה (הרי אם אליהו יעזוב, ואוחיון יועזב לקובאן במכבי בשנה הבאה ישחקו, כאילו על הפארקט רק זרים ומתאזרחים) אבל הסיכוי שזה יקרה גבוה הרבה יותר משזה לא יקרה לדעתי.

ראי, נו באמת. אין שמץ של סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 10:16 am 
Sophomore

מקרה גרין הוא קצת שונה ודי דפוק האמת, מכבי החתימה אותו כדי שלא ישחק- אליהו יקר הרבה יותר ונדרש מן המאמן לתת לו דק', החוזרה שלו מנופח בטירוף, גרין עלה סה"כ 500 שלף דולר לעונה בתקופה שבה מכבי הייתה קצת יותר מפנקת בענייני שכר.
לא רואה את מכבי מחזירה את אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 10:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עושה רושם שאליהו חושב שהוא שווה את החצי מיליון דולר פלוס, וברור שאת זה אף קבוצה ישראלית לא תשלם לו. אם הוא ימצא את עצמו בסיטואציה של מקל השנה, הוא יכול להגיע לכמה וכמה קבוצות ישראליות - גם חיפה, גם הגליל וגם הפועל ירושלים ישמחו לקלוט אותו ויכולות להציע לו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 10:46 am 
Sophomore

לא ממש ברור לי ממה "מקורבי אליהו" נעלבים, אבל זה חלק ממה שמאפיין את הכדורסלן הישראלי. הוא נלחם חודשים כדי לחוקק כאן חוקים שיבטיחו לו עדיפות ושכר גבוה ושבוע לאחר מכן חותם בליגה הצרפתית...
לא שמעתי תלונה כלשהי מיוגב אוחיון על כך שלמרות שהוא נתן עונה מחורבנת השכר שלו בעונה הבאה יהיה כפול מבעונה הנוכחית. אני גם לא מבין ממה יש לאליהו להיעלב - אם ההצעה נמוכה מדי אז שיחתום ברוסיה וירוויח הרבה יותר. לטעמי מדובר בהצעה הוגנת ואין שום סיבה למכבי לשלם לו את הסכומים המטורפים שיש לו בחוזה, בטח כשיש למכבי אופציית יציאה מהחוזה.
אליהו הוא שחקן טוב ומועיל מאוד לקבוצה בארץ בעידן החוק הרוסי, אבל הוא רחוק מלהיות פרנצ'ייז פלייר ברמת היורוליג אלא לכל היותר שחקן שמספק מהספסל אינסטנט אופנס מדי פעם. קבוצה עם שאיפות גדולות ביורוליג לא יכולה לשים עליו 20% מתקציב השחקנים שלה (למרות שמצד שני קשה להבין איך עם תקציב שחקנים כזה יש בכלל למכבי שאיפות גדולות ביורוליג...). אני גם מזכיר שהתקופה הטובה ביותר של מכבי העונה היתה כשאליהו היה פצוע, במשחק האחרון נגד ירושלים מכבי חזרה ברבע הרביעי מפיגור עצום כשאליהו היה על הספסל ובגמר נגד חיפה הוא שימש ככוונת לקלאת'יס שחגג עליו כאילו הוא לא נמצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 10:51 am 
Sophomore

דני פדרמן דיבר הבוקר ב"ידיעות אחרונות" ואמר כמה דברים מעניינים:
1. אחת הבעיות בעונה האחרונה היתה שהיו בסגל יותר מדי שחקנים משלימים ופחות מדי שחקנים מובילים.
2. הקבוצה של העונה האחרונה לא התחברה לקהל. אחת הסיבות היתה לדעתו העובדה שמנסה-בונסו לא הגיע, מאחר שהוא היה להיות אטרקטיבי ולחבר את הקבוצה לקהל.
3. דייויד בלאט לא ניצל את הסגל כמו שצריך, בעיקר את הספסל. הוא ציין בעיקר את חוסר הניצול של שרמדיני ולנדסברג.
4. בגלל חוסר השימוש בספסל הקבוצה גמרה את הדלק בטופ 16.
5. אם לבלאט לא היה חוזה לעונה נוספת הוא היה המועמד הבכיר לאמן את הקבוצה בשל העובדה שהוא המאמן הישראלי הטוב ביותר.
6. גור שלף נתן מעצמו המון כמנהל מכבי אבל הם רצו משהו אחר ולכן מינו את וויצ'יץ. הוא חושב שנעשה לשלף עוול נוראי בצורה שבה זה התגלה לו והוא שוב התנצל על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 10:54 am 
Hall of Famer

קוף, אני יוצא מנקודת הנחה שאליהו רוצה להישאר בישראל. הוא עשה עלי רושם של אחד שההרפתקה הספרדית הספיקה לו והוא רוצה להיות קרוב לבית.
אני ממש לא בטוח שהוא יבלע את כבודו ויחזור למכבי בשכר מופחת, ואני בהחלט רואה קבוצות ישראליות קצת יותר עשירות מהממוצע - בטח כאלה שיש להם בעלים שיכול להוסיף אקסטרא בעצמו, ובטח כאלה שיכולות לשלם באטבים - עושות את המאמץ הנוסף ומביאות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:03 am 
Hall of Famer

אכן דברים מעניינים של פדרמן J .
חידודים שלי :
1. לא נראה שדואגים לכך שבשנה הבאה כן יהיו פה מספר שחקנים מובילים .
2. מי צריך את מנסה בונסו כאשר קיבלו את היורש של באסטון ?!
3. דיוויד בלאט לעולם לא ינצל את הספסל כמו שצריך , לכל מאמן יש מגרעות וזוהי שיטת העבודה שלו .

לגבי סוגיית אליהו , אם אני חיפה אני בהחלט מארגן הצעה כספית נאה עבורו . ראשית כל הוא יקבל ממכבי 100K דולר ביד , ונכון שזה לא קשור להצעות האחרות שיקבל , אבל כן יתן לו תחושה שזה חלק מהשכר שלו בעונה הבאה . הבאה של אליהו בהחלט יכולה להיות על חשבון זר , ואז גם אפשר להנות מהמענק של 250 אלף שקלים שהבטיחה המנהלת . מן הסתם , גם חיפה היא אופציה "קלה" עבור אליהו ( לא צריך להיפרד מהמשפחה , סביר שלא יקרעו אותו באימונים , לו"ז משחקים נוח וכו' ) , ויש מצב שגם שיקול הנקמה במכבי ישחק פה .
הכל כמובן בתנאי שהוא לא יקבל איזו הצעה מרופדת מזומנים במיוחד מאירופה ( קשה להעריך זאת כרגע ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
5. אם לבלאט לא היה חוזה לעונה נוספת הוא היה המועמד הבכיר לאמן את הקבוצה בשל העובדה שהוא המאמן הישראלי הטוב ביותר.

מי זה הוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:51 am 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:

מי זה הוא?

בלאט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 12:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אה אוקי. היה חסר "אפילו" או "גם" בהתחלה כדי שאבין כי לרגע חשבתי שדני אומר שהוא המאמן הישראלי הטוב ביותר...

מכבי בבעיה קשה בעניין אליהו - אם הוא ואוחיון עוזבים אז לא יהיו להם מספיק ישראלים ברמה כדי להסתפק בחמישה זרים. אני מתאר לעצמי שלליאור יש הצעות מכל מיני קבוצות בינוניות, השאלה היא אם הוא בכלל היה רוצה לעזוב, גם את הארץ וגם למקום בו, כמו בויטוריה בזמנו, לא יתנו לו לשחק אם הוא לא יתאמץ ולא תהיה הנהלה מחבקת ומקורבים שיחפרו למאמן בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 1:20 pm 
Sophomore

בעיה קשה? דווקא סיבה למסיבה. מכבי תוכל להתנער מהבינוניות הנוראית הזו ולהסתמך על שחקנים ישראלים משלימים (לצערי זה כל מה שהדור של היום שווה פרט לכספי וייתכן רק ייתכן גם פרט לגל מקל) וסגל של זרים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

guyancho כתב:
בעיה קשה? דווקא סיבה למסיבה. מכבי תוכל להתנער מהבינוניות הנוראית הזו ולהסתמך על שחקנים ישראלים משלימים (לצערי זה כל מה שהדור של היום שווה פרט לכספי וייתכן רק ייתכן גם פרט לגל מקל) וסגל של זרים טובים.

אבל במכבי אומרים שהם רוצים לא יותר מ-5 זרים. צריך עוד 5 ישראלים - לנדסברג, פניני וכנראה טיוס סגורים. מי יהיו השניים הנותרים? אמורים להיות אוחיון ואליהו אבל עם שניהם יש בעיה. גם אם מביאים את הלפרין (שהוא לא פתרון אידאלי כרכז מחליף) במקום אוחיון עדיין חסר גבוה ישראלי נוסף לטיוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:40 pm 
Sophomore

הלפרין על סמך העונות האחרונות והקמפיין הקודם הוא גם לא הפתרון האידיאלי כשחקן כדורסל.(ולוואי ואתבדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:45 pm 
Sophomore

אלישי כדיר? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הלפרין עדיין יכול לתרום כגארד מחליף (עם הוא בא במחיר נורמלי - עד 350-400K) אבל הוא לא ממש יכול לשמור על רכזים.
אם אליהו לא נשאר מכבי תהיה חייבת 3 זרים בעמדות הפנים בנוסף לשלושה בעמדות החוץ. הוא כנראה ישאר, השאלה באיזה מחיר. רק שאף אחד לא יצפה שפתאום הוא יתחיל להשקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:49 pm 
Sophomore

guyancho כתב:

רות'בארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

guyancho כתב:

הרהרתי באמת על אלו אופציות יש לנו בארץ בגזרת הגבוהים ולא הצלחתי לחשוב על אף אחד מלבד כדיר, קוז'י, גרין, שולדברנד ויאן מרטין.
פשוט עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:51 pm 
Sophomore

על פי מסיבת העיתונאים בה הוצג ניקולה וויצ'יץ, ברור עכשיו לגמרי שתפקידו החדש הוא להיות הבוס והבייביסיטר של בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 3:36 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
קוף, אני יוצא מנקודת הנחה שאליהו רוצה להישאר בישראל. הוא עשה עלי רושם של אחד שההרפתקה הספרדית הספיקה לו והוא רוצה להיות קרוב לבית.
אני ממש לא בטוח שהוא יבלע את כבודו ויחזור למכבי בשכר מופחת, ואני בהחלט רואה קבוצות ישראליות קצת יותר עשירות מהממוצע - בטח כאלה שיש להם בעלים שיכול להוסיף אקסטרא בעצמו, ובטח כאלה שיכולות לשלם באטבים - עושות את המאמץ הנוסף ומביאות אותו.

זאת הנחה מופרחת אלא אם ג'ף רוזן מתכוון להשקיע עוד כמה מיליונים ולא נראה לי שהוא מתכוון.

מכבי מציע לאליהו 500 אלף דולר לעונה בחוזה מובטח ל3 שנים. זה עלות של בערך 4 מיליון שקל ברוטו. בשביל שחיפה תשווה הצעה כזאת ג'ף יצטרך להכניס את היד עמוק לכיס, וגם אז אליהו יצטרך לשחק בחיפה ולא במכבי. לא נראה.

השחקן הישראלי הכי יקר בחיפה השנה היה מקל שהרוויח 140 אלף דולר (והגיע באמצע השנה). אלא אם ג'ף מאבד את הראש אין בכלל סיכוי להתחרות על אליהו, ואני לא חושב שג'ף יאבד את הראש אני חושב שיש יותר סיכוי שהתקציב (שחקנים) יצומצם בשנה הבאה, גם בגלל ההשתתפות באירופה וגם בגלל ביטול החיסכון במיסוי.

וזה לפני כמובן שנכנסנו לעניין שאני ממש לא חושב כמוך שלאליהו יש איזה כבוד נסתר וגדול שבשבילו הוא מוכן להפסיד הרבה כסף. את אליהו מעניין כמו כל השחקנים כסף וכסף. אם יהיה לו אפשרות להרוויח באירופה סכומים גבוהים יותר הוא יטוס לשם כמו טיל, ואם הוא יצטרך לבלוע את הכבוד ולשחק במכבי כי שם הוא ירוויח הכי הרבה זה מה שהוא יעשה. בחיפה ככה או ככה אני לא רואה אותו. יהיה יותר קל להשאיר את מקל בחיפה וגם את זה אני לא רואה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 4:04 pm 
Hall of Famer

אליהו כמדומני היה מרוויח יותר כסף אם היה נשאר בויטוריה, ובכל זאת בחר לבוא למכבי. לא בגלל שהוא מת על מכבי. אני חשוב שמשחק אצלו מאד עניין הנוחות, הקירבה לבית, מעמד הכוכב, האפשרות לעבוד פחות קשה ועדיין להצליח. זה היה שווה לו ויתור על כסף. לכן יש לי תחושה שאם לא יקבל הצעה באמת עצומה מחו"ל - הוא יישאר בארץ, ולא במכבי.
מכבי מסתכלת בעיקר על היורוליג, חיפה והאחרות מסתכלות על הליגה, חיפה גם מסתכלת על היורוקאפ למרות שהוא משני לליגה כנראה עבורה. ברמת הליגה אליהו הוא עדיין בגדר כוכב על ישראלי, בהנחה שכספי ומקל לא יהיו כאן הוא כנראה כוכב העל הישראלי היחיד בכל הליגה, ובעידן החוק הרוסי לכולם - עוד יותר כך. גם ברמת היורוקאפ הוא חיזוק משמעותי.אם יש דבר שעבורו יהיה שווה לג'ף רוזן להשתגע קצת יותר, זה הוא.
ברור שזו רק ספקולציה, אבל לא מופרכת לדעתי. בסופו של דבר הכל מוכרע בראשו של בן אדם אחד, וכאן יש לו פרס גדול לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 4:29 pm 
Hall of Famer

הפורום קצת נפל, אז לא הזדמן לי לשמוע את דעת האדונים המכובדים על הראיונות של רענן כץ ("כן. קח את ג'ף רוזן. דיברתי איתו לאחרונה. הוא זכה באליפות ולא יכול לבוא לארץ. הוא עשה כמה שטויות, אבל אתה רוצה להשוות את זה למה שאני יודע ממכבי? יש הבדל בין מישהו שהורג אותך או רק מוריד לך אצבע") ושל דני-בוי ביום חמישי באחרון בידיעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 4:36 pm 
Hall of Famer

כפי שציינתי - הבאה של אליהו פירושה ( מן הסתם ) 4 זרים , ואז המענק מהמנהלת כבר מכסה 70 אלף דולר לשנה . אפרופו הדיבור על משכורות הישראלים ההולכות וגדלות , והעובדה שחיפה תצטרך להביא לפחות 2 ישראלים סבירים ומעלה ( בהנחה שמקל עוזב ) , אז אני לא בטוח שלא כדאי להביא את אליהו באיזור ה-400 ( ואני לא בטוח שזו לא רמת המחירים הסבירה , כלומר כזאת שהופכת את ההצעה להיות רלוונטית עבורו ) , מאשר כל מיני "בן-שימולים" ב-100-150 .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 4:46 pm 
Hall of Famer

guyancho כתב:

אבל החוק הרוסי יכול לסרס את כל המועדון(במיוחד שיש הגבלה של 5זרים)

בתקשורת מפורסם ביממה האחרונה שאלכס תיוס סיכם במכבי ויחתום בימים הקרובים,נתן עונה חביבה בקאנטו עם 9 נ'ק ו6 ריב' למשחק(204,25),נזכיר שהוא על תקן ישראלי.

בקשר לליאור גם רוצים לקצץ לו 35 אחוז מהמשכורת וגם בלאט אמור להמשיך להיות המאמן שלו וכבר מזמן עבר בינהם חתול שחור :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: