סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 9:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 4:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל למה שאליהו יבוא לחיפה ב400 אם הצעה של 500 ממכבי מעליבה אותו? בשביל להתנקם במכבי? אלא אם הוא חושב שחיפה תהווה אלטרנטיבה למכבי ושרוזן ימשיך להשקיע בה בעשור הקרוב (כלומר אליהו ישחק בה וירוויח כסף טוב עד הפרישה) למה לו לעשות את זה ולסגור את הדלת בפני מכבי לתמיד? אני לא זוכר מקרה של שחקן שחזר לקדנציה שנייה במכבי לאחר שעזב אותה לקבוצה ישראלית אחרת (בעצם מלבד צ'ורה וג'מצי בעונת הפרישה).
אני חושב כמו ראי שאלא אם תגיע הצעה מפתה מחו"ל ליאור יעדיף את הנוחות של הבית, רק שבניגוד אליו אני מאמין שהוונדר בויז יתקפלו וזה יהיה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 5:20 pm 
Freshman

אם אליהו יעזוב, אני לא אתפלא אם נראה את ג'ייק כהן במכבי, למרות הניסיון הלא מוצלח עם יהודים יוצאי קולג' בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 5:47 pm 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
אם אליהו יעזוב, אני לא אתפלא אם נראה את ג'ייק כהן במכבי, למרות הניסיון הלא מוצלח עם יהודים יוצאי קולג' בשנים האחרונות.

אם כל הכבוד לכהן הוא בכלל לא באיזור החיוג של אליהו.אליהו הוא היתרון הכי איכותי של מכבי על יתר הקבוצות הישראליות מבחינת סגל הישראלים(לבטח בחוק הרוסי). אולי הוא לא שווה את הסכומים שהוא דורש אבל הוא עדיין הישראלי הכי כישרוני שיש כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 7:29 pm 
מנהל פורום

לפי וואחאד מכבי החליטה לשחרר את ליאור ואפילו חצי מיליון זה יותר מדי בשבילה.

http://one.co.il/Article/218978.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 7:43 pm 
Junior

עוה"ד של ליאור אליהו נשמע היום (בראיון רדיו) די בטוח בכך שליאור לא יהיה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 7:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ברור שהוא ישמע בטוח בכך כי הוא רוצה להפעיל עליהם לחץ, למרות שתכלס אם הוא רצה באמת להפעיל לחץ הוא היה מדליף שחיפה היא גם אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 8:21 pm 
Senior

אני חוזר על התסריט הכי הגיוני. חתימה באיזה קבוצה טורקית (גלאסטריי, פנרבחצ'ה, אפס פילזן) בכסף גדול (800-900 אלף דולר) לעונה אחת שבסיומה יעלו הקולות על הזהות הישראלית של מכבי (יש מצב שפניני יהיה הישראלי היחידי מלידה במכבי השנה), על הטעות ששיחררו אותו, וחוזה עתק (גבוה מהנוכחי) שיפצה את ליאור על ביטול החוזה בקיץ הזה בשנה הבאה.

ליאור יצליח לסבול שנה בטורקיה או רוסיה אפילו (הוא פאקינג שרד את איבנוביץ שנה) בשביל כסף טוב ולהראות למכבי שהוא יכול, והם ירוצו כמו טטלה בקיץ הבא בשביל לתת לו מה שצריך העיקר שיחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 8:26 pm 
Freshman

באופן דיי צפוי וקצת מסביר את הקיצוצים באלקטרה - משפחת פדרמן פותחת מספרה באופן רשמי.

http://www1.bizportal.co.il/article/362892

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 9:19 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
אני חוזר על התסריט הכי הגיוני. חתימה באיזה קבוצה טורקית (גלאסטריי, פנרבחצ'ה, אפס פילזן) בכסף גדול (800-900 אלף דולר) לעונה אחת שבסיומה יעלו הקולות על הזהות הישראלית של מכבי (יש מצב שפניני יהיה הישראלי היחידי מלידה במכבי השנה), על הטעות ששיחררו אותו, וחוזה עתק (גבוה מהנוכחי) שיפצה את ליאור על ביטול החוזה בקיץ הזה בשנה הבאה.

ליאור יצליח לסבול שנה בטורקיה או רוסיה אפילו (הוא פאקינג שרד את איבנוביץ שנה) בשביל כסף טוב ולהראות למכבי שהוא יכול, והם ירוצו כמו טטלה בקיץ הבא בשביל לתת לו מה שצריך העיקר שיחזור.

ממש כמו שמכבי עשתה עם גל מקל? לימונד? כדיר? חג'ג'... מכבי (מישהו יכול להעיד מה המושג הזה אומר? הפדרמנים? בלאט? גודס?) ניסתה עוד בקיץ הקודם לדחוק את ליאור מחוץ לרוטציה וראיה לכך היא שהשחקן היקר ביותר שהוחתם, מדלי, הוא במקרה על אותה עמדה.
בוא נזכור גם את אלו ולא רק את היניב גרינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 9:45 pm 
Junior

הנה בא אבא לעזור: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44932.html

מצחיק שהוא מרשה לעצמו להגיד שהוא העלים של קבוצה אחת וספונסר של השניה.
הוא גם מאשר שניקולה הוא גם מנהל מקצועי ותפקידו לחצוץ בין בלאט לג׳וניורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 9:54 pm 
Senior

guyancho כתב:
קוף ירוק כתב:

ממש כמו שמכבי עשתה עם גל מקל? לימונד? כדיר? חג'ג'... מכבי (מישהו יכול להעיד מה המושג הזה אומר? הפדרמנים? בלאט? גודס?) ניסתה עוד בקיץ הקודם לדחוק את ליאור מחוץ לרוטציה וראיה לכך היא שהשחקן היקר ביותר שהוחתם, מדלי, הוא במקרה על אותה עמדה.

כל השחקנים האלה לא הצליחו במכבי. זה נכון שכיף לרדת על אליהו ולא אחת בצדק (כי הוא מוכשר ועצלן) אבל הוא היום הישראלי היחידי (מלבד כספי שמשחק בNBA), אבל היחידי שהוא שחקן ברמה של יורוליג שמסוגל לתרום ברמה הזאת. כל השחקנים המצחיקים שציינת לא הוכיחו שהם מסוגלים לעשות סל עדיין ביורוליג או שהוכיחו שהם לא מסוגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 10:04 pm 
Junior

כולל טיוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:12 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
guyancho כתב:
קוף ירוק כתב:

כל השחקנים האלה לא הצליחו במכבי. זה נכון שכיף לרדת על אליהו ולא אחת בצדק (כי הוא מוכשר ועצלן) אבל הוא היום הישראלי היחידי (מלבד כספי שמשחק בNBA), אבל היחידי שהוא שחקן ברמה של יורוליג שמסוגל לתרום ברמה הזאת. כל השחקנים המצחיקים שציינת לא הוכיחו שהם מסוגלים לעשות סל עדיין ביורוליג או שהוכיחו שהם לא מסוגלים.

באמת במה נמדדו ההצלחות של ליאור במכבי? בהטחה לספסל במעמדים המכריעים על ידי שלושה מאמנים שונים? על איבוד אליפות? על חיפוש בלתי פוסק של בלאט אחר שחקן על העמדה שלו? ליאור במכבי כתוצאה מלחץ העיתונאים בלבד וכניעהלו על ידי פדרמן האב שמכיר בטעותו. נקודות הילד יכול לעשות זה נכון. אני מניח שם לימונד ב25 דק בממוצע לערב היה מסיים עם כמה נק.

בכל הסיפור הזה חסר לי קולו של בלאט, האיש שלא פעם הביע את חוסר שביעות רצונו מן השחקן דומם לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:16 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתה יכול להניח, אבל לימונד בקדנציה שלו במכבי קיבל הזדמנות והיה כישלון טוטלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:52 pm 
Hall of Famer

הזוי שבכלל לא זכרתי שלימונד שיחק במכבי ( דווקא בטח היו שם כמה אירועים קומיים איתו ) . אשכרה באתי לכתוב שאילתא לראובן בנושא , אך בדיקה מהירה הייתה שהוא היה שם , ואפילו יותר מעונה אחת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:55 pm 
Senior

ההצלחה של אליהו נמדדה בזה שהוא השחקן הישראלי היחידי מאז שכספי הלך לNBA והלפרין נטש לאירופה שמסוגל לתרום ברמות האלה במכבי. בזה שהוא שחקן של 10 נק' למשחק ביורוליג. כל הישראלים המצחיקים האחרים שנוסו ברמה הזאת נכשלו טוטאלית, או הבריקו במשך איזה חודש ואחרי זה הסריחו (פניני, אוחיון). אליהו הוא היחידי שהצליח במשך שנים, לא משנה מי המאמן ואפילו כאלה שלא סובלים אותו כמו בלאט. אז כן, בסוף העונה המאמנים בדרך כלל העדיפו את ה4 עם הקליעה מבחוץ (אני חושב שזה יותר בגלל העניין של 4 קליעה מבחוץ ופחות בגלל ליאור). ועדיין במהלך העונה הם העדיפו אותו. עדיין גם שהביאו שחקן בכיר לכאורה כמו מדלי השנה הוא לא הצליח לתרום במכבי ואליהו הצליח ועוד איך. עדיין גם בליגה השנה אליהו היה הישראלי היחידי שהיה יתרון כלשהו על שאר קבוצות הליגה (ספק אם מכבי עוברת את ירושלים\הפועל בלעדיו). כן הוא לא מושלם, כן הוא לא שווה את הסכומים בחוזה שלו (אבל גם פניני או אוחיון לא שווים 400, ואם הם שווים את זה או משלמים להם את זה לאליהו בהחלט צריכים לשלם גם 800), אבל הוא היום הישראלי היחידי שהוכיח שהוא מסוגל לתרום משהו ברמה הזאת במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:12 am 
מנהל פורום

שמוליקי, האירוע ההזוי ביותר היה הראיון שבו אמר משהו כמו שאם בורשטיין מקבל 400 אלף דולר אז לו מגיע שני מיליון. מבחינת כדורסל זה לדעתי היה בדיוק מה שהיית מצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 3:24 am 
Junior

תזכורת:

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/913/ ... snopcmdt=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 6:29 am 
Junior

יותם יכול לתרום משהוא כשחקן משלים למרות שגם לו יש תיסמונת אליהו שהכסף על השולחן. טיוס קלע ביורוליג ונראה שאיתו לפחות יהיה האסל ולא רק נגד כבוצת סיבוב ראשון. אני די בטוח שבהינתן ההזדמנות גם לאנסברג יוכל לקלוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 8:05 am 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
ההצלחה של אליהו נמדדה בזה שהוא השחקן הישראלי היחידי מאז שכספי הלך לNBA והלפרין נטש לאירופה שמסוגל לתרום ברמות האלה במכבי. בזה שהוא שחקן של 10 נק' למשחק ביורוליג. כל הישראלים המצחיקים האחרים שנוסו ברמה הזאת נכשלו טוטאלית, או הבריקו במשך איזה חודש ואחרי זה הסריחו (פניני, אוחיון). אליהו הוא היחידי שהצליח במשך שנים, לא משנה מי המאמן ואפילו כאלה שלא סובלים אותו כמו בלאט. אז כן, בסוף העונה המאמנים בדרך כלל העדיפו את ה4 עם הקליעה מבחוץ (אני חושב שזה יותר בגלל העניין של 4 קליעה מבחוץ ופחות בגלל ליאור). ועדיין במהלך העונה הם העדיפו אותו. עדיין גם שהביאו שחקן בכיר לכאורה כמו מדלי השנה הוא לא הצליח לתרום במכבי ואליהו הצליח ועוד איך. עדיין גם בליגה השנה אליהו היה הישראלי היחידי שהיה יתרון כלשהו על שאר קבוצות הליגה (ספק אם מכבי עוברת את ירושלים\הפועל בלעדיו). כן הוא לא מושלם, כן הוא לא שווה את הסכומים בחוזה שלו (אבל גם פניני או אוחיון לא שווים 400, ואם הם שווים את זה או משלמים להם את זה לאליהו בהחלט צריכים לשלם גם 800), אבל הוא היום הישראלי היחידי שהוכיח שהוא מסוגל לתרום משהו ברמה הזאת במכבי.

אני מסכים איתך על העובדות אבל אמשיך שלא להסכים שבגלל שאליהו יכול לקלוע 10 נק' ביורוליג הוא צריך להשאר במכבי. אני בדעה שבסגל זרים טוב (ומה לעשות, כרגע אין ישראלים ברמה מספיק גבוהה) אפשר להסתמך על סגל ישראלי פחות טוב, כן פניני ולנדסברג יהיו המובילים בדק' המשחק, טיוס יצטרף לחגיגה ואם הלפרין מגיע מה טוב. הכי טוב בתמהיל הישראלים הזה הוא שאף אחד מהם לא נחשב שחקן מוביל, אף אחד מהם לא צריך את הכדור לגויאבה, רובם שחקנים שתורמים קצת מעבר לכך ווהכי חושב משאירים כסף לחיזוק בזר.בשביל 10 נק' ביורוליג אפשר להחתים את דיון ת'ומפסון ב400 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 9:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעבר ל-10 נקודות ו-3-4 כ"ח שהוא נותן אסור לשכוח את כל הנקודות והריבאונדים שהקבוצה היריבה משיגה באשמתו הישירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 9:58 am 
Sophomore

אם תסתכלו על 20 השנים האחרונות תראו שהקבוצות הטובות ביותר של מכבי ואלה שהגיעו להישגים ביורוליג היו מבוססות על זרים מצויינים וישראלים סבירים. קבוצות שהיו מבוססות על ישראלים מצויינים וזרים בינוניים (ואין מה לעשות - למכבי אין תקציב להחזיק גם וגם, מה עוד שאין היום יותר מדי ישראלים מצויינים) לא הגיעו לכלום. הקבוצה שהפסידה אליפות לגליל כללה ישראלים מעולים כמו ג'מצ'י, הנפלד, גודס ועוד וגם הצמד הנפלא קטש-שפר לא הגיע לכלום . מכבי הגיעה להישגים כשהיא פגעה בזרים - פעם עם מקדונלד והאפמן (כשבריסקר הסופר בינוני היה שחקן חמישיה), פעם עם שושלת הזרים הגדולה (כשהישראלי היחיד שעוד תרם קצת היה בורשטיין) ופעם עם פרקינס-פארגו-אידסון (כשהישראלי היחיד שבאמת תרם היה בלו). אני גם לא זוכר שזה הפריע לקהל - בשנות ה-90, אז מכבי היתה מאוד ישראלית, ההיכל היה חצי ריק במשחקי היורוליג ואילו בשנים המוצלחות אי אפשר היה להכניס סיכה להיכל.
לכן מאחר שמדובר בכסף שבא אחד על חשבון השני, הרבה יותר הגיוני שמכבי תוותר על שחקנים כל כך יקרים כמו אליהו ותוסיף את השכר שלהם לזרים איכותיים שהם אלה שיעשו את ההבדל בין קבוצה סבירה לקבוצה טובה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 9:59 am 
Sophomore

sir charles כתב:
מעבר ל-10 נקודות ו-3-4 כ"ח שהוא נותן אסור לשכוח את כל הנקודות והריבאונדים שהקבוצה היריבה משיגה באשמתו הישירה.

אסור גם לשכוח את החודשיים הטובים ביותר העונה (אולי החודשיים היחידים הטובים של העונה) בהם באורח פלא אליהו היה מושבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 10:03 am 
מנהל פורום

אני חושב ש700 אלף דולר לאליהו זה מגוחך ושהויתור של מכבי על האופציה היה לגמרי מחויב המציאות, אבל כדאי להזכיר שני דברים - האחד, שאליהו עמד השנה במבחן לא מול אלישי כדיר אלא מול זר סביר לגמרי שהגיע מהליגה הספרדית, והוכיח עליונות ברורה עליו. אז קנר-מדלי הוא אולי כישלון ובפעם הבאה מכבי תחתים זר יותר טוב, אבל שוב, ההצגה של אליהו כשחקן ישראלי גרוע היא פשוט מעוותת. הוא שחקן יורוליג סביר (אם כי עם בעיות ובירידה). דבר שני, קודי, הצד השני של המטבע הוא שמכבי של העונות הטובות נשענה ממש לא רק על זרים טובים. להיפך, כשהיא התחילה לפוצץ את עצמה בשיבעה ושמונה זרים גם הירידה שלה התחילה. מכבי של האפמן/מקדונלד כללה שלושה זרים בלבד, ונשענה על סגל ישראלי מצוין שכלל את הנפלד, שפר, שלף וגם בריסקר ה"בינוני". גם מכבי של השושלת היתה בסופו של דבר עם ארבעה זרים מעולים, אבל רק ארבעה.

(אני דווקא בעד ריבוי זרים, ולא באירוניה, אבל זה לא אומר שאפשר לזלזל באיכות הישראלים המשלימים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 10:04 am 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
אם תסתכלו על 20 השנים האחרונות תראו שהקבוצות הטובות ביותר של מכבי ואלה שהגיעו להישגים ביורוליג היו מבוססות על זרים מצויינים וישראלים סבירים. קבוצות שהיו מבוססות על ישראלים מצויינים וזרים בינוניים (ואין מה לעשות - למכבי אין תקציב להחזיק גם וגם, מה עוד שאין היום יותר מדי ישראלים מצויינים) לא הגיעו לכלום. הקבוצה שהפסידה אליפות לגליל כללה ישראלים מעולים כמו ג'מצ'י, הנפלד, גודס ועוד וגם הצמד הנפלא קטש-שפר לא הגיע לכלום . מכבי הגיעה להישגים כשהיא פגעה בזרים - פעם עם מקדונלד והאפמן (כשבריסקר הסופר בינוני היה שחקן חמישיה), פעם עם שושלת הזרים הגדולה (כשהישראלי היחיד שעוד תרם קצת היה בורשטיין) ופעם עם פרקינס-פארגו-אידסון (כשהישראלי היחיד שבאמת תרם היה בלו). אני גם לא זוכר שזה הפריע לקהל - בשנות ה-90, אז מכבי היתה מאוד ישראלית, ההיכל היה חצי ריק במשחקי היורוליג ואילו בשנים המוצלחות אי אפשר היה להכניס סיכה להיכל.
לכן מאחר שמדובר בכסף שבא אחד על חשבון השני, הרבה יותר הגיוני שמכבי תוותר על שחקנים כל כך יקרים כמו אליהו ותוסיף את השכר שלהם לזרים איכותיים שהם אלה שיעשו את ההבדל בין קבוצה סבירה לקבוצה טובה מאוד.

זה נכון, אבל אין לזה שום משמעות סטטיסטית. בשנות התשעים עדיין לא היו זרים בכמויות שהותרו עשור קודם לכן באירופה, כך שזה היה נכון לגבי כל הקבוצות על כל המשתמע מכך. מה גם שמדובר באופן כללי בסך הכל בשלוש -ארבע קבוצות שונות.

מה שכן, אני בדעה שהרכב של גריפית, וויט, הנפלד וקטשפר, הוא הרכב ברמה של פיינל פור בימינו. אירופה פשוט התדרדרה לגמרי בעשור ומשהו האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: