סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 24, 2024 5:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 10:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רנדי וויט היה סמל ומופת לאי יציבות. שחקן שיום אחד יקלע 27 ולמחרת 5 נק' כאשר מישהו שמקלל אותו מהיציע דופק לו משחק שלם. הקבוצה ההיא של 98' הייתה בעלת פוטנציאל ושיחקה יפה אבל לקתה הן במאמן והן בספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 10:11 am 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
אם תסתכלו על 20 השנים האחרונות תראו שהקבוצות הטובות ביותר של מכבי ואלה שהגיעו להישגים ביורוליג היו מבוססות על זרים מצויינים וישראלים סבירים. קבוצות שהיו מבוססות על ישראלים מצויינים וזרים בינוניים (ואין מה לעשות - למכבי אין תקציב להחזיק גם וגם, מה עוד שאין היום יותר מדי ישראלים מצויינים) לא הגיעו לכלום. הקבוצה שהפסידה אליפות לגליל כללה ישראלים מעולים כמו ג'מצ'י, הנפלד, גודס ועוד וגם הצמד הנפלא קטש-שפר לא הגיע לכלום . מכבי הגיעה להישגים כשהיא פגעה בזרים - פעם עם מקדונלד והאפמן (כשבריסקר הסופר בינוני היה שחקן חמישיה), פעם עם שושלת הזרים הגדולה (כשהישראלי היחיד שעוד תרם קצת היה בורשטיין) ופעם עם פרקינס-פארגו-אידסון (כשהישראלי היחיד שבאמת תרם היה בלו). אני גם לא זוכר שזה הפריע לקהל - בשנות ה-90, אז מכבי היתה מאוד ישראלית, ההיכל היה חצי ריק במשחקי היורוליג ואילו בשנים המוצלחות אי אפשר היה להכניס סיכה להיכל.
לכן מאחר שמדובר בכסף שבא אחד על חשבון השני, הרבה יותר הגיוני שמכבי תוותר על שחקנים כל כך יקרים כמו אליהו ותוסיף את השכר שלהם לזרים איכותיים שהם אלה שיעשו את ההבדל בין קבוצה סבירה לקבוצה טובה מאוד.

רק אם יורשה לי, גודס למעשה לא היה בקבוצה שהפסידה אליפות. בתחילת נובמבר הוא סגר את הבאסטה לעונה ההיא.
אבל לגביי הקהל...שששש, אתה מקלקל לקופמנים ולכל מיני חרטטנים את תיאורית "הזהות" וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 10:33 am 
Sophomore

ראובן כתב:
אני חושב ש700 אלף דולר לאליהו זה מגוחך ושהויתור של מכבי על האופציה היה לגמרי מחויב המציאות, אבל כדאי להזכיר שני דברים - האחד, שאליהו עמד השנה במבחן לא מול אלישי כדיר אלא מול זר סביר לגמרי שהגיע מהליגה הספרדית, והוכיח עליונות ברורה עליו. אז קנר-מדלי הוא אולי כישלון ובפעם הבאה מכבי תחתים זר יותר טוב, אבל שוב, ההצגה של אליהו כשחקן ישראלי גרוע היא פשוט מעוותת. הוא שחקן יורוליג סביר (אם כי עם בעיות ובירידה). דבר שני, קודי, הצד השני של המטבע הוא שמכבי של העונות הטובות נשענה ממש לא רק על זרים טובים. להיפך, כשהיא התחילה לפוצץ את עצמה בשיבעה ושמונה זרים גם הירידה שלה התחילה. מכבי של האפמן/מקדונלד כללה שלושה זרים בלבד, ונשענה על סגל ישראלי מצוין שכלל את הנפלד, שפר, שלף וגם בריסקר ה"בינוני". גם מכבי של השושלת היתה בסופו של דבר עם ארבעה זרים מעולים, אבל רק ארבעה.

(אני דווקא בעד ריבוי זרים, ולא באירוניה, אבל זה לא אומר שאפשר לזלזל באיכות הישראלים המשלימים)

באותה עונה, הנפלד היה כבר בסוף הקריירה, שפר היה חצי עונה בדיכאון לקראת פרישה, שלף לא תרם יותר מדי ובריסקר לא הצליח לקלוע שלשה עד הפיינל פור. אני מסכים לחלוטין שמכבי צריכה ללכת על מספר קטן של זרים איכותיים מאוד ולא לפזר את הכסף על הרבה זרים בינוניים.
לגבי קנר-מדלי - אליהו לא ממש התמודד איתו מאחר שגם בתקופה שאליהו היה פצוע קנר-מדלי לא תפקד. הוא פשוט לא הצליח להשתלב כאן ולאליהו אין אפילו רבע אחוז בזה.
אליהו הוא ממש לא שחקן יורוליג גרוע אלא כמו שאמרת - שחקן יורוליג סביר. הבעיה היא ששחקן כזה לא יוביל את מכבי לכלום והיא לא יכולה להרשות לעצמה לשלם לאחד זה 20% מתקציב השחקנים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הדבר היותר מגוחך מ-700 אלף דולר לאליהו הוא מסכת המסכנות וההיעלבויות של מקורביו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:18 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

מקורביו או "מקורביו"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:20 am 
Freshman

שאלה - אם אליהו חותם באירופה ומשחק שם עונה או שתיים, הוא יצטרך לשלם מס עצום כשהוא חוזר לארץ ?
אם זה נכון - זה כמובן משפיע מאד על היכולת שלו לקבל חוזה מקביל ל500K שהציעו לו.............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:21 am 
Hall of Famer

rony כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

מקורביו או "מקורביו"?

they are one and the same

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:41 am 
Sophomore

ראי אתה כל כך צודק, תמיד כששחקן מסרב למועדון בו העביר עונה או שניים זה תמיד "בזינס"... ואילו כאן, זה העלבה, זה עלבון, זה כואב, זה לא פייר, יש חוזה... בלה בלה בלה אכלו לי גנבו לי שתו לי. כמו שאומרים כולם בסוף עונה "בסופו של דבר זה ביזנס"- יש לך הצעה טובה יותר כספית? מקצועית? חברתית? לך על זה... אין לך? (וכנראה שאין) קח את מה שיש ותגיד תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:43 am 
Sophomore

ארז כתב:
שאלה - אם אליהו חותם באירופה ומשחק שם עונה או שתיים, הוא יצטרך לשלם מס עצום כשהוא חוזר לארץ ?
אם זה נכון - זה כמובן משפיע מאד על היכולת שלו לקבל חוזה מקביל ל500K שהציעו לו.............

אם מה שאתה אומר זה נכון ונראה שכך וזה יגרום לאליהו לעשות מעשה הלפרין ולהתרחק מהצעות של מכבי לכמה שנים טובות אזי אני מאוד מבסוט מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:46 am 
Hall of Famer

זה לא שהמס שהוא משלם כשהוא משחק בארץ נמוך יותר. מסתמא, כשזה בא במכה אחת זה כאוהב יותר מאשר כשמנכים לך במקור כל חודש. אבל שיעור המס זהה.

אם כבר, יש כל מיני הוצאות שאפשר לנכות מהכנסה בחו"ל שאי אפשר לנכות מהכנסה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:47 am 
Hall of Famer

guyancho כתב:
ראי אתה כל כך צודק, תמיד כששחקן מסרב למועדון בו העביר עונה או שניים זה תמיד "בזינס"... ואילו כאן, זה העלבה, זה עלבון, זה כואב, זה לא פייר, יש חוזה... בלה בלה בלה אכלו לי גנבו לי שתו לי. כמו שאומרים כולם בסוף עונה "בסופו של דבר זה ביזנס"- יש לך הצעה טובה יותר כספית? מקצועית? חברתית? לך על זה... אין לך? (וכנראה שאין) קח את מה שיש ותגיד תודה.

לפי מתקפת ההיעלבות נראה שאין לו כרגע הצעות ממשיות, אבל בינתיים עוד מוקדם לשפוט, הוא רק עכשיו הפך לשחקן חופשי. אני חושב שיותר מפחיד אותו שהוא יצטרך, אולי, להתרחק שוב מישראל, מהחיים הנוחים וממעמד הכוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:07 pm 
Sophomore

אורן כתב:
זה לא שהמס שהוא משלם כשהוא משחק בארץ נמוך יותר. מסתמא, כשזה בא במכה אחת זה כאוהב יותר מאשר כשמנכים לך במקור כל חודש. אבל שיעור המס זהה.

אני חושב שעדיין זה מחזק את הטענה שלי, יחזור מחו"ל אחרי שנתיים.. יקרעו אותו במס, יעדיף להשאר בחו"ל ולקבל את הפטור כמו הלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:32 pm 
Sophomore

נו,עכשיו צריך לקבל ביקורת מאח של ליאור אליהו.ילד בן 22(ולא נשמע חכם במיוחד)
http://www.one.co.il/Article/218996.html

מה השלב הבא?

נערך לאחרונה על ידי jack the ripper בתאריך ב' יוני 24, 2013 12:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:37 pm 
Sophomore

עכשיו צריך להביא שחקן זר באמת טוב בעמדה 4 עם טיוס כמחליף
ועוד סנטר ורכז ואנחנו מסודרים
די פשוט :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:37 pm 
Sophomore

אמא של דנקר, מספרת על כמה זה לא פייר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:43 pm 
Hall of Famer

guyancho כתב:
אורן כתב:

אני חושב שעדיין זה מחזק את הטענה שלי, יחזור מחו"ל אחרי שנתיים.. יקרעו אותו במס, יעדיף להשאר בחו"ל ולקבל את הפטור כמו הלפרין.

זה טיעון שתומך בטענה שמי שכבר משחק בחו"ל, עדיף לו לעשות את זה במשך תקופה ממושכת. הוא לא תומך בטענה שכדאי לו לשחק בחו"ל.

עד היום, אליהו לא הראה שהוא אחד שישחק בחו"ל ארבע שנים רצופות, או כמה שצריך כדי להיפטר מהחבות במס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:45 pm 
Sophomore

שבוע הבא ראיון עם אחיינית של ליאור בת ה4.שווה לחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:58 pm 
Sophomore

אחד הטיעונים הכי מביכים של משפחת אליהו שחוזר על עצמו כל הזמן הוא: "אם ליאור היה דופק עונת MVP, היו משדרגים לו את החוזה?!?"
אז זהו, שכן. פניני ואוחיון הם דוגמאות טובות לזה מהשנתיים האחרונות, ובכלליות מכבי נוהגת לשדרג שחקנים שהצטיינו כדי לשמור אותם בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:04 pm 
Sophomore

אחד ה"מקורבים" - האח, האבא או עורך הדין - אמרו אתמול שאליהו עזב את ויטוריה בשביל לשחק במכבי חמש שנים ולא לעזוב אחרי שלוש. יש לי שתי שאלות אליהם:
1. מדוע הסכימו לסעיף כזה בחוזה?
2. מאז שהגיע למכבי, אליהו הופך את העולם כל קיץ כדי לקבל חוזה ב-NBA (כולל החלפות סוכנים, מחנות קיץ וכד'). מה היה קורה אם הוא היה מקבל חוזה ב-NBA? הוא היה פתאום מוכן לוותר על חמש השנים במכבי?

ועוד דבר - עוה"ד של אליהו אמר הבוקר בגל"צ שהוא מעריך שאליהו יוכל לקבל חוזה דומה לזה שמכבי הציעו לו ושיהיה לו קשה לקבל שכר בגובה החוזה המקורי. אז הוא בעצמו מודה שמכבי מציעה לאליהו פחות או יותר את מחיר השוק שלו דהיינו את מה שהוא שווה. אז מה בדיוק משפיל בזה? על מה הכעס? ואולי הכעס צריך להיות בכלל מופנה לאליהו עצמו, שמוריד את הערך של עצמו מדי שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
התגובות של מקורבי אליהו לא ממש מכבדות אותם (דווקא במקרה שבו מסתבר שבאמת יש שחקנים עם מקורבים). תגובת ה"האם היו משדרגים לו את החוזה" הכי מצחיקה, כי זה בדיוק איך שהחוזה היה בנוי - תהיה רע, נחתוך לך את החוזה, תהיה טוב, נשדרג לך אותו. רק חסרה תגובה של "באיזו זכות מכבי משתמשת באופציה שהחוזה נותן לה זכות להשתמש בה?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:40 pm 
Freshman

איך אתם לא מבינים שone הוא בעצם אתר סאטירי שעושה צחוק מכולנו?

מישהו רוצה לקנות שקט וצחוקים בחדר הלבשה ב200 אלף דולרים?
"אני חושב שאחרי העונה שעברה, שכללה פציעה בברך, הוא כרגע לא מצדיק חוזה של 850 אלף דולר, אבל בטח לבטח שהשווי והתרומה שלו על המגרש והשקט שלו החדר ההלבשה לא שווה 500 אלף דולר. שני הצדדים, גם ליאור וגם מכבי, היו חייבים למצוא את הדרך לעמק השווה ולסגור על חוזה בסביבות ה-700 אלף דולרים"
בכל מקרה נראה לי שאליהו ג'וניור חשף בטעות את הקלפים, ואחרי שכולם יסיימו להיעלב יסגרו עם ליאור על 600 אלף ושלום על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 5:46 pm 
Junior

ראובן כתב:
אני חושב ש700 אלף דולר לאליהו זה מגוחך ושהויתור של מכבי על האופציה היה לגמרי מחויב המציאות, אבל כדאי להזכיר שני דברים - האחד, שאליהו עמד השנה במבחן לא מול אלישי כדיר אלא מול זר סביר לגמרי שהגיע מהליגה הספרדית, והוכיח עליונות ברורה עליו. אז קנר-מדלי הוא אולי כישלון ובפעם הבאה מכבי תחתים זר יותר טוב, אבל שוב, ההצגה של אליהו כשחקן ישראלי גרוע היא פשוט מעוותת. הוא שחקן יורוליג סביר (אם כי עם בעיות ובירידה). דבר שני, קודי, הצד השני של המטבע הוא שמכבי של העונות הטובות נשענה ממש לא רק על זרים טובים. להיפך, כשהיא התחילה לפוצץ את עצמה בשיבעה ושמונה זרים גם הירידה שלה התחילה. מכבי של האפמן/מקדונלד כללה שלושה זרים בלבד, ונשענה על סגל ישראלי מצוין שכלל את הנפלד, שפר, שלף וגם בריסקר ה"בינוני". גם מכבי של השושלת היתה בסופו של דבר עם ארבעה זרים מעולים, אבל רק ארבעה.

(אני דווקא בעד ריבוי זרים, ולא באירוניה, אבל זה לא אומר שאפשר לזלזל באיכות הישראלים המשלימים)

I don't think poeple are judging Lior as a good or bad Israeli player just as a good or bad player against the cost of his salary
You can not go around the fact that everytime the season get to the top (feel the balck) stage Lior disapears.
Not to mention that he is a horifict reabound a defensive palyer.
if you read Ynet today you can see that also for Mr. Smith Maccabi is only willing to pay $700k which with tax calculations is more or less what was offer to Lior

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 7:15 pm 
Sophomore

דווין סמית' קרוב לסגור לשנתיים במכבי.בסביבות 850 אלף דולר לעונה.
לפחות הוא לא נעלב מההצעות של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 7:15 pm 
Senior

איפה המיליון וחצי של קובאן?
אגב, אני היחיד שקיווה לראות את ואסילידס? פשוט לא מתלהב מסמית'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 7:43 pm 
Senior

יפה, עושה רושם שתרגיל הסוכנים של סמית עבד יופי טופי :-)

פירסומים על קובאן (הנמסיס של מכבי בימים אלו), הצעה משודרגת, והופ חתימה.

חבל שהסוכנים של ליאור לא כאלה חכמים, כל מה שהיו צריכים זה להדליף לפני איזה חודש שקובאן הציע לליאור 2 מיליון דולר לעונה ועוד היו משדרגים לו את החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: