סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 334 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לקראת דראפט 2013
הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2013 8:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זהו, שהמתחרים שלו גם כן הם לא קובי בראיינטים או פול פירסים. מקלמור גם סקורר אתלטי (אבל קלעי מדויק יותר מבחוץ), ואולאדיפו (שכנראה יהיה הבא בתור) הוא יותר אולאראונד אבל יכולות סקורינג בשלב הזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 10:49 pm 
Hall of Famer

מי זה לוקאס נוגאירה?

הלאה. מייקל קרטר ויליאמס. אולאראונד פוינט גארד בגובה 198 ס"מ. מישהו זוכר רכז בגובה 198 ס"מ שהיה אולסטאר ב-10 שנים האחרונות?
http://www.nbadraft.net/players/michael-carter-williams

הוא פרוספקט מעניין מאוד, אבל דרושה עוד הרבה מאוד עבודה. עדיין מאוד גס, ולא היה מזיק אם היה נשאר עוד שנה כדי לשפר יכולות. סיים את העונה עם 11.9 נק', 7.3 אס', 4.9 ריב' ו-2.8 חט'. יכול להיות אחלה רכז בליגה, לא רואה אותו אבל הופך להיות רכז בטופ טיר של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2013 11:42 pm 
Hall of Famer

לדעתי רק מג׳יק ופני היו, כך שזו אנומליה בלי קשר לעשור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 22, 2013 3:36 am 
Sophomore

מתי הדראפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 10:03 am 
Junior

חמישי הקרוב.

כנראה ערב הדראפט המעניין ביותר בעשור האחרון.
קליבלנד כנראה בלבטים גדולים מאוד על הבחירה הראשונה. מצד אחד בודקים אופציות לטרייד, מצד שני הם יכולים לבחור כל אחד מבין נואל - פורטר - בנט - לן - אולדיפו וזה לא יפתיע אף אחד, גם בגלל השמועות שיוצאות מהמחנה שלהם וגם בגלל שאנחנו יודעים שבקאבלירס לא עושים את הבחירות שמצפים מהם אלא את מה שהם חושבים לנכון - לראיה טריסטן תומפסון ודיון וויטרס שהיו צפויים להיבחר 8 ומטה ונלקחו 3-4.

נואל יכול ללכת ראשון ויכול ללכת חמישי, כפי שהוצב בימים האחרונים על ידי דראפטנט (באקספרס הוא עדיין ראשון). למרות שאני מאמין שלא יילך מתחת ל-4, שם יושבת שארלוט. לדעתי הם ייקפצו עליו אם יהיה זמין.

מקלמור היחיד שנראה נעול, בחירה 2 לאורלנדו. השמועות על ניסיון של המג׳יק בימים האחרונים למצוא טרייד לארון אפללו מחזקות זאת.

ויקטור אולדיפו ואלכס לן זה שניים שמאוד מעניין היכן יינחתו. שני פוטנציאלים לאולסטאר. במיוחד אולדיפו לטעמי. ספיישליסט הגנה, אבל בתור אחד שרק סיים קולג׳ ויוצא על הטיקט ההגנתי אין לו מה להתבייש גם בהתקפה. מק״ג הוא לא, כבר עכשיו הוא כנראה שחקן טוב יותר מהבחירה ה-2 של הדראפט הקודם. לדעתי אולדיפו יהיה השחקן המשמעותי של המחזור הזה כשנסתכל עליו עוד 10-15 שנים.

שבאז מוחמד גם כן מעניין מאוד. יכול ללכת באיזור ה-15 כפי שחוזים שני אתרי המוקים המרכזיים, אבל גם יכול ללכת הרבה קודם כשהמועמדת העיקרית היא סקרמנטו בבחירה ה-7 אצלה התאמן מוחמד פעמיים ( דבר השמור בדרך כלל לפרוספקטים שהפרנצ׳ייז מאוד מעוניין בהם אך מתלבט מול שחקן/ים נוספים. רוב השחקנים מתאמנים פעם אחת. אצל הקינגס שבאז ושחקן נוסף, נדמה לי פורטר, היחידים שהתאמנו פעמיים.)

מייקל קארטר וויליאמס, גם כן פרוספקט מעניין. כנראה שלעולם לא יהיה בין 2-3 הפוינטים המובילים בליגה, אבל נראה כאחד שבהחלט מסוגל להיות פוינט מוצלח בליגה. אם דאלאס שומרים על הבחירה ולא שולחים אותה יחד עם מאריון כדי לפנות כסף בתקרה, זה נראה המקום האידיאלי לוויליאמס. יכול לקבל את המפתחות על ההתחלה בקבוצה עם סופרסטאר ושאיפות, המצב האידיאלי לנבחר דראפט.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:41 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Chauncey כתב:
שבאז מוחמד גם כן מעניין מאוד. יכול ללכת באיזור ה-15 כפי שחוזים שני אתרי המוקים המרכזיים, אבל גם יכול ללכת הרבה קודם כשהמועמדת העיקרית היא סקרמנטו בבחירה ה-7 אצלה התאמן מוחמד פעמיים ( דבר השמור בדרך כלל לפרוספקטים שהפרנצ׳ייז מאוד מעוניין בהם אך מתלבט מול שחקן/ים נוספים. רוב השחקנים מתאמנים פעם אחת. אצל הקינגס שבאז ושחקן נוסף, נדמה לי פורטר, היחידים שהתאמנו פעמיים.)

מוחמד אידאלי לקינגס, שחקן שלא מוסר בקבוצה מלאה בשחקנים שאוהבים לזרוק. מעניין תוך כמה זמן יהיה בינו לבין קאזינס קרב אקדחים בחדר הלבשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:55 am 
Hall of Famer

ולחשוב שהקינגס של לפני עשור וקצת היו כנראה הקבוצה המפרגנת בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 11:52 pm 
Hall of Famer

הלאה !

טריי ברק היה לנו כבר?
http://www.nbadraft.net/players/trey-burke

מאוד אהבתי את הדרך שהוא מגיע לסל. הוא היה חלק אינטגרלי בהצלחה של מישיגן השנה. הבעיה שלו שהוא לא מספיק אקספלוסיבי/זריז/אתלטי אבל הכדרור שלו הוא ברמה כזאת שמחפה על זה. תהיתי למי מתאים יותר להשוות אותו, והאמת שהוא מזכיר לי בעיקר את דרק רוז, רק פחות אקספלוסיבי ומגיע לליגה עם קליעה יותר טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
הלאה !

טריי ברק היה לנו כבר?

מאוד אהבתי את הדרך שהוא מגיע לסל. הוא היה חלק אינטגרלי בהצלחה של מישיגן השנה. הבעיה שלו שהוא לא מספיק אקספלוסיבי/זריז/אתלטי אבל הכדרור שלו הוא ברמה כזאת שמחפה על זה. תהיתי למי מתאים יותר להשוות אותו, והאמת שהוא מזכיר לי בעיקר את דרק רוז, רק פחות אקספלוסיבי ומגיע לליגה עם קליעה יותר טובה

טימי הרדאווי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 7:32 am 
Hall of Famer

הבן שלו שיחק עם ברק במישיגן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 12:15 am 
Hall of Famer

בינתיים בדראפטנט, אולאדיפו קופץ למקום 2 של אורלנדו.

אולי הזמן קצת לדבר על סליפרים בסוף סיבוב ראשון וסיבוב שני. בלי קטעי וידאו, אולי נביא אחר כך.

1. טים הארדוויי ג'וניור. צריך להגיד עוד? כמו האבא, רק ג'וניור. טוב נו, לא באמת. אבל שחקן חמוד. לא ברמה של אבא שלו, הוא בכלל שוטינג גארד 198 ס"מ, סקורר לא רע, הגיע לגמר המכללות עם מישיגן. נתן 14.5 נק' למשחק בעונה האחרונה. יכול להיות פיקאפ נחמד בסוף סיבוב ראשון.

2. גלן רייס ג'וניור. צריך להגיד עוד? כמו האבא, רק ג'וניור. טוב נו, לא באמת. אבל שחקן חמוד. לא ברמה של אבא שלו, הוא בכלל שוטינג גארד 198 ס"מ. סקורר לא רע, הגיע לגמר המכל... אה אופס. כאן נגמר הקופי פייסט. שיחק בג'ורג'יה טק, ואת העונה האחרונה העביר בדי-ליג וסיים עם ממוצעים של 13 ו-6.2 ריב' ב-24 דקות. אלו לא מספרים שמפילים מהכסא, אבל צריך להבין שלקבוצות אין באמת אינטרס לתת לאחד כזה דקות על חשבון שחקן שנמצא ברוסטר של הקבוצה וצריך לשמור אותו בכושר למקרה שמישהו נפצע במהלך העונה.

3. אייזיאה כנען. פוינט גארד ממארי סטייט. חמוד מאוד, אחלה סטטס, קלע השנה 21.8 נק' למשחק וחילק 4.3 אס'. קטנצ'יק בגובה 183 ס"מ. אני מאמין שהוא יכול לשחק בליגה ולעשות דברים נחמדים כבקאפ פוינט גארד. הרבה אנרגיות חיוביות.

4. ג'ף וויתי. השחקן שלאף אחד חוץ מה-GMים של הליגה לא ברור למה הוא לא מדורג בסיבוב ראשון באזור בחירות 23-27. החוסם הכי טוב בליגת המכללות, שומר נהדר, ריבאונדר טוב, שחקן עם שכל ואינטיליגנצית משחק גבוהים, והצטיין גם בטורניר המכללות של השנה וגם של שנה שעברה עם קנזס. זה ברור שאין דין המכללות כדין האן בי איי, אבל כמה ביגמנים כאלה כבר אפשר למצוא? לוקח אותו בכל יום על פני פרויקטים בסגנון פטריק אובראיינט, כריס טאפט, סהר סנה או רודי גוברט.

5. רג'י בולוק. בולוק הוא עוד קלעי מבית היוצר של צפון קרוליינה, זה שהביא לנו גם את ויין אלינגטון לפני כמה שנים. סקורר, קלעי, יד טובה מחוץ לקשת אבל לא הרבה מעבר לזה. בכיף הייתי מביא לישראל. לדעתי ימצא את עצמו בסגל של קבוצת אן בי איי איזוטרית.

6. דשון תומאס. הנה דוגמא לאחד שהמדידות לא עזרו לו יותר מדי. תומאס שיחק בשנה שעברה לצד ג'ארד סלינג'ר באוהיו סטייט, והשנה הפך לעמוד התווך של הקבוצה עם 19.8 נק' למשחק. אממה? הוא פאוור פורוורד בגובה 200 ס"מ. עוד 10 ס"מ זה היה נראה אחרת לגמרי. בגובה הזה לדעתי תומאס ימצא את עצמו במוקדם או במאוחר באירופה, ואולי אפילו בישראל.

7. פייר ג'קסון. אני עוקב כבר כמה שנים אחר הבחור הזה. הוא היה שם עם פרי ג'ונס ועוד כמה וכמה שחקנים כוכבים של ביילור. ג'קסון מתנשא לגובה של 178 ס"מ בלבד, אבל מדובר בפליימייקר, משהו שלא רואים הרבה במכללות. 19.8 נק' ו-7.1 אס' למשחק. יש לו יד מכל הטווחים. מאוד יפליא אותי אם הוא לא ימצא מקום באן בי איי.

8. ריאן קלי. אם מישהו חיפש את הגבוה הלבן שמטיח שלשות של הדראפט זה קלי. אצל ששבסקי בדיוק הוא היה שחקן מפתח, אחד שפותח הגנות עם יד מדויקת לשלוש. ראינו כבר שחקנים מסוגו מצליחים בליגה וראינו גם כאלו שנפלטו. יהיה נחמד לעקוב ולראות מה יוצא מהבחור הזה.

9. פייטון סיבה. רכז אלופת המכללות. נתן כמה משחקים גדולים במעמדים גדולים מהחיים. אני לא חושב שהוא ברמה של רכז אן בי איי פותח, אבל יכול לשחק בליגה, ואם לא, אני לוקח אותו בשקט להפועל הירושלמית או התל אביבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 1:21 am 
Hall of Famer

ומה עם גלן רובינסון ג'וניור? לא מועמד השנה?

אפרופו, למה גלן רייס הצעיר שיחק השנה בדי-ליג ולא במכללות? מה הסיפור שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 25, 2013 7:34 am 
Hall of Famer

מתוך ויקיפדיה:
ציטוט:
Coach Brian Gregory dismissed him from the team on March 13 following an incident involving driving under the influence and discharging a firearm while under the influence in which Rice was charged with permitting unlawful operation

נשמע מתאים לוושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 12:06 am 
Senior

מעניין אותי מה גורם לקבוצות לקחת שחקנים שהם אנדרסייזד באופן מובהק לעמדת הפאוור או הסנטר בתור בחירת סיבוב ראשון. נדמה לי שמאז בארקלי עברו כמה עשרות כאלה בליגה, והבחירות הגבוהות היו ברובן באסטים די רציניים(מרכוס פייזר,מייק סוויטני, ביזלי, טיי תומאס). חוץ מפול מילסאפ לא זוכר כמעט שחקן כזה שאשכרה הצליח בליגה מעבר לסותם חורים(כמו דוואן בלייר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 7:17 am 
Sophomore

טיי תומאס הוא 2.08,ומייקל ביזלי הוא גם 2.06 וגם סמול(אם כי הוא יכול לשחק ב4).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 7:50 am 
Hall of Famer

טיי תומאס ביום הדראפט היה אתלט מטורף עם הרבה אפסייד והבולס הלכו באסטרטגיה של More of the same בהיבט הקו ההגנתי שהם הובילו אז עם סקוט סקיילס. כלומר, האמינו שאם תהיה להם הגנה עוד יותר טובה זה יגדיל להם כמות נצחונות יותר לעומת אם תהיה להם התקפה יותר טובה (למרקוס אולדרידג'). אני חושב שהטעות העיקרית הייתה באופי שלו. מראיונות שהיו איתו לפני הדראפט הצטיירה תמונה של בחור די אנוכי ושחצן, וזה התברר כנכון. כל שנה בקיץ דיברו על העבודה שלו על הג'אמפ שוט, ובעונה הסדירה ראו שלא השתנה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 8:43 am 
Senior

2.08 בחלומות שלו. תומאס 2.03 מ׳ עם נעליים. כנ״ל ביזלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 7:25 pm 
Hall of Famer

אפשרי שהוא גבה בין הקולג' לגיל 21.
אפרופו, דיברו על כל מיני מקרים של שחקנים שגבהו באופן משמעותי בתיכון או בקולג'. תומאס היה 178 ס"מ בכיתה ט'. עד סוף התיכון הוא כבר היה בגובה 201 ס"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 7:28 pm 
Senior

גבה ב-8 סנטימטר אחרי שהוא הגיע לליגה? נשמע הזוי, אלא אם האיש הזריק לעצמו כמויות של הורמון גדילה. להוציא את המקרה הדי יוצא דופן של פול ג'ורג' לא שמעתי כמעט על דברים כאלה(וגם ג'ורג' לא גבה ככה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 7:51 pm 
Hall of Famer

בין התיכון לקולג' גבה בעוד 2-3 ס"מ, ובין הקולג' לליגה עוד 3-4 ס"מ. לא סביר, אבל אפשרי. מרגע שהשחקן באן בי איי, לרוב לא משנים את הגובה שלו (אלא אם זה קובי ורוצים שיהיה אפשר להשוות אותו למייקל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 7:54 pm 
Senior

כן, רק שהמדידות בדראפט אקספרס הן מדידות שנערכות ערב הדראפט כשתומאס היה בן 19. האופציה שנשארת כאן היא שתומאס גבה ב-8 סנטימטר אחרי שהוא הגיע לליגה. לא הכי סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 8:13 pm 
Hall of Famer

מה 8 סנטימטר?

אומרים לך שבגיל 18 הוא היה 201 ס"מ. בערב הדראפט הוא היה קרוב לגיל 20, ונמדד 203-204 ס"מ.
זה סה"כ אומר שמאז שהגיע לליגה הוסיף 4-5 ס"מ. לא סביר כ"כ, אבל לא בלתי סביר בעליל. כנראה שבפועל הוא בין לבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 8:14 pm 
Senior

אתה מדבר על עם נעליים או בלי נעליים?
לפני הדראפט הוא נמדד 2.01 מ' בלי נעליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 9:03 pm 
Hall of Famer

בטח עם נעליים. למה, כדורסל משחקים יחפים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 10:45 pm 
Senior

רק שלמדידות האלה שחקנים באים עם כל מיני פלטפורמות וכאלה, ככה ש-2.03 מ' עם נעליים זה לא בהכרח אמיתי גם כן. בכל אופן גם אם תומאס הפך במהלך הזמן ל-2.12 זה לא ישנה את העובדה שהוא באסט נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 334 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: