סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 334 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לקראת דראפט 2013
הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:44 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דיברו בתחילת השידור על כך שאולי קליבלנד ייבחרו עכשיו אולי עם מחשבה להתאים את הקבוצה להצעה קוסמת להחזיר את לברון אליהם בעונה הבאה.
אז כנראה שלא.
ואגב, הם גם קבוצה מבאסת לגמרי. הולכים לאכזב את קיירי עוד כמה שנים עד שיוכל לברוח להם.
יכלה להיות להם קבוצה צעירה מפחידה עכשיו, במקום זה יש להם את וויטרס ובנט שנראים כמו שחקני ספסל עתידיים וטריסטאן שנראה שלעולם לא ייפרוץ את מחסום 10 הפאוורים הטובים בליגה.

שבאז מוחמד פתאום מפציע מאחורי הקלעים, שטרן מבקש מהקהל לתת לו קבלת פנים של ברוקלין וכשאתה חושב לעצמך "איזה חרא הוא, מקבל מהם קבלת פנים ברוקלין ואומר להם לתת לנבחר דראפט יחס ברוקלין") אבל הקהל מקבל את היריב לעתיד במחיאות כפיים וקריאות א-לה ילדות בנות 12 בהופעה של וואן דירקטשיון.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:48 am 
Hall of Famer

שיקגו בוחרת את טוני סנל, וזה מריח כמו טרייד

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 4:49 am 
Junior

סנל קופץ 11 מקומות מהמוק של גבעוני.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:03 am 
Junior

דיוויד סטרן מדהים:
"תנו לי רגע להסביר משהו לקהל הבינלאומי. בוז זאת הדרך האמריקאית להביע הערכה. ועם הבחירה ה-21..."

-מינסוטה מקבלת גבוה הגנתי נחמד מאוד לספסל מאחורי לאב ופקוביץ'. הטרייד מתבהר כמהלך גאוני לטעמי של סאונדרס, משהו שקליבלנד הייתה צריכה לעשות בשלוש השנים האחרונות כשבחרה שחקנים שהיו יכולים להיות זמינים מספר מקומות למטה.
מינסוטה ירדה 5 מקומות כדי לבחור את השחקן שהיא כנראה הייתה לוקחת גם בבחירה המקורית, כי באמצע נבחרו רכזים (שמינסוטה לא צריכה) או גבוהים (ומינסוטה קיבלה כפיצוי על הירידה בחמש מקומות גבוה מהבחירה ה-21 שנראה לא פחות טוב מאלה שהלכו בין 9 ל-14).

-מייסון פלאמלי בנטס. אם גארנט מצטרף פלאמלי כנראה יהיה מחליף שני אחרי אוואנס.

-סולומון היל קופץ 15 מקומות מהמוק של גבעוני. הוא סמול פורוורד נוסף אחרי ג'ורג וגריינג'ר. גם מריח טרייד.

-טים הארדוואי ג'וניור נבחר לניקס במקום ה-24 והקהל בניו יורק שכבר שרק בוז חזק ללא מעט נבחרים שלהם בעבר מקבל אותו בתשואות אדירות וקפיצות באוויר.
מתכוננים ליום שאחרי JR, הוא יקבל הצעה גבוהה מהחמש מיליון שהניקס יכולים להציע לו.

-ספייק לי מתראיין על האירוניה שהאבא שהיה רוצח את הניקס במדי ההיט יגיע לצפות במשחקים של בנו במדי הניקס.

-הקליפרס בוחרים את רג'י בולוק. בחירה מצויינת. יש להם בעיה בעמדה 3, בעיקר אחרי שבאטלר כנראה יילך לאורלנדו בעסקה על אפללו.

-אני נשאר ער עד שג'ף וויטי הולך. כותב בשביל לא להירדם. מקווה שזה יהיה לסן אנטוניו, ספליטר לא נראה לי נשאר שם והוא יוכל לקבל הרבה דקות ליד דאנקן. זה יותר טוב בשבילו מבחירה טופ 5. חוץ מעניין הכסף כמובן.

-הקהל נקרע מצחוק ואז שורק בוז על הודעת הטרייד האחרונה של סטרן, בוסטון-דאלאס על בחירות 13-16. אולי בגלל שהוא מודיע עליה בערך שעה אחרי שכל האתרים דיווחו. לאנשים שם יש דור שלישי.

-בינתיים גולדן סטייט קנתה את הבחירה ה-26 ממינסוטה ומיד העבירה לאוקלהומה תמורת הבחירה ה-29 ומזומנים. כנראה קצת יותר ירוקים מאלה ששילמה למינסוטה. אנדרה רוברסון השוטינג גארד בתאנד'ר. רמז לקווין מרטין?

-דנבר בוחרת את גוברט הצרפתי ומוכרת אותו ליוטה. יוטה עכשיו מחזיקה בפייבורס-קאנטר-גוברט בצבע עם פוינט גארד רוקי (מקולום), רמז למילסאפ וג'פרסון ולעוד קבוצה שתיאבק על בחירות גבוהות בעונה הבאה? (הGM החדש של יוטה אמר סמוך לכניסתו לתפקיד שהוא "לא מפחד ללכת אחורה עונה אחת בשביל לפתח צעירים ולהשיג בחירה גבוהה".)

-המלחמה בין הבוז של הקהל לעקיצות של סטרן הופכת את האירוע למגוחך ולא מכובד. קהל יכול לשרוק בוז ביציע, אבל במשחק. אני חושב שזאת הפעם האחרונה שייתנו לקהל להיכנס לדראפט ושזאת תהיה אחת ההחלטות הראשונות של אדם סילבר, והוא יקבל אותה עוד היום, במיוחד אם הוא יקבל את אותו היחס שמקבל המנטור שלו בשעות האחרונות.

-ליביו ג'אן צ'רלס מוילרבאן לספרס בבחירה ה-28. כנראה יישאר באירופה בשנים הקרובות.

-כדי שאולי אפסיק להתכתב עם עצמי, מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר עם החשבון כיתה א' שלי?
התחיל ב2:30, כל קבוצה מקבלת חמש דקות, סיבוב ראשון לא אמור להיגמר אחרי 150=30X15 שהם שעתיים וחצי ושעה 5 ישראל?

נערך לאחרונה על ידי Chauncey בתאריך ו' יוני 28, 2013 6:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 5:53 am 
Freshman

החמש דקות הן נטו זמן הבחירה. לא נספר בברוטו כל הזמן עד ששטרן מודיע, הבחורים שעלו לבמה וכו'. לדעתי זה מתחיל להיספר רק אחרי, אבל יכול להיות שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 6:00 am 
Junior

טוב, אולי אני שיכור מדי. בינתיים גולדן סטייט יורדת עוד קצת כל פעם שהם מבינים שנמניה נדוביץ' נשאר פנוי ומחליפה עם פיניקס. ארצ'י גודווין לפיניקס נטולת הווינג בבחירה ה-29, נדוביץ' מריטאס לגולדן סטייט 30 ואחרון של סטרן, שעולה לתשואות הקהל בפעם האחרונה בקריירה, מגיב ב"תפסיקו, אתם הורסים את כל הכיף"- שוב היה בוז חזק- סטרן מזמין את המחליף שלו אדם סילבר שמתקבל בבוז חזק משל סטרן בשיאו- סילבר מזמין את הנבחר הראשון של סטרן, האקים אולאג'ואן לרגע שיכל להיות מרגש אבל גם שם הקהל הרס.

-וויטי מתדרדר למעמקי סיבוב שני ולא נותן ללכת לישון.
בינתיים מתבשל מגה טרייד שכנראה רק מחכה לאישורו של קווין גארנט, שיילך עם פול פירס וג'ייסון טרי לנטס בתמורה לרג'י אוואנס, ג'ראלד וואלאס, שנגליה ושלוש בחירות דראפט עתידיות.
לנטס יש עכשיו חמישייה רצינית על הנייר. דרון-ג'ונסון-פירס-גארנט-לופז. יהיה נחמד למי שישחק איתם בפלייסטיישן. במציאות נראה לי שהם כבדים מדי ולא מתאימים אחד לשני. כל אחד שם שיחק רוב הקריירה עם הכדור ביד בתחילת או בסיום התקפה. ופלאמלי בינתיים מצטייר כמחליף ראשון מהספסל.

- איזיאה כנען הולך ליוסטון בבחירה 34, רכז מעניין מאוד שהביא אחוזים טובים מהשדה והיה מספר אחד בקולג'ים בנקודות לפוזשן במאני טיים או משהו כזה. גבעוני סימן אותו 23.
גלן רובינסון ג'וניור 35 לפרוייקט הטנקינג של פילדלפיה.
שמעבירה אותו לוושינגטון. רייס מאחורי פורטר ואריזה.

-גארנט נותן אישור. גם האמפריז בחבילה.
וויטי סוף סוף נבחר. 39 לפורטלנד. היקסון כנראה לא חוזר לפורטלנד. וויטי טוב יותר מלאונרד. יש לו סיכוי טוב לקבל הרבה דקות ליד אולדרידג' אם יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 7:24 am 
Sophomore

דראפט הזויי לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:40 am 
Hall of Famer

בולוק לא סמול פורוורד, כי אם שוטינג גארד.
די מוזר שארצ'י גודווין הצליח להשתחל לסיבוב הראשון.
קצת מאוכזב מהבחירה של הבולס אם הוא נשאר, אלא אם יש להם כבר תוכניות מוצקות למדי לשלוח את לואל דנג על מטוס תמורת איזה שוטינג גארד נוצץ. על סנל רושם עיתונאי החצר של הבולס שמצפים ממנו לקלוע ולהפוך לשומר פרימטר טוב. ויש לו כבר מודל לחיקוי - קוואי לאונרד, שאיתו הוא שיחק בתיכון.

ממליץ ללכת לדראפטאקספרס בשביל לראות את הבחירות לפי קבוצה שקיבלה את השחקן בפועל, ולא קבוצה שבחרה
http://www.draftexpress.com/

אין ספק שהקבוצה שהתחזקה הכי הרבה הלילה זו ברוקלין. לכאורה חמישיה חלומית. השאלה האם 5 האולסטארים + ג'ייסון קיד הולכים להירתם למטרה לקחת אליפות, או שיתחילו מלחמות אגו, פציעות וכל הבא ליד. אני לא אופטימי מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:44 am 
Hall of Famer

אגב, אנתוני בנט הוא קנדי. גם אנדרה ויגינס, הכשרון הכי מדובר לדראפט הבא, הוא קנדי. גם טריסטאן תומפסון, אנדרו ניקולסון וקורי ג'וזף קנדים. התעוררות בשכנה הצפונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:51 am 
Hall of Famer

וגם קלי אוליניק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:58 am 
Hall of Famer

ואלניס מוריסט.

בכל מקרה, משהו אומר לי שאם ההשפעה הגיעה מאיפשהו - אז מנאש. בשיאו, כל החבר'ה האלה היו בני 10-11 או משהו כזה, והאיש הוא לא רק אגדה אלא גם כריזמטי ובאופן כללי טיפוס חביב וחיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 10:16 am 
Sophomore

או לחלופין ,תוצאות של ההגירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 10:37 am 
Junior

תותח, הייתי מעדיף אם היה מקום שמפרט מתי נעשה כל טרייד.

נראה לי שאני בעד הטרייד של מיני ויוטה כטוב לשני הצדדים.
יוטה ראו שיש 4 פוינטים טובים בדראפט, שלא ישרדו עד 14.
מיני לא צריכים רכז וכנראה התלבטו בין שאבאז למקולם (כנראה העריכו לא נכון, נראה שמקולם יותר טוב) ושני הצדדים קיבלו מה שרצו, כשמיני מקבלת עוד בחירה בשביל צרותיה.
אח"כ יוטה עוד השיגו את בחירה 27 בשביל כלום ולא נראה לי שהיה משהו בין 21 ל-27 שהם היו מעדיפים
עכשיו נשאר לראות מה יהיה עם כל הגבוהים החופשיים שלהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 10:58 am 
Sophomore

אני מקווה שהם יצליחו "להעיף" את קאנטר.מגיע לו לשחק במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 2:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא ברור הדראפט הזה... יש מצב שהבן של גילברט גם מחליט על בחירות הדראפט של הקאבס? באמת?! לבחור אנדרסייזד פאוור פורוורד בבחירה ראשונה... מילא אם היו דיבורים עליו כבארקלי/לארי ג'ונסון הבא, אבל הוא לא צופה להיבחר לפני מקום 5. עכשיו יש להם שני PF שאף אחד מהם לא יכול לשחק סנטר.
הם באמת הציעו לפורטלנד/מינסוטה את 2 הנבחרים האחרונים שלהם + 2 הבחירות מהדראפט הנוכחי תמורת אלדריג'/לאב? והקבוצות סירבו?!

שארלוט עם עוד בחירה רעה. יכלו להשיג את לן/נואל/מקלמור והלכו על זלר. יכול להיות שיצא מזלר שחקן טוב אבל כששלושה שחקנים שהיו צפויים לבחירה ראשונה נופלים לך לידיים בבחירה 4 אתה צריך לקחת אחד מהם.

מסכן מקלמור, הולך לקבוצה שהכי לא מתאימה לו. היה יכול להיות מושלם בקבוצה כמו מינסוטה עם גבוה שמושך אש ורכז שאוהב למסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 7:43 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
עמוס לב כתב:
אני לא זוכר דראפט אחד ב-20 שנה שאני עוקב אחרי דראפטים שלא ידעתי כמה שעות לפני הדראפט בוודאות די ברורה מי ייבחר במקום הראשון.

והשנה המסורת נשברה?

והתשובה?

בדראפטנט ציטטו את אנתוני בנט שאמר שהוא רוצה לעשות היסטוריה ולעקוף את טריסטן תומפסון כקנדי שנבחר הכי גבוה בדראפט ורשמו שהוא בהחלט יכול לרשום שיא כזה, אבל לשנה אחת. עכשיו לא חשוב מה יהיה עם אנדרו וויגינס, בנט הוא הקנדי הראשון שנבחר במקום הראשון בדראפט.

אני מאד מרוצה מהדראפט של פילי. אף פעם לא אהבתי מדי את ג'רו הולידיי ותמורתו פילי לקחה 2 שחקנים עם אפסייד ענק (גם ג'יי בילאס וגם צ'אד פורד מעריכים שקרטר וויליאמס יגיע לאולסטאר) וכמובן את הזכות לעשות טנקינג עם בושה (כי פילי יהיו באמת גרועים, לא סתם ינסו להפסיד משחקים) בואכה אנדרו וויגינס. התחלתי את הדראפט עם חשש שקודי זלר או סטיבן אדמס יגיעו לעיר אהבת האחים וסיימתי עם תקווה לעתיד. לא רע בכלל. מה עוד שנפטרנו מבחירה מספר 11, דבר שאף פעם לא מבשר טובות.

למרות שקליבלנד ניפקו דראפט מוזר, שארלוט כרגיל לוקחים את הקופה עם דראפט מזעזע בעיני. קודי זלר כאמור היה בעיני מזעזע בבחירה 11, אז בחירה מספר 4? כשנרלנס נואל על הלוח או מקלמור.

מלא מלא טריידים כצפוי - החביב עלי היה טרייד שרשרת. הטי-וולבס (הג'יאם החדש לא הספיק להיערך לדראפט והם כנראה עבדו על הרשימות של קאהן) בחרו את אנדרה רוברסון בבחירה ה-26 והעבירו אותו ביחד עם מלקולם לי לווריירס תמורת בחירת סיבוב שני בעונה הבאה וכסף. רוברסון כנראה לא הספיק אפילו לשים כובע של הווריירס, כי הוא מיד נשלח לאוק סיטי תמורת הבחירה ה-29. הווריירס לקחו את הבחירה ה-29 והפכו אותה לבחירה ה-30 מפיניקס, כשהסאנס גם אספו את מלקולם לי, שכמו רוברסוון עבר 2 קבוצות הלילה.

עוד שחקן שעבר 2 קבוצות הלילה הוא הברזילאי לוקאס נוגווארה. הוא נבחר במקור ע"י בוסטון בבחירה ה-16 והועבר לדאלאס בתמורה לקלי אוליניק. דאלאס באמת חשקו בשיין לארקין, שהלך בבחירה 18 לאטלנטה והעבירו תמורת לארקין את הברזילאי וגם את ג'ארד קנינגהאם בחירת הסיבוב הראשון של דאלאס מהעונה שעברה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:18 pm 
Junior

דאלאס בעיקר חשקו בפינוי התקרה, רוצה לומר אם יש לך את הבחירה ה-13, אתה לא צריך להדרדר אחורה בדראפט בשני טריידים כדי לקחת את השחקן שנבחר בבחירה ה-18.
הוורירס בהתחלה היה נראה שעשו דבר דומה, אבל הם כל פעם קיבלו איזה צ'ופר קטן על זה שזרקו את הבחירה שלהם אחורה עד לנמניה, אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 9:18 pm 
Hall of Famer

לפי מה שקראתי עליו, הג'י-אם החדש של פילי עוד ישמח אותך לא מעט. טרייד מצוין שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 11:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה שכן, אם לפני העונה החולפת אוהדי הסיקסרס ציפו לביינום ולשיפור הצפוי של הולידיי וטרנר, לקראת העונה הבאה במקום ביינום והולידיי יהיו נואל וקרטר-וויליאמס , שני שרוכים בלי קליעה, וטרנר שממשיך לאכזב. ולמה אף אחד לא מתחשב ברגשות של ג'אסטין הולידיי?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 28, 2013 11:49 pm 
Hall of Famer

הציפייה והתקווה לוויגינס תעסיק את אוהדי פילי. יש עוד דרך ארוכה לפניהם אבל בפילי ניסו לבנות קבוצה שהייתה יכולה להיות לכל היותר בינונית פלוס, עם כל הכבוד לביינום ולשיפור הצפוי של הולידיי וטרנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 9:51 am 
Hall of Famer

כמובן שוויגינס יכול להחליט גם להישאר שנתיים בקולג' ולטרוף את הקלפים לקבוצות האן בי איי. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 11:15 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
כמובן שוויגינס יכול להחליט גם להישאר שנתיים בקולג' ולטרוף את הקלפים לקבוצות האן בי איי. :)

זה יקרה רק אם הוא יסריח את הפארקט בעונת הפרשמן ויחשוש שמא לא ייבחר ראשון בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 12:42 pm 
Hall of Famer

מה, כמו שג'ארד סלינג'ר יצא אחרי שנה? או ג'ואקים נואה? או הריסון בארנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 12:49 pm 
Hall of Famer

לא סאלינג'ר ולא בארנס היו נבחרים ראשונים בדראפט שלהם. בארנס בכלל החליט להישאר מהסיבה ההפוכה, לשפר את מעמד הדראפט שלו. נואה זה מקרה מסובך יותר, אבל הוא נשאר בגלל הרצון לזכות באליפות בק טו בק ובגלל הקשר המיוחד שהיה לקבוצה ההיא של פלורידה, קשר שקשה לי להאמין שוויגינס יצור תוך שנה אחת בקנזס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 3:43 pm 
Senior

בנט הולך להצטרף למרווין וויליאמס ומרכוס פייזר בשורת הטווינרים שנבחרו גבוה ואיכזבו. לא מבין את הקאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 334 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: