סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 9:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 6:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
beatla כתב:
וכששחקן שלך לא תמים נקלע לסערה כמו זאת שעברה על שון דניאל לא כדאי להיות אנושי ולהרים טלפון?

מה שרמזתי זה שאולי היחסים הפנימיים בקבוצה היו כאלה שהדניאלים קצת עלו לשמיר על העצבים, ולא סתם הוא לא הרים טלפון. הבה לא נשכח שהאבא היה מנכ"ל הקבוצה, ובערך הבנאדם הראשון שהיה צריך לדעת גם שהילד לוקח ריטלין וגם שזה אסור לפי החוקים. יכול להיות שהיה פה כעס מצד הצוות המקצועי על הצוות הנהולי-משפחתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 7:19 pm 
Junior

שלא יובן אחרת - אני ממש אוהב את דן שמיר וחושב שהוא מאמן אדיר.

אבל לאור "הפרשה" הנ"ל קצת בעייתי לקבוע שהוא עשה התקדמות בתחום יחסי האנוש - תחום שעפ"י מקורות זרים הוא פחות טוב בו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 8:50 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
נקלע? ראבק, הבן אדם לקח סם אסור ביודעין ולא דיווח
חוסר אחריות
במיוחד שאם היה מיידע מראש ומציג אישורים רפואיים שהרטלין בשבילו זה תרופה ולא סם יש מצב שהוא היה יכול להמשיך להשתמש בו

חוסר אחריות, טמטום, וואטאבר

זה עובד שלך.
אתה שומע מהמזכירה או ממנהלת המשרד שאחד העובדים לא מגיע יותר כי כך וכך ואין לך משהו לעשות בנידון, לפחות תתקשר להגיד שלום ולהגיד בהצלחה. אם אתה ממש רוצה לצאת בסדר, כמה מילים טובות ועל מה שצריך לעשות כדי להיות עובד טוב יותר. נכון שדניאל יצא צ'יפס, אבל זה לא אומר שהוא לא שבור ומאוכזב מזה שלא ייצא לו לשחק עוד כדורסל העונה, נכון?

זה שדניאל בחר לקרוע את העולם ועל הזין שלו הקבוצה - זה כבר עניין אחר. אבל הוא לא הסיפור כאן כי אם יחסי האנוש של שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2013 8:51 pm 
Sophomore

אגב, לא שלא חסרות דוגמאות למצליחים עם יחסי אנוש לא משהו.

גארסיה לא היה מוריניו ולא היה גרנט ועשה העונה דברים מספיק יפים עם שחקנים ממושמעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 1:00 am 
Junior

מוריניו כסמל ליחסי אנוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 1:29 am 
Sophomore

עד העונה האחרונה בריאל- בהחלט. עם השחקנים, כן? גם עם חלק גדול מהסביבה. אבל הגדולה שלו היא בלרתום את השחקנים להצלחת הקבוצה ולשמור לו אמונים. הוא שכלל את ההיבט הפסיכולוגי ואת השיחות עם השחקנים לדרגות אמנות. הפרובוקטיביות והקילשונים שהוא שולף מול תקשורת ויריבים הם חלק ממשחק שמעביר את הספוטלייט מהשחקנים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 12:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה מה תהייה תגובתו של שמיר כשבמשחק נגד טריומף נעימי יצעק לו בפרצוף "אמא שלך זונה".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 7:54 pm 
מנהל פורום

באסה, אבל נעימי אבל כבר לא בטריומף, מחפש קבוצה
אולי צסקא, יוכל לצעוק גם באימונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 8:22 pm 
Junior

ממש סבל שון. פשוט חרב עליו עולמו. דן שמיר הוא לא הבייביסיטר שלו ואם יש משהו על לבו יכל לבקש שיחה עם המאמן כמו שעושים בכל ארגון מקצועי. שורה תחתונה שמיר ציפה ממנו להתנהג כמו קפטן, קיבל התנהגות של שחקן שלא שם זין על הקבוצה. לא מבין מה הבעיה עם ההתנהגות של שמיר. ושוב אומר, ברוך שפטרנו משון דניאל.

ובנושא אחר, בקרוב מאוד יחתום בחולון ישראלי ששיחק בגלבוע/גליל בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 8:27 pm 
Sophomore

מקסים קיקוס???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2013 11:41 pm 
Sophomore

יש לי תחושה שבמקום דוגי מדובר בנגרין או בבית יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 10:28 pm 
Senior

בינתיים לא החתמה מהגלבוע ולא נעליים. אייזיק רוזנפלד סיכם בחולון לשנתיים על פי הודעת הקבוצה (מצד שני בONE טוענים שהוא יפגש עם עם אילת, נאמין להודעת הקבוצה).
http://one.co.il/Article/219269.html

וניב ברקוביץ סיכם לעונה באילת. שתיפגש גם עם כדיר ותנסה להחתים אותו כנראה.
http://one.co.il/Article/219266.html

מפתיע שהשחקנים המבוקשים שחותמים ראשונים זה דווקא ברקוביץ ורוזנפלד מהקבוצה המאד כושלת של בני הרצליה בשנה שעברה. אומנם חלקם היו טובים סטטיסטית ברמה האישית, אבל עדיין להצלחה קבוצתית אני חושב שצריך להיות יותר מחיר. לא ברור לי למשל למה שקבוצה כמו אילת תוותר על סקוורר למשל שהיה רכז מחליף נהדר בשביל ברקוביץ שלמרות שנתן עונה טובה אישית הקבוצות שלו לדעתי מעולם לא הגיעו לכלום.

לפי ההחתמות של 2 חבריו לקבוצה נראה לי שבן רייס יחתום בירושלים או חיפה :-) והאמת לא הייתי מתנגד לקבל אותו בחיפה

הרצליה מצידה מתפרקת מכל "נכסיה" הישראלים (הזרים אני מניח לא ימשיכו גם ככה). אני מהמר על חזרה של טפירו לקבוצה שם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 10:40 pm 
Senior

ואם כבר בעניין חולון, מיקי דורסמן דיי מבהיר את כוונותיו בעתיד בהתייחס לשאלה למה שהוא לא יחליף את דן שמיר: "לא השנה, אולי בעונה הבאה".
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/484/ ... =3&cat=620

מעניין איך לובין מרגיש עם זה. כמה הפסדים רצוף והלא השנה יהפוך ל"אין בריירה וטובת המועדון" מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 11:06 pm 
Junior

יש לך איזו אינדיקציה לגבי עזיבה של בן רייס? נגמר לו החוזה השנה, אבל שמעת משהו בנושא או שאתה מספקלץ? אני מקווה שזה לא יקרה...

חבל לי שאיבדנו את ברקוביץ', אבל זה היה דיי צפוי. הוא מעולם לא שיחק יותר מעונה באף קבוצה. הייתי שמח אם היו מביאים את סקוורר בכיוון ההפוך. מרוזפלט ממש לא אכפת לי. בניגוד לשמוליקי שמחבב אותו, אני לא התרשמתי ממנו מעולם ולהבנתי הוא הזיק בכל דקה שלו על המגרש. תמיד מסתבך בעבירות ושומר רע. מוגבל התקפית... אני מעדיף דקות לבן אלטיט.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 11:17 pm 
Senior

שום אינדיקציה כמובן, זה היה כמאין בדיחה שאם ברקוביץ עבר לאילת, רוזנפלד לחולון, אז המדרגה הצפויה לרייס זה חיפה או ירושלים.

אני דווקא לא חושב שברקוביץ זה אבידה גדולה מידי להרצליה, הוא מוכשר והוא נתן עונה מצויינת אבל הקבוצה שלו הייתה מהקבוצות היותר מאכזבות שנכשלות השנה (למרות לא מעט כישרון). כנראה כמו שאמרת לא סתם הוא עובר כל שנה קבוצה והקבוצות שבהם הוא משחק לא ממש "נלחמות עליו".

אני חושב שדווקא אם השמועת נכונות ואפי סגור בהרצליה, אז איחוד עם טפירו כמו שאמרתי, ואולי דווקא הצטרפות של בן שימול שגם שיחק אצלו בראשון יכול להיות אופציה ראלית מאד.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך א' יוני 30, 2013 1:12 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 12:09 am 
Junior

אני מקווה. אני חושב שבן שימול נותן אחלה תוצרים. כל עוד הוא לא דורש 100 אלף שקל... ברקוביץ' לא היה הבעיה של הקבוצה בעונה החולפת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 1:15 am 
Sophomore

קטע שלכתב קוראים דותן מלאך.

עיתונות מבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 1:33 am 
Senior

הרסי הוקינס כתב:
אני מקווה. אני חושב שבן שימול נותן אחלה תוצרים. כל עוד הוא לא דורש 100 אלף שקל... ברקוביץ' לא היה הבעיה של הקבוצה בעונה החולפת.

ממש לא. גם לא של אשקלון, או אשדוד, או חולון או כל קבוצה שהוא שיחק. אבל המשותף של הקבוצות האלה הוא שסה"כ הם לא ממש היו קבוצות מצליחות. ככה גם הרצליה. הוא נתן הוא מצויינת, אבל הקבוצה נכשלה והוא חלק מהכישלון הזה.

זה גם למה למשל חשבתי בשנה שעברה שחיפה עושה בשכל שמוותרת על בן שימול (אפילו בשביל אחד כמו שגב). הבנאדם נתן עונה אישית מצויינת, למעשה שנתיים טובות סה"כ, אבל הקבוצה נכשלה מאד איתו והוא לא היה שווה את הסכומים שהוא הרוויח. אילת חשבו שהוא שווה את הסכומים האלה והשנה (למרות שהצליחו) הם כבר לא חושבים ככה כנראה. אני מניח שגם בסיום השנה הבאה הם לא יחשבו שברקוביץ שווה מה ששילמו לו.

אם כבר לשלם הרבה על שחקן ישראלי אז עדיף לשלם את זה לגל מקל\מורן רוט ולא על בן שימול או ברקוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 11:05 am 
Hall of Famer

חבל לי על שילוח הסגל הישראלי שלנו לכל עבר . לתומי חשבתי שעם מאמן אחר ( ולא כל כך חשוב מי ... ) ועם זרים יותר אכפתיים - הקבוצה הזאת בהחלט יכולה להיות קבוצה נהדרת .
ברקוביץ' נתן עונה טובה מאוד , באילת אני מניח שהוא לא יהיה שחקן של 30 דקות למשחק , ואז החסרונות שלו פחות יבואו לידי ביטוי והוא יוכל לתת כמות נמוכה יותר של דקות באפקטיביות רבה .
רוזפלט כגבוה מחליף ישראלי הוא מצוין . רק צריך לתת לו דקות משחק וביטחון . נכון שהוא לא הכי מלוטש ולעיתים עושה שטויות , אבל האקטיביות הרבה שלו משני צידי המגרש מחפה על זה .
הרסי , אני גם העדפתי דקות של בן אלטיט ( לא בגלל עדיפות מקצועית שלו על רוזפלט , מסיבות אחרות כמובן ) , אבל כידוע לך החלופה לדקות של רוזפלט הייתה 40 דקות שיטוט של הזרים על המגרש - ולכן שיתופו של רוזפלט היה מוטיב חוזר אצלי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 02, 2013 11:16 pm 
Sophomore

דרור חג'ג מיתלבט בין חולון לראשון לציון
גלעד קרני מעומד גם כן להגיע לעונה האחרונה של אולם הפחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 2:50 pm 
Junior

סקוורר והרוש בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 3:06 pm 
Hall of Famer

אז הפעם חולון משקיעה בשחקנים משלימים , ורחוקה החתמה בודדת של "ישראלי בכיר" מסגירת סגל ישראלי ראוי בהחלט .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 3:26 pm 
Senior

או שאולי אין לחולון יותר מידי כסף לישראלים מובילים, וצריכה להסתפק בישראלים מהדרג השני. אם ההצעה והרצון להביא את חג'ג' נכון, סביר שהוא יהיה הישראלי הבכיר ביותר. והוא ישראלי בכיר ושחקן טוב, אבל לא הרבה מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 4:37 pm 
Junior

כסף יש, רק לא רוצים להתפרע. ממה שאני שומע דורסמן מאלה שדוחפים להתפרע כשהאחרים מנסים לרסן אותו.
סקוורר ורוזפלט יעלו מהספסל לפי מה ששמעתי. ההימור שלי - יילכו חזק על אחד מהשניים, רוט או יבזורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 4:45 pm 
Senior

נחייה ונראה. אם חג'ג' לא יחתום אז אני דווקא מהמר על גוני בסופו של דבר (לא רואה קבוצה אחרת שהוא יכול ללכת אליה כרגע), הוא זכה באליפות עם דוסמן וזכה באליפות עם לובין, אז זה הגיוני. ושזה יסגור את הסגל של חולון, אולי עם עוד איזה החתמה של שון דניאל בחזרה או שחקן בדרג הזה פחות או יותר. גוני ורוזנפלד בחמישייה. סקוורר, הרוש, דניאל וזר גבוה מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה