סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 8:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 4:55 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'ק כהן קיבל כמה הצעות מקבוצות ליגת העל ,בינהם : אילת , והרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 12:28 am 
Sophomore

אלכס טיוס קיבל הצעה להצטרף לפנאתיקוס עם חוזה של 550 אלף דולר לעונה !!
במכבי מאוד מאוכזבים מטיוס שמעקב עד כה את החתימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 8:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בוא ותן לינק למקור שלך לידיעה הדרמטית ומלאת סימני הקריאה, או שתהייה סתם גירסה משודרגת של רדטי.
לפי וואן טיוס חתם הבוקר במכבי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 8:55 am 
Junior

אני לא בטוח שזה לא אותו משתמש ביוזרים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 9:11 am 
Hall of Famer

רגע, אתה טוען שהאלטר-אגו של ראי, שלא לומר זהותו האמיתית היא רדטט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 9:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נראה לי שהוא מתכוון שרדטי ויוסי עדן הם one and the same.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 11:04 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יוסי עדן כתב:
אלכס טיוס קיבל הצעה להצטרף לפנאתיקוס עם חוזה של 550 אלף דולר לעונה !!
במכבי מאוד מאוכזבים מטיוס שמעקב עד כה את החתימה

האם מדובר במישהי שסובלת ממצב קשה של PMS?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 11:15 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לפי וואן טיוס חתם הבוקר במכבי.

http://maccabi.co.il/News.asp?id=3913

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 12:22 pm 
Junior

מה הבעיה?!
טיוס קיבל הצעה לחתום בפאו בסכום הנ״ל. הוא מיד התקשר לGM פדרמן דני, שבניגוד לשנה שעברה, לא אישר לו לחתום שם.
ממילא לא נותרה בידו ברירה כי אם לחתום במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 12:57 pm 
Sophomore

ובינתיים ספורט5 מדווחים שסופו מתקרב למכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 3:45 pm 
Hall of Famer

סופו עלה כ-10 ק'ג בשנה האחרונה בפאו ובקושי שיחק שם(13 דקות בממוצע למשחק) וגם כששיחק היה צל של עצמו.מאז הפציעה הקשה שהוא עבר לפני שנה וחצי במכבי זה לא אותו שחקן ,אם וכאשר מכבי תקבל אותו במצב מקצועי ומנטלי לא פשוט אבל גם במחיר מציאה(יחסית) .הימור............ :ps_ih:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 3:52 pm 
Junior

בקיצור מכבי מסרה אותו ליוון ועכשיו הוא בדיוק באותו מצב שהוא היה בפעם הראשונה שהוא הגיע למכבי: אחד שנראה רע בשנתיים האחרונות ולא שיחק הרבה, אבל כנראה נותן את הסיכוי (הקטן מאוד עד קלוש) היחידי של מכבי לעשות משהו משמעותי באירופה השנה לאור הסגל המסתמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 3:54 pm 
Hall of Famer

הוא יכול לשחק ליד שון ג'יימס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 4:09 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
הוא יכול לשחק ליד שון ג'יימס?

הוא יכול לשחק גם לידך, יהיה מקום על המגרש. :)

לא ברור אם ההחתמה האפשרית של סופו היא כי במכבי מאמינים שהוא יכול לחזור לכושר שהיה בו לפני שנתיים ובאמת להיות הסנטר הטוב ביורוליג או שמדובר באילוץ תקציבי. מה שבטוח - לא משנה מה הסיבה, עצם העובדה שמכבי כרגע לא מתאמצת להביא שחקן מסדר גודל משמעותי יותר לעמדה 5 רק מסמנת את העונה הבאה ככזו שתהיה לא פחות גרועה מהנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 4:16 pm 
Sophomore

לא יודע אם קו קדמי של טיוס ג'יימס וסופו, גם במצבו של האחרון, מצביע על עונה גרועה יותר מזו של ג'יימס ג'יימס וג'יימס. זה שהאיש הוא תלוי טיפול זה ידוע ועדיין 15- 20 דקות טובות שלו יכולות לתת תפוקה שגם גדולי הסנטרים ביבשת לא נותנים. חוץ מזה, איזה סנטר אחר בשוק היה אופציה ריאלית למכבי (גם בסכומים גבוהים יותר מסופו אך ברמת המיליון דולר פחות או יותר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 4:29 pm 
Sophomore

אני פחות טוב בשמות ספציפיים, אבל אם מכבי רוצה לחזור לטופ היא צריכה, מה לעשות, להשקיע קצת יותר מחצי מילון דולר עבור עמדת המפתח שלה. טיוס כמובן מוסיף עומק שלא היה בשנה האחרונה, אבל נראה שעדיין יש איזשהו חלל למלא בעמדה 4 (עם ליאור או שחקן אחר?).

השאלה המעניינת היא האם ג'יימס וסופו יכולים להעמיד קו קדמי ששווה פיינל פור (זו המטרה, לא?) והתשובה לכך לא מספיק ברורה. סופו, גם בימיו הטובים, נטה לבצע עבירות מיותרות (לא כמו אלה של הקרואטי, אבל עדיין), וכשהוא חלש/פצוע (קורה הרבה) התפוקה שלו לא טובה משמעותית מזו של דארקו. היתרון הגדול של מכבי לפני שנתיים היה שהיא החזיקה בקו האחורי שחקני מטרה משמעותיים, מה שמנע מהיריבות להשקיע יותר מידי בשמירות כפולות עליו. במכבי כרגע, נראה שחוץ מדווין סמית (שגם הוא כושל ברגעי ההכרעה) אין בקו האחורי של הקבוצה מישהו להיזהר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 6:41 pm 
Senior

רעיון נוראי. לי די ירד מסופו כבר בשנה שעברה, וכבר די ברור שהעונה הראשונה שלו במכבי הייתה מאוד לא מייצגת לשאר הקריירה שלו. לבלאט נמאס כבר בשנה שעברה להיות הבייביסיטר שלו, ובאופן כללי סנטרים כבדים שלא לוקחים ריבאונד זה לא הקאפ אוף טי שלו. העיקר שהעיפו את שלף בזמן שהבן של הבעלים ממשיך לעשות שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 6:48 pm 
Sophomore

דעה שלי
שון ג'יימס הפך לסנטר ראשון במכבי, זו עובדה מוגמרת.

סנטרים בכירים ויקרים כמו בורוסיס לא מעוניינים להגיע למכבי על תקן מחליפים, לכן מכבי חיפשה אופציות בשוק של סנטרים מחליפים או סנטרים שמשחקים 15-20 דקות לכל היותר, שחקנים כמו סופו, דיוויס וג'אוויי מתאימים להגדרה הזו.

לגבי הבחירה הספציפית בסופו...החסרונות: הבעיות הידועות - האוויר שנגמר מהר, מוגבלות אתלטית שבגללה הוא מוריד מעט ריבאונדים יחסית לסנטר, ההגנה האיטית והלא מתואמת שלו מול התקפות פיק אנד רול, הנטייה שלו לאבד כדורים מול הגנות לוחצות במשחק התקפה עומד, עצבים, עבירות שטותיות, העליות והירידות ברמה המנטאלית.

היתרונות: תפור בדיוק למלא את החלל של 15-20 דקות כדי לתת מנוחה מג'יימס מבלי לנגוס לו דקות מעבר לכך, דבר ששומר על איזון ולא יגרום להחלשת מעמד של שחקן אחד על חשבון אחר, זה חשוב מבחינת היחסים בקבוצה, האגו, המחויבות המקצועית. יתרון נוסף הוא שסופו מגיע במעמד מעט נמוך יותר, של שחקן רוטציה בפנתינייקוס, כמובן גם זול יותר. נתון נוסף הוא העובדה שמדובר בשחקן שכבר שיחק כאן והתחבר למערכת ולקהל, יש עליו פחות לחץ מנטאלי ומקצועי עקב העלות היותר נמוכה, עקב הפיכתו לסנטר מחליף ולא פותח, ועושה רושם שהוא גם התגבר על הפציעה שהייתה לו לפני שנתיים. בנוסף הוא חוזר למכבי בגיל 28, וכידוע 28-29 אלה בדר"כ שנות השיא בקריירה של ספורטאי.

היתרונות המקצועיים - ביחס לפלניניץ', מדובר בשידרוג, סוף סוף סנטר 5 טבעי שיכול לשחק עם הגב לסל, לחפור על השומר ולקלוע באחוזים גבוהים. נוסף על כך כשהוא בשיאו, אין סנטר באירופה שסוחט יותר עבירות ממנו, באחד על אחד, סנטר יחיד לא יכול לעצור אותו, לנטרל את סופו זו משימה קבוצתית ובהרבה מקרים תוך סיוע מהשופטים, ובהתחשב בכך שהוא עולה מהספסל, זה יוריד ממנו לחץ, וכשהוא יעלה מהספסל הקבוצה תשחק עליו ובשבילו, היתרון הוא שסופו על המגרש מאלץ את הגנת היריבה לעשות התאמות מחדש. בנוסף, סופו גבוה אינטליגנטי ועם ראיית משחק טובה מאוד, שחקנים כמו היקמן, סמית, לנדסברג, פניני, קלאתס (אם יצטרף) יהנו מהנוכחות שלו ומהעובדה שהוא מושך אליו את רוב האש במשחק ההגנה של היריבה, יהיו יותר שלשות פנויות, מיצוי התקפות יותר תכליתי, ואם גם יגיע רכז מבריק, טיוס הולך לעשות חיים העונה, כל התקפה שנייה סופו או הרכז ירימו האלי הופים לטיוס. וויצ'יץ' ששיחק עם סופו בתקופה שהיה באולימפיאקוס, כמובן מכיר אותו, יוכל עוד יותר לשדרג את הבנת המשחק שלו, ובכלל את המשחק בין גבוהים במכבי, לא תחזור על עצמה סיטואציה בה מבודדים גבוה אחד כמו ג'יימס או סופו בלי שיהיה עזרה בצבע - בהגנה או בהתקפה.

מצטייר קו קדמי אגרסיבי, לוחמני, שחקנים שילחמו על ריבאונדים, על כדורים אבודים, יש 2 חוסמים מעולים (ג'יימס וטיוס), ויש הרבה יותר גיוון התקפי, סופו קולע בחפירות עד הטבעת, ג'יימס מרבה לעשות נקודות עם ההוק שוט היעיל שלו, וטיוס יכול לתפוס עמדה ליד הסל ולקלוע או לנוע ללא כדור ולקבל מסירה להאלי הופ, עם מוסיפים להם 4 כמו קלאתס עם קליעה אוטומטית מטווח ה-3+יכולת לשים כדור על הפרקט ולייצר מהלכים מכידרור ובתנועה - יהיה מאוד קשה לנטרל קו קדמי כזה, שמזכיר לי במידה רבה את הקו הקדמי של ברצלונה, רק יותר אתלטי וקצת פחות גבוה, סתם לצורך השוואה: ג'יימס הוא המקביל של טומיץ' (שניהם מרבים לקלוע בהוק שוטים, מורידים הרבה ריבאונדים, סופו וג'אווי שחקנים בסגנון דומה, קלאתס ולורבק גם כן דומים במבנה הפיזי ובסגנון המשחק, למרות שלורבק קצת יותר מגוון.

עכשיו נותרה שאלת הרכז, גם הקלע המחליף בעמדה 2, כרגע בלי לוגאן, למכבי אין קלע אוטומטי בקו האחורי, ולפי המסתמן, זה הולך להיות שחקן ישראלי (הלפרין או אולי נעימי), אם מכבי מחתימה את שאראס, לא בטוח שזה הצעד הנכון, אבל יתכן שעושים זאת רק כדי לא לפגוע במעמדו של אוחיון, וגם כי שאראס (גם בגילו) הוא המנוע ההתקפי הכי חכם באירופה, אין שחקן טוב ממנו בלהפעיל גבוהים כמו טיוס וסופו, וכמובן הוא יכול להעניש בשלשות מפעם לפעם, אם כי הוא צפוי לשחק 10-12 דקות בממוצע, אוחיון יצטרך למלא את החלל בעמדה 1, מה שאומר שהיקמן הולך להיות יצרן הנקודות העיקרי בקו האחורי, עליו תיפול רוב האחריות, מה שייפר את האיזון בהתקפה, לכן גם עם שאראס ואוחיון בעמדה 1, לא בטוח שמכבי תצליח לייצר משם תפוקהמספיק גבוהה, כי כמה נקודות ואסיסטים שאראס יכול לייצר ב-10 דקות משחק בממוצע ? ואוחיון עדיין לא הפך להיות רכז שמגיע לדאבל פיגרס בנקודות, מה שמגביל את ייצור הנקודות בעמדה שלו לסביבות ה-14-16, גם אם כמות האסיסטים תעלה, ברגע שההגנות ישקיעו את עיקר המאמץ בלסגור 4 שחקנים במקום 5 (כי אוחיון לא מספיק פאקטור התקפי) יווצרו בעיות בשטף ההתקפי.

כמו שאני מבין את זה, ההנהלה (ואולי גם בלאט עצמו) רוצים להשאיר את המפתחות בידיים של אוחיון ולשמר את מרבית החמישייה למעט השחקן שיעלה בעמדה 4 (טיוס או קלאתס), ולקוות שיהיה שטף במשחק ההתקפה ובמידה שהמכונה קצת נתקעת, להקפיץ שפנים כמו שאראס וסופו, יכול להיות שהאסטרטגיה הזו תעבוד, אבל אם שאראס או סופו נפצעים מכבי תהיה בבעיה...וצריך לזכור שמדובר בשחקן בן 37 וסנטר עם עבר של פציעה טורדנית ובעיות משקל, ככה שזה בהחלט סוג של הימור, אבל מי יודע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 7:13 pm 
Sophomore

יוסי עדן כתב:
קלאתס ולורבק גם כן דומים במבנה הפיזי ובסגנון המשחק, למרות שלורבק קצת יותר מגוון.

לא שאין עוד ציטוטים להגיב עליהם ,אבל על זה הייתי חייב.
לורבק הוא לא 3-4 הוא 4-5.לורבק הוא לא "קצת יותר מגוון" אלא הסנטר הכי מגוון באירופה.בעצם,אני מתנצל בפני לורבק שאני בכלל משווה אותו לקלאתיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 7:22 pm 
Sophomore

איכס.סופו? די מיצנו אותו שנתיים.מה זה חוסר היצירתיות הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 7:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
חבל שאף אחד במכבי לא היה בגישה הזו כשהשם של פארקר עלה מחדש ב2004.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 7:28 pm 
Senior

זה נשמע לי כאילו זה נאמר בציניות, אבל בת'כלס, סופו הוא פרוייקט שלא ממש מצדיק את ההתעסקות בו על המגרש ואני חושב שגם בלאט חושב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 7:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני באמת חושב שחבל שלא היה במכבי החדשן התורן שאמר "מה זו חוסר היצירתיות הזו" ב2004...

סופו הוא לא פארקר, אבל את דעתי אמרתי כבר - הוא בעיני הזדמנות מצוינת לגניבה עבור מכבי והוא יאפשר לה להביא (כנראה) שחקן יקר יותר בעמדות שבהן היא זקוקה לו. בכל אופן, הבעיות בהחתמה הזו הן בטח לא חוסר יצירתיות, ולא שיצירתיות זה בהכרח דבר חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 7:54 pm 
Sophomore

העניין עם סופו מוצה לדעתי.לדעתי מחזירים אותו יותר בגלל "חיבור" עם הקהל יותר מאשר עניין מקצועי.גם לא נתן עונה מי יודע מה השנה בפאו.
עכשיו בארסה הודיעה ששאראס משוחרר.אז בכלל זאת תהייה עונת של "החזרת זהויות".
מה עם כדיר? שיחזירו אותו גם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2013 7:57 pm 
Hall of Famer

סופו זה הימור גדול מאוד, הימור גדול מדי לטעמי כאוהד מכבי, בהחלט הייתי מעדיף שיביאו שני זרים תותחים (רכז ופאוור-סנטר שיכול לשחק ליד ג'יימס וגם במקומו) ואת שאר העמדות למלא בזרים לא יקרים יחסית, אבל אם מכבי מבינים מה ההימור הזה הולך לדרוש מהם והולכים להשקיע הרבה מאוד אנרגיה כדי לשמור את סופו בצמר גפן, אני יכול לראות סיכוי מסויים (לא גדול) שזה יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: