סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 23, 2025 1:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 1:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מכיר אותו , אבל על פניו נשמע טוב מאוד ( אולי יותר מדי טוב ) .
הבחור יכול מבחינת מימדים לשחק בעמדה מס' 4 בליגת העל , מבלי שיהיה מיס-מץ' בולט מול כל מיני זרים למיניהם ?
נראה כמו ידית טובה מאוד ( 44% ל-3 , 77% מהקו ) .

אלא אם הרצליה תהיה בעונת "טנקינג" כמו לפני שנתיים , אני עדיין לא רואה אותו מקבל כל כך הרבה דקות , ובטח שלא נותן מספרים שכאלו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 9:55 am 
Sophomore

ביטלא- ראית אותו משחק?
אני מניח שהשאלה רלוונטית גם לביל טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 10:36 am 
Junior

ראיתי אותו משחק מעל 100 משחקים עד היום. עשרות מהם היו נגד קבוצות שהייתי חלק מהצוות המקצועי שלהן. אני חושב שאני די מכיר אותו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 10:37 am 
Sophomore

סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 2:46 pm 
Senior

shmueliki כתב:
אלא אם הרצליה תהיה בעונת "טנקינג" כמו לפני שנתיים , אני עדיין לא רואה אותו מקבל כל כך הרבה דקות , ובטח שלא נותן מספרים שכאלו .

אני מניח שהוא מחליף את רוזנפלד ולכן צפוי יהיה לקבל פחות או יותר את הכמות דקות שהוא קיבל או קצת יותר בגלל שלאפי יש חיבה לשחקנים כאלה בדרך כלל. ואם הרצליה תחתים בסופו של דבר את גרין ותלך רק על זר אחד בפנים יש אפילו מצב ליותר דקות (כי גרין לא יכול לשחק יותר מידי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 3:02 pm 
Hall of Famer

אתה מדבר על אופציה של זר גבוה אחד בלבד , אך עקב החוק הרוסי קיימת גם אופציה לשלושה זרים גבוהים ( בייחוד למשל אם הישראלים הבכירים יהיו בעמדות האחרות - רייס למשל , או אפילו איזה טפירו / גרונפלד ) , כפי שהיה בבני השרון לא אחת בשנים האחרונות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 3:31 pm 
Senior

לא חושב שקיימת אופציה כזאת בקבוצות מרכז טבלה ומטה בכסף והרצליה היא כזאת. הקבוצות שהם לא קבוצות בכירות מבחינה תקציבית (ירושלים, מכבי, גליל, אילת וחיפה) לדעתי לא יביאו זר חמישי בשום מצב מכיוון שההפסד הכספי לא עושה את זה משתלם. נגיד 50 אלף דולר לזר - 250 אלף שקל שמקלים מהמנהלת, זה אומר שאתה מחתים זר חמישי ב50 אלף דולר ומקבל שחקן ברמה הזאת, אבל עולה לך בעצם מעל 100 אלף דולר, עדיף בכסף הזה להביא כבר עוד ישראלי.

לכן ההחתמה של בלייזר בהרצליה (שחקן שהיה מבוקש מאד על ידי חצי מהליגה ממה ששמעתי, כולל קבוצות שהבטיחו לו חמישייה כמו נתניה) כנראה מסמנת את זה שהם הולכים על 2 זרים בפנים או במידה ויוחתם עוד ישראלי גבוה כמו גרין רק אחד. בלייזר ככל הנראה הובא להיות מחליף ראשון לגבוהים (אם לא שחקן חמישייה) אחרת אין לדעתי סיכוי שהיה חותם בהרצליה.

אתה שוכח שבעבר לא היה את הקטע של ה250 אלף שקל על הזר החמישי, במצב היום זה הופך את הזר החמישי ללא משתלם לרוב קבוצות הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 5:08 pm 
Hall of Famer

כמובן שהתמריץ הכספי מהווה שיקול , אבל תמיד אפשר להביא זרי קולג' בגרושים ולקבל מהם תמורה שרק הישראלים הבכירים ביותר יכולים לתת ( וסמוך על אקוניס שזו בדיוק הפנטזיה שלו ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 5:24 pm 
Senior

הסברתי לך כבר שהיא אפשר לעשות את זה השנה. זר בגרושים של 50 אלף דולר, עם האיבוד של הכסף מהמנהלת, יעלה לקבוצה מעל חצי מיליון שקל (זר זה גם כרטיסי טיסה, דירה ורכב וכו'). לא שווה את זה בשום צורה שהיא שמסתכלים על זה, במיוחד שהתרומה של הזר החמישי היא קטנה מאד.

אין לטעמי שום סיכוי שקבוצה מלבד הגדולות שם הכסף לא מהווה עניין אצלם תחתים זר חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 6:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
50 אלף דולר זה לא כזה גרושים. אאל"ט ג'ייסון וויליאמס הגיע בחצי מזה (אבל אולי הוא מקרה קיצוני במיוחד). חייב להגיד שהחוק הזה נשמע כמו חוק מטומטם במיוחד. "חוק עידוד אי התחרותיות 2013" אם צריך לתת לו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 8:01 pm 
Freshman

בלייזר שחקן ענק עם עקומת שיפור מטורפת. מדהים לראות שחקן שעובד ומשפר את המשחק שלו כל כך מדי שנה.
מסכים ומחזק כל מילה של ביטלא, לא שהוא היה צריך את החיזוק שלי.
אם לא יתנו לו את ההזדמנות זו פשוט עיוולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 9:23 am 
Junior

:mrgreen:

ראובן כתב:
הרסי, ראיתי אותו בחניה בעבודה שלי, ושיחקתי הרבה משחקי פינג-פונג עם בעל הסטיקר (שלגנותו אני אציין שלמרות הרבה המלצות מסרב לעשות כאן יוזר).

בכל אופן, אני מצטער, יצא לי להיות במגרש בהרצליה כשעוד היה מדובר בבני השרון, יצא לי לראות משחקים שלה בטלביזיה, ואני ראיתי קבוצה עם קהל מכובד בהחלט, עם המשכיות, עם חשיבה מקצועית, עם מאמן נהדר וסגל ישראלי נהדר, עם יכולת להשאיר שחקנים להרבה זמן, עם הישגים מרשימים מאוד ביחס לתקציב, ועוד כל מיני תכונות חיוביות. סביר להניח שבתקופה של אפי לו הייתי צריך לבחור קבוצה לאהוד הייתי בוחר את בני השרון. אם זה מנחם אותך, זה כנראה יותר בגלל המורשת ההרצליינית מאשר הרעננאית (למרות שמעולם לא היתה לי חיבה מיוחדת להרצליה).

אני לא אומר שהקבוצה לא הייתה טובה ושלא היו בה אנשי מקצוע והנהלה שהיה אכפת להם מהקבוצה. הקהל, נו טוב, ההגדרות שלנו קצת שונות. גם לי יצא להיות (בלשון המעטה) באולם כשזה היה הרצליה וכשזה היה בני השרון. הקהל של בני השרון היה מורכב באופן קבוע כשחציו נמצא שם כי הוא קיבל כרטיסי חינם, עוד רבע ולעיתים יותר מהקבוצה השנייה, ועוד אבאים שלוקחים את הילדים שלהם לראות כדורסל (דבר חיובי).
אמנם, גם היו לקבוצה סדרות משחקים ומשחקים בודדים שהיו זכורים ושמו אותה על המפה. אבל אין פה את הקישור של הזהות. אין פה את הקשר שיגרום לאוהדים להמשיך לאהוד את הקבוצה שלהם כשהיא תרד ליגה.

השאלה שלי, היא האם ראית אי פעם קבוצה עם כל כך מעט אוהדים במשחקי חוץ? האם שמעת שירים בקהל?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 9:47 am 
מנהל פורום

שירים אף פעם לא עניינו אותי (היתרון היחיד שלהם זה שכששרים אז יותר קשה לשמוע את הרעש של התוף), ואין לי מושג כמה אוהדים בני השרון מביאים למשחקי חוץ. יש סיבה להניח שזה פחות מאשדוד/אשקלון/גיבעת שמואל ודומותיהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 10:04 am 
Junior

בהחלט. זה כך כיום, וכיום זה בוודאי יותר מבבני השרון. היו משחקי בית בהם הקהלים של אשדוד ואשקלון היו אלו ששמעו אותם. גבעת שמואל, כנראה שלא. אבל במקרה שלה, עובדתית לא היה לה זכות קיום.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2013 3:55 pm 
Junior

חאקים דונלדסון חתם בהרצליה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 46582.html

על פניו, נראה כמו שחקן מושלם לליגה שלנו.
היה MVP בשלוש עונות שונות בליגה השנייה בספרד.
בעונה האחרונה ממוצעים נמוכים יחסית לקריירה שלו: 7.6 נק' עם 6 ריב' 20.5 דקות בליגה הספרדית הראשונה.

מקווה שיתופקד כ 4 ולא כסנטר נמוך וחזרזירי בסגנון שאפי אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 3:27 pm 
Hall of Famer

סנטר בגובה 2.04 זה לא כזה נמוך לליגה שלנו . יותר חשוב להבין מהם אזורי המחיה ההתקפיים שלו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 3:42 pm 
Junior

נכון שזה לא נמוך לליגה שלנו. זו בדיוק הבעיה, או שלא תלוי בגישה שלך... בכל מקרה, ממה שראיתי מכמה אוספי היילייטס שלו מדובר בסוג של סטראץ' ארבע. סגנון יוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 3:48 pm 
מנהל פורום

יוטר הוא לא סנטר? לדעתי הסנטר הכי מובהק בליגה שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 4:20 pm 
Junior

לא סותר. הסגנון והיכולות ההתקפיות הן כמו של יוטר, אבל המבנה הפיזי הוא של ארבע. זה בדיוק מה שעושה אותו סטראצ'. גם דונלדסון מוריד הרבה כדור לרצפה ומגיע עם הפנים לסל. הוא לא שחקן ציר (או! הינה, נראה לי ש"הוא לא שחקן ציר" הן ארבע המילים הכי מדויקות שחיפשתי).

מעבר לזה, אני לא מסכים עם הקביעה שלך. הרבה לפניו במובהקותם כסנטרים היו ג'יימס, פלאניניץ', צ'וברביץ', גרין, האסל, סמואלס, קארקטר ואפילו קילינגסוורת'. עוד הרבה אחרים נאבקים איתו על המקום בתור המובהקים הבאים בתור.

ההבדל בין יוטר לבין מי שמניתי הוא שליוטר יש יכולת טובה מאוד להוריד כדור לרצפה גם עם הפנים לסל, וגם נטייה לזרוק יותר מטווחים רחוקים (למעט ג'יימס, למרות שגם הוא סורס במכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 5:31 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גרונפלד חתם בהרצליה, די מפתיע וחיזוק משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 5:40 pm 
Senior

איך שהוא נראה בשנתיים האחרונות לא ממש חיזוק. איך שהוא נראה בפעם הקודמת שם בהחלט כן. אז צריך לראות איזה שחקן הם יקבלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 5:45 pm 
Hall of Famer

לא בטוח שזה חיזוק משמעותי , אבל מעניין איך הוא יראה כשחקן משמעותי של 30 דקות למשחק. אני מניח שזה גם אומר שבן רייס יעשה את הדרך ההפוכה לירושלים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 5:51 pm 
Senior

רייס וגרונפלד שיחקו ביחד בפעם הקודמת שלו בהרצליה ככה שעל הנייר אין מניעה שהם יחתימו גם את רייס. אבל ממה שאני שמעתי הם לא כל כך מעוניינים בו לעונה הבאה והוא כנראה ישחק או בירושלים או בחיפה שמעוניינת בו גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 6:16 pm 
Junior

אנא מבסוט.

שחקן שמאוד אהבתי בבני השרון. אני מאמין שהוא יחזור לעצמו בקבוצה עם פחות לחץ. מקווה שיתחזר באופן חזרזירי על ריבאונד התקפה ויקלע באופן משונה עם הקרש לרוב.

מה שכן, זה דוחק את עוז בלייזר ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 25, 2013 6:32 pm 
Sophomore

עוז בליזר הוא לא 4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר