סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 2:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 2:37 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה מוכר יותר מנויים: אוחיון במכבי או אוחיון בקובאן?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 2:42 pm 
Sophomore

רק שחימקי התפרקה מנכסייה (כך לפחות בפרסומים שאני קראתי) ומהקבוצה שמכבי תל אביב ניצחה שנה שעברה עזבו פול דיוויס, פרידזון וזוראן פלאנניץ' ואף אחד בינתיים לא החליף אותם.
קאחה, לעומת זה, גם הצליחה להפסיד שנה שעברה למכבי תל אביב וגם היא לא בדיוק החתימה שחקני על (החתימה שוב את נוציו'ני המזדקן והדיבורים הם שלאמפה עוזב).
קובאן, שאולי מפציצה עם התחמות כמו אוחיון, עדיין קבוצה שלא שיחקה ביורוליג ולמרות ההצלחה שלה באירופה שנה שעברה - ולמרות שחתומים אצלה מאריץ', הנדריקס ויאסייטס האיום (כאשר אפילו קלאתס לא סגור שם לשנה הבאה) לא בדיוק מסתמנת כקבוצת על.
את פאנא תמיד כיף לפגוש, אבל למרות שהיא אחלה קבוצה - הם מתבססים על שחקן בן 34(דיאמנטיטיס) כשמחזקים אותו שחקנים כמו רמאל קארי סטפן לאזמה. פוטסיס ורוקו לני אוקיץ' היו פעם אדירים - אין לי מושג איך הם היום, אבל גם הם וגיטס לא בדיוק מסתמנים כמשהו שלא ניתן לנצח אותו.

כמובן שכמו שרוני יבוא ויגיד לנו עוד מעט, אין לנו מושג איך אף אחת מהקבוצות האלו יראו בעוד חודשיים - ואין לנו מושג איך מכבי תל אביב תראה בזמן הזה.

רוצה אומר - ממש לא הגרלה דרמטית וממש לא משהו בלתי עביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 2:54 pm 
Sophomore

בדרג הראשון והחמישי אין ספק שמכבי יצאה בזול, אבל בשלישי, רביעי ושישי ממש לא. חימקי, עם כל ההתפרקות מהנכסים החתימה השבוע את מייק גרין, ההוא שהיה מועמד למכבי. גם וארזה וריטאס לא אמורות להיות יריבות קלות מהמוקדמות.

אבל באמת, אם יש משהו שאפשר להגיד על הבית הזה, הוא שחוץ מפנאתינייקוס עוד לא ממש ברור איך הקבוצות האלה יראו. מכבי עוד לא עשתה 3 החתמות של שחקנים משמעותיים (1, 4, 5), הברומטר של קובאן מחפש את עצמו בNBA וזה מאוד קריטי לאיך שהם יראו בעונה הבאה, קוטשה (קאחה) לבוראל ויטוריה החתימה את הודג', אדם האנגה ונוצ'יוני, אבל ממש לא ברור מה קורה עם כל השאר.

כמו שמאקו כתב, זה עוד יכול להיגמר בעוד בית שאלי סהר יגיד עליו "חימקי ושמימקי" וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 2:59 pm 
Hall of Famer

בית בהחלט קשה ( בגלל קובאן והעולה מהמוקדמות ) , אבל מסתמנת כאן פרנויה שלא מובנת לי .
מכבי הכה כושלת של העונה שעברה , סיימה בטופ 16 לפני לאבורל וחימקי ( שאולי תעפיל מהמוקדמות ) , ובעוד מכבי רק יכולה להתחזק לעומת השנה שעברה ( כל שחקן שתרם משהו נשאר , ומגיעים תחליפים במקום כאלה שלא תרמו כלום ) , עושה רושם שהמצב של הקבוצות האחרות פחות מרנין .

אני רואה שגם הנחיתות התקציבית של מכבי מתחילה להיות כאן מוטיב חוזר , אז רק נזכיר נתונים די מבוססים משנה שעברה על תקציבי הקבוצות :
פנאתינייקוס - 17 מיליון יורו
מכבי - 15.5
לאבורל - 12.5
( חימקי - 18.5 )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 3:36 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
בדרג הראשון והחמישי אין ספק שמכבי יצאה בזול, אבל בשלישי, רביעי ושישי ממש לא. חימקי, עם כל ההתפרקות מהנכסים החתימה השבוע את מייק גרין, ההוא שהיה מועמד למכבי. גם וארזה וריטאס לא אמורות להיות יריבות קלות מהמוקדמות.

חוכמה גדולה להחתים שחקן "שהיה מועמד למכבי", יש בערך 3 שחקנים בכל אירופה שלא עונים להגדרה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 3:42 pm 
Junior

בעניין חימקי, הבנתי מהשיחה בשידור ההגרלה בין צביקה שרף, רסקין ושמעון מזרחי שאם אכן זו חימקי שתעלה מהמוקדמות, אז מחליפים בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 3:49 pm 
Sophomore

rony כתב:
zurkin כתב:

חוכמה גדולה להחתים שחקן "שהיה מועמד למכבי", יש בערך 3 שחקנים בכל אירופה שלא עונים להגדרה הזו.

אתה צודק, אני סתם חושב שזה אומר משהו על מצבה הכלכלי, העובדה שהיא דווקא כן מחתימה שחקנים.
בכל מקרה, נראה לי שדובי צודק בעניין חימקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 4:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קראתי שוב את חוקי היורוליג ואין התייחסות מיוחדת לעולה מהמוקדמות כשמדובר על שתי קבוצות מאותה מדינה, אז אני מניח שהכלל חל גם עליה וחימקי לא תוכל להיות בבית של מכבי. אולי עולה אחרת כמו ריטאס או וארזה, פחות מסוכנות למרות שוארזה ביכולת של מרבית העונה שעברה יכולה להיות מסוכנת בהחלט.
בכל אופן, לקבוצת רטרו כמו שמכבי בונה השנה מתאים יריבה כמו וארזה...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 4:25 pm 
Hall of Famer

יזרקו שוב פעם תרנגולת מתה על הספסל של מכבי במשחק שם ראי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 4:27 pm 
Hall of Famer

אז כדאי למכבי שחימקי תעלה כי אז היא תתחלף עם קבוצה אחרת מהדרג האחרון מבית אחר וההגרלה של מכבי תהיה פחות קשה. זה עדיף מאשר שוארזה למשל תעפיל מהמוקדמות כי היא קבוצה יותר חזקה משאר היריבות בדרג האחרון ויכולה לעשות צרות לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 5:42 pm 
Junior

יסלח לי כבודו, אבל אם חימקי עולה, מכבי תקבל את באיירן וחימקי תלך לבית של אולימ׳.
למה נראה לך שבאיירן פחות טובה? חימקי זה לא מה שהיה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 5:48 pm 
Hall of Famer

כל זה בהנחה שהתחלופה באמת תהייה עם הבית של אולימפיאקוס, אם וכאשר. זה יכול להיות גם מהבית של ריאל מדריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 5:52 pm 
Junior

נכון, אבל שוב, הבנתי בשידור שהחלופה תהיה מהבית האחרון.
ההיגיון הוא שכמו שהיה קורה אילו היו יודעים בזמן ההגרלה מי הקבוצה הנוספת, אז היה נשאר שחימקי לבית 3 ובאיירן היתה נשארת לבית של מכבי.
אבל אני כמובן לא לוקח את זה כתורה מסיני ואולי בכלל אם דיברו מתוך השערה ולא כידיעה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 6:01 pm 
Sophomore

אם חימקי עולה היא נשארת בבית של מכבי. כבר היה בעבר מקרה כזה ולא עושים שינויים באמצע אוקטובר, מאחר שתחלופה שלה עם קבוצה בבית אחר משנה את כל לוח הזמנים של קבוצות בבית אחר ולכן הם ישארו בבית של מכבי גם אם יהיו שתי רוסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 7:23 pm 
Junior

איזה מקרה כזה היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 04, 2013 10:19 pm 
Hall of Famer

מאז שהתחילו מוקדמות ביורוליג לא קרה שהעולה שיחקה בבית המוקדם עם קבוצה מהמדינה שלה. או שלא יצא ככה בהגרלה או שיצא והחליפו - את זה אני לא יודע. אבל לא שיחקו יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:51 am 
Junior

אני שאלתי את קודי שאמר שהיה מקרה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 5:29 pm 
Hall of Famer

אני דווקא זוכר שהייתה היתכנות למקרה כזה ( שכנראה לא התממש בסוף ) , ודובר על החלפה ספציפית בין 2 בתים .

אגב , בשיטה החדשה אין למעשה שום חשיבות להגרלה / למקום בבית המוקדם - שהרי מקום ראשון ושלישי משתלבות יחדיו באותו בית , כך שאין בדיוק תמריץ גדול מדי לסיים במקום הראשון , וגם הטיעון של "עדיף לקבל קבוצות חזקות כבר בשלב הראשון - כדי להימנע מהן בטופ 16" לא בדיוק תופס , כי אתה בוודאות תמשיך עם קבוצה אחת מהבית הראשוני שלך היישר לטופ 16 .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 5:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אפשר פירוט על השיטה החדשה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 5:41 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
אפשר פירוט על השיטה החדשה הזו?

אותה השיטה בדיוק מהשנה האחרונה. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 5:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אבל לא היתה הגרלה לקראת הטופ-16?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 5:52 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
אבל לא היתה הגרלה לקראת הטופ-16?

לא.

היה מבנה מאוד סדור של הרכבת הבתים לשלב הטופ-16, בזמנו היה כאן אפילו איזשהו דיון קטן של "האם לא עדיף למכבי לסיים במקום השני כדי להיות בבית המקביל וה"לכאורה נוח יותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 7:08 pm 
Junior

באתי לעזרת חברים:

ב2011 היו שתי קבוצות שעלו מהמוקדמות,אחת נותבה לבית של אלקטרה(חימקי ולה מאן היו השתיים שהיו במפגש כפול לעלות לבית הזה) ואחרת לבית של באמברג(שרלרואה ואלבה ברלין היו במפגש לעלות לבית הזה),עכשיו,מכיוון שאלבה ובאמברג שתיהן גרמניות,דובר שבמידה ואלבה תעלה לשלב הבתים,הניתובים יוחלפו וחימקי/לה מאן תלך לבית של באמברג ואלבה לזה של מכבי.

בדיעבד שרלרואה עלתה ושום החלפה לא בוצעה.

...וגם לי קשה להאמין שיעשו חילוף דומה כאשר כבר יש קבוצה ספציפית שהוגרלה לאחד הבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 10:42 am 
Sophomore

טוב, במקום לנבור בהיסטוריה ולעשות ספקולציות, עשיתי את הדבר הפשוט ביותר - שאלתי את היורוליג בנוגע לאפשרות שחימקי תעלה מהמוקדמות. התשובה שלהם היתה שבמקרה כזה אין משמעות למדינה ממנה הגיעה הקבוצה ואם חימקי תעלה היא תישאר בבית ד' אליו הוגרלה מלכתחילה. כלומר, גם בדרג האחרון מכבי תקבל כנראה קבוצה טובה ובכל מקרה לא יהיה חילוף עם בית אחר.

דבר נוסף שאמרו לי מהיורוליג - השנה שלב רבע הגמר (הפיינל 8 ) יהיה בפורמט זהה לשנים האחרונות - הטוב מ-5 בפורמט של 2 - 2 - 1, רק שהשנה הוא יהיה הרבה יותר צפוף ויתפרש על 10 ימים בלבד (15-25 באפריל). הם עשו את זה כדי למנוע את המצב בו חלק מהמדינות נותנות חופש לקבוצות במהלך המשחקים וחלק לא. הם עדיין לא החליטו באילו ימים ישוחקו המשחקים.

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ב' יולי 08, 2013 12:47 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 11:05 am 
Junior

אם אתה כבר בקשר איתם תשאל אותם אם הם צריכים עובדים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה