סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 12:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע, פול דייויס+פאוור פורוורד ברמה גבוהה+הלפרין, זה עדיין קבוצה שיכולה לכוון לרמות הגבוהות של אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 12:36 am 
Senior

גם אם מכבי תחתים את בורוסיס(כאן המקום להגיב ב"פחחחחח") זה לא יהפוך אותה לקבוצה טובה עם קו אחורי כל כך רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 12:37 am 
Hall of Famer

טוב, נו. אני מחסידי היקמן (כלומר, כאלה שחושבים שהוא אחד מעשרת ה-2 הטובים באירופה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 12:40 am 
Senior

היקמן הוא זונת סטטיסטיקה, מן גירסה מוקטנת של טייריק אוואנס. אפס אינטילגנציה. יש רכזים בקט סל שיודעים לנהל מתפרצת יותר טוב ממנו.
אם אתה צודק רמת הכישרון באירופה באמת צנחה לרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 12:44 am 
Freshman

ממה שאני מבין העסקה עם רייס עדיין לא DONE DEAL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 12:58 am 
Hall of Famer

נו, ברור שאני צודק.
ולראייה - זונת הסטטיסטיקה הזאת, סחבה (יחד עם ג'יימס וסמית') את מכבי לרבע גמר היורוליג.

לראייה נוספת - לורבק נחשב לשחקן על באירופה.

מ.ש.ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:21 am 
Senior

נו, והעונה הזאת כנראה שהיקמן יוביל את מכבי היישר להצלבה של היורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:27 am 
Hall of Famer

וההבדל בין זה לבין שנה שעברה? אני חושב שהעובדה שהיקמן, סמית' וג'יימס נשארים (בעיקר הראשון והשלישי) היא דבר חשוב, אני חושב ששלושה זרים סבירים כתוספת (ורייס, לפחות על הנייר הוא כזה, בסופו של דבר) זה משהו שבטח לא יזיק. אני לא מהמעריצים של לוגאן, ואני חושב שהרכב של היקמן, ג'יימס, סמית', פול דייויס, 4 סביר (נניח לשם הדיון - דולמן), רייס, אוחיון, אליהו, הלפרין ולנדסברג, הוא הרכב להצלבה נוספת.
שוב, זה לא אומר שמכבי היא קבוצה גדולה, זה אומר שאירופה לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 8:47 am 
Hall of Famer

שחף - אתה סקפטי משלב מאוד מוקדם, לרבות הגעת הבעלים החדשים.
בוא תגיד מה לדעתך היה שם את מכבי בעמדה טובה לעונה האירופית הקרובה, תוך התחשבות במגבלות תקציב סבירות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 9:02 am 
Hall of Famer

לפי ynet אליהו כצפוי סרב להצעת מכבי והוא בדרך החוצה

Sent from my GT-I9000 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 9:04 am 
Junior

אם ריקי היקמן יקבל דרכון גיאורגי, האם הוא יכול להיות מחויב במס כארופאי או שהוא יכול לשלם פחות כאמריקאי?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 10:24 am 
Junior

shachaf78 כתב:
היקמן הוא זונת סטטיסטיקה, מן גירסה מוקטנת של טייריק אוואנס. אפס אינטילגנציה. יש רכזים בקט סל שיודעים לנהל מתפרצת יותר טוב ממנו.
אם אתה צודק רמת הכישרון באירופה באמת צנחה לרצפה.

סופרים סלי ניצחון בסטטיסטיקה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 10:26 am 
Sophomore

תהרוג אותי שחף למה ציפת מעבר לרייס שהשם שלו גם רץ במשך החודשיים האחרונים.ולמעשה מכבי כבר עוקבת אחריו ששיחק בריטאס.
לא שאני חושב שהוא איזה עילויי.אבל הוא רכז בהחלט לא רע שמסתובב בקבוצות הדרג השני,חדירה טובה(החדירות שלו מזכירות את אלו של מקאלב לדעתי) מהיר.ממוצע קריירה של בערך 5 אס' למשחק.מסוג ההחתמות שמכבי עשתה וגם תעשה בעתיד.
באמת חשבת שיגיע לפה פלאניניץ'? ספאנוליס? תיאודוסיץ'?.מתי תחליף דיסקט כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 10:27 am 
Sophomore

דובי פיק טוען שלא רק שרייס עדיין לא סיכם במכבי אלא שיש פערים לא קטנים בין הצדדים, גם באורך החוזה וגם בשכר. מכבי הציעה לו 375 אלף דולר והוא לא חושב אפילו לבוא בשכר כזה. האם התקציב של מכבי עוד יורד? האם ייתכן שהגארד הבכיר והיקר ביותר יהיה היקמן?
כמו שאמרתי לפני כמה שבועות - בדיוק כמו בעונה שעברה: מתחילים את הקיץ עם חלומות על פארגו ולנגפורד ומסיימים אותו עם היקמן ולוגאן (או בשמו הקיץ טייריס רייס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 10:30 am 
Sophomore

קל להשמיץ את היקמן - בעיקר על איך שהוא נראה בתחילת העונה(לא יכל לשים בפנים ליי-אפ),אבל העונה התקדמה והיקמן השתפר כמעט בכל פרמטר. בסוף העונה כבר ראינו גארד עם יכולת חדירה מהטובות באירופה,הקליעה השתפרה מאוד וכמו שהרסי אמר לא מעט קליעות גדולות בקלאץ'.הוא לא שחקן מושלם אבל הוא בהחלט בסיס להמשיך איתו הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 10:36 am 
Sophomore

בינוניות להחריד. עם כל הכבוד לדוין סמית', מדובר באבא של הבינוניים ואני לא בטוח שדונטה סמית' ממכבי חיפה לא עולה עליו בכל פרמטר של המשחק, מסכים עם שחף שהיקמן זונת סטט' ותו לא, ובכלל, קבוצה בינונית להחריד.
אם שאר הקבוצות בבית יבנו כמו שצריך, לא מן הנמנע שנראה את מכבי נושרת ליורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 11:00 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
וההבדל בין זה לבין שנה שעברה? אני חושב שהעובדה שהיקמן, סמית' וג'יימס נשארים (בעיקר הראשון והשלישי) היא דבר חשוב, אני חושב ששלושה זרים סבירים כתוספת (ורייס, לפחות על הנייר הוא כזה, בסופו של דבר) זה משהו שבטח לא יזיק. אני לא מהמעריצים של לוגאן, ואני חושב שהרכב של היקמן, ג'יימס, סמית', פול דייויס, 4 סביר (נניח לשם הדיון - דולמן), רייס, אוחיון, אליהו, הלפרין ולנדסברג, הוא הרכב להצלבה נוספת.
שוב, זה לא אומר שמכבי היא קבוצה גדולה, זה אומר שאירופה לא משהו.

הכנסת את אליהו והוצאת את טיוס.
לגבי ג'סטין דולמן - בהתחלה חשבתי, לא הספיק קנר-מדלי אחד? (הוא אפילו היה מחליפו בולנסיה העונה). אמנם הוא גבוה ממדלי (2.06), אבל הוא ריבאונדר לא משהו ולא בטוח כמה הוא פיזי ליורוליג (מבנה דומה לאליהו) ובעיקר הוא בן 28 ועדיין לא שיחק ביורוליג. מצד שני, ממה שראיתי ממנו, הוא הרבה יותר טכני ובעל קליעה יותר נקיה (קשת גבוהה ויפה בזריקה), הוא גם חוטף מצוין (ולא מאבד הרבה) ונתן כמה תצוגות יפות מאוד ביורוקאפ עם ולנסיה שנעצרה ברבע הגמר מול האלופה קובאן (מצד שלישי מדלי הרשים לא פחות ואף יותר ביורוקאפ).
עריכה: טעיתי. הוא שיחק ביורוליג במדי אורלאן הצרפתית ב-09/10 והיה סביר: 12.4 נק' (64, 29, 83 ב%), 4.3 כ"ח, 1.8 חט', מדד 12.8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 11:38 am 
Junior

דולמן שחקן פחות טוב מקיינר מדלי (מכבי אפילו התלבטה ביניהם בקיץ שעבר). לא יודע מה זה אומר על סיכויי ההצלחה שלו במכבי, אם מתחשבים בעובדה שהאחרון בבירור נתן כאן את עונתו הגרועה בקריירה.

בכל מקרה מסתמן שמכבי אכן הולכת שוב לבנייה של סגל בינוני ותולה תקוות בעונות פריצה של שחקנים כמו טייריס רייס. במקרה הטוב נראה כאן קבוצה מחוברת שתצליח לייצר ריצה לכיוון ההצלבה. במקרה הרע, כאמור נתראה ביורוקאפ בעוד כמה חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 12:19 pm 
Junior

מכבי תל אביב עומדת לצרף שחקן רכש שני אחרי החתמתו של אלכס טיוס, לאחר שהגיעה לסיכום עם ג'ייק כהן. לוואלה! ספורט נודע שהסנטר היהודי שסיים העונה את ארבע שנות לימודיו במכללת דייוידסון צפוי לחתום בקרוב על חוזה לשנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות במדי סגנית האלופה הישראלית, שסימנה אותו כבר לפני תקופה ארוכה בשל העובדה שיוכל לשחק כמתאזרח. במקביל נמשך המשא ומתן בין הנהלת מכבי תל אביב לטייריס רייס, שמיועד להחליף את דייויד לוגן.
כהן (2.08, 22) סיים ארבע שנים מלאות במכללת דייוידסון, במהלכן נבחר פעמים לשחקן השנה בקונפרנס שלו. בשנתו הראשונה במכללה הפך לפרשמן הראשון מאז סטפן קארי שמוליך את הקבוצה בנקודות, כשהעמיד ממוצעים של 13.3 נקודות. בעונתו האחרונה כסניור העמיד ממוצעים של 14.9 נקודות, 5.3 ריבאונדים ו-1.6 חסימות למשחק. אחרי שלא נבחר בדראפט האחרון ב-NBA, כהן ניסה להתקבל ל-NBA והתאמן בשורות שארלוט בובאקטס. הוא אף תיכנן להיות חלק מהסגל של פיניקס סאנס לליגת הקיץ הקרובה.
(וואלה ספורט)

אין ספק שמכבי מאמינה בשחקן הישראלי...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Red Sumo1 כתב:
אם ריקי היקמן יקבל דרכון גיאורגי, האם הוא יכול להיות מחויב במס כארופאי או שהוא יכול לשלם פחות כאמריקאי?

הוא עדיין אזרח אמריקאי, והוא לא אזרח ישראלי. אז אני לא רואה סיבה שהוא לא ימשיך ליפול תחת אמנת המס עם האמריקאים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:42 pm 
Junior

כתבה מענינת המנתחת את מצבו הפיננסי של דיוויד פדרמן, היא מסתיימת בקטע הבא:

ציטוט:
מכבי תל אביב מפסידה 500 אלף דולר עד 2 מיליון דולר מדי שנה, ועל פי הערכות רשמה רווח של 100 אלף דולר פעם אחת בתולדותיה.

http://www.themarker.com/markerweek/1.2064091

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:54 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
מכבי תל אביב עומדת לצרף שחקן רכש שני אחרי החתמתו של אלכס טיוס, לאחר שהגיעה לסיכום עם ג'ייק כהן. לוואלה! ספורט נודע שהסנטר היהודי שסיים העונה את ארבע שנות לימודיו במכללת דייוידסון צפוי לחתום בקרוב על חוזה לשנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות במדי סגנית האלופה הישראלית, שסימנה אותו כבר לפני תקופה ארוכה בשל העובדה שיוכל לשחק כמתאזרח. במקביל נמשך המשא ומתן בין הנהלת מכבי תל אביב לטייריס רייס, שמיועד להחליף את דייויד לוגן.
כהן (2.08, 22) סיים ארבע שנים מלאות במכללת דייוידסון, במהלכן נבחר פעמים לשחקן השנה בקונפרנס שלו. בשנתו הראשונה במכללה הפך לפרשמן הראשון מאז סטפן קארי שמוליך את הקבוצה בנקודות, כשהעמיד ממוצעים של 13.3 נקודות. בעונתו האחרונה כסניור העמיד ממוצעים של 14.9 נקודות, 5.3 ריבאונדים ו-1.6 חסימות למשחק. אחרי שלא נבחר בדראפט האחרון ב-NBA, כהן ניסה להתקבל ל-NBA והתאמן בשורות שארלוט בובאקטס. הוא אף תיכנן להיות חלק מהסגל של פיניקס סאנס לליגת הקיץ הקרובה.
(וואלה ספורט)

אין ספק שמכבי מאמינה בשחקן הישראלי...

לא הבנתי. ג'ייק כהן לא שחקן ישראלי? איך קראו לשחקן הכי גדול בתולדותיכם, בארי משהו? הוא נולד באוסישקין?

גינות מיכאל כתב:
כתבה מענינת המנתחת את מצבו הפיננסי של דיוויד פדרמן, היא מסתיימת בקטע הבא:

ציטוט:
מכבי תל אביב מפסידה 500 אלף דולר עד 2 מיליון דולר מדי שנה, ועל פי הערכות רשמה רווח של 100 אלף דולר פעם אחת בתולדותיה.

http://www.themarker.com/markerweek/1.2064091

זה נתון שנקבע בפסקנות, ואין שום אפשרות לדעת אותו. מעניין שאת ההפסד הם "יודעים", ואת הרווח הם "מעריכים". מכבי ת"א כדורסל היא חברה פרטית, היא לא חייבת לפרסם את הדו"חות שלה. אני לא קונה את טענת מכבי ההפסדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:55 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Red Sumo1 כתב:

הוא עדיין אזרח אמריקאי, והוא לא אזרח ישראלי. אז אני לא רואה סיבה שהוא לא ימשיך ליפול תחת אמנת המס עם האמריקאים.

כן.צריך לזכור שאמריקה היא המדינה היחידה בעולם למיטב ידיעתי, שממסה את אזרחיה ללא תלות במקום מגוריהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:55 pm 
Senior

יפה יפה.... אז מה יש לנו במכבי בינתיים? 4 זרים (עוד 2 בדרך), 3 מתאזרחים, וקפטן אחד לשעבר שבעיקר יודע לקלל.

הימורים כמה זמן יעבור מסיום העונה הבאה עד שנשמע על הצורך בחיזוק הזהות הישראלית בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:56 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
Red Sumo1 כתב:

כן.צריך לזכור שאמריקה היא המדינה היחידה בעולם למיטב ידיעתי, שממסה את אזרחיה ללא תלות במקום מגוריהם

ממש לא נכון, ואף ישראל ממסה בשיטה הפרסונלית.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ו' יולי 05, 2013 2:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: