סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 12:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
יפה יפה.... אז מה יש לנו במכבי בינתיים? 4 זרים (עוד 2 בדרך), 3 מתאזרחים, וקפטן אחד לשעבר שבעיקר יודע לכלל.

הימורים כמה זמן יעבור מסיום העונה הבאה עד שנשמע על הצורך בחיזוק הזהות הישראלית בקבוצה?

לכלל? הכוונה לקלל?
(לא בא לקטול, באמת לא הבנתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 1:58 pm 
Senior

כמובן, הספקתי לתקן עוד לפני שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 2:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן, גם אני טעיתי בטקסט שלי. התכוונתי לומר שלדעתי היקמן כן יפול באמנת המס וימשיך לשלם מס (או לא) כאמריקאי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 2:29 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
Red Sumo1 כתב:
מכבי תל אביב עומדת לצרף שחקן רכש שני אחרי החתמתו של אלכס טיוס, לאחר שהגיעה לסיכום עם ג'ייק כהן. לוואלה! ספורט נודע שהסנטר היהודי שסיים העונה את ארבע שנות לימודיו במכללת דייוידסון צפוי לחתום בקרוב על חוזה לשנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות במדי סגנית האלופה הישראלית, שסימנה אותו כבר לפני תקופה ארוכה בשל העובדה שיוכל לשחק כמתאזרח. במקביל נמשך המשא ומתן בין הנהלת מכבי תל אביב לטייריס רייס, שמיועד להחליף את דייויד לוגן.
כהן (2.08, 22) סיים ארבע שנים מלאות במכללת דייוידסון, במהלכן נבחר פעמים לשחקן השנה בקונפרנס שלו. בשנתו הראשונה במכללה הפך לפרשמן הראשון מאז סטפן קארי שמוליך את הקבוצה בנקודות, כשהעמיד ממוצעים של 13.3 נקודות. בעונתו האחרונה כסניור העמיד ממוצעים של 14.9 נקודות, 5.3 ריבאונדים ו-1.6 חסימות למשחק. אחרי שלא נבחר בדראפט האחרון ב-NBA, כהן ניסה להתקבל ל-NBA והתאמן בשורות שארלוט בובאקטס. הוא אף תיכנן להיות חלק מהסגל של פיניקס סאנס לליגת הקיץ הקרובה.
(וואלה ספורט)

אין ספק שמכבי מאמינה בשחקן הישראלי...

לא הבנתי. ג'ייק כהן לא שחקן ישראלי? איך קראו לשחקן הכי גדול בתולדותיכם, בארי משהו? הוא נולד באוסישקין?

1. מתי שיחק בארי בהפועל, זה השוואה שווה להתייחס אליה?
2. מתי הפועל אי פעם טענה שהיא הקבוצה של המדינה?
3. חשבתי שיו"ר איגוד הכדורסל ובכיר האיגוד זה 30 שנה פלוס, חשוב לקדם את הכדורסלן הישראלי שגדל פה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 2:39 pm 
Sophomore

סופו שוחרר מפאו, מה שסולל את דרכו חזרה למכבי?

ב- 800 אלף דולר אי אפשר היה לחשוב על מציאה מעניינת יותר? (למרות שעדיין אם בוחרים אחד מבין שני האקסים עדיף שיחזירו אותו ולא את שאראס).

ג'יימס, סופו וטיוס לעמדה 5 זה בכל זאת יותר טוב מג'יימס ופלאניניץ' כנראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 2:47 pm 
Hall of Famer

800??? שיגיד תודה אם הוא יקבל חצי. לדעתי הוא שווה בערך רבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 2:50 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
800??? שיגיד תודה אם הוא יקבל חצי. לדעתי הוא שווה בערך רבע

ככה כתבו בזמנו בספורט5, 700-800...

לא שווה יותר מ- 400...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
700-800 זה אומר שהוא משלם מאה למכבי כדי לשחק אצלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:03 pm 
Sophomore

אם אני לא טועה 800 אלף דולר היתה האופציה עליו על העונה שעברה ומכבי החליטו שלא יממשו.אז עכשיו הם רוצים להציע לו 800 אלף דולר? שחקן שכבר לדעתי מגרעותיו עולות על מעלותיו.אבל אני לא מתפלא בכלל.......הקהל הרי "מחובר אליו" עלאק.
יהיה מעניין אם הוא ישחק בליגה כי הרי בלאט ציין שהוא לא ישותף כי שורקים לו עבירות........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:06 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
700-800 זה אומר שהוא משלם מאה למכבי כדי לשחק אצלה.

נשמע לי הוגן בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:11 pm 
Senior

המילים "הסנטר היהודי הבא" עושות לי דהז'ה וו רע ליניב גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:13 pm 
Junior

למה סופו עדיף שאראס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:23 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
למה סופו עדיף שאראס?

שניהם לא עדיפים, איש איש ועמדתו, אבל במצב הנוכחי נראה שעיקר הבעיה של הקבוצה בעונה הבאה הולכת להיות בקו האחורי המושלם שלה. סופו, גם ל- 15 דקות, עדיין יכול להיות נשק קטלני בעמדה שלו באירופה, טיוס גם יכול לתת דקות ב- 5 ואם מכבי תסגור עם עוד 4 הקו הקדמי שלה יהיה יחסית סגור יחד עם שון ג'יימס כמובן.

בקו האחורי להביא את שאראס זה אומר לקבע את הקו האחורי שלך כמאוד מוגבל, נטול הגנה, ומבולגן למדי - מי יהיה הרכז הפותח? רייס? שאראס? היקמן? אוחיון?

אתה יודע למה לצפות מסופו - 15 דקות אינטנסיביות, במהלכן הוא אולי לא יתאבד על ריבאונדים, אבל תוכל לדעת איך לבנות את החמישייה שלך. אתה לא יודע מה תקבל משאראס - 15 דקות טובות? 30 דקות בינוניות? איך זה ישפיע על האחרים? חוסר הודאות הזו תביא לחוסר יציבות גדולה עוד יותר בקו האחורי של הקבוצה ביחס לעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:31 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
nadav_hacohen כתב:
Red Sumo1 כתב:
מכבי תל אביב עומדת לצרף שחקן רכש שני אחרי החתמתו של אלכס טיוס, לאחר שהגיעה לסיכום עם ג'ייק כהן. לוואלה! ספורט נודע שהסנטר היהודי שסיים העונה את ארבע שנות לימודיו במכללת דייוידסון צפוי לחתום בקרוב על חוזה לשנתיים עם אופציה לשנתיים נוספות במדי סגנית האלופה הישראלית, שסימנה אותו כבר לפני תקופה ארוכה בשל העובדה שיוכל לשחק כמתאזרח. במקביל נמשך המשא ומתן בין הנהלת מכבי תל אביב לטייריס רייס, שמיועד להחליף את דייויד לוגן.
כהן (2.08, 22) סיים ארבע שנים מלאות במכללת דייוידסון, במהלכן נבחר פעמים לשחקן השנה בקונפרנס שלו. בשנתו הראשונה במכללה הפך לפרשמן הראשון מאז סטפן קארי שמוליך את הקבוצה בנקודות, כשהעמיד ממוצעים של 13.3 נקודות. בעונתו האחרונה כסניור העמיד ממוצעים של 14.9 נקודות, 5.3 ריבאונדים ו-1.6 חסימות למשחק. אחרי שלא נבחר בדראפט האחרון ב-NBA, כהן ניסה להתקבל ל-NBA והתאמן בשורות שארלוט בובאקטס. הוא אף תיכנן להיות חלק מהסגל של פיניקס סאנס לליגת הקיץ הקרובה.
(וואלה ספורט)

אין ספק שמכבי מאמינה בשחקן הישראלי...

לא הבנתי. ג'ייק כהן לא שחקן ישראלי? איך קראו לשחקן הכי גדול בתולדותיכם, בארי משהו? הוא נולד באוסישקין?

1. מתי שיחק בארי בהפועל, זה השוואה שווה להתייחס אליה?
2. מתי הפועל אי פעם טענה שהיא הקבוצה של המדינה?
3. חשבתי שיו"ר איגוד הכדורסל ובכיר האיגוד זה 30 שנה פלוס, חשוב לקדם את הכדורסלן הישראלי שגדל פה.

בארי ישראלי בעיניך? האם לישינסקי ויתר היהודים אמריקאים ששיחקו בדאבל של 69' היו ישראלים בעיניך או לא? אין לי בעיה אם תגיד שהם לא ישראלים , שלא יובן לא נכון. אבל אם הם ישראלים אז גם יהודי אמריקאי שמכבי מביאה הוא ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:37 pm 
Hall of Famer

nadav hacohen כתב:
זה נתון שנקבע בפסקנות, ואין שום אפשרות לדעת אותו. מעניין שאת ההפסד הם "יודעים", ואת הרווח הם "מעריכים". מכבי ת"א כדורסל היא חברה פרטית, היא לא חייבת לפרסם את הדו"חות שלה. אני לא קונה את טענת מכבי ההפסדית.

אני דווקא כן קונה את הטענה שמכבי היא הפסדית, אבל עבור בנאדם כמו פדרמן, הפסד של 0.5-2 מיליון דולר בשנה, מתוכם הוא צריך לשים 30% או כמה שהוא בקבוצה, זה לא כסף כזה גדול.

לעניין ג'ייק כהן, כמובן שזו החתמה די מיותרת. חשבתי שסיפורי אריק גינגולד ותמיר גודמן מזמן מאחורינו, אבל אז הגיע ג'ף פוט, ועכשיו ג'ייק כהן.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:56 pm 
Hall of Famer

מה הקשר לג'ף פוט? קודם כל, פוט לא יהודי וזה לא הטיקט שעליו הוא הגיע לאלקטרה, ושנית-בניגוד לגינגולד ולגודמן שלא היו שחקנים גם ברמת הליגה הישראלית-פוט הראה בז'לגיריס שהוא מסוגל לתרום בקבוצת יורוליג, ואף הגיע לגיחה קצרצרה לNBA. הוא בטח לא כוכב, אבל כן יכול להיות גבוה מחליף ביורוליג.

ועכשיו, מה הקשר לג'ייק כהן? גודמן היה באסט גם במכללות, והובא נטו בגלל החרדה המכביסטית הידועה שמא הוא כן שחקן וקבוצה ישראלית אחרת תחטוף אותו , חלילה. אריק גינגולד היה פריק פיזי (מבחינת גובה ורוחב, לא אתלטיות חלילה) ששיחק באיזה פיזדלוך בדרג נמוך של המכללות, ואף אחד לא היה שומע עליו אלמלא אלקטרה היו שולפים אותו מאיזו מכביה. ג'ייק כהן היה שחקן מכללות לא רע בכלל והכוכב של נבחרת העתודה, אין הרבה ישראלים בגובה 2.08 עם פוטנציאל כזה, וגם אם הוא לא שחקן NBA אין שום סיבה לזלזל ולחשוב שבנוף הגבוהים הישראליים לא מדובר בסנטר הפותח של הנבחרת בשנים הבאות. אז למה שאלקטרה לא תביא אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 3:58 pm 
Hall of Famer

את גינגולד שלפו ממכביה? הוא הגיע למכבי חצי שנה לפני המכבייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:00 pm 
Hall of Famer

שיהיה. בכל מקרה הוא לא היה שחקן ולא היו סימנים מקדימים שיהיה שחקן. זה לא איזה עמית תמיר שדיברו על NBA וקיבלו שחקן ליגה שנייה שמאוהב בזריקה של עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:04 pm 
Hall of Famer

העניין שגילו בגינגולד נבע משני דברים:
א- האיש כאמור היה טנק, בנוי לתלפיות.
ב- פעם ראשונה שלמכבי היה "תאומי מגדל", הוא ופופה היו כ"א סביב ה-2.20. זו הייתה העונה ה-1 של פופה, שהגבוה שלו עוד היווה אטרקציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:05 pm 
Senior

הבעיה עם כהן שמבחינת מבנה הגוף הוא מאוד מאוד מזכיר את עמית תמיר כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:13 pm 
Hall of Famer

מה רע בגוף של עמית תמיר? הוא לא שחיף עד כמה שזכור לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:17 pm 
Senior

כשמסתכלים על ג'ייק כהן צריך לחשוב יותר בכיוון של זאק רוזן מאשר דוגמאות מהעבר. רוזן הגיע לחולון אחרי שהיה לכאורה כוכב במכללה, הוזמן לליגת הקיץ בNBA ולמחנות דראפט, אפילו שיחק בהם ואפילו דיבר על NBA... בסוף הגיע לארץ ובקושי רכז מחליף.

ההבדל הגדול הוא שג'ייק כהן הוא גבוה וגבוהים ישראלים אין כמעט אז אולי שווה לקחת הימור כלשהו עליו מקסימום ישאילו לקבוצה ישראלית אחרי זה וביזבזו עוד כמה דולרים מיותרים.

דווקא מהיכולת בעתודה אני לא ממש מתרשם בו לא נשכח שמדובר היה בדרג ב', וכשהוא מבושל הרבה יותר משחקנים אחרי אחרי ששיחק בקולג' סדיר. סולומון ודאוסן (מראשון) כיכבו בעתודה בשנה שעברה ואף אחד לא חושב שהם מתאימים למכבי עדיין. יש מצב שהוא יהיה שחקן מספיק טוב להיות גבוה מחליף בהמשך, אבל ספק גדול אם יכול לתרום עכשיו. סה"כ עוד כרטיס גיבוי לאליהו שנזרק מהספינה נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:23 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
יפה יפה.... אז מה יש לנו במכבי בינתיים? 4 זרים (עוד 2 בדרך), 3 מתאזרחים, וקפטן אחד לשעבר שבעיקר יודע לקלל.

הימורים כמה זמן יעבור מסיום העונה הבאה עד שנשמע על הצורך בחיזוק הזהות הישראלית בקבוצה?

את הזהות הישראלית יצטרכו לחזק רק אם הקבוצה תיכשל, אם הקבוצה תגיע לפיינל-פור תהיה בטוח שאף אחד לא ידבר על הזהות הישראלית שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:29 pm 
Sophomore

למי ששאל איפה הכסף או למה כל השחקנים כאן שווים גרוש וחצי... כתבה מרתקת על הכישלון הניהולי של הפדרמנים בבזן ועל המשבר הכלכלי המטורף שבהם שרויה המשפחה בכתבת תחקיר תלת עמודית במוסף השבת של עיתון הארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:35 pm 
Freshman

למה החתמה מיותרת? ג'ייק כהן גם סוגר את הפינה של הגבוה הישראלי בנוסף לטיוס, גם יהיה הגבוה החמישי וגם הגבוה היחיד שיכול לקלוע מחוץ לקשת, נכון להיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: