סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 12:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 61, 62, 63, 64, 65  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:42 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
guyancho כתב:
למי ששאל איפה הכסף או למה כל השחקנים כאן שווים גרוש וחצי... כתבה מרתקת על הכישלון הניהולי של הפדרמנים בבזן ועל המשבר הכלכלי המטורף שבהם שרויה המשפחה בכתבת תחקיר תלת עמודית במוסף השבת של עיתון הארץ

הכתבה הזו (שכבר הבאתיה לעיל)?

http://www.themarker.com/markerweek/1.2064091

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה נכון מה שכתבו בערוץ הספורט שמכבי הציעו לאליהו הצעה חדשה שנמוכה מהקודמת, או שזו היתה שגיאה בכתבה?
אני לא מבין למה שוב פעם בונים לרוחב... במקום להחתים את כהן מהפחד לפספס את "הסנטר היהודי הבא" לא עדיף להשקיע את הכסף בלהביא זר גבוה יותר טוב? הרי אם קבוצה ישראלית אחרת תזכה בו תמיד אפשר יהיה להחתים אותו בעונה הבאה (במידה והוא שוה משהו ואני בספק אם בשנתיים הקרובות הוא יהיה שוה יורוליג)
במקום להחתים גם את רייס וגם כנראה את שאראס או הלפרין (ששלושתם לא הגיעו ל25 דקות בממוצע בשנה שעברה) לא עדיף רכז אחד מצוין ?
פשוט טמטום. אמרו שלא יהיו יותר מעשרה שחקנים בכירים ושוב מסתמן שיהיו לפחות 12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 4:57 pm 
Hall of Famer

אני עם עומרי לגבי ג'ייק כהן, בהנחה שמדובר בהחתמה זולה יחסית ושהוא מגיע כגבוה חמישי, זה בהחלט סביר, במקרה הכי גרוע מדובר בגבוה עם דרכון ישראלי שבמקום לגרד את ה-2 מ' מלמעלה מגדר את ה-2.10 מלמטה, אם הוא מסוגל לתת 5 דקות לערב בלי לגרום נזק זה כבר טוב. השאלה המשמעותית הרבה יותר לגבי הקו הקדמי היא מי יהיו השני גבוהים הנוספים, בהנחה שאליהו בדרך החוצה מכבי צריכה עוד סנטר מחליף ופאוור פותח. בסופו של דבר, היכולת של כהן תבוא לידי ביטוי רק אם מכבי תיפול על הפרצוף עם לפחות 2 מההחתמות שלה לקו הקדמי, אם למכבי תהיה רוטציה של 3 גבוהים מועילים ומעלה ביורוליג, סביר להניח שכהן לא יראה יותר מפירורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 6:30 pm 
Hall of Famer

מחרה מחזיק, את ג'ייק כהן רציתי עוד מזמן, בגלל שאולי במכללוות קל ליצור וואקום במכללה גרועה, אבל הוא עשה את זה גם ברמת הנבחרות. אז נכון, נבחרת ישראל לנוער או מה שזה לא היה, אבל עדיין.
בכל מקרה, השאלה לגביו היא כמו כל שאלת החתמה, כמה? אם זה היה <200,000 אז שווה, אם לא אז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 6:40 pm 
Hall of Famer

גייק כהן אמור להיות שחקן הנבחרת הבוגרת בעוד שנה-שנתיים ,לדעתי לקפוץ ישר למים העמוקים במכבי ת'א זו טעות מבחינתו והוא צריך להתחיל יותר מלמטה כדי לשפר את יסודות המשחק שלו ובשביל זה הוא צריך לא מעט דקות משחק וספק גדול אם הוא יקבל אותם במכבי (אם וכאשר )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 6:46 pm 
Hall of Famer

הפוך נורטון, הפוך. אם כבר, ההופעה שלו בנבחרת העתודה צריכה להיספר פחות (אע"פ שאני כמובן לא מזלזל בה, וציינתי אותה לטובה), כי הוא שיחק בדרג ב'. במכללות הוא ממש לא שיחק במכללה גרועה, דיווידסון אמנם משחקת בקונפרנס חלש אבל היא מבקרת תדיר בריקוד הגדול, ב2008 עם סטפ קארי הם הגיעו עד האליט אייט ועפו רק מול קנזס במשחק שנגמר 2 הפרש, בשנתיים האחרונות הם עפו בסיבוב הראשון אבל מול מכללות חזקות (לואיוויל ומרקט) במשחקים צמודים למדי. העונה למשל הוא קלע 19 נקודות ולקח 8 ריב' ב-19 דקות מול דיוק שהיתה מדורגת ראשונה, במשחק מול מרקט בטורניר הגדול הוא קלע 20 ובעונה שעברה מול לואיוויל בטורניר קלע 24. לא שחקן NBA כאמור, אבל גם לא איזה חסר יכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 6:48 pm 
Senior

מצד שני ראינו פה את ג'ון שאייר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 6:52 pm 
Sophomore

שאייר הגיע אחרי הפציעה בעין ולא ממש היה אותו שחקן
אז אי אפשר להשוות
הסגל של מכבי נראה די סגור

1: רייס, שאראס/ אוחיון אם יישאר
2: היקמן, לנסברג, הלפרין
3: סמית, פניני
4: אליהו, ג'ייק כהן, טיוס
5: ג'יימס, סופו

ומדי פעם יעלו כנראה את זלמנסון/שגב

אם זה אכן נשאר הסגל מכבי באותה בעיה שאין ממש go to guy
שיעשה נקודות אלא אם רייס באמת יוכרז כבעל הבית של הקבוצה
וזה שהולכים עליו כשהמשחק תקוע

מורן רוט ככל הנראה יעזוב
וגם קיינר מדלי, למרות שלדעתי לשניהם יש חוזה לעונה הבאה

נערך לאחרונה על ידי basketball_fan בתאריך ו' יולי 05, 2013 7:22 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 6:58 pm 
Hall of Famer

ברור שמדלי לא ישאר.

במקום אליהו תכניס את טיוס למשבצת הישראלי בעמדה מס 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 7:19 pm 
Hall of Famer

הסגל של מכבי קצת פחות סגור לדעתי, לא הייתי ממהר לנעול את סופו ובעיקר לא את שאראס והלפרין בפנים, לפחות לא כרגע. אז מה שיש לנו זה:

רכזים: רייס, אוחיון אם ישאר.
שוטינג: היקמן, לנדסברג.
סמול: סמית', פניני.
פאוור: אליהו אם ישאר, טיוס, ג'ייק כהן.
סנטר: ג'יימס.

בקיצור, למכבי חסר עוד לפחות גארד אחד, שניים אם אוחיון לא ישאר (ואם הוא לא ישאר והלפרין לא יגיע, מכבי עלולה להצטער על הויתור על רוט, בליגה הוא בהחלט יכול לתת 10 דקות לערב), חסר לה סנטר שאולי יהיה סופו וחסר לה פאוור פותח אם אליהו עוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 7:23 pm 
Sophomore

מה שכן אפשר לשחק סוף סוף בליגה עם חמישייה אמריקאית לגמרי
רייס, לנסברג, סמית, טיוס, ג'יימס
ובא לציון גואל :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 7:51 pm 
Senior

ולזהות הישראלית שהייתה הכרטיס ביקור של משפחת פדרמן רק לפני שלוש שנים אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 8:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
בסופו של דבר, היכולת של כהן תבוא לידי ביטוי רק אם מכבי תיפול על הפרצוף עם לפחות 2 מההחתמות שלה לקו הקדמי, אם למכבי תהיה רוטציה של 3 גבוהים מועילים ומעלה ביורוליג, סביר להניח שכהן לא יראה יותר מפירורים.

אז למה צריך את כהן אם הוא ישחק רק במידה שהזרים הגבוהים לא יתפקדו? לא עדיף להשקיע את הכסף בגבוהים טובים יותר?
אתם שמים לב ששוב יש קבוצה של 12 שחקנים בכירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 9:40 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
rony כתב:
בסופו של דבר, היכולת של כהן תבוא לידי ביטוי רק אם מכבי תיפול על הפרצוף עם לפחות 2 מההחתמות שלה לקו הקדמי, אם למכבי תהיה רוטציה של 3 גבוהים מועילים ומעלה ביורוליג, סביר להניח שכהן לא יראה יותר מפירורים.

אז למה צריך את כהן אם הוא ישחק רק במידה שהזרים הגבוהים לא יתפקדו? לא עדיף להשקיע את הכסף בגבוהים טובים יותר?
אתם שמים לב ששוב יש קבוצה של 12 שחקנים בכירים?

מי אמר שכהן שחקן בכיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 10:08 pm 
Hall of Famer

לא יודע בכיר, אבל בניגוד לאסף דותן או אלון שטיין בגיל שלושים, הוא כן צריך דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 10:11 pm 
Hall of Famer

אם כהן לא שחקן בכיר במכבי, אז לא חבל בשביל הכדורסל הישראלי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 10:34 pm 
Hall of Famer

בקיצור מיותר.

מה שלום איתי שגב אגב? יצאו בכותרות מפוצצות שהחתימו אותו ל-5 שנים. עד עכשיו אין לי מושג איך הוא נראה, אני מדמיין שדי דומה לג'ודי לוץ אהרונוב קרפין סממה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 05, 2013 11:04 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אם כהן לא שחקן בכיר במכבי, אז לא חבל בשביל הכדורסל הישראלי?

יכול להיות, אבל עם כל הכבוד לפיזמוני שמעון מזרחי החוזרים, הדאגה של מכבי נתונה למכבי לפני שהיא נתונה לטובת כדורסל הישראלי. מעבר לזה, כמו שכתבתי, כהן הוא בעיני החתמה טובה למכבי אם הוא בא בזול יחסית ובתור גבוה חמישי (או לכל היותר רביעי, אם השלישיה שלפניו כוללת את ג'יימס ועוד שני תותחים ברמה האירופית, מה שלא צפוי לקרות), אבל גם ככה, אני לא רואה סיבה שאם הוא יהיה טוב הוא לא יקבל כמות דקות מכובדת, כבר ראינו מספיק מקרים של שחקנים שחזו להם יבוש ממושך על הספסל במכבי ובסופו של דבר הציגו יכולת טובה וקיבלו דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אתה באמת מאמין שהוא יקבל דקות כשיש לפניו ברוטציה 4 שחקנים בוגרים עם נסיון?
מתי הפעם האחרונה שגבוה צעיר שמכבי "חטפו" לפני כולם פרץ במדיה? זכורים לי מהשנים האחרונות מוריליו דה רוסה, ג'ף פוט, מילאן מאצבן, שכולם סתם עלו למכבי כסף ולא תרמו במדייה. לא עדיף שהוא יתגלח על הזקן של קבוצה אחרת בליגה? תראו את לנדסברג - אחרי שנתיים טובות בחיפה בקושי קיבל דקות העונה במכבי. למה שכהן יקבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:47 am 
Hall of Famer

מוריס הוחתם כגבוה רביעי אן משהו כזה והפך להיות השחקן הכי חשוב של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:49 am 
Senior

לאנדסברג גם שחקן משמעותית טוב מכהן, ממכללה בקונפרנס מוביל, פרוספקט NBA רציני כשהוא היה במכללה, ושחקן של 20 נק' למשחק.

היתרון היחידי של כהן זה שהוא גבוה, ישראלי, ובליגה יש חוק רוסי וסביר שסופו לא ממש יתלבש לחלק גדול מהמשחקים בליגה (בלאט גם ככה לא ממש סובל אותו ומישהו צריך לא להתלבש). אז יהיה לו צ'אנסים במשחקים של 20 הפרש לעשות רושם.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ש' יולי 06, 2013 12:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:51 am 
Hall of Famer

סופו לא יוחתם. אני מסרב להאמין לכך, מצטער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 9:55 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אתה באמת מאמין שהוא יקבל דקות כשיש לפניו ברוטציה 4 שחקנים בוגרים עם נסיון?
מתי הפעם האחרונה שגבוה צעיר שמכבי "חטפו" לפני כולם פרץ במדיה? זכורים לי מהשנים האחרונות מוריליו דה רוסה, ג'ף פוט, מילאן מאצבן, שכולם סתם עלו למכבי כסף ולא תרמו במדייה. לא עדיף שהוא יתגלח על הזקן של קבוצה אחרת בליגה? תראו את לנדסברג - אחרי שנתיים טובות בחיפה בקושי קיבל דקות העונה במכבי. למה שכהן יקבל?

מכבי התחילה את העונה הנוכחית עם 4 גבוהים עם ניסיון, אליהו, מדלי, ג'יימס ושרמדיני (פיספסתי מישהו?), אתה רוצה להגיד לי שאם מכבי הייתה מביאה את כהן בתחילת העונה הקודמת הוא לא היה מקבל דקות? שנה לפני כן מכבי התחילה עם לא פחות מ-5 גבוהים עם ניסיון, סופו, בלו, אליהו, הנדריקס וג'יימס, אתה רוצה להגיד לי שבין הפציעות של סופו לחוסר היכולת המוחלט של ג'יימס בעונה הראשונה שלו הוא לא היה מצליח לגרד את הדקות שלו? הזדמנויות תמיד יש, מאצבאן קיבל את הדקות שלו ולא היה טוב, פוט ודה-רוסה, לפחות ממה שהם עשו בקריירה שלהם פוסט-מכבי כנראה שלא היו שווים את הצ'אנס, פלאניניץ, גבוה צעיר שהגיע למכבי כפרוייקט קיבל את כל הצ'אנסים שבעולם ויותר מזה. גם עם אוחיון, על כספי ועל אליהו אמרו שהם יתייבשו על הספסל כשהם הגיעו וכולם קיבלו את הצ'אנסים שלהם, במצב של החוק הרוסי, הסיכוי שמכבי לא תיתן שום צ'אנס לשחקן ישראלי הוא מאוד נמוך, אם הוא יקח אותו או לא, זו כבר שאלה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:28 am 
Hall of Famer

רוני, לפי מה שאני מבין, כהן יוחתם במעמד השחקן ה-12 של מכבי. כמה סיכוי יש שהוא יקבל הזדמנות אמיתית ולא חמש דקות פה, שבע דקות שם במשחק שמכבי סגרו בדקה ה-25.
החתמה שכזאת היא בדיוק החתמה של למנוע משחקן להגיע לקבוצה אחרת. אני לא רואה את זה כניסיון להחליש יריבות,יותר כמו פארנויה של מכבי ששחקן שבראש שלהם יכול להיות שחקן ישראלי מוביל

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 11:30 am 
Sophomore

אם מה שפורסם בone מדויק ורייס דורש ממכבי חוזה לעונה אחת זה עוד מסמר בארון המקצועי ובפרסטיז' של המועדןן. עד לפני מספר שנים שחקנים ברמה ובדרג של רייס היו אומרים תודה על עצם הפניה וההתעניינות בהם מצד ה"מועדון המפואר עם מסורת של ניצחונות". היום כל שחקן יודע שמכבי זו מקפצה מקצועעת לא רעה לפרוץ אל אור הזרקורים במחיר ריצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 61, 62, 63, 64, 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, uriel17 ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: