סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 7:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 3:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
נפתח בטריוויה מעניינת: עד היום שיחקו בלייקרס 18 נבחרי דראפט ראשונים. 3 נבחרו ע"י הלייקרס (ביילור ב-58 כשהיו עדיין במינסוטה, מג'יק ב-79 ווורת'י ב-82) ושלושתם גם שיחקו בה לכל אורך הקריירה עד לפרישה. 8 נוספים לא נבחרו על ידה אך סיימו בה את הקריירה (קארים (69-רוקי העונה) - 14 עונות (5 אליפויות), מייקל תומפסון (78-חמישיית הרוקיז) - 4.5 עונות (שתי אליפויות), ריי פליקס (53 - רוקי העונה), פרד הצל (65 - חמישיית הרוקיז), ג'ו סמית' (95 - חמישיית הרוקיז), הוט רוד האנדלי (57), פרנק סלבי (54) וצ'אק שייר (50)). בוב בוזר (59) הגיע בגיל 28 אחרי כמה עונות טובות בסינסינטי ובניקס לעונה אחת בה לא השאיר חותם ועבר להיות אולסטאר בשיקגו של סוף שנות ה-60. ביל מקגיל (62) הגיח ל-8 משחקים בקריירה של עליות ומורדות. ג'ים "בד ניוז" בארנס (64) הגיע אחרי 3 עונות דאבל-דאבל בניקס ובבולטימור בגיל 25 ולאחר עונה וחצי בה נחל ירידה משמעותית ביכולת (כנראה בהשפעת הוליווד + קוקאין) הועבר בטרייד. קאזי ראסל (66), חבר בניקס האלופים של 70, הגיע ללייקרס בשיא הקריירה לאחר עונת 20 נק' בג"ס ונתן 3 עונות חביבות. שאקיל אוניל (92) נתן בלייקרס את עונות השיא שלו ועזר להם לזכות (יחד עם קובי) ב-3 אליפויות לפני שעזב לזכות בעוד אחת במיאמי. הלייקרס גם היו התחנה השנייה בקריירה של קוואמי בראון (01) הבלתי נשכח שהגיע לשנתיים וחצי ואז נשלח בטרייד לממפיס שהביא ללייקרס שתי אליפויות.
ועכשיו נגמר עידן דווייט האוורד (04). אני לא חושב שיש אוהד לייקרס אחד שדמיין לעצמו שהאוורד יעזוב אחרי עונה אחת בלבד וישאיר את הקבוצה במצב כ"כ רעוע.
יש להם 4 שחקנים מבוגרים שחתומים בסכומים גדולים (כולל קובי פצוע אחד). אין להם בחירות דראפט. מה הלאה? האם משחררים את MWP באמנסטי? האם את קובי? טרייד על פאו? האם נאש יפרוש או שיעשו לו טובה וישלחו אותו לקונטנדרית? כמה זמן ייקח ללייקרס להתאושש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 3:43 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא חושב שאפשר לחשוב על העידנים במונחים של שחקנים. שחקנים באים והולכים. העזיבה המשמעותית והבלתי הפיכה, תום העידן האמיתי היה מותו של ג'רי באס. בתכלס, ללייקרס תמיד יהיו את נתוני הפתיחה הטובים בליגה כאבן משיכה לשחקנים. אבל ההנהגה צריכה להיות מסוגלת לנצל את היתרון הזה. ג'רי באס ניצל אותו עד הסוף. ג'ימי באס...כרגע זה לא זה. לא ברור אם אי פעם יהיה זה. אולי התסריט האופטימלי הוא הפיכה אופרת-סבונית כשג'יני ופיל ג'קסון משתלטים על המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 3:59 pm 
Sophomore

אם יוסטון יגיעו למשהו בעונה הבאה זה יהיה למרות הווארד ולא בגללו. הוא שחקן טוב, אבל לא עד כדי כך טוב. גם בשיאו לפני 3 עונות הוא לא עשה שום דבר שביינום לא עשה, והיום מבחינה אתלטית שחקנים כמו דיאנדרה ג'ורדן וג'וואל מקגי רחוקים ממנו בסדר גודל. אה, והוא אחד הדושבאגים הגדולים בהיסטוריה. אפשר לנסות להרכיב פעם את חמישיית הדושבאגס.

כשהיו דיבורים על בלייק גריפין ובלדסו תמורתי הייתי מוכן לקחת בכיף, עם כל זה שגריפין הוא חתיכת שמוק (והפאוור הפותח של חמישיית הדושבאגס, כי לברון אצלי ב-3).

לללייקרס יהיה קאפ ספייס מטורף בסוף העונה הבאה כשנאש יהיה השחקן החתום היחיד אם לא יפרוש. ינחיתו שני סופרסטארים (אני רוצה את מלו וקיירי אירווינג, אישית, למרות שאני לא בטוח לגבי הפיזביליות של זה), הם יחתימו מחדש את קובי ואולי את גאסול על חוזים קטנים משמעותית, ישלימו את הסגל בקלארק, היל ועוד רול פלייר אפקטיבי או שניים.

בתקווה קובי לא יאיץ את החזרה שלו העונה, מטה יחתך, גאסול ונאש ייפצעו מדי פעם והלייקרס עוד יגרילו איכשהו את וויגינס/פארקר בסוף. רק חכו.

נערך לאחרונה על ידי WTF בתאריך ש' יולי 06, 2013 4:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כמובן שהשימוש במילה עידן בהקשר להאוורד היה אירוני, כי הממ, הוא שיחק עונה אחת בה הקבוצה בקושי העפילה לפלייאוף ואז עזב...
אפילו אם הם מוותרים על העונה הבאה ויתנו לקובי זמן להתאושש מהפציעה, אין להם מה לכוון לדראפט הבא כי אאל"ט אין להם בחירה. האוורד אפילו לא התעקש על ס&ט שהיה לפחות מביא להם תרומה. שלא לדבר על זה שהם ויתרו על ביינום (בלי קשר לפציעה שלו) בשביל דווייט. לא משנה כמה המועדון אהוב והוליווד ושמש, בחורות עם ציצים גדולים וג'ק ניקולסון, המצב שלהם על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

WTF כתב:
אם יוסטון יגיעו למשהו בעונה הבאה זה יהיה למרות הווארד ולא בגללו. הוא שחקן טוב, אבל לא עד כדי כך טוב. גם בשיאו לפני 3 עונות הוא לא עשה שום דבר שביינום לא עשה, והיום מבחינה אתלטית שחקנים כמו דיאנדרה ג'ורדן וג'וואל מקגי רחוקים ממנו בסדר גודל.

כשהיו דיבורים על בלייק גריפין ובלדסו תמורתי הייתי מוכן לקחת בכיף, עם כל זה שגריפין הוא חתיכת שמוק.

לללייקרס יהיה קאפ ספייס מטורף בסוף העונה הבאה כשנאש יהיה השחקן החתום היחיד אם לא יפרוש.

ינחיתו שני סופרסטארים (אני רוצה את מלו וקיירי אירווינג, אישית), הם יחתימו מחדש את קובי ואולי את גאסול על חוזים קטנים משמעותית, ישלימו את הסגל בקלארק, היל ועוד רול פלייר אפקטיבי או שניים.

בתקווה קובי לא יאיץ את החזרה שלו העונה, מטה יחתך, גאסול ונאש ייפצעו מדי פעם והלייקרס עוד יגרילו איכשהו את וויגינס/פארקר בסוף. רק חכו.

לפחות יש עדיין אוהדי לייקרס בשביל קומיק ריליף... קלארק כבר לא שם. מתברר שיש להם בחירה בסיבוב הראשון ב-2014 אבל הם לא יהיו מספיק גרועים בשביל בחירה גבוהה. ב-2015 אין להם בחירה (הלכה בטרייד על נאש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:11 pm 
Senior

לייקרס זאת אחת מהקבוצות שאיכשהו תמיד מסתדרים, איכשהו תמיד משהו נופל להם ליד שמסדר אותם. לא יופתע אם זה יקרה שוב פעם או שלברון בטעות יחשוב שמתחשק לו LA, סרטים וקריירה שנייה אחרי 3 אליפויות במיאמי ויחתום שם בקיץ הבא.

הווארד לדעתי אחד השחקנים הכי אוברייטד בNBA (אף פעם לא הבנתי מה הלייקרס עשו את הטרייד על ביינום בשבילו) רואה בכתבות שהוא דיבר על זה שביוסטון יש לו את אלג'ואן ואת מקהייל שיש להם מיליון מהלכים בפוסט בשביל ללמוד מהם. כנראה שהוא שכח שהוא בן 27 כבר, הוא לא הולך להשתפר הוא להוסיף מהלכים חדשים לדעתי. הוא שחקן עם מהלכים מוגבלים, גב בעייתי ולא צפוי, ואופי דיי לוזרי עושה רושם. ליוסטון שהיא בעצם לא ממש קבוצה שמושכת שחקנים זה הכי טוב שאולי יכול להיות אבל לא סביר שהם יהיו קבוצה שתאיים על האליפות ממש. אני מעריך שהם יהיו יותר מה שהקליפרס היו בשנתיים האחרונות, קבוצה טובה אבל כזאת שעפה בסיבוב השני קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:14 pm 
Sophomore

הבחירה שלהם ב-2014 מוגנת טופ 20, יש להם גם את של יוסטון (מוגנת טופ 20)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:26 pm 
Senior

הלייקרס חפרו לעצמם את הבור הזה(שהוא לא כל כך עמוק, כי כל החוזים הבעייתים שלהם נגמרים השנה) בעצמם. ההחתמה של נאש הייתה מטומטמת. רכז בן 38 שאף פעם לא שמר בקונפרנס שכולל את ווסטברוק ופארקר. גם מגאסול הם היו צריכים להיפטר בקיץ הקודם כשעוד היה לו ערך. עכשיו הם יאכלו את הדייסה של עצמם. מעבר לזה מי שחושב שלברון ירוץ ללוס אנג'לס אם הוא ייקח אליפות שלישית ברצף זה אותם גאונים שאמרו שהווארד בוודאות יישאר בלייקרס, או אותם גאונים שסיפרו לנו שלברון יגיע לניקס ב-2010?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:44 pm 
Senior

עניין לברון באמת מוזר - להפך, מיאמי תצטרך להכשל העונה ובאופן קשה (לא הפסד בגמר, משהו כמו סיבוב שני ומטה) כדי שהוא ישקול לעזוב. חו"מ יש גם צד שני לעניין אופציות היציאה המוקדמות של הטריו - ברצותם הם יכולים לסיים את החוזה ו...לחתום על חוזים קטנים יותר כדי להביא עוד שחקנים ולקחת עוד אליפויות. זה תלוי בכמה החברות ביניהם היא באמת אמיצה אבל זה יכול לקרות.

ותגידו "אז למה הם לא עשו את זה לפני זה" ? מאד פשוט - אסור. ה-CBA הנוכחי אוסר בפירוש פתיחת חוזים מחדש למטרת הקטנתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:51 pm 
Junior

אווי לנו שהלייקרס ישארו במצב הזה (מוכן רק לשנה אחת - זה יהיה חביב)
הם חייבים לחזור להיות מה שהם היו תמיד - שחצנים , נפוחים , פייבוריטים.

אי אפשר לשנוא לאורך זמן קבוצה גרועה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:53 pm 
Senior

אני גם מאמין שמיאמי נשארת הפייבוריטית לקחת אליפות, עם כל הכבוד לנטס ולרוקטס. כמובן בתלות במצב הברכיים של די וויד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:00 pm 
Hall of Famer

הלייקרס היו בינוניים לאורך מרבית שנות התשעים. זה בהחלט יכול לקרות שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:10 pm 
Hall of Famer

הלייקרס יכולים ללכת לטאקינג לתפארת. יש מעט קבוצות פחות טובות מהם. עם מקום להחתים שחקנים בקיץ הבא (לאב?) ובחירת דראפט גבוהה הם יכולים לעשות קאמבק לצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:18 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
הלייקרס יכולים ללכת לטאקינג לתפארת. יש מעט קבוצות פחות טובות מהם. עם מקום להחתים שחקנים בקיץ הבא (לאב?) ובחירת דראפט גבוהה הם יכולים לעשות קאמבק לצמרת.

מעט קבוצות פחות טובות מהם? עדיין יש להם את קובי, שהוא, בהנחה שהוא לא חוזר מהפציעה שבר כלי, אחד השוטינג-גארדס הכי טובים בליגה ואת גאסול שהוא גבוה לכל הפחות סולידי. הלייקרס לא יהיו נוראיים העונה אם הפציעות לא יגמרו אותם, הם לא יהיו קבוצה טובה במיוחד, אבל גם אם הם יגיעו ללוטרי, אני לא חושב שהם יהיו אחת מה-5-7 קבוצות הגרועות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:23 pm 
Sophomore

סר צ'ארלס,

א. דבר בעובדות. מה לא נכון במה שכתבתי? הווארד קרוב לרמה האתלטית שלו מהעבר? ללייקרס אין המון קאפ ספייס? אין בחירת דראפט? הווארד נתן בעונה שעברה משהו שביינום לא נתן ללייקרס לפני כן? הגישה שלו נראית לך כזו שמביאה אליפויות? בדחנות ילדותית, עצלנות, משחק שלא השתפר בכלום שנים?

ב. קומיק ריליף תקרא למי שעשה אותך, תגרן מצ'וקמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:34 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
Att כתב:

מעט קבוצות פחות טובות מהם? עדיין יש להם את קובי, שהוא, בהנחה שהוא לא חוזר מהפציעה שבר כלי, אחד השוטינג-גארדס הכי טובים בליגה ואת גאסול שהוא גבוה לכל הפחות סולידי. הלייקרס לא יהיו נוראיים העונה אם הפציעות לא יגמרו אותם, הם לא יהיו קבוצה טובה במיוחד, אבל גם אם הם יגיעו ללוטרי, אני לא חושב שהם יהיו אחת מה-5-7 קבוצות הגרועות בליגה.

קובי יכול לעשות דרק רוז, ואז בהחלט כן יש קבוצת תחתית מובהקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:36 pm 
Senior

Amos Gueta כתב:
עניין לברון באמת מוזר - להפך, מיאמי תצטרך להכשל העונה ובאופן קשה (לא הפסד בגמר, משהו כמו סיבוב שני ומטה) כדי שהוא ישקול לעזוב. חו"מ יש גם צד שני לעניין אופציות היציאה המוקדמות של הטריו - ברצותם הם יכולים לסיים את החוזה ו...לחתום על חוזים קטנים יותר כדי להביא עוד שחקנים ולקחת עוד אליפויות. זה תלוי בכמה החברות ביניהם היא באמת אמיצה אבל זה יכול לקרות.

ותגידו "אז למה הם לא עשו את זה לפני זה" ? מאד פשוט - אסור. ה-CBA הנוכחי אוסר בפירוש פתיחת חוזים מחדש למטרת הקטנתם.

דווקא אופציית העזיבה של לברון היא הגיונית מאד לדעתי. וייד זה לא וייד כבר וסביר שימשיך בירידה שלו. בוש זה סתם. אני בהחלט רואה את לברון לוקח אליפות שלישית ומחליט שזהו, הספיק לי. לאתגר הבא. אני דווקא לא רואה אותו הולך ללייקרס אבל למשל חזרה הביתה לקליבלנד לקחת אליפויות שם (ביחד עם ארווין למשל) אני בהחלט חושב שאופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:43 pm 
Hall of Famer

מהיכרותנו עם לברון, הוא יחכה קודם לראות אם הלייקרס משיגים את וויגינס, ורק אז הוא יחתום בה וגם יסחוב איתו את קווין לאב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:52 pm 
Senior

קווין לאב ? אז אין אליפויות ללייקרס או ללברון יותר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

WTF כתב:
סר צ'ארלס,

א. דבר בעובדות. מה לא נכון במה שכתבתי? הווארד קרוב לרמה האתלטית שלו מהעבר? ללייקרס אין המון קאפ ספייס? אין בחירת דראפט? הווארד נתן בעונה שעברה משהו שביינום לא נתן ללייקרס לפני כן? הגישה שלו נראית לך כזו שמביאה אליפויות? בדחנות ילדותית, עצלנות, משחק שלא השתפר בכלום שנים?

ב. קומיק ריליף תקרא למי שעשה אותך, תגרן מצ'וקמק.

כמו בפתיחה של ספר בישול למרוקאיות "קודם כל תירגע" :-):
הנה מה שכתבת שהיה משעשע ביהירות הלייקרסית שנטפה ממנו (לפני שערכת והוספת את המשפט לגבי הפיזיביליות):
ציטוט:
ינחיתו שני סופרסטארים (אני רוצה את מלו וקיירי אירווינג, אישית), הם יחתימו מחדש את קובי ואולי את גאסול על חוזים קטנים משמעותית, ישלימו את הסגל בקלארק, היל ועוד רול פלייר אפקטיבי או שניים.

שלא תבין לא נכון, אני אחד המקטרגים הגדולים של האוורד (עדיין אני חושב שהוא שחקן הרבה יותר טוב מג'ורדן ומגי הסתומים, עם כל האתלטיות שלהם) ולדעתי היה עדיף ללייקרס לקבל את בוגוט ובארנס מאשר להשאירו, אבל תמיד נחמד שהביג בד בולי לא זוכה בפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 6:44 pm 
Junior

הווארד לא סופרסטאר שיכול למשוך קבוצה לגמר דרך המערב (הוא היה כזה, אך במזרח חלש משמעותית משל היום), אבל הוא עדיין אחד משחקני האימפקט ההגנתי הגדולים ביותר שיש והוא עדיין שחקן שכשהוא מקבל כדור בפוסט היריבה נבהלת ומצטמקת אליו.
או בקיצור, לא צריך להגזים ברצח היכולת שעושים לו. רצח האופי זה משהו אחר.

באשר ללייקרס -
הולכים כנראה לשנה ש-מה שיש זה מה שנקבל.
אין להם ממש טעם לעשות טריידים עכשיו ואין להם ממש איך לעשות אותם, וגם אין להם כסף פנוי לפרי אייג'נסי.

יעבירו עונה, יקוו שנאש וקובי יהיו בריאים במהלכה, ויקוו שתהיה עונה מהנה בהנהגת משחק הריצה של דאנטוני כשנאש-קובי-גאסול בהחלט מסוגלים להריץ קבוצה כזאת להשתחל לפלייאוף (כאמור בנושא הקיץ - יהיה קשה מאוד כשיש במערב 7 קבוצות מאוד כשרוניות ועמוקות - אבל על המקום ה-8 התחרות כנראה תהיה מול פורטלנד ומינסוטה, הלייקרס בריאים עם החתמות מינוריות מתאימות יכולים להתמודד עם זה)

מהשנה הזאת לא ייצא כלום מעבר לפוטנציאל של קצת כיף והדחה בסיבוב ראשון בפלייאוף.
אבל כולם יודעים שהמטרות של הלייקרס יושבות בקיץ הבא.
לא רק שאין שם אף חוזה חתום מעבר לסטיב נאש, גם את נאש הם יכולים לקנות החוצה כשרק 3 מיליון דולר מהשכר שלו ייחשבו כנגד תקרת השכר.
בקיצור 49 מיליון דולר פנויים על הנייר עם נאש, 55 בלעדיו.

קובי כבר עשה מספיק כסף בחיים שלו, ואני מניח שבלייקרס מצפים שבראשון ליולי בשנה הבאה הוא יודיע להם שהוא מוכן לעשות ג'סטה ולחתום על חוזה נמוך מאוד כדי לאפשר לקופצ'אק לבנות קבוצה שתסדר לו (לממבה) אליפות שישית.

ההימור שלי זה שנאש נשאר וקובי חותם על הוטרנס-מינימום, כלומר 1.4 אאל"ט, כלומר באיזור ה-46 מיליון דולר פנויים לפרי אייג'נסי. זה אומר מקום ל-3 תותחים שיעשו הנחה קטנה כמו במקרה הטריו של מיאמי ויחתמו על 15 מיליון כל אחד, או 2 חוזי מקסימום עם 8-11 פנויים לשחקנים נוספים.

הבעיה? אני לא חושב שיש בקיץ הבא חומר שיכול לסדר ללייקרס קבוצה להתחרות, כלומר אין על מי ועל מה להוציא את הכסף. (בהנחה, כמובן, שהטריו במיאמי בוחר להישאר שם, וכרמלו בוחר לא לחתוך לניו יורק. הימור סולידי הוא שארבעת אלה יישארו בקבוצות שלהם.)

זאת הרשימה השחקנים המעניינים במחזור הפרי אייג'נסי של הקיץ הבא:
לואל דנג
נוביצקי
גורטאט
גריינג'ר
לאורי
פירס

ראנדולף (אופציית שחקן)
בוש (אופציית שחקן)
וויד (אופציית שחקן)
לברון (אופציית שחקן)
כרמלו (אופציית שחקן)
דאנקן (אופציית שחקן)
רודי גיי (אופציית שחקן)

פייבורס (רסטריקטד)
וול (רסטריקטד)
מונרו (רסטריקטד)
ג'ורג' (רסטריקטד)
סנדרס (רסטריקטד)
ואסקז (רסטריקטד)
קאזינס (רסטריקטד)
בלדסו (רסטריקטד)

מרשימת הרסטריקטד יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להוציא מישהו מהקבוצה שלו.
על קאזינס-סנדרס-ג'ורג'-מונרו-וול-פייבורס קבוצותיהם ישוו כל מה שיקבלו, גם אם זה יהיה מקסימום (מתחיל ב-15 מיליון לעונה הראשונה לשחקנים בוותק הזה). את בלאדסו, נראה עכשיו, יצליחו להוציא רק עם הצעת מקסימום שתגרום לפיניקס לא להשוות. לעת עתה זה גם לא נראה כמו משהו שעושה שכל.

מרשימת השחקנים עם אופציית השחקן קצת קשה להעריך שנה מראש, אבל ננסה. על איגי למשל עבדכם הנאמן העריך מעל גלי האתר כבר בקיץ הקודם, כשעבר בטרייד לדנבר, שהוא יוותר על אופציית השחקן שלו כדי לחתום על חוזה ארוך טווח. סוכנים ושחקנים פועלים לרוב בצורה די דומה בהתאם לסיטואציה שהם עומדים בה.
בוש-וויד-לברון-כרמלו-דאנקן יישתמשו באופציה, או פשוט ייצאו ממנה רק כדי לחתום על חוזה רב שנתי חדש בקבוצתם. המועמד המוביל לכך הוא כרמלו - בעוד לשלישייה של מיאמי יש אופציית שחקן נוספת גם בקיץ 2015, כרמלו על הנייר יהיה פרי אייג'נט בקיץ הזה. הוא יכול להעדיף לחתום כבר בקיץ 2014 לחמש שנים קדימה מאשר לחכות עם זה שנה אחת שבה לך-תדע-מה-יקרה. פציעה קשה ופתאום אתה כבר לא שחקן שיכול לקבל מקסימום לחמש שנים וככה הלכו להם עשרות מיליוני דולרים.

רודי גיי וראנדולף הם סיפור קצת שונה.
גיי עדיין יחסית צעיר, והוא נמצא כרגע בסימן שאלה חזק מאוד לגבי מעמדו המקצועי בליגה, אז הכל תלוי באיך תתפתח העונה הקרובה. אם הוא יהיה שחקן של 20+ נק' באחוזים סבירים ויוביל את טורונטו לפלייאוף - המעמד שלו לקיץ יכול להיות מספיק חזק כדי לקבל בחוץ חוזה ל-4 שנים על 15 מיליון +- לעונה.
אם הוא ממשיך בבינוניות הסוכן שלו יבין משיחות לא רשמיות שלא יהיו לו הצעות כאלה, ואז יהיה עדיף לו להשתמש באופציית השחקן ולהכניס 19 מיליון לעונת 14-15, כשלאחריה ייצא לשוק.

ראנדולף ייצא מהחוזה שלו בקיץ הבא. הוא יהיה בן 33 בקיץ הבא, בדיוק הזמן לצאת מעונה אחת של 16.5 ואז פרי אייג'נסי בגיל 34. ייצא כדי לחתום על חוזה של 4 שנים ב10-12 מיליון לעונה, חוזה אחרון לקריירה.

מהשחקנים החופשיים - קשה לראות את נוביצקי עוזב את דאלאס. קשה לראות את פירס לא עוזב את הליגה.
נשארנו עם חבורה לא מאוד מרשימה של לאורי-דנג-גריינג'ר-גורטאט שיהיו פנויים להצעות.

אז מה יש לנו בשורה התחתונה?
שאם לא עוסקים בפנטזיות על לברון וכרמלו הלא באמת ריאליים, ולא בונים על כך שאחד מהרסטריקטד הרציניים יגיע כי הקבוצה שלו שכחה להגיש את ההשוואה למשרדי הליגה בזמן,
נשארים עם כסף לחוזי מקסימום בלי שחקני מקסימום לתת להם אותו.

הבסט קייס סצנריו מכל הרשימה הזאת מבחינתי זה לאורי (8) - דנג/גיי (15) - גריינג'ר (8) - ראנדולף (12) - גורטאט (8) , שביחד ייקחו את כל השכר הפנוי וייבנו שביעייה נחמדה עם קובי ונאש אבל לא יהיו מספיק טובים כדי ללכת עד הסוף. וזה עוד כשאני מצמיד אליהם כל פרי אייג'נט ריאלי, הבסט קייס סצנריו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 7:15 pm 
Hall of Famer

אני אופתע מאוד מאוד אם קובי יחתום על הוטרנס מינימום, אני לא חושב שהוא יבקש חוזה מקסימום, אבל לפחות משהו בסדר גודל של החוזה שגארנט קיבל מבוסטון, סביב ה-10 מיליון לעונה לשנתיים-שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 7:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
אני אופתע מאוד מאוד אם קובי יחתום על הוטרנס מינימום, אני לא חושב שהוא יבקש חוזה מקסימום, אבל לפחות משהו בסדר גודל של החוזה שגארנט קיבל מבוסטון, סביב ה-10 מיליון לעונה לשנתיים-שלוש.

כן. קשה לי לדמיין אותו מוכן להיות המשתכר השני בקבוצה, שלא לדבר על השמיני-תשיעי.
ד"א בני כמה קובי, נאש וגאסול יהיו בקיץ הבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 8:15 pm 
Hall of Famer

נאש יחגוג 40 (יליד יולי 74) וקובי יחגוג 36 (יליד אוגוסט 78).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 9:22 pm 
Sophomore

מעניין מי בעמדה 2 בחמישיית הדושבאגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר