סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 7:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 61, 62, 63, 64, 65
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
מוריס הוחתם כגבוה רביעי אן משהו כזה והפך להיות השחקן הכי חשוב של מכבי

רביעי מאחורי מי? היו לפניו וויציץ ואליהו (ופייזר הפצוע) והוא הגיע יחד עם באטיסטה (שמלכתחילה היה אמור להיות מחליף). ואתה משווה בין הנסיון של מוריס לזה של כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 12:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
sir charles כתב:
אתה באמת מאמין שהוא יקבל דקות כשיש לפניו ברוטציה 4 שחקנים בוגרים עם נסיון?
מתי הפעם האחרונה שגבוה צעיר שמכבי "חטפו" לפני כולם פרץ במדיה? זכורים לי מהשנים האחרונות מוריליו דה רוסה, ג'ף פוט, מילאן מאצבן, שכולם סתם עלו למכבי כסף ולא תרמו במדייה. לא עדיף שהוא יתגלח על הזקן של קבוצה אחרת בליגה? תראו את לנדסברג - אחרי שנתיים טובות בחיפה בקושי קיבל דקות העונה במכבי. למה שכהן יקבל?

מכבי התחילה את העונה הנוכחית עם 4 גבוהים עם ניסיון, אליהו, מדלי, ג'יימס ושרמדיני (פיספסתי מישהו?), אתה רוצה להגיד לי שאם מכבי הייתה מביאה את כהן בתחילת העונה הקודמת הוא לא היה מקבל דקות? שנה לפני כן מכבי התחילה עם לא פחות מ-5 גבוהים עם ניסיון, סופו, בלו, אליהו, הנדריקס וג'יימס, אתה רוצה להגיד לי שבין הפציעות של סופו לחוסר היכולת המוחלט של ג'יימס בעונה הראשונה שלו הוא לא היה מצליח לגרד את הדקות שלו? הזדמנויות תמיד יש, מאצבאן קיבל את הדקות שלו ולא היה טוב, פוט ודה-רוסה, לפחות ממה שהם עשו בקריירה שלהם פוסט-מכבי כנראה שלא היו שווים את הצ'אנס, פלאניניץ, גבוה צעיר שהגיע למכבי כפרוייקט קיבל את כל הצ'אנסים שבעולם ויותר מזה. גם עם אוחיון, על כספי ועל אליהו אמרו שהם יתייבשו על הספסל כשהם הגיעו וכולם קיבלו את הצ'אנסים שלהם, במצב של החוק הרוסי, הסיכוי שמכבי לא תיתן שום צ'אנס לשחקן ישראלי הוא מאוד נמוך, אם הוא יקח אותו או לא, זו כבר שאלה אחרת.

רוני, אבל זה בדיוק העניין - אני לא חושב שכהן בשל למכבי ולכן איני חושב שהוא יקבל הזדמנויות. כמו שעמוס כתב, זה מריח יותר כמו החתמה כדי שלא יהיה בקבוצה אחרת.
אני אשמח להתבדות אבל אני אתפלא מאוד אם הוא יקבל יותר מ-5 דקות בממוצע למשחק (בליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 1:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה בכלל יש מחלקת סקאוט אם המנהלים מביאים שחקנים שלדעתם ימכרו מנויים למרות שהמאמן לא רוצה אותם? אין סיכוי שאיזשהו סקאוט נורמלי היה יושב עם המאמנים לישיבת צוות בנוגע לבחירת שחקנים ולאחריה היה ממליץ להחזיר את שאראס וסופו. וגם אם כבר מדברים על להחזיר אותם, אני לא חושב ששאראס שווה היום מעבר ל-300K וסופו מעבר ל-400K. אם הם כ"כ רוצים לחזור לת"א שיגידו תודה שזה מה שהם יקבלו. העובדה היא שסופו כבר שרף את רוב הצאנסים שלו ושאראס מועמד לחזור בכל עונה ותמיד מספר כמה הוא אוהב את מכבי ואת ישראל אבל כל עונה מחדש הוא בוחר במקום אחר שכנראה מוכן לשלם יותר, אז שלא יעבדו עלינו בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 2:03 pm 
Sophomore

סופו אולי בדרך לקזאן,יש שם כבר את זיסיס,קאימאקוגלו וויווקאס
http://basketball.eurobasket.com/Russia ... tis/322840

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 2:14 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
נורטון כתב:

רביעי מאחורי מי? היו לפניו וויציץ ואליהו (ופייזר הפצוע) והוא הגיע יחד עם באטיסטה (שמלכתחילה היה אמור להיות מחליף). ואתה משווה בין הנסיון של מוריס לזה של כהן?

כן, רביעי מאחוריהם. בכל מקרה, אני גם לא משווה בין השאיפות של מכבי אז לאלו של היום. אז שחקן מנוסה כמו מוריס הובא כגבוה רביעי כי מכבי היתה קבוצה רצינית עם שאיפות לפיינל פור. היום היא מביאה את כהן למשבצת, כי היא לא.
יצוין שכ גבוה חמישי, הוא דוקא סבבה לגמרי ובמקרה הזה, אני אוהב את ההחתמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 3:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
sir charles כתב:
נורטון כתב:

כן, רביעי מאחוריהם. בכל מקרה, אני גם לא משווה בין השאיפות של מכבי אז לאלו של היום. אז שחקן מנוסה כמו מוריס הובא כגבוה רביעי כי מכבי היתה קבוצה רצינית עם שאיפות לפיינל פור. היום היא מביאה את כהן למשבצת, כי היא לא.
יצוין שכ גבוה חמישי, הוא דוקא סבבה לגמרי ובמקרה הזה, אני אוהב את ההחתמה

בכל אופן כרגע הוא גבוה שלישי כי עדיין לא הוחתמו פאוור וסנטר זרים. במצב העניינים הנוכחי אני לא אתפלא אם הוא יהיה גבוה רביעי כאשר אליהו יוחתם מחדש ופלניניץ יישאר כגבוה חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 3:44 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
רוני, לפי מה שאני מבין, כהן יוחתם במעמד השחקן ה-12 של מכבי. כמה סיכוי יש שהוא יקבל הזדמנות אמיתית ולא חמש דקות פה, שבע דקות שם במשחק שמכבי סגרו בדקה ה-25.
החתמה שכזאת היא בדיוק החתמה של למנוע משחקן להגיע לקבוצה אחרת. אני לא רואה את זה כניסיון להחליש יריבות,יותר כמו פארנויה של מכבי ששחקן שבראש שלהם יכול להיות שחקן ישראלי מוביל

קשה לדעת כמה דקות הוא יוכל לקבל כי אנחנו עוד לא יודעים איך הקו הקדמי של מכבי יראה, אבל אם סופו מגיע, אנחנו כבר יודעים שהוא לא הולך לשחק המון דקות, בטח שלא בליגה, כשגם ג'יימס, כבר ראינו השנה, לא מסתדר יותר מדי טוב עם 30-35 דקות לערב פעמיים בשבוע לאורך זמן. ובכל מקרה, אם אליהו ואוחיון עוזבים, מכבי תצטרך לגרד דקות של ישראלים מן הגורן ומן היקב בגלל החוק הרוסי, לא רואה סיבה שלפחות בארץ הוא לא יקבל את הדקות, ואם הוא יהיה טוב, אז גם באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 3:55 pm 
Senior

הסיבה היחידה היא שוב, בנייה לרוחב. 200 אלף דולר נגיד לכהן, זה 400 אלף דולר ברוטו, זה 400 אלף דולר שהיו יכולים ללכת לאחד הזרים בשביל להביא זר קצת יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:15 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
הסיבה היחידה היא שוב, בנייה לרוחב. 200 אלף דולר נגיד לכהן, זה 400 אלף דולר ברוטו, זה 400 אלף דולר שהיו יכולים ללכת לאחד הזרים בשביל להביא זר קצת יותר טוב.

שוב, החוק הרוסי. למכבי, אם אליהו ואוחיון עוזבים ואופציית הלפרין שוב נופלת, יש סגל ישראלי מאוד רדוד, טיוס הוכיח שהוא שחקן ברמה של זר לליגה שלנו, אבל חוץ ממנו פניני ולנדסברג היו מאוד בינוניים השנה ואלו הישראלים היחידים שנעולים בסגל לשנה הבאה (פרט לזלמנסון ושגב). אז גם אם נניח שלפחות אחד מבין הלפרין, אוחיון ואליהו יהיה בקבוצה, עדיין צריך תעודת ביטוח, כהן נראה כמו אופציה סבירה בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 4:22 pm 
Hall of Famer

כאמור, גם אני חושב שכהן הוא החתמה טובה וטבעית לאלקטרה, אבל רוני-"לנדסברג ופניני היו השנה מאד בינוניים"? בחיאת רבאק, זה באלקטרה. שים את לנדסברג בכל קבוצה ישראלית אחרת והוא הישראלי הכי טוב בליגה, כמו שהוא היה בעונה לפני שהוא הגיע לאלקטרה. גם הוא ברמה של זר. פניני זה קצת יותר בספק, בשיאו הוא ה3 הישראלי הטוב ביותר למעט כספי ולא בטוח שהוא בשיאו או קרוב אליו, אבל עדיין מדובר באחד הישראלים הבכירים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:14 pm 
Hall of Famer

נדב, הנקודה היא שהעונה, לא לנדסברג ולא פניני נתנו במכבי תרומה ששווה יותר ממה שישראלים אחרים נתנו לקבוצות אחרות, כלומר הם לא היוו את היתרון שנניח, אליהו בשיאו או אוחיון בשיאו היוו, כלומר שהם שווים מקום של עוד זר בחמישיה. אפשר להתווכח מה הסיבות, אפשר לטעון שמכבי לא ניצלה אותם כמו שצריך, אפשר לטעון שהם מסוגלים להרבה יותר, אבל בפועל, התרומה שהם נתנו, הייתה מאוד בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 5:34 pm 
Senior

ולכן עוד יותר סביר שכהן בטח ובטח לא יתן להם שום יתרון. אם מכבי תאלץ בחוק הרוסי לשחק עם כהן וטיוס בפנים היא תפסיד עוד אליפות. זה לא ביטוח מי יודע כמה.

המחשבה היחידה ההגיונית היא שאולי הוא יתפתח לשחקן טוב בעתיד ושווה להשקיע בו עכשיו ולבדוק. אבל כל ציפיה לתרומה בשנה הזאת היא מוגזמת. אם מסתכלים על הקשיים של אחד כמו לאנדסברג (שהגיע עם שנתיים של ניסיון בליגה ושהוא שחקן משמעותית טוב יותר) צריך כנראה להבין ששחקן כמו כהן לא יוכל לתרום למכבי השנה כנראה, ובטח ובטח לא יהיה יתרון על אף אחד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 6:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

החשבון הוא פשוט - טיוס, לנדסברג, פניני ואוחיון/הלפרין הם מצבת ישראלים טובה יותר מכל קבוצה אחרת בליגה. עדיין, זרים טובים הם אלה שעושים את ההבדל. ג'ק כהן (כיום) לא יקח לך אליפות, אבל זרים פחות טובים יפסידו לך אליפות (ולראיה, הזרים של מכבי השנה לא היו יותר טובים משל חיפה). בנוסף, מה זה עוזר שיש לך 6 זרים בינוניים כאשר מותר רק חמישה בליגה? בחשבון הכי פשוט, ניקח ממוצע של חצי מ' $ לזר, 500K כפול 6 זרים = 3 מ'. 3 מ' חלקי 5 זרים = 600K. זה אומר זר שעולה 100K יותר בכל עמדה (לאו דוקא זר יותר טוב אבל אתם מבינים את הכוונה). אפשר לטעון שכהן בא במקום זר, אבל זה לא המקרה כי לדעתי הוא לא ברמה של זר או ישראלי מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 1:06 am 
Hall of Famer

בכל תמהיל הישראלים של מכבי חשוב להזכיר את מורן רוט - שכפי הנראה , לאחר עזיבת מקל , אין רכז ישראלי ברמה שלו לאף קבוצה אחרת . כפי שרוני ציין , גם הוא לא נתן כמעט כלום השנה , אבל בדומה ללנדסברג - זה נבע בעיקר מחוסר בדקות ובביטחון , כלומר זה משהו בשליטה של מכבי , ולא "גורמים חיצוניים" ( כמו אצל פניני למשל , שסביר שהוא כבר מעבר לשיאו ) .

שאלת תם - למה שמכבי לא תשקיע כסף רב בעוד גבוה בודד ( למשל בורוסיס או פול דיוויס ) במקום התפשרות על 2 שחקנים בינוניים ובעייתים דוגמת אליהו וסופו ? ( שלא לדבר על החתמות גרועות יותר שעלולות להגיע ) . הגבוה הזה יהיה שווה 25-30 דקות לערב ביורוליג , כנ"ל ג'יימס , 20 דקות לטיוס , 5 לכהן - וסגרנו לנו 80 דקות בעמדות הפנים ( וזה עוד מבלי לקחת בחשבון את כל הרכבי הסמול-בול עם פניני/סמית בעמדה מס' 4 ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 1:44 am 
Junior

זה שאלת מליון הדולר כבר כמה שנים.
למה להשקיע בהרבה זרים בינוניים במקום 3 טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 1:59 am 
Hall of Famer

רק שהפעם זה פחות קשור לזרים ( כי אליהו בסיפור ) , וג'ייק כהן הוא בדיוק החתמה קלאסית בשביל להיות מצד אחד גבוה רביעי שיכול לעלות לכמה דקות במקרה הצורך , ומצד שני ( כנראה ) מספיק שקט בשביל לא לקטר ששלושה גבוהים ברמה גבוהה יקבלו קרוב ל-80 דקות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 1:34 pm 
Sophomore

אז איפה סופו סגר? בישראל אומרים מכבי,בטטרסטן אומרים קזאן,אולי נסגור באמצע בקובאן?
http://basketball.eurobasket.com/Russia ... tis/322984

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 2:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

איפה יש רשימה של שחקנים חופשיים באירופה? מישהו יודע אם טייוויין מקי ממשיך בטריומף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 3:15 pm 
Senior

הספין על סמית וקובאן עבד... בו נראה אולי גם פה יש ספין על סופו וקאזן שגם יעבוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 3:18 pm 
Sophomore

הנשיא של קזאן דחה את הידיעות שסופו בדרך ואמר שהם בכלל לא מעונינים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 3:33 pm 
Hall of Famer

על פי NRG הלפרין קרוב מתמיד למכבי ת'א וינסה לשקם את הקריירה שלו אחריי עונה בינונית מאוד במינכן(6 נ'ק ב20 דקות) .כהן אמור לחתום ביום-יומיים הקרובים, ויש מומ' מתקדם עם הקומבו של מינכן רייס (15 ה'ק,4 אס' בגרמניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1621 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 61, 62, 63, 64, 65

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: