סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 12:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 10:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עד כמה שזו הרמה להנחתה, לי לפחות די ברור ש"היי לארי יוז אולי תפסיק לזרוק כ"כ הרבה זריקות מטומטמות" צריך להיות שם.
http://heylarryhughespleasestoptakingso ... shots.com/

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 11:10 pm 
Sophomore

כן, כי אונס הרבה פחות דושבגי מזריקות רעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2013 11:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
עד כמה שזו הרמה להנחתה, לי לפחות די ברור ש"היי לארי יוז אולי תפסיק לזרוק כ"כ הרבה זריקות מטומטמות" צריך להיות שם.
http://heylarryhughespleasestoptakingso ... shots.com/

הFAQ שם אדיר :hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 12:41 pm 
Sophomore

מדהים שהלייקרס היו כ"כ בטוחים שהווארד יחתום על חוזה חדש שהם וויתרו למעשה על ביינום בשבילו. בסופו של דבר שניהם בזבזו את העונה האחרונה.

השאלה אם בלייקרס עכשיו בכל זאת ינסו לעשות איזשהו מהלך להחזיר אליהם את ביינום, שגם הוא כרגע חופשי, למרות שהוא פצוע כרוני. לא שיש בליגה סנטרים עם פוטנציאל גבוה משלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 1:06 pm 
Freshman

לגבי ההערות על לאב, יש לו עוד שנתיים בחוזה במינסוטה.

מכיוון שלא ברור לי מה הלייקרס יוכלו להציע למינסוטה אחרי העונה הזו בתמורה, אין סיכוי שיגיע ללייקרס בשתי העונות הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 1:39 pm 
Junior

אמרתי את זה לפני שהאוורד הלך ליוסטון, אני חושב שהלייקרס לא יושפעו מכך שהאוורד הלך. הוא רק החליש אותם, עובדתית עם ביינום הם היו הרבה יותר טובים.
דוויט לא התאים לשיטה של דאנטוני והיה ממש גרוע בעקבות הפציעה. כשגאסול בסנטר, אם הלייקרס ימצאו פורוורד בינוני, אבל אחד שיכול לרוץ ולקלוע שלשות, מבחינה התקפית זו תהיה קבוצה מתאימה יותר לדאנטוני. אפס הגנה, טובה בהתקפה. האימפקט בשנה הבאה תלוי באיך שקובי יחזור מהפציעה, והאם קופצ'אק יתאים את הקבוצה לשיטה של נאש ודאנטוני, עם קלעי שלשות מסביב לנאש קובי וגאסול. יעשה את זה וזו תהיה קבוצה טובה יותר מהעונה החולפת שכל הכוכבים עברו פציעות רציניות. מצד שני אם קובי לא חוזר טוב-חבל על הזמן, עונת לוטרי. צריך לזכור שפאו גאסול הוא חוזה נגמר של 20 מיליון שאני מניח שהלייקרס יצליחו לקבל עליו כשרון אם ישחקו איתו 38 דקות למשחק עד מועד ההעברות. ובכל אופן-בניה מחדש בשנה הבאה עם הרבה כסף.

יוסטון יהפכו לקונטנדרית אך ורק אם דוויט חוזר ליכולת מאורלנדו, הכל תלוי בגב שלו, אבל הקבוצה מתאימה לו, בדיוק כמו אורלנדו קבוצה עם הרבה קלעי שלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 1:39 pm 
Junior

אמרתי את זה לפני שהאוורד הלך ליוסטון, אני חושב שהלייקרס לא יושפעו מכך שהאוורד הלך. הוא רק החליש אותם, עובדתית עם ביינום הם היו הרבה יותר טובים.

דוויט לא התאים לשיטה של דאנטוני והיה ממש גרוע בעקבות הפציעה. כשגאסול בסנטר, מספיק שהלייקרס ימצאו פורוורד בינוני, אבל אחד שיכול לרוץ ולקלוע שלשות, מבחינה התקפית זו תהיה קבוצה מתאימה יותר לדאנטוני. אפס הגנה, טובה בהתקפה. האימפקט בשנה הבאה תלוי באיך שקובי יחזור מהפציעה, והאם קופצ'אק יתאים את הקבוצה לשיטה של נאש ודאנטוני, עם קלעי שלשות מסביב לנאש קובי וגאסול. יעשה את זה וזו תהיה קבוצה טובה יותר מהעונה החולפת שכל הכוכבים עברו פציעות רציניות.

מצד שני אם קובי לא חוזר טוב-חבל על הזמן, עונת לוטרי, ואם כבר, אז שיחזירו את אודום ופישר על המינימום לעונת פרישה יחד עם קובי וגאסול :) .
אגב גאסול הוא חוזה נגמר של 20 מיליון שאני מניח שהלייקרס יצליחו לקבל עליו כשרון אם ישחקו איתו 38 דקות למשחק עד מועד ההעברות. ואם לא-בניה מחדש בשנה הבאה עם הרבה כסף.

יוסטון יהפכו לקונטנדרית אך ורק אם דוויט חוזר ליכולת מאורלנדו, הכל תלוי בגב שלו. על הנייר הקבוצה מתאימה לו עם הרבה קלעי שלשות ומאמן חכם, יכול להיות טוב אם ישחקו עם פרסונס 4 כמו שעשו אורלנדו עם לואיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 6:27 pm 
Junior

אין ספק שהווארד לא התאים לשיטה של דאנטוני.

מעניין עמוק בפנים כמה אוהדי לייקרס היו מצביעים על ויתור על הווארד לעומת ויתור על "השיטה"??

יאללה ללוטרי...

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 6:38 pm 
Senior

תמיד משעשע לקרוא הודעות של אוהדי לייקרס פה. הווארד נשאר? מעולה. הווארד עוזב? לא נורא, הקבוצה הייתה יותר טובה בלעדיו. הלייקרס, בעונה בריאה של הכוכבים שלה, זו קבוצה שתיאבק על כניסה לפלייאוף. נאש בן 400, גאסול בן 33 ומשחק עם חשק של בן 50 וקובי בן 35 שחוזר מפציעה קשה(ואף אחד לא יודע מתי) ורואה סביבו בית אבות שלא הולך לשומקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:06 pm 
Junior

מה שמשעשע שאין לכם איך להתווכח עם העובדות (כי LA נחלשו עם האוורד), אז אתם מזגזגים לליצנות.
לא חשבתי שיהיה מעולה אם האוורד ישאר, בטח ליד גאסול. שניהם בערך השחקנים שהכי לא סבלתי מכל השחקנים שראיתי בלייקרס, שני אוברייטד. כן הייתי מעדיף את האוורד תחת פיל ג'קסון, אצל דאנטוני לא. כך שאם הברירה היא ויתור על השיטה או ויתור על האוורד, הייתי בועט את דאנטוני ואת נאש איתו, אבל כיוון שדאנטוני נשאר ולא נקבל תמורה אמיתי על נאש, אני דווקא שמח שהאוורד הלך. עם הפרימדונה לא היינו מגיעים לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 8:12 pm 
Senior

ובלי האוורד הלייקרס רצים לאליפות בשנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 07, 2013 11:57 pm 
Hall of Famer

אפשר לקבל את זה שהאוורד החליש את הלייקרס ( ביחס לתקופה שביינום היה שם ) . כיום זה בלי זה ובלי זה , ואלא אם יהיו הפתעות יוצאות דופן , העונה הבאה תהיה כנראה כזאת שהבסט-קייס-סצנריו שלה הוא כניסה על הקשקש לפלייאוף כמו בעונה האחרונה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 12:04 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אפשר לקבל את זה שהאוורד החליש את הלייקרס ( ביחס לתקופה שביינום היה שם ) . כיום זה בלי זה ובלי זה , ואלא אם יהיו הפתעות יוצאות דופן , העונה הבאה תהיה כנראה כזאת שהבסט-קייס-סצנריו שלה הוא כניסה על הקשקש לפלייאוף כמו בעונה האחרונה .

זה הוורסט קייס סצנריו, לא הבסט קייס. בבסט קייס סצנריו הלייקרס מפספסים את הפלייאוף על הקשקש, דיוויד שטרן חוזר מפרישה ומתגנב בחשאי להקפיא את הקומבינציה הנכונה במחשב ואנדרו וויגינס "במפתיע" נופל לחיקה של משפחת באס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 12:12 am 
Hall of Famer

תלוי מאיזו נקודת מבט מסתכלים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 12:33 am 
Hall of Famer

והלייקרס יוצאים בפומבי בהכרזה שהם הולכים על לברון ב-2014. שיהיה להם בהצלחה אני אומר. מעניין אם מי שפחד מאור הזרקורים בניו יורק יעז ללכת להוליווד להיות "היורש" של קובי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 12:39 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מותר להם לצאת בהכרזה כזו? יש לינק? ומה הקשקוש עם אור הזרקורים בניו יורק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 12:48 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קודם כל, הייתי רוצה לראות את ההכרזה הפומבית הזו (שהיא לא חוקית בליגה בעליל). יצאו כל מני הדלפות חזקות, שום הכרזה פומבית.
דבר שני, לברון לטעמי לא פחד מאור הזרקורים, הוא רצה לקחת אליפויות, וניו יורק אעפס לא היתה המקום הכי טוב לעשות את זה וכנראה גם לא תהיה תחת דולן.
שלישית, לברון יהיה מתחת לזרקורים גם אם יעבור לשחק במילוואקי או משהו.
רביעית, וזו בדיוק הבעייה - קובי למרות הגיל והפציעה כרגע לא מחפש יורשים. הוא מחפש סיידקיקים ולראייה הפיץ' ה...מעניין שלו להווארד. לא יודע למה לברון צריך את זה על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 12:54 am 
מנהל פורום

לברון רצה לשחק עם בוש וייד ולכן בחר במיאמי. יש איזשהם עוררין על התיאוריה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 1:12 am 
Junior

אם ללברון יש שכל (או לכל הפחות ליועצים שלו) הוא לא יעבור לשחק בלייקרס כדי לא להפוך לאחד האנשים השנואים בליגה. הטעות עם התוכנית שבה הוא מודיע בשידור חי לאן הוא הולך עלתה לו מספיק.
ברור שאני כאוהד לייקרס, עם כל התיאוב שיש לי ללברון, אשמח מאוד אם הוא יהיה לצידי ולא נגדי, אבל אני לא חושב שהוא יעשה צעד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 1:23 am 
מנהל פורום

במה היא עלתה לו? אז היו אנשים ששנאו אותו. מה זה משנה? יש גם אנשים שחשבו שאמא שלו שכבה עם דלונטה ווסט.

הנזק היחיד שנגרם ללברון מגיע מההפסדים לבוסטון, אורלנדו ודאלאס. כל המסביב זה בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 8:27 am 
Hall of Famer

ויינט יצאו בכתבה על ההכרזה של הלייקרס לגבי לברון ב-2014.
הנה הפסקה האחרונה המדהימה של הכתבה שבמקרה או לא חתומה עליה מערכת YNET

"ומה קורה במיאמי? האלופה שזכתה השנה בתואר שני ברציפות ושלישי בהיסטוריה שלה, נמצאת במצב לא משהו מבחינת החוזים שלה. כאשר דוויין ווייד מרויח קצת יותר מ-20 מיליון דולר לעונה, יחד עם חוזים גבוהים של כריס בוש, מייק מילר, ג'ואל אנתוני ואדוניס האסלם, נוצר מצב ששכרם של שישה שחקנים תופס כמעט את כל תקרת השכר המותרת לקבוצה. כך יהיה קשה למיאמי להציע לג'יימס את מה שמגיע לו, או לפחות את מה שיציעו לו בלוס אנג'לס."

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 8:47 am 
Senior

כמו שגואטה רשם פה, רק התרסקות ברמת הפסד בסיבוב שני תגרום ללברון לחשוב על עזיבה. כל עוד קובי לא פורש אין גם שום סיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 9:00 am 
Junior

FLASH כתב:
מה שמשעשע שאין לכם איך להתווכח עם העובדות (כי LA נחלשו עם האוורד), אז אתם מזגזגים לליצנות.
לא חשבתי שיהיה מעולה אם האוורד ישאר, בטח ליד גאסול. שניהם בערך השחקנים שהכי לא סבלתי מכל השחקנים שראיתי בלייקרס, שני אוברייטד. כן הייתי מעדיף את האוורד תחת פיל ג'קסון, אצל דאנטוני לא. כך שאם הברירה היא ויתור על השיטה או ויתור על האוורד, הייתי בועט את דאנטוני ואת נאש איתו, אבל כיוון שדאנטוני נשאר ולא נקבל תמורה אמיתי על נאש, אני דווקא שמח שהאוורד הלך. עם הפרימדונה לא היינו מגיעים לכלום.

הדבר היחיד שהשתנה השנה בלייקרס היה האוורד??
לא התחלף מאמן ? לא הגיע גם נאש ??
אז איפה "העובדה" שהלייקרס נחלשו עם האוורד?
לא חושב שהוא נתן פחות ממי שהלך בטרייד מולו.

העובדה היחידה היא כמה הלייקרס ניסו והתאמצו להשאיר אותו.
קשה למי שהייתה הדוגמנית הכי מבוקשת לקבל את זה שמישהו אומר לה לא בפרצוף , אז עד מחר תנסו לספר כמה בעצם הדוגמנית עדיין שווה וכולם רודפים אחריה ועוד שניה לברון יחתום ועוד רגע הכל מסתדר.

הכי טוב שייצא לכם מהעונה הזאת זה סיכוי טוב בלוטרי.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 11:37 am 
Junior

ציטוט:
הדבר היחיד שהשתנה השנה בלייקרס היה האוורד??

מי אמר את זה? אם צריך להיכנס לזה אז:
קודם כל המאמן שנה שעברה היה אחד, מייק בראון מאמן העל.
שנית הרכזים במשך רוב העונה היו מהגרועים בליגה-פישר ובלייק. בסוף העונה הצטרף סשונס. נאש החליף אותם.
הספסל הפך מגוודלוק וטרוי מרפי, למיקס ואנטואן ג'יימסון. זה לא שנמוך.
ביינום נתן עונה טובה מאוד והיה השחקן השני בקבוצה. האוורד הגיע לשדרג אותו ונתן עונה גרועה ביחס לעצמו. הרבה נזק באיבודים, מהעונשין, בפוסטים מגוחכים, ההגנה שלו לא היתה כמו בעבר, האתלטיות שלו נפלה פלאים, דיבורים מיותרים, ובהינתן שמלבד השינוי הזה, LA החליפו שחקני די ליג בשחקני NBA ועדיין הלייקרס נחלשו-אין מנוס מלתלות את זה בפרימדונה, האוורד.

בכל אופן אם קובי פורש ולברון יעבור ללייקרס אני הופך לשונא לייקרס מושבע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2013 11:44 am 
מנהל פורום

"אין מנוס", כי נניח, לתלות את זה בכוכב של הקבוצה זה פסול מוסרית או חוקית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, sheky, uriel17, נביא בעירו ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: