סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 12:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2013 12:14 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם הוא ייבחר עכשיו ברצף (כלומר עד גיל 54) עשרים שנה לחמישיית ההגנה אז בהחלט אני אצפה ממנו לשמור טוב בגיל 55. לא הגיוני?

בכל אופן, זו דרישה הגיונית לצפות מקובי לשמור. אם הוא חיפף בהגנה והלייקרס היתה קבוצת הגנה מחורבנת אז הוא נושא באחריות מלאה (כמובן לא בלעדית) לכישלון המהדהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 7:45 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עם קובי במוד כזה, ללייקרס לא יהיה קל בכלל גם בפרי אייג'נסי בקיץ הבא, בו כביכול יש להם רק 9 מיליון של נאש בספרים :

http://www.lakersnation.com/lakers-news ... 013/07/10/

אם קובי ממשיך על 30 מיליון, ללייקרס יש כסף רק לחוזה מקסימום אחד נוסף, שלא יעשה יותר מדי בשכל שכן ייצטרכו למלא רוסטר של עוד 12 שחקנים עם המיד-לבל וחוזי מינימום בלבד.

עם ההצהרה הזאת קובי כנראה עונה למי שחשב שכל מה שמעניין אותו זאת האליפות השישית,
או לחילופין - עונה לכל מי ששאל את עצמו האם קובי מאמין שהוא יכול, גם אחרי הפציעה, בגילו, להוביל קבוצה לאליפות נוספת.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:10 am 
Hall of Famer

מה אתה רוצה, שקובי ייקח משכורת מינ'? או שהוא יודיע כרגע על כך?
גם גארנט ודאנקן שהוזכרו בכתבה כמי שעשו הנחה לקבוצות שלהם לא בדיוק רעבו ללחם וסגרו משכורת דו ספרתית של מיליונים לעונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 11:54 pm 
Senior

רק שמה שקובי אמר זה שהוא ינסה לקבל כמה שיותר. גארנט ודאנקן סגרו על חוזים נמוכים יחסית לפחות ב-50% לעומת השווי האמיתי שלהם בשוק. דאנקן מקבל 10 מיליון דולר. הסכום הזה זהה לכמה שהרוויח השנה דיאנדרה ג'ורדן, לדוגמא. גארנט הרוויח השנה 11 מיליון. שניהם(ביחד) כנראה עושים גם הרבה פחות כסף מפירסומות מאשר קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2013 1:04 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא יודע, ראיתי את הראיון, בתכלס, כל המשמעות של מה שהוא אמר שם זה "זה יהיה מהלך מטומטם עסקית להודיע שאני לוקח פחות כסף בראיון" - והוא צודק. יכול להיות שהוא מתכוון לקחת פחות, אבל להודיע על זה מראש שקול להבטחת הבחירות של ברק על היציאה מלבנון. זה מוציא את הקלפים מהיד שלו וזה טפשי לדבר על זה בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2013 11:25 am 
Senior

מארק סטיין מדווח שהווארד ביקש מהלייקרס לחתוך את קובי באמנסטי:
http://espn.go.com/los-angeles/nba/stor ... les-lakers
אכן אהבה גדולה בין השניים. אני בטוח שכרמלו ולברון גם מאוד מתלהבים להיות הסייד קיק של קובי בקיץ הבא, או במילים אחרות הגג של הלייקרס בקיץ הבא זה כנראה לואל דנג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2013 11:30 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
רק שמה שקובי אמר זה שהוא ינסה לקבל כמה שיותר.

נובמת. ניסיתי,ממש, לשמוע את זה מהזווית של: "לא אכפת לי מהקבוצה, אני הולך לדרוש כמה שיותר כסף ולא אכפת לי מכלום" ולא הצלחתי.

ולגבי האוורד, שוב, הכל בראש שלך. זה כמו שאני אטען שלברון ו-וייד לא סובלים אחד את השני, הרי וויד אמר שהוא רוצה יותר כדורים. אין שום עדות לחוסר חיבה בין קובי לדוויט, נאדה. רק הציטוט שדוויט רצה כדורים בתחילת העונה, אבל כשקובי נתן תצוגות מהסרטים לפני הפציעה עם 40+10 שני משחקים ברצף, דוויט השתפך עליו ולקח צעד אחורה. זה פשוט שהאוורד הבין שקובי שחקן הרבה יותר טוב ממנו, והוא לא הולך לחזור לחצי עונה ולפרוש, ושדוויט יקבל את הקבוצה לידיים בגיל 30 במקרה הטוב, והוא רוצה להוביל קונטנדרית וביוסטון יש לו סיכוי להיות ה-איש. זה בדיוק מה שכתוב כאן בין השורות:
ציטוט:
"I just really think the timing in L.A., it wasn't right for me," Howard told ESPNLosAngeles.com's Dave McMenamin on Friday. "Maybe two years ago, or 2-3 years from now, it would have been the right time. But I just think right now the timing was off for me. That's not saying that L.A. is a bad place, but I just think it's all about timing and fit when you're talking about basketball. You can put anybody together on the court and expect them to win, but the pieces have to really fit in order for a team to be successful and it was very, very tough, man. It's probably one of the toughest decisions I've ever had to make in my life."
The Lakers, as ESPN.com has reported, were similarly unwilling to make a coaching change, even if it would have boosted their chances of retaining Howard, who has since publicly confirmed, in an interview with Hoopsworld.com, that he asked the Lakers to hire Phil Jackson in November.

"I think that we had our moments, but I think that his style was a little bit different than what I was accustomed to," Howard told ESPNLosAngeles.com of D'Antoni. "But I don't want to blame any of that on the coach as the reason why I'm leaving."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:00 am 
Hall of Famer

זה מוזר, כי גם ביוסטון "האיש", עם כל הכבוד למר האוורד ,הוא סקנד גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:11 am 
Junior

לכן רשמתי סיכוי. לדעתי האוורד מאמין שהוא ישתלט על יוסטון ושהוא פרנצ'ייז פלייר עדיף על הארדן, אבל יתבדה די מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:20 am 
Senior

פלאש, זה נשמע כאילו אתה מנסה לטמון את הראש בחול ולהתעלם בכוח מכל ידיעה על חוסר החיבה ההדדי שבין דוויט לקובי(שכבר גירש סנטר אחד מהלייקרס כשהיה יותר צעיר). אני מבין שגם ההצעה ללייקרס לעשות עליו אמנסטי מגיעה מתוך הערכה עמוקה ליכולות הסקורינג והמנהיגות של קובי. בת'כלס הרצון של קובי לסמן טריטוריה בגיל 36 מחק את הסיכויים שהווארד יישאר בלייקרס, שכנראה לא היו גבוהים גם לפני כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 12:44 am 
Junior

shachaf78 כתב:
פלאש, זה נשמע כאילו אתה מנסה לטמון את הראש בחול ולהתעלם בכוח מכל ידיעה על חוסר החיבה ההדדי שבין דוויט לקובי(שכבר גירש סנטר אחד מהלייקרס כשהיה יותר צעיר).

זה יותר נראה כאילו אתה מחפש את הפיצוץ ביניהם, כמו הרבה אתרים שמחפשים לעשות רעש מכל ציטוט בעקבות הפיצוץ הקודם בין קובי לסופרמן. לא היה שום חיכוך בין קובי לדוויט השנה. הם כל כך נזהרו בלשונם כשניסו לסחוט מהם ציטוטים אחד על השני, היה צפוי שכולם מחפשים בנרות את הפיצוץ, שמה לעשות, קובי הבוגר עם ילדים בגיל 35 שהשיג הכל בקרירה, לא יתחיל. החיכוך הכי גדול בין קובי לדוויט היה כשקובי אמר לו "you ****", לפני 4 שנים בגמר הNBA. החיכוך השני-כשקובי הטביע עליו את הפוסטר ההוא.

shachaf78 כתב:
אני מבין שגם ההצעה ללייקרס לעשות עליו אמנסטי מגיעה מתוך הערכה עמוקה ליכולות הסקורינג והמנהיגות של קובי.

רק חסר ששוב יספרו שקובי אמר לדוויט "בוא תהיה הטייסון צ'אנדלר שלי". שמועות חסרות ביסוס, והשמועה האמיתית היא שהאוורד שאל אם בכלל עובר בראש לעשות לו אמנסטי. ואם השמועה נכונה-לא מפתיע אותי, האוורד כל כך מטומטם שהוא יכול לחשוב (כמו כל מיני מפנטזים אחרים) שהלייקרס יוותרו על אחד השחקנים הטובים בליגה ואחד מהאייקונים הגדולים, הרווחיים והנערצים בהיסטורית הכדורסל. אז דפקו לא NOT גדול בפרצוף.

shachaf78 כתב:
בת'כלס הרצון של קובי לסמן טריטוריה בגיל 36 מחק את הסיכויים שהווארד יישאר בלייקרס, שכנראה לא היו גבוהים גם לפני כן.

מה רע בכך שקובי רוצה להישאר עוד כמה שנים בקבוצה? ומה לעשות שהוא שחקן טוב מהאוורד גם אחרי 17 שנה בליגה? אני בטוח ש99% מאוהדי הלייקרס מעדיפים אותו מ2015 והלאה, ולא את האוורד בלעדיו, מקצועית ולא מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:38 am 
Senior

הבעיה בעיני היא שקובי מציג את עצמו כאחד שיעשה הכל עבור עוד טבעת. מעניין עם מי הסיכויים שלו לעשות את זה גדולים יותר, עם הווארד או עם כריס קיימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:40 am 
Hall of Famer

באמת מעניין, עם האוורד כבר ראינו שלא. עם קיימן? תאר לך שהלייקרס היו מחתימים חבורה נחמדה לידו - אז אולי. מה שכן, החבורה הנחמדה כבר לא תוחתם, כי נראה לי שכל השחקנים ששווים משהו כבר הוחתמו בקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:46 am 
Senior

ההחתמה של קיימן די רעה ללייקרס כי היא תוקעת את גאסול בפאוור, שם הוא נראה די רע בשנה שעברה. היא גם הופכת את הלייקרס לקבוצת הגנה עוד פחות טובה משנה שעברה, כי קיימן שחקן הגנה הרבה פחות טוב מהווארד. חוץ מזה, איזה עוד שחקנים היו חותמים שם? ג׳וש סמית׳ היה מוותר על כמה מיליונים כל שנה בשביל לקבל mle מהלייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:52 am 
Hall of Famer

תקן אותי אם אני טועה, אבל כשארטסט באמנסטי והאוורד לא שם, אני מניח שלייקרס כן יש קצת כסף לתת. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 10:28 am 
Sophomore

לא. הם עדיין מעל התקרה ומה שיש להם לתת זה משכורות מינימום, ומיני-mle אחד. במינימום הם החתימו את ניק יאנג ואת ווס ג'ונסון. לטעמי החתמות שבאו עונה אחת מאוחר מדי. לא ברור לי לגבי קיימן אם הוא על המינימום או ה-mle. תהיה עוד החתמה או שתיים, בטח הרוקי ואיזה קניון מרטין/אודום, ותרשו לי להמר שהסגל הזה מסיים עם יותר נצחונות מבעונה הקודמת. זאת קבוצת mda - יהיה כדורסל יפה ו110 נקודות ויעופו אחרי סיבוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 11:20 am 
Junior

לדעתי LA מחפשים להוציא מגאסול עונת חוזה שתשלח אותו בטרייד עם תמורה הולמת.

התפקוד של גאסול יהיה דומה לתפקוד שלו ליד ביינום/אודום כשהוא מקבל נגיעות כל התקפה בפוסט. יש לי הרגשה שג'ורדן היל יפתח בסנטר, וקיימן יבוא מהספסל.

אם ווסלי ג'ונסון באמת חתם, ובתקווה שאודום יחזור על המינימום, זה יהיה משהו כזה:
נאש, יאנג, קובי, גאסול וג'ורדן היל בחמישיה.

מהספסל, פארמר ובלייק יתנו לנאש מנוחה, מיקס ו-ג'ונסון עוד שני קלעים מהספסל, אודום וקיימן יסגרו את מצבת הגבוהים. אולי גם חזרה של איבנקס למקרה שהוא יתפתח לסמול הגנתי טוב.

סגל שמתאים לדאנטוני יותר, ויהיה גם טוב יותר אם גל הפציעות לא יחזור. במיוחד אם LA מצליחים להעיף את גאסול באמצע העונה תמורת 4 יותר מהיר שמשחק עם הפנים לסל (נאש טוב בפיק-רול עם גבוהים שבאים עם הפנים לסל!).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 3:12 pm 
Hall of Famer

זה סגל שבן גם אם כולם נותנים עונת קריירה, פרט לגאסול, נאש וקובי שמפאת גילם והפציעות, נותנים נניח רק תשעים אחוז מאשתקד - מגיעה בקושי לפלייאוף. אם משהו מהנ״ל לא מתקיים, אז לוטרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 6:33 pm 
Senior

קצת מוזר לי הרעיון של להתאים שחקנים שישחקו ליד נאש. נאש בן 39 ויש יותר סיכוי שהוא יראה כמו קיד בעונה האחרונה(כלומר שחקן שרלוונטי בחלק מהמשחקים ובחלק מהם לא). חוץ מזה לבנות על עונה בריאה של קובי בגיל 36, גאסול, נאש וקיימן נראה לי כמו פנטזיה די פרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:00 pm 
Junior

דבר אחד בטוח - יהיה כיף לעקוב אחרי קובי והלייקרס בשנים הקרובות ולקרוא עלהם פה בפורום.
8)

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:47 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
קצת מוזר לי הרעיון של להתאים שחקנים שישחקו ליד נאש. נאש בן 39 ויש יותר סיכוי שהוא יראה כמו קיד בעונה האחרונה(כלומר שחקן שרלוונטי בחלק מהמשחקים ובחלק מהם לא). חוץ מזה לבנות על עונה בריאה של קובי בגיל 36, גאסול, נאש וקיימן נראה לי כמו פנטזיה די פרועה.

תלוי מה זה בריאה. מקיימן לא אכפת לי, ואני לא מצפה שנאש וגאסול לא יפספסו משחק, אני כן מצפה שהם לא יפספסו חצי עונה. קובי עוד לא בן 35, ונאש הוא הרבה יותר סטוקטון מקיד, שחקן שהגיע לשיאו בגיל שלושים ומשהו, שלקח קבוצה לגמר מערבי בגיל 36, ואחרי כן עדיין סחב את הסאנס לאזור 50%. הוא ישאר שחקן של 12+8 וגם בגיל 40 הוא בטח עדיף על כל רכז אחר ששיחק ליד קובי אי פעם. למעשה פארמר לא נופל מרוב הרכזים ששיחקו כאן.

בסופו של דבר זו גם קבוצה שתשאיר הרבה טעם של קובי בסיום הקרירה. בלי סקוררים מסביבו, במשחק הריצה של דאנטוני, עם נאש לידו? קובי יקלע 28 למשחק לפחות. הוא מן הסתם ישאר לעונה מלאה אחרי "עונת החזרה" הנוכחית. גם אם הוא יפסיד חודש השנה, עדיין תוך שנתיים על 28~ למשחק קובי יצמצם את הפער מקארים לאזור ה2500 נק' (תוך כדי שבירת שיא הנק' של MJ בפלייאוף).

2500 זה הפרש קטן שישאיר אותו לנסות לסגור בעונה אחת מטורפת שהוא מקדיש לזה (32 נק' למשחק ב40%, או מקס' שתי עונות חלשות).

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' יולי 14, 2013 8:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:49 pm 
Hall of Famer

אתה יודע שקובי עבר פציעה רצינית. נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 8:51 pm 
Junior

נו, זה קובי, בשיטה של דאנטוני. מי יקלע בלייקרס אם לא הוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 9:39 pm 
Senior

פלאש, אני מציע לך לעבור על רשימת השחקנים שחזרו מהפציעה שקובי עבר ואיך הם גם נראו אחר כך.... ועוד בגיל 35. אין ספק שקובי הפתיע השנה, אבל 25 למשחק, אפילו 22, יהיה שיקום מטורף יחסית לפציעה מהסוג הזה לשחקן בגילו. 28 לערב הוא יקלע רק בפלייסטישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2013 9:53 pm 
מנהל פורום

דיי, מה אתם עושים לו? אתם רוצים להיות שותפים להתאבדות?
אצלו בראש רצות פנטזיות של גיבור-על, שלא רק שיחזור אלא אפילו יחזור יותר טוב ממה שהיה ושבעצם הפציעה הזאת היא יתרון גדול. אם זה מה שעושה לו טוב בחיים, אז שימשיך להאמין בזה. מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, uriel17, נביא בעירו ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: