סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 5:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 8:58 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לפני שאני עונה ברצינות, אתה שואל למה התכוונתי או שאתה רומז (לא בלי צדק) שכל התופעות המאוסות שדני כהן כרוך בהן היו כבר קיימות קודם לכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 9:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן , איזה חברי הנהלה שמו לקטש מקלות בגלגלים ועשו ממנו בדיחה? עד כמה שאני זוכר , קליין רדף אחריו כמה שנים טובות ונתן לו הכי הרבה כבוד ואמצעים שניתנו למאמנים אחרים. אפילו היה סיפור על זה שקטש רצה את דאוול , וההנהלה לא רצתה, ואיך זה נגמר כולנו יודעים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 9:38 am 
מנהל פורום

עופר, אתה צוחק?

אני אפילו לא מדבר על ההדלפות הבלתי פוסקות שהתחילו מהמשחק הראשון. אני מדבר על עניינים שניתנים לכימות כמו למנות את דני כהן למנג'ר מעל הראש של קטש בעונה השנייה ולהבהיר שהוא זה שאחראי על בחירת הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 9:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"אם קטש ירצה להתפטר לא נעמוד בדרכו" זה כנראה משפט של כבוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 10:01 am 
Hall of Famer

אחרי עונה שנייה כושלת , לא חייבים לעמוד בפניו של מאמן שרוצה להתפטר , מה לעשות. אין שום קשר לכבוד. ואם יש מאמן שדני קליין נתן לו כבוד זה אכן קטש , שהגיע להפועל אחרי שקליין רדף אחריו כמה שנים ונתן לו (לפחות בעונה הראשונה) תקציב גבוה מאוד וחופש פעולה מוחלט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 10:11 am 
מנהל פורום

עופר, הנטייה שלך לראות דברים בשחור ולבן הופכת לפרודיה במקרה הזה. נכון, דני קליין רדף אחרי קטש ונתן לו המון כבוד והמון קרדיט בקיץ הראשון שלו בהפועל. מה לעשות שדני קליין הוא לא האדם היחיד ביקום (ספציפית נקבתי בשם של אדם אחר הרגע), שהקיץ שלפני העונה הראשונה של קטש לא היה היחיד, ושבקיץ הנוסף היו דוגמאות מובהקות שבהן ההנהלה סירבה לבקשות החתמה של קטש (דיז'ון תומפסון זו הדוגמה שפורסמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 10:36 am 
Hall of Famer

אז בוא תבדיל בין העונה הראשונה לשנייה..... אתה טענת שהבעיה של קטש הייתה המקלות בגלגלים של ההנהלה , ומסתבר שהם הגיעו רק בעונה השנייה אחרי הכישלון של העונה הראשונה. אז אולי הבעיה העי'קרית שלו הייתה הכישלון של העונה הראשונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 10:45 am 
מנהל פורום

לא נכון, כתבתי קודם שכבר אחרי המשחק הראשון (בני השרון בחוץ) התחילו הדלפות מכוערות של חברי הנהלה עם תמיהות על ניהול המשחק של קטש. מכיוון שהוא גם נמנע מלעשות דברים במשחקים הבאים שהוא עשה במשחק הזה (למשל, לשתף יותר את עמית שמחון) אני מניח שזה לא נגמר בהדלפות לעיתונים. כמובן שמה שקרה בקיץ אחרי הוא כבר בלתי ניתן לפקפוק.

בכל אופן, הארגומנטציה שלך מזכירה את התלונה של דוקינס כלפי הבריאתנים, ששום חוליה חסרה שנמצאת לא מספקת אותם, כי ברגע שמצאת חוליה חסרה אחת, כבר נוצרו שתיים חדשות. האם עכשיו תגיד "אה, אז היו מקלות בגלגלים בעונה השנייה ואחרי המשחק הראשון של הראשונה, אבל בשאר הזמן לא"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 10:55 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אחרי עונה שנייה כושלת , לא חייבים לעמוד בפניו של מאמן שרוצה להתפטר , מה לעשות.

זה לא נאמר אחרי העונה השנייה, אלא כבר בתחילתה. משהו כמו אחרי שניים-שלושה משחקים.
והמאמן לא רצה להתפטר, הניסוח שלך קצת מצחיק. לא שמעת את המאמן שרוצה להתפטר, נכון? שמעת רק את המנהלים מדברים, לא בציטוט אלא בשמם ובקולם. משפט כזה של מנהלים זה לשון מכובסת להמלצה להתפטר, כלומר רוצים לבייש אותו על מנת שיתפטר ויחסוך להם פיצויים.
אבל חוץ מזה שזה לא היה אחרי העונה השנייה ושהמאמן לא רצה להתפטר, כל השאר נכון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 11:17 am 
Hall of Famer

נו טוב , לפחות בהפועל הוא הגיע לקראת סיום העונה השנייה , ולא נבעט אחרי כמה חודשים בעונה הראשונה שלו כמו במכבי....... אני בטוח ששם הוא קיבל הרבה יותר כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 11:19 am 
מנהל פורום

מה שעשו לו בהפועל בהחלט מזכיר את מה שעשו לו במכבי, עם המינוי של שרף מעליו כמנג'ר ועם העובדה ששרף בעליל חשק בתפקיד וחתר תחתיו. זה לא מוציא את מכבי טוב, אבל עד כמה שכואב לי להגיד את זה, שרף הוא בכל זאת אישיות כדורסל יותר מוצלחת מדני כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 11:38 am 
Hall of Famer

אה, הגענו לטיעון מכבי! אף אחד מהמקרים לא הוסיף לו כבוד, אבל אם התוצאה בלתי נמנעת כבר עדיף, כמו בסרט, שתירה ולא תדבר רק כדי לחסוך כמה לירות. ובטח שאין מקום לדיבור מנותק מהמציאות על זה ש"הוא קיבל המון כבוד". לפחות אני לא טענתי לרגע שמכבי הוסיפה לו כבוד, אתה טענת שירושלים כן הוסיפה לו כבוד.
גם לא טענתי שהגיע לו או לא הגיע לו להישאר בירושלים, לאור התוצאות ודאי שלא הגיע לו. זה לא הויכוח, אנחנו מדברים על הכבוד שירושלים נתנה לו לטענתך. כבוד לפני? את זה גם מכבי נתנה לו, זה לא חוכמה גדולה. השאלה מה קורה תוך כדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 5:33 pm 
Hall of Famer

על פי אתר ערוץ 5 יש הסכם והקבוצה מיום שישי הקרוב תהיה שייכת לקבוצת אלון שיקבל 8 נציגים בדריקטריון והעמותה תקבל 3 נציגים, 2 הצדדים ישתפו פעולה והתקציב בעונה הקרובה יהיה סביב ה16 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 6:52 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
כמו בסרט, שתירה ולא תדבר רק כדי לחסוך כמה לירות.

למה שתירה אם היא רוצה לחסוך לירות?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2013 9:32 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
לפני שאני עונה ברצינות, אתה שואל למה התכוונתי או שאתה רומז (לא בלי צדק) שכל התופעות המאוסות שדני כהן כרוך בהן היו כבר קיימות קודם לכן?

גם וגם. למה התכוונת והאם זה לא היה קיים הרבה לפני שהאישיות המרנינה של דני כהן הבליחה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 2:53 am 
מנהל פורום

אז כמובן שחלקית אתה צודק והיו תופעות מאוסות עוד לפני דני כהן, אבל אם לתת כמה דוגמאות בולטות שאני לא זוכר להן תקדים:

1. חבר הנהלה שממנה את עצמו למנג'ר ולאחראי על בחירת הזרים, תוך שהוא מנפנף ב"שיחקתי כדורסל בעברי" כהצדקה.
2. חבר הנהלה שמדיח מנכ"ל מכהן באמצע עונה כדי להתמנות למנכ"ל במקומו (כדי בסופו של דבר להיזכר כאחת העונות המחורבנות ביותר של הקבוצה)
3. זה לא קושר בזמנו ישירות לדני כהן כי אף אחד לא שמע עליו, אבל הנהלה שמודיעה למאמן שהוא לא רצוי (גודס) רק כדי לבוא אליו בהמשך ולהתחנן שיסכים בכל זאת לאמן, ואז להעביר שנה של מרורים לכל הצדדים.
4. וכמובן גם עוד לפני שנהיה חבר הנהלה אוהד/"יו"ר אירגון האוהדים" או תואר שקר כלשהו אחר, שמשמש כמוציא ומביא של יו"ר הקבוצה ומתאם את הפרשיה המסריחה בתולדות הקבוצה (חפש את פסק הדין בפרשת הדרכון ותראה שהוא מככב שם הרבה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 7:50 am 
מנהל פורום

טוב, ראי נראה שאתה הולך לפספס בניתוח שלך וסאגה לא תגמר עם ג'וב שמנמן לקליין

לגבי ה"ספקולציה" על המחיר אותו אמורים לגבות יורשי אגייר מהרוכשים. לא מדובר בספקולציה אלא בשותף לישיבות הנהלה שסיפר לי.
אתה יכול לחשוב על זה במונחים של הקבוצה נמכרה בתמורה לחובות שלה ולעתיד המאוד לא מזהיר שלה.
עושה שכל?

התיאור של ראובן לתרומה של דני כהן להפועל נכונה ועצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 7:55 am 
Junior

הוועד המנהל של העמותה אישר פה אחד את ההסכם עם קבוצת אלון, 90 אחוז ממניות הקבוצה הולכים לקבוצת אלון. ביום שישי הצבעה פורמאלית של מליאת העמותה. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:14 am 
Hall of Famer

1. קליין אמנם לא מינה עצמו למנכ"ל, אבל ידע טוב טוב כשהוא רצה לקבל החלטות מקצועיות מעל ראשי המאמנים. השארת וויל סולומון למרות שדרוקר רצה לחתוך אותו (וגם קטש) והחתמת טימי באוורס עוד לפני שהיה בכלל מאמן (ולפני שהעונה הסתיימה?)
2. זה באמת לא קרה, אבל המנכ"ל המודח גם כיכב בפרשיה שאני מניח שעזרה לקבוצה להיפטר ממנו.
3. לא קשור ישירות לדני כהן, אז זאת לא תופעה מאוסה שדני כהן הביא.
4. זה שדני כהן היה מעורב בפרשיית הדרכון לא אומר שהוא זה שהביא את התופעה לירושלים, אם כבר ההיפך, תרבות ניהול שדני כהן השתלב בה היטב.

ובהצלחה לירושלים עם הרוכשים החדשים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:34 am 
Junior

?!

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45858.html

רק בשביל האקשן, הלוואי שזה יקרה.

ראובן, מנוי?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:36 am 
מנהל פורום

יש הבדל בין לקבל פה ושם החלטות מקצועיות ובין לא לאפשר למאמן לקבל את כל ההחלטות לבד, שזה כמובן מבורך לחלוטין, ובין לקצץ כנפיים למאמן ומינוי עצמי למישרה מקצועית ללא כישורים. סעיף 3 נאמר באירוניה, זה שלא שמענו על המעורבות של דני כהן בפרשה הזו לא אומר שהוא לא היה מעורב. אני מהמר שהוא היה גם היה (ובכל מקרה הוא היה שם, פשוט אז הוא עוד לא טרח למנות את עצמו למאמן-על).

למותר לציין, אני לא חושב שמדובר באדם ספציפי שאחראי לכל. אני גם לא משלה את עצמי שכל הבעיות ייפתרו כשההנהלה תתחלף, אבל אתה לקחת את זה עד אבסורדום. מה שקרה בעונה השנייה של קטש היה חסר תקדים לחלוטין ובזיוני לחלוטין. להשוות את זה לאי השיחרור של סולומון זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:39 am 
מנהל פורום

הרסי, למה שהחתמה של אליהו תגרום לי לעשות מינוי?

הדרישות שלי יותר צנועות מזה. למשל, שיעיפו את התוף ממלחה או שלא יהיה צריך לקום לאנשים שחוזרים מהמזנון עמוק בתוך הרבע השלישי. ואם כבר שישאירו קודם את טפירו.

וחוץ מזה, טוב לראות שרוחו של דני קליין שורה על המועדון גם בלכתו. זה בדיוק סוג הדברים שהוא נהג לעשות (עם הנפלד, או בורשטיין). בדרך כלל זה מסתיים בשיפור תנאים של השחקן במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:42 am 
מנהל פורום

עמוס, בלי להכנס לכל אחד מהסעיפים, אבל להשוות את קליין לכהן זה מעוות לגמרי
קליין לצד הנפילות הלא מעטות שלו יש הישגים אדירים, האיש לקח קבוצה מפשיטת רגל והביא אותה לחמישה תארים תוך קצת יותר מעשור.
הוא היה מעורב בזיוף דרכון, הוא כשל בגיבוי מאמנים שוב ושוב, הוא פותח את הפה במקומות הלא נכונים ובזמנים הלא נכונים
לדני כהן תרומה שלילית בכל המעורבות שלא בקבוצה, בעצם אסייג ואומר שאולי עשה דברים שאיש לא שמע עלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 10:46 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
?!

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 45858.html

רק בשביל האקשן, הלוואי שזה יקרה.

ראובן, מנוי?

מעניין אם גם, כמו במקרה בורשטיין, זה יסדר לו הצעה טובה יותר ממכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2013 11:09 am 
Junior

ראובן כתב:
הרסי, למה שהחתמה של אליהו תגרום לי לעשות מינוי?

הדרישות שלי יותר צנועות מזה. למשל, שיעיפו את התוף ממלחה או שלא יהיה צריך לקום לאנשים שחוזרים מהמזנון עמוק בתוך הרבע השלישי. ואם כבר שישאירו קודם את טפירו.

וחוץ מזה, טוב לראות שרוחו של דני קליין שורה על המועדון גם בלכתו. זה בדיוק סוג הדברים שהוא נהג לעשות (עם הנפלד, או בורשטיין). בדרך כלל זה מסתיים בשיפור תנאים של השחקן במכבי.

למה? כי אתה הסנגור הרשמי שלו בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 712 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עודד ל ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: